Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
04.02.2012 04:24 - А защо ли Хилъри Клинтън идва в България?
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 2292 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 04.02.2012 04:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

 

София /КРОСС/ Американският държавен секретар Хилъри Клинтън ще посети България на 5-ти февруари тази година. Очаква се тя да се срещне с новоизбрания президент Росен Плевнелиев, но какво точно се крие зад нейното посещение. Има ли задни мисли? Над този въпрос разсъждава и блогърът Георги Грънчаров.

 

Най-вероятно Клинтън ще обсъди у нас евентуален въздушен коридор за една евентуална атака срещу Иран, ако силите на ООН не подкрепят военна интервенция срещу мюсюлманската държава. НАТО вече не играе никаква роля, след като Турция (член на НАТО) съобщи, че няма да позволи използването на въздушния си коридор за една атака срещу Иран. От геополитическа гледна точка Северозападна България би била много ценна за затварянето на кръга около Иран. След като Грузия ще поеме ранените на север както по-нагоре в статията съобщих, България ще бъде главно използвана за складиране на амуниции, техника и резервни войски. Важно е също да се съобщи, че Американския сенат миналата година одобри използването на ядрено оръжие "за превантивен удар, срещу всяка нация, заплашваща националната сигурност на САЩ". Дали скоро няма да видим ядрени оръжия в България?

По отношение на  ракетния щит, на който България за сега (за разлика от Румъния) се противопостави, остави вратичката отворена. Този дебат сякаш се изпари от медийното пространство в България - но не и по света. Ракетният щит се очаква да бъде готов до няколко месеца, а Русия заяви преди три седмици, че ако това стане, ще насочат балистичните си (ядрени) ракети към Европа, както и че ще направят контра-щит обхващащ Русия, Китай и няколко бивши съветски републики. Ако България (след Румъния и Полша) стане част от този Американски щит, позволявайки поставянето на част от системите му на Българска територия то България се превръща в цел не само за Иран а и за Русия - а тя е много наясно, че този така наречен щит може да се използва и за първи удар. Добре дошли в ерата на една нова студена война.

cross.bg



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. kabuli - След
04.02.2012 13:23
като излезе информация, че американецът, с доход до 170 000 долара годишно, живее мизерно и натъпкан със страх за своето бъдеще, то на мен ми става много необяснимо каква е логиката на управляващите на САЩ да водят войни по целия свят от Втората световна насам. И стигам до заключението, че ние, българите, като народ и като държава ОТНОВО сгрешихме с избора си на политическа ориентация. Пак се хванахме за хорото с тези, на които любимото им занимание е войната. А имахме шанса да се освободим веднъж и за винаги от лапите на която и да е войнолюбива чужда политика само с едно приемане на ВЕЧЕН НЕУТРАЛИТЕТ и не участие във военни блокове. Имаме примери в Европа и това са Швейцария, Австрия.
Ако бойко борисов иска да покаже политическа сила, упорство и разум пред когото и да е, камо ли само пред г-жа Клинтън, то той не трябва по никакъв начин да се съгласява България да участва под никаква форма не само във войната срещу Иран, но и срещу която и да е друга държава. Войната срещу Иран е грижа на истинския Сатана, в лицето на Държавата Израел и на вечните "миролюбивци" от САЩ. Войните не трябва да са нашо дело, освен когато става въпрос за националната ни цялост и държавност.
Преди Нова година писах, че ако евреите потопят света в една атомна катастрофа, то те изцяло ще оправдаят Хитлер и омразата, която питаят другите народи към тях. Дано това никога не се случи, защото няма нищо по-ужасяващо от една масова и безпричинна смърт на стотици хиляди невинно погинали, заради удовлетворението на лудостта на Лудите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10049119
Постинги: 7921
Коментари: 3553
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци