Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
13.01.2012 13:51 - Отново! Изроди от башибозука на САЩ изнасилват иракски жени!(снимки+видео+18)
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 2758 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 13.01.2012 13:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Автор: zahariada

Изнасилвания от американски войници на иракски жени

Източник

Няколко американски войници от 101-ва въздушна дивизия изнасилили 14-годишно иракско момиче и я убили, нея и нейното семейство, включително 5-годишно дете. Друг войник помогнал да прикрият престъплението.

Един от убийците, Стивън Грийн, на 7 май 2009 г. е осъден и в момента очаква присъдата (в момента той излежава доживотна присъда без право на помилване).

Ръководството на 101-ва въздушно-десантна дивизия предписало на медиите, предотвратяването на разпространението на информация по случая. Отделът за връзки с обществеността е укрил съществуването на двете деца-жертви, и описал жертвата на изнасилване, която е само на 14 години, просто като "млада жена".

Както се разбира от новините от онова време, отделът по наказателни разследвания на американската армия, отложил разследването по случая с 3,5 месеца.


Както
писа на 02 май, 2004, Ернесто Сиенфуегос от новинарския източник La Voz де Aztlan, са публикуваните снимки на CBS News, показващи отвратително сексуално насилие и изтезания на иракски затворници в известния затвор Абу Гариб, които стават кутията на Пандора, която отвори администрацията на Буш.

Журналистът Сиенфуегос продължава по-нататък, "Очевидно, заподозрян е комендантът на затвора, където са ставали най-големите издевателства, бригаден тенерал Дженис Карпински, отказала да подаде оставка  и заявила, че измъчваните и изнасилвани иракски жени са били замесени в ЦРУ, военното разузнаване и частни изпълнители в армията ".

image

Генерал Карпински (вляво)

Генерал Karpinski, която командвала 800-на бригада на Военната полиция, ми каза за натиск от страна на военното разузнаване и ЦРУ, които изисквали успешни разпити. Един месец преди предполагаемото насилие и изнасилване, тя казва, че в Абу Гариб пристигнала команда от офицери на военното разузнаване, ЦРУ, и частни консултанти, наети от правителството на САЩ. "Тяхната основна мисия била да се представят нови техники за разпит, за да се получи повече информация", казва тя.

Най-малкото, на една от снимките се вижда как американски войник очевидно изнасилва жена затворник, а в същото време, на другата снимка е изобразен мъж-преводач как изнасилва затворник от мъжки пол.


Други снимки изобразяват как върху затворниците се използва сексуално насилие, като се използват предмети като пръчки, тел и фосфоресциращи тръби.

Тези данни са станали известни, благодарение на генерал-майор Антонио Такубе, пенсиониран военен офицер, който ръководил разследването на злоупотребите в затвора Абу Гариб в Ирак.

Обвиненията в изнасилване и малтретиране са били включени в доклада му от 2004 г., но тези снимки никога не са били представени на обществеността. Той, по-късно потвърди тяхното съществуване в интервю за Daily Telegraph през май 2009.

Лондонски вестник, също така, отбелязва, "бруталния характер на някои от снимките може да се обясни (въпреки даденото обещание да ги публикуват), с опитите на Обама да предотврати публикуването на около две хиляди снимки от затвори в Ирак и Афганистан."


Ген.-майор Taкубе, който се пенсионирал през януари 2007 г., заяви, че подкрепя решението на президента, като добави: ". Тези снимки показват мъчения, тормоз, изнасилване и различни видове мръсотии"

"Дори описването на изображението е достатъчно силно, за да повярвате на думите ми."- казва генерала.

През април 2004 г., новинарският източник La Voz де Aztlan, от конфиденциални източници получава нови шокиращи снимки, изобразяващи сцени на изнасилване на две иракски жени от военния състав на военното разузнаване и частни предприемачи в САЩ във военни униформи. През май 2004 г., Сиенфуегос пише, че стотици такива снимки в Ирак се предават от ръка на ръка сред американските войници. Изобразените сцени на насилие са се разменяли като бейзболни картички.

image

image

image

Asian Tribune показва тук три снимки, които са породили критиките за това, че САЩ в Ирак са използвали изнасилването като военно оръжие.



Допълнено в 21.08 часа

Американски войници пикаят върху телата на загинали афганци

Източник 

12.01.2012

Това видео, което се появи онлайн в четвъртък, може да предизвика скандал, подобен на този, който избухна заради снимките в Абу Граиб през 2004 година. Сега, морски пехотинци са заснети на видео, където те уринират върху мъртви афганистанци.

40-секундният клип на видеото изтече в интернет, и в него, зрителите могат да видят четирима U. S. морски пехотинци по време на патрулиране, уринират върху труповете на афганистанци. Остава неясно кои точно в този инцидент са жертви, а за американците, в съответствие с обяснението, дадено заедно с излъчването на това видео, ние знаем, че това е четвърта разузнавателна снайперистка команда от морската пехота и тре батальон на морската пехота в лагера Lejeune, Северна Каролина. Групата е изпратена в северно-афганистанската провинция Хелманд през лятото на 2о11годи.
 

Линка за ВИДЕОТО

  image
A clip of US troops urinating on Afghans in civilian clothes shocked the Internet on Wednesday.   image
Three slain Afghans lay bloodied while American servicemen urinate on their bodies.






Гласувай:
3


Вълнообразно


1. kostas - Тази "маша" си има ръце-"шибец-гои"...........
13.01.2012 16:27
А тези ръце си имат "глава" Тази глава трябва да се счупи...........
цитирай
2. balkanec - Бунища долни
14.01.2012 11:42
Цял свят им е набрал. Ще доиде възмездие, като им фалира пиратската държава. Всичко се връща. Тогава никой няма да ги съжали.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10041113
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци