Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
29.02.2012 13:09 - Нов позорен акт на ционското влечуго - Николай Младенов: Изтегляме посланика си от Беларус
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 3492 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 29.02.2012 13:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Действието е по волята на ЕС 28 февруари 2012, 21:27
София, България image image image image image image image image image Катрин Аштън България ще изтегли посланика си от Беларус по инициатива на страните членки на Европейския съюз. Всички страни от ЕС са се споразумели да изтеглят посланиците си в Беларус в отговор на решението от днес на властите в Минск да наредят на представителя на Европейската комисия и на полския посланик да напуснат страната. Освен това режимът на президента Александър Лукашенко отзова посланиците си в Брюксел и Варшава.

За колективното действие на 27-те държави от ЕС съобщи агенция Ройтерс, позовавайки се на дипломатически източник. За момента не се посочва в какъв срок ще започне акцията и докога ще продължи. Не е ясно също кой ще продължи да представлява интересите на страните и на Брюксел в Минск.

След решението на Беларус Върховният представител на ЕС по външната политика и сигурността Катрин Аштън веднага свика в Брюксел посланиците на 27-те държави от съюза за обсъждане на кризата. Колективното оттегляне на посланиците бе един от вариантите за действие.

“Това е последната диктатура, последният диктатор в Европа и няма да позволим да бъдем унизявани с подобни действия срещу европейска институция или срещу страна членка”, коментгира германският външен министър Гидо Вестервеле.

“Тази стъпка ще получи отговор от целия ЕС”, обяви Марчин Бошацки, говорител на полското външно министерство. В изявлението си той описа решението на Минск като “неприятелски акт” срещу целия блок.

blitz.bg


Коментар на потребител:

Maria Chavdarova · Водещ коментатор · ВИНС Варна "Диктаторът" предпочита да унизява външен фактор, който се меси във вътрешните работи на Беларус, а не собствения си Народ. При нас е точно обратното. Отговор ·   · преди 5 часа


image   Снимка: АФП Беларус: ЕС засилва напрежението с отзоваването на посланиците 29 февруари 2012 | 11:53 | Агенция "Фокус" Начало / Европейски съюз Минск. Беларус обвини в сряда ЕС в „ескалиране на напрежението” в дипломатическата криза чрез отзоваването на посланиците на страните-членки, предава АФП. Ходът беше извършен, след като Минск предложи двама дипломатически представители да напуснат страната за разговори.
„Нервната реакция на ЕС на предложението на Беларус, че посланиците на ЕС и Полша трябва да проведат консултации в столиците си показва едно нещо – че Брюксел избра да ескалира напрежението”, гласи изявление на беларуското външно министерство.



Апелирам всички български патриоти, да изпратим поздравителни писма до Посолството на Беларус в България, докато все още го има, по повод смелото решение и акт на Президента на последната истински независима и напредваща държава в Европа - решение на истински държавник и тон на истински държавник, с който трябва да се "разговаря" с брюкселските плужеци, макар и малко закъснял.
Също така и да заклеймим публично плужека - "наш" външен министър, да се разграничин от неговия позорен и безгръбначен акт (Лице служило в израелската армия, но не и в Българската!) и заявим, че ние желаем да сме граждани на НЕЗАВИСИМА И СВОБОДНА България, а не на некакъв си неосъветски ЕС и неговата тирания, масова "култура" и чатал!

ПОЗОР за това влечуго и номенклатурноа леке (Племенник на Петър Младенов.) - Николай Младенов!
Покри България с още един позор и срам, за които тепърва ще плащаме, ако щете финансово и икономически, а някой ден - може би и военно, при това напълно справедливо!


Христо Ангелов - Независим националист

Виж още:


samvoin.blog.bg/politika/2012/01/03/film-za-quot-diktatorskata-i-izostanala-quot-belarus.876230

samvoin.blog.bg/politika/2012/01/04/inovacii-i-tehnicheski-progres-v-quot-izostanalata-quot-bela.876698

samvoin.blog.bg/politika/2012/01/29/imenata-na-podstrekatelite-sreshtu-lukashenko-v-belarus-bez-.891702



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. samvoin - Мляков е чифутско екскрементче и ...
29.02.2012 23:31
colobur написа:
Мляков е чифутско екскрементче и кретенче!
Лайната са му изтрити от тук и повече няма да бъде допуснат до този блог!
цитирай
2. анонимен - Благодаря, колега! Поздрави и у...
01.03.2012 00:37
Благодаря, колега! Поздрави и успех!
цитирай
3. samvoin - Благодаря, колега! Поздрави и у...
01.03.2012 01:03
colobur написа:
Благодаря, колега! Поздрави и успех!
Няма защо, помислих, че е обидил влечугото - "наш" външен министър, а то бил обиждал мен в заглавието, пък не съм догледал, както и другите пишещи тук.
За Младенов, щях да направя компромис, с риск за сериозно нарушение на Правилата и законите у нас, но за автора и аудиторията на блога - НЯМА КОМПРОМИСИ!
Нека пък и тук има малко "двойни стандарти" и псевдодемокрация...;)
Няма да я търпим я, само около нас?

цитирай
4. feldmarschall - Защо обвиняват Беларус ?
01.03.2012 06:41
Защо всички ционистко-глобалистични уроди от ЕС обвиняват Беларус в комунизъм ? Само защото не им се връзва на номерата ли ? Тия клишета ги знаем от миналото, когато именно комунистите обявяваха всеки който е против тях за - фашист. Следователно комунисти и демократи имат еднакъв стил на говорене!
цитирай
5. samvoin - Защо всички ционистко-глобали...
01.03.2012 16:41
feldmarschall написа:
Защо всички ционистко-глобалистични уроди от ЕС обвиняват Беларус в комунизъм ? Само защото не им се връзва на номерата ли ? Тия клишета ги знаем от миналото, когато именно комунистите обявяваха всеки който е против тях за - фашист. Следователно комунисти и демократи имат еднакъв стил на говорене!
Да, само че в "комунистическата" Беларус, не вкарват в затвора хора за мнение, при това авторитетни учени и историци, както вкарват в "демократичната" Западна Европа, да кажем например англо - ционисткият концлагер бивша Германия - днес ФРГ, Франция, хомосексуалната и дегенератска Х(Гей)оландия и прочие...
Но си спомням, че "комунистическата и диктаторска" Беларус, както и "диктаторския" Иран - дадоха на авторитетен шведски учен и историк - съден на 10 години затвор, само за МНЕНИЕ в страната си - политическо убежище...
Освен това, именно в "комунистическата" Беларус, се изучава предмет НАЦИОНАЛНО ВЪЗПИТАНИЕ, а не "евр(е)опейски уроци", английския нечленоразделен "език" или марксизъм - ленинизъм, както и други интернационалистически и родоотстъпни дисциплини, превръщащи младежта в безлични западни роби, проститутки, слуги, гастарбайтери и безпаметни хора - без национално достойнство, памет и самосъзнание...
Ако е "комунизъм" това, че няма просяци по улиците, няма проститутки из магистралите, няма хора спящи на пейки, в съборетини и кашони, а и последните из улиците - просто липсват, че всеки трудещ се почтенно, има право на безплатно здравеопазване, образование, жилище, а транспорта, горивата и отоплението, както и електричеството са стотинки, то аз с две ръце, ще гласувам у нас за такъв "комунизъм"...
Както и за "комунизъм", при който не се потъпква свободата на самоопределяне и вероизповедания (Освен на сектите - убиващи младежта ни!), а също правото на почтенно придобита частна собственост и предприемачество.
Де да беше такъв и "комунизма" на "бай Тошо" или онзи който се установи у нас на 9.09.1944-а...
Не зная и Беларус да има отнети
цитирай
6. samvoin - територии и да граничи сама със себе ...
01.03.2012 16:44
територии и да граничи сама със себе си, както и да има мачкани и асимилирани белоруси, из целия свят и навсякъде в съседство, където се обърнат...
Зная обаче, че Беларус има за "малка държава", една твърде респектираща армия и развитие на военното дело.
Зная, че там безработицата е не повече от 4%, всички неща от първа и втора необходимост - стотинки, а средната заплата е на път да се вдигне над 500 долара, доколкото видях в един клип - обещание на Лукашенко.
Хора на улицата - няма, а престъпността, в това число и битовата - тормозеща у нас, особено населението по селата и особено възразтната част от него - просто липсва, както и мутри, рекетьори, убийства и изчезване на деца...
Дай Боже всекиму, такъв "комунизъм"...
Сигурно и Унгария, начело на дясно - консервативно правителство, ще да е "комунистическа", задето не се съобразява с баш съвременния СССР - ЕС и с дебелите, мазни и паразитни чиновници от Брюксел?!
Само да припомня, че дясно - консервативната Унгария днес, е сред най - активно търгуващите страни от ЕС с Беларус...
Германски фирми, също инвестират в този "комунизъм"...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10039406
Постинги: 7893
Коментари: 3528
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци