Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
27.08.2011 03:43 - Военно положение ще позволи да откриват огън по собствените си граждани в САЩ?
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 692 Коментари: 0 Гласове:
1



  Взето от:  zahariada.blog.bg

Всеки знае, че
военното положение ще им позволи да открият огън по собствените си граждани, да извършват масови арести и конфискуване на оръжия. Такива планове вече са били задействани няколко пъти, включително и по време на урагана Катрина и размириците в Сиатъл

Изданието Atlantic Wire публикува статия на Джон Хъдсън, наречена Garden plot. В статията се представят предупреждения, изразени в Twitter от кореспондента Марк Eмбиндер.

Според журналиста Марк Eмбиндер, ако събитията разтърсили напоследък Лондон се случат в Америка, военните имат два плана да потушат веднага бунта" - CONPLAN 3501 и 3502 - пише Хъдсън.

Документите, свързани с плана CONPLAN 3501 и 3502, или операцията Garden plot «Градинска площ», са разсекретени отдавна. Те са били предназначени за военните, така че използвайки ги срещу американските граждани ще нарушат закона Comitatusis Posse, който гласи, че на армията на САЩ е забранено да изземва полицейски функции.

Garden plot е част от програмата Rex84, печално известна с изграждането на безброй лагери за интерниране в Америка.



Министерството на вътрешната сигурност предприемат всички възможни мерки, за да убедят определени слоеве от обществото, правоприлагащите органи и Конгреса, че почти всеки редови американец може да се окаже терорист.

И докато това се случва, изпълнената с омраза и враждебност пропаст между американците и силите за сигурност, които трябва да ги защитават, ще расте.

Вече доказателства за това как военните и полицията са буквално във война с гражданите на собствената си, някога велика страна, стават все повече.

Тази информация е повече от достатъчно за американците да разберат какво се случва в случай на повторение в Америка на Лондонския сценарий.

За по-подробен отчет за това какво вече се случва и какво е планирано, ще се наложи да отворите стотици страници. Представяме само най-мрачните от тези факти, както и тези, за които стана известно наскоро.

 

*****************
Миналата седмица, посред нощ, подразделение на "морски лъвове", армията и местната полиция, проведе в небето над Бостън учение за въздушен бой в градски условия. В учението взеха участие много черни хеликоптери и усъвършенстваха тактики, които могат да бъдат използвани изключително в голям града срещу населението.

Изданието Intel Hub съобщава за десетки подозрителни придвижвания в страната на военните черни хеликоптери. В срок от два месеца след началото на информационния поток, кореспондент на Intel Hub Aмбелас Шепард е бил поканен в радиопредаванетоGround Zero, където в продължение на два часа и половина е дискутирал с радиоводещия Клайд Люис, представил всички случаи на военни движения, които станаха известен през последните няколко месеца .

През 2008 г. Пентагонът обяви, че възнамерява да пусне 20 000 войници в 48 щата за потискане на граждански вълнения, които могат да възникнат в случай на икономически срив. Обучението на тези военни трябва да приключи през 2011 година.

Разработката на тези военни програми има пряко влияние върху стратегическите изследвания Research Center RAND, свързани с полицейските действия в случай на граждански размирици.

Няколко дни преди компромисното решение за повишаване на тавана на дълга Fox News съобщи новината, от която се усеща силна миризма на предсказуемост. Белият дом се готви да въведе военно положение!

След урагана Катрина, полицията и военните проведоха мащабна операция за конфискуване на десетки огнестрелни оръжия от граждани, спазващи закона.

"Нито един гражданин не трябва да бъде въоръжен. Ние конфискуване всички оръжия. Разрешение за притежание имат само служителите на правоприлагащите органи "- с тези думи на кмета на Ню Орлиънс започна мащабна конфискация на незаконно оръжие, което се провеждаше, както от страна на полицията, така и от военните.

По това време военните и полицията нарушаваха конституционните права на гражданите на Ню Орлиънс, в цялата страна малко по малко се подготвя въвеждането на истинско военно положение. Подготовката включва военно обучение на персонала и конфискация на оръжията.

Процедурата по отнемането, изглежда допуска възможността за побой над възрастна жена, която се опитва да покаже лиценз за притежание на оръжие, и да отнемат оръжие, с което се опитавала да защити дома си!

 

Това е Америка: Какво ще се случи, ако събитията в страната започнат да се развиват по лондонски сценарий!


 

Независимо от закона, вече се провежда мащабна конфискация.
...Миналата година, Джеси Вентура посвети цял час в шоуто си, на "теория на конспирацията" на слухове с лагерите FEMA и възможността за въвеждане на военно положение. Въпреки факта, че този епизод стана един от най-популярните, той се появи в ефир само веднъж. Говореше се, че е спряно вследствие усилията на правителството.

Това предаване не остави никакъв шанс на публиката да се съмнява в съществуването на лагери като FEMA, и за реалните планове на правителството за въвеждане на военно положение.


Във видефилма "Полицейска държава 4, възхода на FEMA» ще намерите изобилие от доказателства, показващи съществуването на мрежа от лагери FEMA, ще научите за това как се провеждат ученията в тези лагери. Тук са събрани голям брой репортажи, документи и разкази на очевидци. Не ще и съмнение, че плановете за налагане на военно положение в страната са реалност, а не плод на болно въображение на любители на теориите на конспирацията.



В изграждането на лагерите FEMA, активно участват и частни корпорации, с очакване на развръзката "Нов Световен Ред".

"Проектно-инженеринговата фирма, на която принадлежи скандалния проект за затвора в град Хардин (Монтана), продължава изграждането на лагери в цяла Америка. Последното предложение, което тя получава е една изправителна институция за петстотин места, която ще се намира в Тексас, на площ от двеста хиляди квадратни метра. Много американци свързват изграждането на затвора с възможността за извънредно положение и на правителствените планове по отношение на политически дисиденти "- писа Пол Джоузеф Уотсън през май 2010 година.

 

И още веднъж:
Виж, Америка, какво те чака в случай на безредици, подобни на лондонските.

 

През юли 2009 г. са били направени снимки на военни учения проведени в района на Айдахо.

"Моят зет е видял няколко десетки войници в пълно бойно снаряжение, които излизаха от град Хейдън (Айдахо). Той ги снимал и попитал какво правят. Те отговорили, че са на маневри. "

image

 

В очакване на граждански вълнения, военните учения в американските градове и техните квартали са станали нещо обичайно.

Девети юни 2010 год. Северното командване на въоръжените сили на U.S. Open призна, че подготвя операции в рамките на континенталната част на САЩ.

Предвид факта, че всички тези доктрини и планове съвпадат по време с нефтената катастрофа в Мексиканския залив, и по време на тази криза не се реализираха, най-вероятно те ​​са свързани с бъдещи събития, като нови шокове и са насочени срещу нас.

Ние можем да приведем още хиляди доказателства, че военното ръководство планира да използва войски срещу гражданите на САЩ. Но дори и тези, които сега показваме са повече от достатъчно, за да се изясни ситуацията.

Ако в Америка избухнат граждански вълнения, като в Лондон или дори по-лошо, ако се случи икономически срив или терористичен акт, сравними по мащаб с това, което се случи на единайсти септември, ние знаем точно какво да очакваме.


Източник







Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10039337
Постинги: 7893
Коментари: 3528
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци