Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
23.02.2012 14:01 - Сирия. Участници в мирни протести или въоръжени терористи? (снимки +видео)
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1199 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: zahariada

Участници в мирни протести или въоръжени терористи?

Източник
Кликнете върху източник където ще намерите още интересни линкове.

9.02.2012

image


Преди да разгледате снимките, публикувани по-долу, включете Си Ен Ен. Изчакайте, докато не започне, посветения на сирийската криза сегмент ... последните няколко дни той сеэвърти на около всеки 15 минути.

Изчакайте говорителя да разбие сърцето ви, с разказ за това как сирийския режим извършва безразборен минометен и ракетен обстрел на обсадения град Хомс, убивайки наляво и надясно, участници в протестите невинни цивилни, включително жени и деца.

Моля, имайте предвид, че водещият казва, че видеото идва от "активистите", които са блокирани в града и CNN не може да потвърди неговата автентичност, защото на чуждестранните журналисти е забранено да влизат в Сирия. След това, авторът на новото видео се превръща в "активист" на деня, посоччвайки американска име, което може да се идентифицира с гражданин на Съединените щати. Активистът продължава да говори за това как той се страхува да не бъде убити утре, докато международната общност не се намеси, започва борба за сваляне на кървавия режим на Асад. Тогава говорител продължава с описание на начина, по който хората умират от загуба на кръв по улиците и дори не могат безопасно да погребат своите мъртви, и освен това, че дневният брой на жертвите е нараснал над 100.

И сега, когато сърцето ти кърви, в ефир влиза лекар, за да придаде на историята правдоподобност и да накара от сърцето ви да капе кръв.

Вие мислите за себе си, в шок и гняв: "Боже! Бедните хора. Защо, по дяволите не изпращаме нашите морски пехотинци да свалят това копеле?" Като вас и, говорителят ще ви зададе много уместен въпрос, сякаш чете мислите ви:" Смятате ли, че Сирия трябва да има военни действия? Ако да, смятате ли, че САЩ трябва да участват в тях?" Тогава говорител ви дава връзка към Интернет, чрез която можете да отидете и да изразите своето становище.

Когато влезете и отговорите, цял екип от наемници на DHS (Министерството на вътрешната сигурност на САЩ) в реално време ще проследят вашия коментар и ще известят Президента и Пентагона за наличие на достатъчно обществена подкрепа за нахлуване в Сирия.

А сега да се върнем към реалността и да погледнем снимките на тези така наречени мирни активисти. Щом погледнеш към тях - ако сте достатъчно смели, за да вземете синьо хапче, и дори да отидете по-далеч - погледнете видеата в долната част на тази статия, които показва как тези активисти стрелят по полицията и силите за сигурност.

Накрая, проверете този
доклад (на английски) от независими наблюдатели на Арабската лига, изпратени в Сирия, който подробно ще ви обясни всичко, което току-що видяхте по Си Ен Ен - Глупости.

image


Сирийските войници, дезертьори, присъединили се към Свободната армия на Сирия, патрулират по улиците в предградието на Дамаск Sacbe, 27 януари, 2012 г.

image


image

Сирийските бунтовници се събират в алеята на Idlib, за осигуряване на безопасността на демонстрация на 5 февруари.

image

Сирийски бунтовници вървят по уличка в Идлиб

image


Сирийски бойци от съпротивата по време на престрелка с армейски части в Идлиб, 8 февруари

image


Сирийски бунтовник се прикрива в хода на престрелка с армията, Идлиб, 8 феврурари

image


Бунтовник се прицелва по време на престрелка с армията, Идлиб, 8 февруари

image


Членове на Свободната армия на Сирия на занятие по огнева подготовка в Идлиб, 7 февруари

image


Дезертьори от сирийската армия позират за снимка на база на Свободната армия на Сирия в град Кусаир, 8 януари

image


Дезертьор от Сирийската армия позира на караул на базата в Кусаир, 11 януари

image


Дезертьори от сирийската армия, встъпили в Свободната армия, охраняват територията, по време на погребението на участника в протеста Мазен абу Дакаба в Сакбе, 27 януари

image

Привърженици на Свободната армия на Сирия блокират улица пред силите на Асад по време на протестите в Риф Дамаск, на север от Дамаск. 4 февруари

image


Сирийски военнослужещи показват оръжие заловено от бойци по време на посещението на наблюдателите от Арабската лига в г. Хараста. 26 януари


 
Протестиращите се готвят да организират фалшива сцена  "ранени по време на демонстрациите" в Сирия

Протестиращите в Сирия подготвят сцена за да качата в YouTube и изпратят на различни канали, като "Ал Джазира" и "Ал Арабия" (желаещи да псечелят подходяща репутация), като разпространяват тези фалшиви видеоклипове по света.



 
Въоръжени бунтовници, опитващи се да свалят Асад

Въоръжени банди, напълно въоръжени от ционистите и западните страни, както и "Ал Кайда" се опитват да се държат като мирни протестиращи, като едновременно се явяват като подбудители към насилие и убийство на войници от въоръжените сили, а когато тези сили се опитват да се защитават, западните медии ги обвиняват, а бандите представят за мирно протестиращи граждани.



 
Изфабрикуваното клане в Хомс, непрекъснато се върти по западните новинарски канали

Въоръжени терористични групи фалшифицират клането в Хомс.

Убиват цивилни и военни, а след това монтират фалшиво видео.

Жителката на Homs, г-жа Тан Ал-Мохамад заяви, че в два от труповете, са показани сателитни измислици (игра на думи:. "Сателит" може да бъде преведено като "Спътников" и "подмазвач"). Тя е разпознала свои роднини отвлечени в провинция Homs, 17 дни преди това. Халид Ал-Шалаби, друг жител на Хомс, Сирийската телевизия казва, че някои членове на въоръжените терористични групи, облечени като военни, на случаен принцип, са снимали жители.

В различни места на Сирия, въоръжени групи от терористи, бяха отвлекли десетки невинни цивилни, много от тях са били измъчвани, изнасилени и убити от терористите, които действат с подкрепата на някои страни, включително Катар, Турция и Франция.

Въпреки това, сателитната телевизия лъже и фабрикува плашещи факти, че ако мъртвите са били убити от обстрел с минометен огън, както се твърди, телата им щяха да се превърнат в много малки парчета. (Наред с други признаци за фалшифициране във видеото, посочени случайно, че на всички мъртви възрастни мъже,липсва прах по труповете, което противоречи на твърдението, че хората, под аргилерийския обстрел са загинали в домовете си, заедно със своите семейства, както и вързаните ръце и следите от мъчения по телата им).

"Сателитните телеканали-подбудители са съучастници на въоръжените терористични групи и така-наречения "Станбу лски съвет "- стартиране на провокативна истерична кампания, за да се пролее още повече сирийски кръв, и по този начин да се повлияе на позицията на някои страни в Съвета за сигурност на ООН", - добавя източник на информация.














Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10052189
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци