Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
22.12.2011 02:49 - Калина Крумова поиска да стане депутат от ГЕРБ
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 798 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 22.12.2011 05:05


14:00  |  21 декември 2011 | Политика / Редактор Десислава Димитрова / обновено преди 8 часа Виж 2 снимки Калина Крумова напусна Парламентарната група на ”Атака”преди около месец
Сн.: БГНЕС
  •  




Депутатката Калина Крумова, която неотдавна напусна Парламентарната група на "Атака", е подала молба за членство в партия ГЕРБ. По-късно лидерът на партията Волен Сидеров заяви, че освен нея още 5-има бивши депутати от "Атака" може да се обявят за "гербери". Преди около месец Крумова напусна Парламентарната група на "Атака" и заяви, че мотивите й не са лични, а вътрешнопартийни. Тя добави, че се чувства огорчена от противоречията и най-вече разногласията с лидера Волен Сидеров.

Калина Крумова категорично отрече информация, според която е получавала по 50 000 лева на тримесечие от управляващата партия, за да работи против интересите на "Атака", предаде Дарик. Депутатът изрази разочарование от състоянието на бившата си партия, начина на управление и взаимоотношенията в нея.
Тя критикува местното ръководство в лицето на областния лидер Иван Иванов и сподели, че е била против неговата кандидатура за кмет на Сливен. Според нея резултатите от изборите за "Атака" са били провал и загубата се дължи на неподходящите кандидатури и липсата на хора с уважавани професии в листата за общински съветници.

В сряда следобед се проведе Националният сбор на "Атака", като по-рано същия ден
още четирима депутати напуснаха ПГ на партията - Огнян Тетимов, Петър Хлебаров, Борислав Стоянов и Димитър Карбов. Така групата остана само от 10 души - минимумът, за да съществува в Народното събрание. 

"Първите шест депутати, които напуснаха, вече се обявиха за „гербери” по сърце и душа. Ще ги назова по име. Това са Валентин Николов, Кирил Гумнеров, Огнян Пейчев, Стоян Иванов, Цвета Георгиева и Калина Крумова, които са заявили с декларация членството си в ГЕРБ", заяви по-късно самият Волен Сидеров, цитиран от "Фокус".
Засега все още няма официално потвърждение от останалите отцепници от "Атака", че искат да отидат в управляващата партия.

"Целта на Борисов и Цветанов е да откраднат нашите пари, за да не можем да си вършим дейността и за да бъдем с вързани ръце. Това е причината, за да бъдат купувани депутати, защото това е покупка на депутати. Борисов разкри маската си на действащ задкулисно политик – лъжец, измамник и демагог и оттук нататък опозиционната линия на „Атака” ще бъде категорична и последователна", закани се Сидеров.
Той беше категоричен, че няма да го уплашат с орязването на субсидията на партията.

Засега от ГЕРБ не са коментирали дали ще приемат Калина Крумова и други напуснали "Атака" депутати в своята парламентарна група. Премиерът Бойко Борисов заяви междувременно, че отцепниците от "Атака" и техните субсидии не са нужни на партията му.


dir.bg

Честити да са му майкопродавците, които Волен Сидеров вкара в парламента и нито един човек с националистическо минало зад гърба си!
Каквато партията, такива и де(у)пу(е)татите и...
Тежко и горко обаче да е, само на България - НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!




Нещастници такива, кълне Сидеров по Борисов и Цветанов 21.12.2011, 17:26 (обновена 21.12.2011, 18:58)
Соня Колчакова
Коментари (54) image

© БГНЕС

До парите на Атака ли опряхте, нещастници такива? Този въпрос зададе лидерът на Атака Волен Сидеров на премиера Бойко Борисов и на министър Цветан Цветанов по повод напускането на четирима атакисти от редиците на партията.

По време на пресконференция в централата на националистите - след края на проведения днес конгрес - той заяви, че отцепниците са хора, купени от ГЕРБ. По думите му от управляващата партия са им предложили месечна заплата от 17 000 лв., за да изразят принадлежност към нея.
ГЕРБ и Бойко Борисов управляват по мутренски начин и този, който ги критикува, бива подлаган на репресия, заяви лидерът на атакистите.

Сидеров допълни, че отцепниците от Атака са предатели, крадци на субсидии, а Цветан Цветанов, който играе ролята на по-висшестоящ крадец, е наредил на Симеон Дянков да открадне още пари от субсидията на партията. Според лидера на националистите това е финансов удар срещу Атака с цел да не съществуват създадените от партията медии и да бъдат разбити клубовете и структурите й.

Целта на тези крадци е да ни откраднат парите, за да останем с вързани ръце. Това обаче няма как да стане, тъй като аз всеки ден в 7.30 ч. ще казвам по телевизия Алфа какво мисля за вожда, и то за вожда на ГЕРБ, посочи Сидеров.

Лидерът на Атака изтъкна, че по-рано от партията на Борисов са го лъгали, че няма да приемат отцепели се атакисти и няма да приемат субсидиите им.
Що за артистизъм, що за демагогия е това, удиви се националистът и добави, че премиерът е разкрил своето лице на непочтен човек, лъжец и измамник, обичащ задкулисните игри.

Волен Сидеров се закани, че тази репресия срещу него и партията няма да го спре и той ще продължи действията си срещу „мафиотската партия  ГЕРБ", която по думите му е ограбила България и продължава да я ограбва. Той бе категоричен, че в момента управляващите се мислят за всемогъщи, недосегаеми, но това е просто една илюзия, защото идва време за възмездие.

Сидеров коментира и президентския вот, като се оплака, че най-малко 7-8% от гласовете за него са орязани от „мафията ГЕРБ".
Надяват се, че ще ме смутят, че ще си направя харакири, ще се просна пода и ще почна да плача. Сметките им обаче няма да излязат.

По думите му през последните няколко седмици управляващите са подсказали доста теми, по които може да им бъде искан вот на недоверие и посочи някои от тях - позорното решение на кабинета да даде небето на България на турски изтребители, които могат да влизат без разрешение; действията по отношение на Шеврон и проучванията за шистов газ, ЕРП-тата.
Пречка в случая за вотовете обаче може да се окаже събирането на подписи, тъй като Атака има доста различия по темите с БСП и ДПС, обясни Сидеров.

По отношение на партията на Доган лидерът на Атака категорично заяви, че не могат да имат никакви допирни точки.
ДПС и новите ГЕРБ-ери са се прегърнали с Касим Дал, заяви той и добави, че Касим Дал е много по-опасна фигура за българската идентичност отколкото Ахмед Доган.
Ахмед Доган е битов човек, пийващ си, атеист, но той е човек на интереса, докато Дал е ходил на специално обучение в турските спецслужби, допълни той.

По думите на Сидеров Касим Дал е онази подводница, която много здраво се е закотвила в акваторията на ГЕРБ, което от свое страна означава, че действията му ще бъдат насочени срещу България и то от позицията на управляващите.

Стана ясно, че на днешния пети конгрес националният сбор на Атака е освободил от членство в ръководството Димитър Стоянов, освободен е и Илиян Илиев, който вече две години не присъства.

Делегатите са гласували против оставката на Деница Гаджева, а Явор Нотев е новият член на ръководството на партията.

Сидеров не пожела да коментира отсъствието на Димитър Стоянов от днешната среща, като заяви, че е бил редовен делегат на този конгрес. По-рано днес Стоянов заяви, че не е допуснат до конгреса, като има информация, че той е нелегитимен.

Лидерът на Атака обаче опроверга появилите се информации за съмнения в легитимността на конгреса, изтъквайки, че са спазени всички законови изисквания.






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10040561
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци