Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
19.10.2011 09:38 - Николай Бареков – грозното лице на българската действителност
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1398 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: stoineff

image

Бих написал заглавието с думите: "грозното лице на българската мафия", но то е едно и също, защото в България организираната престъпност е завладяла цялата ни действителност. Политиката, медиите, икономиката, съдебната система – всичко е под неин контрол. И това не са мои изводи, а заключения на най-отговорни международни институции и анализатори. Личности като Николай Бареков са оръдията на това злокачествено образувание. Вчера Биволъпубликува факти и снимки за това как един ТВ водещ купонясва в най-скъпия курорт и се къпе с френско шампанско в компанията на олигарси.

Днес Николай Бареков потвърди официално, че е купонясвал в присъствието на олигарси в курорта за милиардери Ники бийч - Сен Тропе. В изявленията си относно скандала, вместо да си подаде веднага оставката и да си зарие главата в пясъка от срам и позор, Бареков тръгна да се оправдава като.... опроверга наличието на Ветко Арабаджиев на една от снимките от оргията. Сигурно съгражданинът му Ветко сериозно е подскочил и му се е накарал здравата. Своето собствено присъствие и кадрите със самия него Бареков обаче не посмя да опровергае, защото те са истински. Не опроверга и присъствието на сина на въпросния олигарх – Владко Арабаджиев, който го къпе с шампанско за 300 евро бутилката. Не опроверга, че да купонясаш на това място струва над 25 000 евро. Не опроверга присъствието на олигарха Чочо Александров, чийто политически и корпоративни интереси Бареков защитава като руски войник в Брестката крепост. Бареков пропусна да обясни хвалбите на Ветко Арабаджиев за собственото му имение в близост до курорта за богоизбрани, нито кой му е платил масрафа и на каква цена. Ако той си го е платил сам – интересно е колко журналистически заплати трябва да отидат за подобна почивка и колко години Бареков е работил, за да има удоволствието и честта да се напие и да се изплакне с шампанско на цената на бутилката колкото голяма заплата в България. Под влюбените погледи на олигарсите Александров и Арабаджиев. За последния ще уточним – "младши", защото не това е важното. Дали "старши" е бил на снимката, или по-настрани в имението си наблизо, не е толкова важно. Важното е, че един "колега" се е превърнал в откровен и неприкрит говорител на тъмните сили в обществото ни. Тези, които вече са отречени от историята и нормалния свят, към който България се стреми. А това, че все още дерибейстават, се дължи на инерцията от миналото, която обаче е лишена от своята движеща сила и е обречена да спре, за да се обърне колелото в обратна посока. Посоката към бъдещето и възраждането на България от мрачната епоха на комунизма, диктатурата, мутрите, олигарсите, мафиотско-ченгеджийските структури, корупцията и духовната нищета.

Бареков няма право да се нарича повече журналист, защото докато 99% от колегите кретат на 600-700 лв. на месец и са длъжни да изтърпяват всякакви унижения от тюмбели-собственици, този човек си мокри с толкова пари оная работа. На фона на тоталната мизерия и отчаяние обхванало цялото ни общество, на фона на тоталната липса на свобода на словото и престъпната цензура наложена над медиите, един ТВ водещ си кисне задника в шампанско, в място за богоизбрани и си планира предванията. Бареков, дали Ветко е на снимката, или е Владко не е основното! Основното е, че на тези снимки си ти и тези около тебе! Основното е, че това в каква компания се лигавиш, говори само за себе си, за твоя морален и професионален профил. Само затова ти ще бъдеш отречен от професията и от българския народ, който вече не иска да се подава на гнусните манипулации, които ръсиш. Скоро ще получиш призовки за делата, които съм ти завел и бъди сигурен, че справедливостта не е монопол на компанията ти от "Ники бийч".

Асен Йорданов
http://www.bivol.bg





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10039333
Постинги: 7893
Коментари: 3528
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци