Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
25.10.2011 09:33 - Отворено писмо
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1976 Коментари: 1 Гласове:
6

Последна промяна: 25.10.2011 09:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Отворено писмо:

До Негово Превъзходителство Посланика на Ислямска Република Иран в България

До българските медии

До българският парламент и Президентство

НА ВНИМАНИЕТО НА БУДНАТА БЪЛГАРСКА, ЕВРОПЕЙСКА И АМЕРИКАНСКА ОБЩЕСТВEНОСТ!

Ваше Превъзходителство, уважаеми Г-н Посланик на Ислямска Република Иран,

На 24.09.2011 година, Президентът  на вашата страна - господин Махмуд Ахмадинеджад, държа поредната своя историческа реч пред 66 - тата годишна сесия на ООН.

В нея той, според нашите официални и най - четени медии се е спрял на няколко неща:

"1. Че арогантни сили заплашват със санкции и военни действия всеки, който постави под съмнение холокоста и авторите на атентатите на 11 септември 2001 година.

2. Самолетните атаки на кулите - близнаци в Ню Йорк и Пентагона са мистериозни.

3. САЩ е виновник за необоснованите от гледна точка на своята сигурност, суверенитет и национални - стратегически интереси войни срещу Ирак и Афганистан.

4. Бившите колониални сили да се извинят и да платят репарации за робството, поиска още Ахмадинеджад."

При тези думи, още преди да е завършила речта на вашия Президент, делегацията на САЩ "демонстративно", според нашите медии напуска залата, след малко последвана от страните - членки на ЕС, сред които и България - в лицето на нейния министър на външните работи - господин Николай Младенов.

Господин Посланик,

Искам да изразя своето дълбоко възмущение - пред Вас и цялата българска, ваша и световна общественост от този слугинажки и "натегачески", казано по нашенски акт на нашия външен министър!

Ако реакцията на представителите на държавата САЩ е напълно разбираема и понятна, поради простата причина, че те са твърде гузни и съответно неподготвени да отговорят на справедливата критика и укор на вашия Президент, тъй като всичко казано от него е абсолютната истина, която вече всички нормални и осведомени хора в Европа, а дори и деца от предучилищна възраст знаят и които не засягат по начина казан от господин Ахмадинеджад честта, достойнството и сигурността на никой народ и религия под слънцето, но на една малка световна алчна клика - хищните и егоистични интереси само и единствено, то реакцията на нашия "многоуважаем" външен министър, искам да подчертая, че НЕ отговаря на българските национални, търговски и стратегически интереси и приоритети, а също така и на волята и становището на българския народ, на който му омръзна неговата страна да бъде назовавана с обидни, но заслужени от политиците ни имена, като "пудел на САЩ", "турска тоалетна", "колония на Израел", "християнски ционизъм" и прочие.

За това какво е мнението на болшинството американски граждани за поведението на тяхната делегация и правителство, аз не мога да отсъдя и не съм запознат, а дали цялата тази "американска" политика кореспондира с интересите на болшинството граждани там, то всички можем да си направим изводите, виждайки САЩ на какво положение са днес и повлече след себе си съвсем и своите "сателити" в икономическото, стопанско и социално "блато", на чието “дъно” е вече моята страна.

Ваше Превъзходителство,

уважаеми господин Президент на Република България,

уважаема българска общественост и български медии,

уважаеми господин Президент на Ислямска Република Иран,

за настоящия  външен министър на Република България, господин Николай Младенов е "публична тайна", че е едно лице, което не е служило в Българската армия или в Българската народна армия, както се казваше по онова време, но пък за сметка на това е служило в една твърде чужда на България, Християнството и Източното Православие армия, дори според настоящите наши международни обвързаности и съюзи - тази на Израел!

В българския  парламент, беше поставено дори българското му гражданство под съмнение, твърдение което той не сметна за необходимо да опровергае.

Известно е, че това лице беше назначено от управляващата партия в България, на която беше давана години наред неравностойна спрямо всички останали опозиционни партии медийна трибуна, като "основна опозиция", далеч преди да е в парламента, изцяло по линия на бившата комунистическа висша номенклатура заела "завой" на Запад след 1989 - а година, докато до тази година, следеше стриктно България да е "малкия брат" на СССР.

Тази партия е "изтъкана" от предимно такива политически хамелеони, играещи днес ролята на "антикомунисти" и силно харесани и лансирани от определени кръгове и фамилии на Запад, навярно зад Океана, които претендират за правото да държат еднолично съдбините на народите и Човечеството в ръцете си.

Такива хора, определено нямат особени качества и компетентност в своите ресори, но фамилиите им бяха издигани от "Партията - държава", по така наречената "политическа целесъобразност" - защото принадлежат към "здрав другарски род", а понеже след разпада на СССР и така нареченото падане на комунизма в Източна Европа, избраха да бъдат "брокери" в разпродажбата на активите на своята страна - облагодетелствайки определени чужди страни, а вече и недвижимо имущество, пък накрая - чест и съвест.
 Техните наследници бяха трайно установени на "държавната софра" и наложиха пълен монопол над така и неконсумирания  реално от нашия народ, извоюван от наши дисиденти и политически затворници - патриоти и правозащитници (В това число и на българските мюсюлмани.) като Илия Минев политически плурализъм, а не от кликата "перестройчици" която извърши вътрешнопартийният преврат в БКП на 10 ноември 1989 година и толерира, или по - точно лично извърши един грабеж на труда на нашия народ и унищожение на нашето стопанство и природни блага - без аналог в нашата история!

Това разбира се стана, не без "благословията" и дори указанията на новият задокеански "голям брат", Лондон, Брюксел и най - вече Тел Авив, от който на практика се оказа подвластен самия този нов наш "голям брат" и не без благословията на установяващият се нов окупационен "караул" на наша територия, след продаването на България от Горбачов на съюзниците им от Втората световна война на Запад - доминиран от англоимпериалистите или така наречените "глобалисти" днес и от ционистите, за чието минало и истински произход е излишно вероятно да говоря на запознати хора, какъвто предполагам сте вие, най - вече по въпроса дали произхода им е "семитски", а антиционистите дали сме "антисемити" и от коя страна, прочие са "антисемитите" (Понеже за едно предно писмо до посолството на вашата страна, което не знам дали е стигнало до вас, бях наречен от медии на ционистката "ясла" - "антисемит" именно. Мислех да ги съдя за това, но не вярвам на "родното" ни "правосъдие" и неговата справедливост, по обясними причини, около нас, а и не е нужно да ги праввя толкова значими за себе си - тях и техните махленски клевети.)...

В България   за 20 години "демокрация", нямаше нито един референдум по важни теми като: нашето членство в ЕС, НАТО, като налагане на валутен борд, теглене на заробващи заеми от Световната и други офшорни банки, с неизвестни или известни за запознатите хора, световни собственици и властващи "богоизбрани" фамилии...
Не беше одобрена на референдум, дори и настоящата ни Конституция на Република България, и най - вече формата и системата на управление, но за сметка на това беше така моделирана, че да ни управляват шепа паразитиращи елементи - страдащи от различни зависимости в своето минало, които четири години са на практика напълно безконтролни в своите действия, не дават отчет на абсолютно никого и не подлежат на прилагане на законите на нашата страна, както всички други граждани.
На практика, явяващи се нищо повече, от едни брокери...


Ваше Превъзходителство,

Какъв интерес би имала нашата страна срещу и каква гузност би изпитала (Ако тя беше себе си, разбира се!), от речта на вашия Президент относно колониалните държави - робовладелки, от които моята страна само страдаше и беше раздирана на 8 кървави къса в Берлин, Ньой и Париж?

Относно страните, които доказано пет века снабдяваха с оръжие и средства нашия поробител, давел безпощадно в кръв всеки опит за националната ни свобода и право на идентичност?    
Така добре е описан този период, в поетичните сборници на нашия неповторим народен поет и някогашен Министър на народното просвещение, в периода в който България си стъпваше на краката като независима страна - Иван Вазов. Достатъчно е да прочетем, само стихотворението му “Дизраели” и накрая от кого казва той, че произтичат нашите вековни беди, назовавайки ясно произхода с една макар и руска дума, на този “велик приятел” на България...

Страните които подстрекаваха всеячески антибългарския  шовинизъм и българофобия десетилетия наред, сред нашите съседи и дори останалия свят, най - вече Европа?

Относно страните, които през Първата световна война, която ТЕ разпалиха, както и Втората световна война, въведоха за пръв път в Европа и света шрапнела - оръжия за масово унищожение на цивилно население.

Страните, които през периода 1941 - 1944 година, пускаха над България мини - играчки и писалки - бомби, тоест не пощадиха и нашите деца, които бяха главна цел на техните бомбардировки, а днес за награда имат паметници на центъра на нашата столица! Един техен политик, се бе заканил, че “на мястото на българите, ще засядат тук картофи”...

Страните, които по - късно въведоха в употреба, именно те - СЪДНИЦИТЕ днес на това, за военни цели срещу цивилното население атомното оръжие, което употребиха срещу Япония, като своевременно и съвсем безцелно изпепелиха Дрезден, Белград, Загреб, Сараево...

По - късно тези страни, “нахраниха” с напалм Виетнам, “блкагословиха” с касетъчни бомби в операция “ШОК И УЖАС” и “Пустинна буря” Ирак, Югославия, а днес вече на ход е Либия, утре може би и Сирия, Беларус, КНДР, вашата страна...
А ако нашата страна някога дръзне да поведе, естествената за нея политика, в защита на своя суверенитет, чест и национални интереси, то бъдете сигурни, че те отново ще са тук, ако все още ги има като тези фактори и ще раздадат своето субективно “правосъдие”, с цената на стотици хиляди, а дори може би и милиони жертви...

Нима не говорим за едни и същи страни?

Освен страданията на България, какво друго свързва тази страна с тях?

После, аз мога да Ви уверя, че всеки нормален българин си задава въпроса, как така някакви арабски терористи, отвлекли самолет и успяли да пробият непробиваемата американска система за сигурност, без да бъдат засечени и отклонени?

Всички знаем космическите суми,които отпуска САЩ за своята отбрана и сигурност - непосилни за всички останали страни.

Всеки български патриот и националист си задава въпроса:
Защо в представяната ни като "крайнодемократична" Западна Европа и най - вече ФРГ, лежат в затворите хора заради своите политически възгледи и повдигане на нови въпроси, относно една историческа теза на победителите във Втората световна война, като показват нови и укривани, меко казано "съмнителни" факти и данни? Докато в "недемократичният" Иран,имаше кръгла маса по тази тема в която всеки от двете страни на спора,можеше свободно да изложи своите аргументи!?

Защо ни сочат като пример себеунизителното поведение на все по - бивша Германия, на фона на една Турция, която не само отказва да признае претенциите за какъвто и да е арменски геноцид, както и всички наши съседи - геноцидите в които са обвинявани, но и налага своето историческо становище на всички свои търговски и политически партньори, независимо колко достоверно е то?

Германия вече десетилетия наред унизително коленичи за недоказани или поне зле обосновани престъпления, отстъпва с огромните материални измерения пред една страна, която пред очите на целия свят провежда геноцид и етническо прочистване, има оръжия за масово поразяване, а навярно и ядрено такова, но за нея няма международно право, организации и санкции, каквито има за вашата страна, която не е показала никога агресия към своите съседи или други страни, но винаги е бранила себе си.
Към една страна, сееща никому ненужни омраза и реваншизъм към старите европейски нации и към Християнската цивилизация!

Въпреки, че Иран не е нападал никого, не изтребва никого и доказа, че разработката на атомна енергетика е изцяло с мирни цели, както и в България беше през десетилетията, вашата страна е жертва на несправедливи санкции, натиск и възмутително очерняне в Европа. Докато един агресивен и провеждащ етническо прочистване ваш съсед, не е ставал никога жертва на санкции и инспекция относно ядрено оръжие и оръжия за масово унищожение!Той е провъзгласен от 1945 година още за "богоизбран"...
Медиите "замазват" в повечето случаи, неговите престъпления в Палестина и не показват истинската им същност, цели и лице...

В тази "въртележка" срещу Иран, неминуемо трябва да влезе България!
 В тази посока ускорено работят, особено последните три правителства на Република България, от които това е второто с външен министър - лице с отявлено ционистко поведение, поведение в подкрепа на чужда страна - неадекватно на българските национални интереси, приоритети и потребности!

Припомням, че ционизмът беше осъден от Общото събрание на ООН през 1975 - а година, като "форма на расизъм и расова дискриминация" чрез Резолюция № 3379 в която България беше страна!
По стечение на обстоятелствата и ирония на съдбата, тази Резолюция беше отменена по силата на военен и политически натиск, по чиято сила ние виждаме и днешните неправди и двойни стандарти в ООН, за които вашият Президент е говорил така точно и изчерпателно.


Уважаеми господин Посланик,

Историческата истина за нашия общ произход с вашия народ излезе, колкото и да беше прикривана от историческите фалшификации за българският произход и минало от страна на нашите недоброжелатели и неприятели.
Нашият  и вашият  народ сме преките потомци на една от най - древните култури и цивилизации - арийската и считана за най - извисената духовно и интелектуално, вече почти единодушно.
Това изисква според мен, едно ново преосмисляне на отношенията между нашите две страни, които по ирония на съдбата, са се доближавали до резонното и естествено ниво, по време на управлението на комунистическия тоталитарен режим в България и тираничният шах Пахлави, а по - късно сме били разделение и изолирани една от друга страните ни, от "силните на деня".
Време е днес, ние - "роднинските" два народа, с едни родови корени, идентичен ген и общ произход и начало - бълг - АРИТЕ и персите в държавата Иран (В буквален превод - "земя на арийците"!), отново да си подадем ръка пред днешните общи предизвикателства и опасности, пред нашите монотеистични религии и цивилизации!

Настоящото правителство на Иран към днешна дата, показва едно крайно добронамерено отношение на фона на черните краски, в които изцяло небългарските официозни медии и някои псевдонационалистически в това число го представят и вие доказахте своето желание за дългосрочно сътрудничество и приятелство, най - вече със своето намерение и предложение за строеж на рафинерия във Варна, която освен всичко останало, ще открие и десетки работни места в този тежък за страната ни икономически, стопански и социален момент на нечувана в историята ни разруха.

Да се надяваме обаче, че няма и с този проект, сегашното правителство на Република България да подходи,като към печелившият за страната ни проект - АЕЦ "Белене"...


Освен това, бъдещото сътрудничество между нашите две страни, дава на България и големи суровинни и енергийни переспективи, каквито сега тя пред себе си няма.

Смятам поведението на вашето Посолство, за едно от най - коректните до момента на наша територия, при това прекалено коректно, особено спрямо нашите властимащи, които не са така коректни по моя преценка към страната Ви.

Ето защо, това поведение на нашите управляващи и най - вече нашия външен министър, но по - рано и вандалското поведение на евродепутат от управляващата партия спрямо вашия външен министър, аз считам не само за унизително към нашата страна и злепоставящо умишлено нашата нация пред един генетично братски народ, макар и географски, религиозно и езиково отдалечен, но и като крайно националнобезотговорно и престъпно дори, бих казал!

Всичко това е точно толкова унизително, колкото и отмяната на решение за именуване на улица в нашата столица, на един голям български учен и политик - Обединител на България, който за разлика от днешните политически джуджета е показал умението да казва често "НЕ" на големи, малки, приятели и неприятели!

Разбира се, неговото име бе забранено да се сложи на улица, под натиска не на нечие друго, а на ИЗРАЕЛСКОТО - "богоизбрано" пред нас "гоите" посолство!

Разбира се и страхът на днешните управляващи мекотели от неговото име е също основателен.

Израел обаче на този фон, не се посвени през 2001 - а година да изтрие имената на нашите политици, спрeли депортацията на евреи от България по време на Втората световна война, както и паралелно с това да бъдат пребити наши граждани на тяхна територия, така както многобройни техни шоу - програми, не се свенят да се гаврят с нашия Спасител и вашия Пророк ден и нощ, нещо което никога не можем да видим спрямо никоя религия във вашата и наша страна! Нещо което се прикрива умишлено от редовия християнин в Европа и България, както и на какво учи "свещенната" за значителен процент от гражданите на Израел книга Талмуд.

Всичко товаме кара да се срамувам от тези управници,  които имаме и които брутално подменят волята на моя народ!

За съжаление, понастоящем в Европа тече една особена псевдонационалистическа вълна, която не е насочена срещу антинационалната и неовавилонска богоборческа империя - ЕС, убиваща националните идентичности и религиите, срещу либералната унищожителна и антинародна стопанска - антисоциална система и срещу нашествието на наднационалните компании в националната държава, но този "национализъм",  е насочен изцяло срещу Исляма и мюсюлманите, като в България това явление не прави никакъв оглед относно поругаване чувствата на нашите сънародници - мюсюлмани и то си има при това съвсем безнаказано медия, то подстрекава към поругаване на джамии и гробища, неща които са били винаги много далеч от изконната българска национална борба, национален въпрос и техните приоритети, защото нашия национален Апостол на Свободата ни остави Завет, че в България всеки ще бъде равен с другия, ако припознава законите които трябва всеки българин да припознае, независимо от етнос и религия!

Кой обаче днес ги припознава и кой не - народът ни вижда, надявам се...

В момента, една такава партия, с мои дълбоки подозрения, че се финансира от външни сили (Подозирам силно Тел Авив,съдейки по техните изявления и пристрастия относно Близкоизточният конфликт! ), е на път да разпали в България през последните дни етническа гражданска война, разбира се между "гои" и "гои", отново без да бъдат засегнати самопровъзгласилите се за "богоизбрани" от ожесточените етнически сблъсъци и призиви, които се видяха и чуха слава Богу от отделни провокатори в различни градове, но не бяха подети от целокупната наша нация. Възгласи, които се прави опит да прерастнат и в религиозни - "ни в клин, ни в ръкав", както казват старите хора от нашия народ.

Поводът  за това беше един криминален случай и криминогенна мафиотска фамилия, която необозпокоявано вършеше своите дела, вече десетилетия и извършено убийство от близки до нея хора.

Въпреки, че тази фамилия няма нищо общо с Исляма, а бих добавил и с нашата вяра, но това вече е друга тема на разговор, някой умело се опита да "наостри" народният гняв, не само към цял един етнос, който е от предимно източноправославни християни, но и забележете - СРЕЩУ ДЖАМИИТЕ в България!?

Разбира се, властите гледаха всичко ставащо около нас, дали поради некомпетентност или некадърност, дали умишлено - напълно безучастно, както не реагираха по криминалният случай и убийството на българско момче, така и срещу етническите провокатори, но от третия ден нататък, започнаха да пребиват по улиците на градовете в България, мирно протестиращи срещу мафията и корупцията български деца и младежи (http://www.youtube.com/watch?v=w1JQse2WVoQ - Без коментар! Тези кадри и разкази от “злите” Иран и Беларус ли са господа, или от България в 21 век - членка на “хуманния и съблюдаващ човешките права” ЕС?!)!

По същия начин, властите не реагираха и срещу други етнически провокации, идващи от други етнически терористични и сепаратистки клонки финансрани от фондации на Сорос.

Подобни организации са активни в разпалването на гражданско напрежение от различен тип и род, в почти всички точки на света...

По този начин, властите не реагираха и срещу провокациите на съуправляващата им "инжерерно" създадена през 2005 година - узурпирала българската национална борба псевдонационалистическа партия, на която уви - много български патриоти повярвахме, пред джамията в град София по време на петъчна молитва от която провокация, всички автентични български националисти - репресирани заради своите възгледи по времето на тоталитарния интернационализъм у нас, бяха потресени!

Разбира се, аз не вярвам и сега в една правилна реакцията на властите, както за събитията в последно време, така и за "гафът", който според мен не е случаен, на нашият "любим" външен министър, но аз съм длъжен да изразя своята позиция, поне пред вас и където и колкото мога, като загрижен за моята страна и нашите добри - резонни двустранни отношения, да се опитам да "алармирам" за опасните процеси които текат в моята страна и в нашите международни отношения.

За жалост, националистическата партия в която аз участвах и заради това съм безработен години наред, подлаган на заобиколни "кротки" репресии и натиск да се откажа от вижданията си, в която вложих цялото си време, здраве, средства и енергия, тъй като смятах за приемник на автентичното българско национално движение, а именно Българска национално радикална партия, също така бе проядена от ислямофобският ционистки бацил и обсебена от техни провокатори, като измени на първоначалните истински национални цели и приоритети, а на всички следващи избори "капитулираше" пред враговете и недоброжелателите на българската национална борба и сближаването с нашите естествени партньори, приятели, а защо не и съюзници.

Ето защо, аз в момента съм безпартиен и създадох в интернет един скромен Независим националистически блог (http://samvoin.blog.bg/), чрез който да уведомявам за истината, колкото мога относно ставащото по света и у нас, а и за причините разбира се! Опитвам се в частност да покажа истината и за вашата страна, такава каквато са я видели обективни и непреднамерени свидетели и анализатори, макар и за мое съжаление да не съм имал все още честа да ви посетя.

По времето когато България беше във васална зависимост от СССР, развиваше относително добри отношения със страните и коренните населения на онзи регион, особено в последните две десетилетия на тоталитарният комунистически режим, като от това народа ни само печелеше, основно валута, злато и някои суровини, а българи се замогваха в страни от Близкия Изток.

Тези отношения, от 1992 година взе да се работи упорито и целенасочено да бъдат унищожени,  като кулминацията беше с позорната намеса на България в Ирак през 2003 година (Съжалявам за вашата братоубийствена война,за която вашата страна вина няма.).
 В една мръсна, геноцидна, незаконна, агресорска, колонизаторска и най - вече НЕбългарска, но както се указа в последствие, дори смело мога да кажа и АНТИБЪЛГАРСКА война, тъй като новият окупационен режим там, отказа да изплати българският външнен дълг, нещо което старият беше обещал.

Сега виждам, че е на ход и Сирия, където законно избраната власт се бори, както и вашата преди няколко години, с платените от чужди посолства въоръжени превратаджии и терористи.

Като български гражданин, млад човек който държи на нашето национално достойнство, законност, Конституция, правов ред и суверенитет, настоявам и правя достояние на вас и горепосочените субекти своето настояване:


Господин Президент на Република България,

Моля да сезирате Националната разузнавателна служба, Консултативният съвет по национална сигурност и всички възможни звена влизащи във вашия ресор и правомощия,  да разгледат и преценят цялостното поведение на министър Николай Младенов, откакто е на своя пост, както и на настоящото Правителство на Република България, спрямо чужди правителства, служби за сигурност и посолства, дали те са съобразно споразуменията ни в НАТО, ЕС и ООН?
Дали са съобразно българската Конституция и законодателство?
Какви са подбудите за това поведение на външния министър, в чия армия е служил той и дали връзката не е в Клетвата му към чужда страна и чужд флаг, а също така и чии гражданин е всъщност този министър?
Има ли обвързаности с чужди разузнавателни служби и служби за сигурност, с които България дори няма партньорски и съюзни споразумения в момента?
Има ли право да участва в нашата политика и управление, ако е небългарски гражданин?
Отговорете господин Президент, на народа и избирателите си! Не на мен!


Уважаеми господин Премиер,

Вие освободихте от поста "министърт без портфейл", един уважаван и изтъкнат наш учен, само защото се бореше и отстояваше последователно истини за нашето минало и правата на българите в чужбина.
Крайно време е да обърнете внимание на вашия външен министър и на вашите депутати в европарламента.
Особено сега, когато България реализира още един провал, на един от поставените от вас и вашата партия приоритети - нашето прословуто и лелеяно от вас "приемане в Шенген", което е преди всичко провал за вашата и за съжаление и наша диплкомация.


Българският Парламент,

Моля да поиска изслушване на господин Николай Младенов, относно неговото поведение пред чужди официални лица.

Съгласувано ли е с Правителството и мнозинството?

 Служил ли е в чужда войска?

Каква Клетва е полагал там?

 С какво гражданство е, и има ли обвързаности и ангажименти към чужди служби за сигурност и разузнавания?

Кореспондира ли това поведение, с нашите ангажименти към ООН, ЕС и НАТО?

Моля по въпроса да се сезират също ДАНС и НРС, като се разгледа във въпросните институции и дали е в българска национална и търговска най - вече полза, поведението на представители на управляващата партия спрямо Ислямска Република Иран и други страни в Азия и Близкия Изток, при показаните от тях добри намерения за продуктивно търговско и културно, а също и правно сътрудничество с нашата страна?

Защитава ли външният министър адекватно правата на България в ЕС и НАТО, а също

правата на българите в чужбина?



Господин Премиер,

моля ако не е съгласувано въпросното действие в органа на ООН от страна на външният министър с Вас, да поискате незабавно обяснение от негова страна, а при следващ подобен международен и злепоставящ ни "гаф", също и излагащ България на опасности, да поискате оставката му, както тази на професор Божидар Димитров, който ни бил "изложил" пред тероризиращата наши сънародници БЮРМ!




В противен случай, вашето правителство ще носи пълна отговорност за всички претърпени международни и дипломатически, а най - вече търговски и стопански несгоди, които изпитва страната ни - заради избора на неподходящи партньори и партньори - "тема - табу", с които сме едва ли не в нова "студена война" (С опасност да прерастне без ползи за нас, но само с нечовешки отново загуби, като тези в Ирак и Авганистан и в "гореща" скоро, съдейки по събитията в Либия и заканите срещу Сирия, а даже и срещу Беларус - твърде близка географски до нас!) - желаещи крайно изгодни споразумения и имащи нужен потенциал за нас, като търговски и стопански партньори.

Да не забравяме неизгодното енергийно положение и зависимост на България в момента!

Също така, правителството ще носи отговорност и за въвличането ни евентуално в един изцяло НЕбългарски конфликт, за който обаче нацията ни ще носи грехът на гърба си и ще понесе крайно тежките последици, за какъвто конфликт ни подготвят повечето служещи на външни сили, цели и пропаганда медии у нас.

Надявам се, че Ви е останала капка политическа мъдрост и далновидност и че гледате по - надалеч, отколкото показвате в момента.


Уважаеми и неуважаеми медии в Република България,

БДЕТЕ и задавайте неудобни въпроси!

Не се продавайте и не се страхувайте!

България е на всички нас, ако там работят хора с български корени и предци, а без нея ние сме дърво без корен!

Да не я злепоставяме, да не я губим!


Ваше Превъзходителство,

уважаеми господин Посланик на Ислямска Република Иран.

искам да Ви уверя, че нашия народ не седи зад позорния акт на настоящия външен министър на Република България и ако управляващата партия не вземе мерки по въпроса, то на едни следващи избори това ще бъде доказано с тежки последици за нея, като при всички партии - еднодневки и брокери, но друг е въпроса дали ще имаме по - добър и правилен избор пред нас, който да не подмени вота ни и този път.

Желая Ви успешна дипломатическа мисия в България и развитие за в бъдеще, при навярно едно по - далновидно управляние на нашите двустранни отношения.

Да живее Българо - Персийската братска дружба и НЕ на въвличането на България в един грозен конфликт в Близкия Изток!

Поздравявам и вашия смел Президент, както и се прекланям пред неговите революционни за цялото човечество речи и истини, признавайки, че се е нагърбил с една много тежка и непосилна задача - сам срещу всички, да освободи света и в частност Европа и САЩ от наслояваните десетилетия наред, а някои и дори векове лъжи и дезинформации, относно историята на Европа и света!
Желая му успехи в борбата за истината и борбата за просперитет и напредък на вашата страна и нация, който е чувствителен и забележим за всеки запознат със световните политически процеси човек.

С братски привет:

 Христо Пламенов Ангелов

град Плевен

26 годишен

28.09.2011 година


Писмото е изпратено до електронните пощи на повечето "независими" наши медии, както и до посочените институции, но отговор, коментар или публикуване не последва никъде...
Изпратено е и до Посолството на Ислямска Република Иран, от където все още нашите пощи не се ми върнали обратна разписка - втора седмица вече?!




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. plamih - Не си сам!
13.03.2012 15:06
Братко! Поздравявам те за истинните слова и за смелостта да ги разпространяваш!
Много време и емоции си вложил в това писмо. Но помисли, какво очакваш от него? Президентът, премиерът, парламентът ни да ги прочетат и да се трогнат?!? Корумпираните медии да го публикуват? Това за съжаление няма да се получи, защото това ще означава да си плюят в лицето.
Единственият начин да се промени нещо в управлението ни е или при желание на управляващите, или след рефереднум. И в двата случая в момента у нас трябва много силно, единно и информирано гражданско общество. Затова подобни писма според мен е по-ефективно да са насочени предимно към широката общественост, но тогава следва да са поднесени в по-достъпен начин, съобразно публиката. Дългите текстове много трудно се възприемат и в повечето случаи не се четат изобщо, за разлика от кратки и ясни думи, а в най-добрия случай съчетание на слово, звук и образ (например кратко видео). Това е моят съвет, за да не губиш време и усилия напразно, по-добре синтезирай тези неща в едно кратко видео и с него информирай обществеността. Знанието носи воля, а волята - единство!
Вяра и постоянство!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10038580
Постинги: 7893
Коментари: 3522
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци