Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
17.02.2012 13:13 - Първият удар на системата срещу Луковмарш вече е факт
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1434 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 18.02.2012 12:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Първият удар на системата срещу Луковмарш вече е факт   НОВ АДРЕС ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА МЕЖДУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ: София, ул. „Пиротска“ 5, голямата зала в сградата на ВМРО

 

Съратници, изглежда вълчият вой на антибългарски кръгове в страната и чужбина срещу факелното шествие в памет на генерал Христо Луков и съпътстващите го мероприятия вече дава своя резултат. Антибългарската колониална администрация, която безсрамно се самоназовава политически елит, в момента е впрегнала целият си ресурс, за да осуети провеждането на Международната националистическа конференция – “Европа на свободните нации, а не диктатура на евробюрократите”. Всичко започна вчера, когато от Федерацията на научно – техническите съюзи (ФНТС), в която трябваше да се проведе конференцията, ни се обадиха и ни казаха, че не можем да ползваме Зала №4, която вече сме резервирали и платили, използвайки смехотворното оправдание, че в някакво помещение до сградата на Федерацията, в което имало някакъв ремонт, електрическата инсталация дала накъсо, което пък от своя страна изгорило и ел. инсталацията на зала 4. Но, забележете – само на нея, която е единствено подходяща за целите и нуждите на конференцията и на нито една от другите по – малки зали, както и на администрацията. За капак на всичко се били пръснали и тръбите на парното, което напълнило цялото помещение с пара и пак само в зала 4. Ние веднага отидохме на място, за да проверим какво става и се оказа, че цялата история е съшита с бели конци. Там отговорните лица отново повториха пред нас цялата набързо скалъпена история като непрекъснато се оплитаха в лъжи и противоречия. На искането ни да влезем в залата, за да проверим какво е положението беше отказано с идиотския аргумент, че ключа е даден на ремонтната бригада, а те представете си нямали резервен. На въпроса ни, къде е тогава ремонтната бригада, ни беше отговорено, че си е тръгнала и щели да дойдат днес сутринта. Нашата проверка от тази сутрин установи, че няма никакви техници на мястото на имагинерната авария. Освен това още няколко доказателства разбиват на пух и прах тази легенда и разобличават ръководството на ФНТС като най – безсрамни и нагли лъжци. Първо, нито един от служителите в сградата не знаеше, за каквато и да било авария, освен това никой нито беше чувал, още по – малко пък виждал фантомната ремонтна бригада. Изглежда авария има само за домакина, портиера и още няколко служители от администрацията, които до един повтаряха една очевидно наизустена версия. Опитите ни да говорим с академик Васил Сгурев – председател на ФНТС бяха отклонявани с аргумента, че е много зает, въпреки че от кабинета му се чуваше бурен дебелашки смях. Второ, помещението, от което се твърди, че е започнало всичко не се използва от поне 10 години, а в него не е влизал никой от най – малко четири месеца. Това потвърди лично пред нас директора на театъра на НАТФИЗ, който е управител на въпросното помещение. Трето, на наше запитване до пресцентъра на пожарната дали имат информация за някаква авария в сградите на НАТФИЗ и ФНТС от там ни отговориха, че не разполагат с такава и т.н и т.н.

Най – сигурното доказателство обаче, че не става дума за някаква авария, а за чист саботаж на проявата ни от страна на управляващата разбойническа шайка, получихме тази сутрин. Обади ни се служител на ФНТС, който ни помоли да не им се сърдим и да не предприемаме някакви ответни действия срещу тях, защото те просто нямали избор. Интифата за това конференцията да бъде провалена идвала и тук просто ще цитираме служителя – “От най – високо място и от някои “специални“ органи.”

Нещата обаче не приключват дотук! Веднага, след като разбрахме, че ни отнемат залата ние започнахме да търсим спешен вариант за нова зала, която трябваше да ангажираме в рамките на един – два дни. Какво се оказа обаче? Абсолютно всички зали в централната част на София ни отказаха категорично, въпреки че повечето от тях бяха свободни и въпреки, че бяхме готови да платим двойно и тройно. Всички откази бяха без абсолютно никакви мотиви, а най – честият отговор на въпроса защо ни отказват зала, беше – “Ами защото така!”

В крайна сметка обаче разбрахме на какво се дължи този пълен бойкот на мероприятието ни. Секретарката на “Славянска беседа”, след като също отказа да ни предостави залата на тяхното читалище, ни обясни, че получили обаждане от Министерството на културата, с което им било наредено по никакъв начин да не предоставят помещения за провеждането на “подобни прояви”.

Съратници, всичко това доказва едно нещо, управляващите безродници се страхуват от нас. Страхуват се от това, което правим. Страхуват се, че се консолидираме все повече. Страхуват се, че продължаваме да следваме заветите и идеите на генерал Луков, от когото треперят като листа до ден – днешен. Страхуват се, че някой ден ще им  потърсим сметка… И с право! Нека се страхуват, защото последният им час наближава и когато този велик ден дойде – прошка няма да има!

Въпреки всички опити на управляващите боклуци да провалят Международната националистическа конференция – “Европа на свободните нации, а не диктатура на евробюрократите”, тя ще се проведе. Датата и часът остават същите – 17 февруари (петък) от 18:30, но мястото на провеждане ще бъде в голямата зала в централата на ВМРО на ул. Пиротска №5. За повече подробности се обадете на 0892914750.

Всички желаещи да присъстват са добре дошли!

image


Как е протекла Конференцията - виж тук:


doktora757.blog.bg/politika/2012/02/18/.903907




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. doktora757 - Още за международната конференция!
18.02.2012 12:30
http://doktora757.blog.bg/politika/2012/02/18/.903907
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10051971
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци