Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
08.01.2012 02:13 - Терора над протестиращите в САЩ става все по - брутален. САЩ все повече върви към отявлена тирания...
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1198 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 08.01.2012 02:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Eврейска ""справедлива"" политика

Конгресът направи финалните щрихи на един законопроект, който може да се сложи край на някои от основните права, гарантирани от U. С. Конституцията.Двама пенсионирани генерали  от  морската пехота , Чарлз Kрулак  и Джозеф Хоар описват в «NewYorkTimes» съдбата на  правата на американците да се противопоставят на тиранията: "Една от разпоредбите на новия закон ще позволи на военните да задържат за неопределено време и без присъда лица, заподозрени в участие в терористична дейност, включително  и граждани на САЩ, арестувани на територията на САЩ.   И с  това правната процедура остава в миналото ... В друга ситуация, задържане на заподозрени"" терористи""е под отговорността на армията. По този начин,  на военните се дават  и задълженията  за  "вътрешно прилагане на закона ..." Друга разпоредба, ще разшири обхвата на забраната за прехвърляне на затворници от Гуантанамо, така че това неморално и нечовешко  насилие срещу затворници и ще продължи да работи в бъдеще. " 
Всички водещи сили за сигурност в администрацията на Обама се противопоставят против осигуряването на най-високата мощност на Big Brother. Само да си  представим  какво би станало, ако хората, обвинени в "участие в тероризъм" (това, с точност никой не би знал ), включително и американски граждани в САЩ, ще бъдат лишени от правото на съд и от  съдебни заседатели.  Представете си, че тези обвиняемите ще бъдат държани в затвора за неопределено време, дори и без присъда .(Това е трудно да си представим, но  точно така  работи ционистката окупация в Палестина в продължение на десетилетия!). Само една заповед е нужна на правителствената агенция - и всеки, който може ще бъде  хвърлен във военен затвор  да се държан там  почти вечност , без някакви обвинения. Това се случва всеки ден в "Израел". Това диво отношение , предизвиква   ужас сред всички американски граждани, ценящи правото на справедлив съдебен процес, правото да се противопоставят  на обвиненията, с  други думи, свобода на справедливост. В такива случаи се питам..Къде са хилядите  адвокати? Къде са  хиляди преподаватели по право? А деканите на юридическите факултети? Нима те  не трябва да се отзоват на първо място? Уви,  много малко съвестни  и достойни юристи са имали смелостта да  изразят  възмущението си от законопроектите .
 Екстремисткото  мнозинство на Конгреса -състояща се както от републиканци и демократи - са отишли толкова далеч в идеите си, че администрацията на Обама трябва да им напомни за основните американски принципи: " Нашите военни не патрулират по нашите улици." Оказва се, че вместо да използва конституционните си правомощия и да  спре воденето на  несправедливи  американски  войни в чужбина, Конгресът насърчава САЩ в създаването на  най-грозните форми на тирания практикувани в страни като Израел , и др. Що се отнася до Обама, той първоначално ужким  заплаши да наложи вето на законопроекта, но сега става ясно, че той не е имал куража да отхвърли фалшивия  избор "между нашата сигурност и нашите идеали", което той каза  неотдавна в своята встъпителна реч.
  
    
http://blogs.mail.ru/mail/sami_77/?Password=&template=&Domain=&Login=#77EF431B07D1164
мой майл .ру -блог
 







Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10039609
Постинги: 7893
Коментари: 3528
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци