Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9990574
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
27.02.2012 23:29 - НОВ DHS ДОКЛАД: ВСЕКИ, КОЙТО Е ПАТРИОТ, ОБИЧА БОГА И Е АНТИГЛОБАЛИСТ Е ПОТЕНЦИАЛЕН ТЕРОРИСТ!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 2656 Коментари: 6 Гласове:
3

Последна промяна: 04.03.2012 00:39


Автор: estirbg

(Добавено в последствие от автора на материала.)


 Преброих! В България има само около 600 патриота, християни и глобалисти!
Само толкова се поинтересуваха от тази важна и предупредителна статия!!!


image


Да, това е истина! Ако сте пламенен патриот, ако сте срещу глобализацията на света, против една световна икономика и едно световно правителство, ако дълбоко обичате и държите на личната си свобода, ако вярвате в теориите на конспирацията (уви, истината се налага да търсим само в тях в повечето случаи) или сте вярващ и дълбоко привързан към Бога, то вие вече сте потенциален терорист в съответствие с чисто нов създаден отдел за вътрешна сигурност, обоснован с доклад, който току-що е приет и освободен през януари 2012. Докладът е озаглавен "
Горещи точки на тероризма и други престъпления в САЩ, от 1970 до 2008 г. " и е създаден от "Националния консорциум за изследване на тероризма и Отговорите за терористични цели" при Министерството на вътрешната сигурност на USA. Най-шокираща част от този доклад са обсъжданията за "идеологическата мотивация", даващи нова дефиниция за това що е потенциален тероризъм. Докладът безсрамно се опитва да уличи всеки американец, който горещо обича страната си и свободата си като 100% опасен враг. Някога дълбоко патриотичните американците са били считани за гръбнака на Америка, но днес те са уличени като потенциални терористи и престъпници!

Този позорен доклад е още един пример, за това как уродливо се е модифицирало определението за "тероризъм". Преди десетилетие, целият фокус на "войната срещу терора" е бил съсредоточен върху радикалните мюсюлмани, като беше внушавано, че американските военни сили се изпращат на другия край на земята, за да се справят с тях.

Всеки може сам да се убеди, че в този нов доклад не се споменава никъде за исляма. Вместо това, докладът идентифицира патриотите, теоретиците на конспирацията, християните, активистите против абортите, survivalists и тези, които са срещу глобализма като реална заплаха.

Центъра на същността на "войната срещу терора" е фундаментално изместен.

"Враг" сега е този, който обича свободата и този, който обича Америка.

Ето кои групи хора, според вярванията си и идеологията си, вече влизат в списъка на американските терористи чрез новия доклад за DHS....

- "Яростно националистически настроените (за разлика от универсалната и международна ориентация)"

- "Антиглобалистите"

- "Тези, които са подозрителни към централизирания федерален орган"

- "Благоговеещите за индивидуалната свобода"

- "Вярващите в теориите на конспирацията"

- "Убедените, че личния и / или националния "начин на живот " е под атака"

- "Вярата в необходимостта да бъдат подготвени за атака или чрез участие в  паравоенни подготовки и обучение (survivalism),"

- "Тези, които налагат строги религиозни принципи или закони на обществото (фундаменталисти)" – (Внимание, братя и сестри, тук попадаме ние!)

- "Тези, които вмъкват религията в политическата сфера"

- "Тези, които се опитват да политизират религията"

- "Тези, които подкрепят политически движения за автономия"

- "Анти-аборт активистите"

- "Анти-католически настроените"

- "Поддръжници на Анти-ядрена енергетика"

Всички по-горе цитати са директно копирани от доклада.

Убедена съм, че повече от вас ще припознаят себе си в посочените групи!

Налице са съгласувани усилия, с които се цели злонамерено и тенденционно демонизиране на определени групи от хора в тази страна. В миналото, тези, които са обичали Америка, тези, които са се прекланяли и вярвали в Бога, тези, които са ратували за свободата, са били примери за подражание, сега те се считат вече за особено опасни!

Будят изумление  фактите, упоменати в доклада, че тероризъмът в Съединените щати действително е намалявал през последните няколко десетилетия. На страница 13 от новия DHS доклад, е изобразена графика, която показва, че броят на "терористични атаки" в САЩ намалява постоянно от 1970 г. насам.

На стр. 18 от доклада , е посочено, че "крайно леви групи като радикална комунистите са отговорни за пет пъти повече терористични атаки в САЩ между 1970 и 2008 г. в сравнение с всички" крайно десни групи и религиозни групи, съчетани заедно.

Истината е, че огромното мнозинство от американците, които са патриотично настроени, дълбоко и искрено вярващите в Бога или тези, които вярват в теориите на конспирацията, искат само най-доброто за тази страна.

Но и друга част от истината е, че чрез официалните медии се манипулира съзнанието на обществото, като му се внушава мисълта, че съществува епидемия на "антиправителствени екстремисти".

Ето ви едно примерно заглавие, което ще запрати мислите ви в много погрешна посока:
ФБР:  Местните хора търсят още помощ при антиправителствени екстремисти "....

ФБР се затрупани с обаждания от представители на местната власт, с молба за помощ при справяне с антиправителствени екстремисти, предаде Ройтерс.

Така ФБР „мотивирано” разшири толкова много определението за "подозрителна дейност", че буквално всеки може да попадне в него.

image


  Според ФБР , неприкосновеността на личния живот в интернет сега се счита за съмнителна дейност. Ако сте на обществено място и се опитате да се опазите от нечие любопитно надничане в екрана на компютъра ви, вие определено вече сте подозрителен и според ФБР трябва да бъдете докладван незабавно на властите. Звучи много смешно, но всъщност е отчайващо трагикокомично! За съжаление, федералното правителство усилено работи за създаването на плътна система от шпиони, които да докладват едва ли не за всяко едно ваше кихване! В цяла Америка, Министерството на вътрешната сигурност обяви и работи неуморно за насърчаване на кампанията " Вижте нещо, кажете нещо ".

По-долу са дадени някои цитати от правителствен документ, озаглавен " Потенциални показатели за терористични дейности, свързани с Интернет кафе ". Бихте изпаднали в недоумение от невероятната креативна находчивост на създателите, определящи дефинициите за "подозрителна дейност" ....

„Тези, които се опитват да предпазят екрана си от гледна точка на другите "

Ако аз правя някое онлайн банкиране или пиша мейл на приятел, аз не бих искала някой да наднича в моя екран. И всички го намираме за съвсем нормално. Да, но вече не е така! Заподозрян ще бъдете, щом държите на личната си неприкосновеност!

"Когато се плаща в брой или кредитна карта (и) от друго име (на)"

 Изглежда, че от сега нататък при използването на пари в Америка, ще се квалифицирате като потенциален терорист. Звучи много странно, нали?

"При подозрително нервно поведение "

Някои хора са просто с такова естество – нервно. Ако ме разлюлее шефката с неоснователни обвинения в работата едва ли бих изглеждала спокойна. Така дефиниран този индикатор може да се прилага за всеки от нас. И бихме се озовали в групата на заподозрените...

"Когато се наблюдава смяна на СИМ-карти, мобилен телефон или използването на множество мобилни телефони"

Ако батерията на вашия мобилен телефон е изтощена и трябва да използвате мобилния телефон на жена си, значи ли че сте потенциален терорист? Явно вече, да!

"При пътуване, когато изминавате нелогично дълго разстояние при използване на интернет - кафе"

Много пъти, хората ще използват интернет кафенета, когато са в произволен град на екскурзия. Има ли нещо по своята същност подозрително за такова твърдение? Според новите правителствени документи - вече да!

"Доказателство за жилищен доставчик на Интернет (признаци на Comcast, AOL и др.)"

Ако в Европа или останалия свят това не би се считало за съмнително, то в Америка това вече не е така.

"Използване на anonymizers, портали, или други средства, за да предпази IP адрес"

"Подозрителни или кодирани писания, използването на кодова дума, криптирани дневници и др."

Какво ли значи "подозрителни или кодирани писания"? Неясен език с произволни тълкувания, който може да включва широк спектър от различни неща, и който може да ви включи в нежелан доклад.

"Криптиране или използване на софтуер, за да скриете криптираните данни в цифрови снимки и др."

Това значи, че вече никой не трябва да използва криптиране.

"Подозрителни комуникации, използване на VoIP или комуникация чрез компютърна игра"

Как точно ще попаднете в категорията на "подозрителни комуникации"?

В една PC игра, ако изречеш нещо, което обикновено не би казал в реалния живот, вече ще те запрати в групата на заподозряните.

Например нещо от рода: "Добре, нека заедно с момчетата да убием шефа. Ще се срещнем в портите на на Ендор до половин час."

Ето още действия, с които според ФБР бихте могли лесно да бъдат етикетирани като "подозрителен", и който съответно трябва да се докладват на властите.

Документът е озаглавен "Потенциални показатели на терористични дейности, свързани с хотели и мотели", и можете да се запознаете с него точно тук .

Според ФБР "подозрителни” гости на хотела са тези, които изявяват:

"желания за стая или части от хотела с определени изисквания."

Всеки прави това през цялото време – може да изиска стая за непушачи, с определен изглед, с балкон  или да предпочита двойно легло. Също така, ако има много неща за носене може да поиска стая на приземния етаж. Това прави ли го подозрителен? Явно, да! Вече!

"Използването на пари за големи сделки или кредитна карта в името на някой друг."

Още веднъж, използване на парични средства се считат за подозрителна дейност.

"Когато се пристигне с необичайни количества багаж."

Малко са хората, които не са пътували с жена, разбираемо е , нали?

"Когато има необичайни запитвания за местности, включително и за правителствени, военни, полиция, комуникации и мощности".

Всеки, когато е на посещение в нова област, често ще разговаря с персонала на хотела, за места, където може да се хапне или места за посещение от туристическа любопитна гледна точка.

Това би ни създало вече проблем, за това по-добре се откажете от подобни словестни разяснения.

"Когато услугата за почистване на сметта е отказана."

Това е нещо, което повечето са правили без да се замислят. Кой ли би искал една камериерка,  да го събуди още при пукване  на зората? Но, ако отказвам почистване, вече ще фигурирам в черния списък...

"Използване на входовете и изходите, които избягват фоайето."

Входовете на много хотели са около сградата, така че да не се налага да ходим една миля, за да стигнем до колата си.

Ако използвам обаче странична врата, която  директно ме отвежда към колата ми, това, би ме окачествило като  потенциален терорист, колкото и невероятно да звучи.

"ако се откажете от една стая и оставите след себе си дрехи и тоалетни изделия."

Колко от нас някога са забравяли по нещо в хотелска стая по погрешка? Понякога дори и след тройна проверка на помещението, можем да не забележим някоя наша дреболия и така да оставим "улики" срещу себе си.

"Когато пребивават в стаята си продължително."

Понякога, когато имате почивен ден просто искате да остана в леглото цял ден.

Или, ако сте отскоро женен...

 Явно пак ще бъдете докладвани на правителството като потенциални терористи.

"При промяна на външния им вид."

Не променяме ли външния си вид през цялото време?

Повечето на почивка, могат да не се бръснат няколко дни наред.

И почти всички, носят различни дрехи всеки ден.

Колко драматична трябва да е "промяната" на външния ви вид, за да се считате за подозрителен?

"Оставете имота в продължение на няколко дни и след това се завръщате."

Понякога хората имат бизнес планове или продължителен ваканционен отдих, които включват необичайна схема. ...

Така при прилагането на тези срамни критерии, почти всеки би могъл да бъде набеден за участие в съмнителна дейност.

Най-обидното е, че федералното правителство възлага като задача на обикновените граждани, всеки един да гледа на друг с ужасяващо подозрение.

За съжаление, всичко разказано по-горе е една достоверна индикация за масовата параноя, чиято родина може определено да се назове Ню Америка.

Днес, всеки от земята на янките вече е "потенциален терорист" и ще бъде третиран като такъв.

САЩ бързо се превръща в Big Brother ,а.

В момента се твърди, че нашите права за сега са "ограничени привилегии", които могат да бъдат иззети по всяко време в името на "националната сигурност".

За съжаление, повечето американци са убедени, че ако се ограничат в свободата си, тя ще помогне на властите да осигури личната им безопасност.

Но това е измама. Без съмнение, по-лоши неща ще се случват в бъдеще.

Когато тези лоши неща се случат, обществото ще бъде уведомено, че трябва да се лиши още от свободата си.

Докато не се превърне в колония от роби.

Днес Америка е прототипът на бъдещия свят. 
Утре този еталон ще бъде проектиран и в най-отдалечената световна провинция.
Включително и у нас.
А за това ще се погржи Новият Световен ред и Новото световно правителство – така както ни съобщава и самата Библия.
Не си мислете, че това е в далечна переспектива - това е вече реалност, която е само на няколко часа авиоразстояние от нас. И е възможно да се ускори само с едно леко подръпване на конците на световните правителствени марионетки...

 по статии от http://endoftheamericandream.com

И тази още гореща тема беше непредвидена.Нямах такава цел за блога си, но стремглавото развитие на тревожни събития в световен мащаб, роенето на рестриктни закони и позорни запрещения, като че ли затрупват благородните ми помисли за този загубил красотата си осакатен свят. Как да си затворя очите и да подмина и тази срамна новина, която утре ще се превърне и в наша грозна действителност. Много ми се ще това да е последната лоша вест, предвестник на последните заключителни събития, ала Божието слово вещае още нови гонения, военни слухове и ужасни събития ...



п.п.Думите маркирани в синьо са активни и водят към съответните препратки и статии.







Гласувай:
3


Вълнообразно


1. estirbg - Благодаря ти, приятелю, че си го публикувал!
28.02.2012 23:39
Но както ти , така и аз забелязвам, че хората нехаят за бъдещия си ден - те са като стадо овце, готово и покорно да бъде отведено до дръвника.
Дори, когато ги предупреждаваш, те не чуват, нито пък слушат тревожните вести...
С тази статия установих, че в България има общо само около 400-500 патриота, християни и глобалиста.
Питам се с прискърбие - струва ли си да се хабим, да пишем и предупреждаваме, като нямат желание да ни чуят...
цитирай
2. samvoin - Но както ти, така и аз забелязвам, че ...
29.02.2012 12:51
estirbg написа:
Но както ти , така и аз забелязвам, че хората нехаят за бъдещия си ден - те са готово стадо овце, покорно за дръвника.
Дори, когато ги предупреждаваш, те не чуват, нито пък слушат...
С тази статия индикирах, че в България има общо само около 400-500 патриота, християни и глобалиста.
Питам се с прискърбие - струва ли си да се хабим, да пишем и предупреждаваме, като нямат желание да ни слушат...
Така е!
И все пак, някак съвестта ни не позволява, да мълчим.
Аз сериозно започвам да се замислям, дали пък не трябва да посвета и отдам живота си за някой друг народ, общност или нация - въстанал срещу това световно зло и прокоба и отстояващ достойно своето съществувание?
Такива май има няколко в света, днес...
Това разбира се не значи, че ще забравя своя род и корени, нашето славно минало и предците ни, не значи приемане на чужда идентичност и нация, но аз също не виждам бъдеще на нашата нация, нито воля за такова и за отстояване на съществуванието ни.
Тя е по - малка, отколкото при всички останали народи и нации днес.
Тъжно много и тежко за признание, но безспорен факт...
цитирай
3. sparhawk - аз пък съм на обратното мнение
29.02.2012 13:21
Крайно време бе да се вземат мерки срещу фундаменталистите. Който иска политика и религия в едно, да върви в Иран.
цитирай
4. samvoin - Крайно време бе да се вземат мерки ...
29.02.2012 13:50
sparhawk написа:
Крайно време бе да се вземат мерки срещу фундаменталистите. Който иска политика и религия в едно, да върви в Иран.
Интересното е обаче, дали ще се спазва този закон срещу талмудските "фундаменталисти"? ;)
цитирай
5. samvoin - Защо ли у нас например, от 22 години ...
29.02.2012 13:51
Защо ли у нас например, от 22 години вече - няма "закопчан" ционист, по член 108 от НПК?!
цитирай
6. sparhawk - естествено
29.02.2012 17:45
samvoin написа:
sparhawk написа:
Крайно време бе да се вземат мерки срещу фундаменталистите. Който иска политика и религия в едно, да върви в Иран.
Интересното е обаче, дали ще се спазва този закон срещу талмудските "фундаменталисти"? ;)

и за тях, и за ислямските фундаменталисти, а и за атеистите такива. Вярата трябва да е нещо лично, а да не се натрапва на всички. Но ако смятате всички евреи за войнстващи фанатици, грешите.
цитирай
Търсене