Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9988431
Постинги: 7845
Коментари: 3423
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
24.07.2011 06:41 - Осама Бин Ладен е мъртъв - финита ла комедиа
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1540 Коментари: 2 Гласове:
5



Най-после. Осама Бин Ладен вече официално е мъртъв. ”Свободният и демократичен свят” може да  въздъхне с облекчение.  Терорист номер едно в света вече не е вежду живите. С неговата смърт свършва една епоха на страх, смърт и разрушения. Но продължава започналата епоха на ужас и лицемерие.
Запада в търсене на изход от задънената улица на своето съществуване, предприема отчаяни опити за спасение. Последното действие на пиесата е вече в пълен ход. “Смърта” на бин Ладен, трябва да стане онзи катализатор който да провокира началото на всеобхватна военна интервенция в страните от арабският свят. Това е спусъкът който ше отприщи редица процеси, които в крайна сметка ще прераснат в Третата световна война – война на религиите (цивилизациите).
Как ще стане това?
Отговорът на този въпрос се крие далеч в близкто минало.
В началото на 20-ти век в средите на зародилата се банково –финансова олигархия начело с клана Ротшилд се заражда идеята за тотално завладяване и подчинение на света. Възраждането на Свещенна та Римска империя в нейните робовладелски взаимоотношения, посредством парите придобива реални измерения. През 1911 година в САЩ, банкерите предизвикват криза, благодарение на която се ражда Банката на Федералният Резерв – ФЕД. Клана Родшилд и редица други семейства от еврейски произход, обединени в една общност наречени – илюминати, се сдобиват със собствена държава. Въаоръжени със знания от предишни цивилизации открити от Тамплиерите в подземията на Йерусалим, както и с възможноста да печатат пари отвоювани през 1913 година, започват своят последен кръстоносен поход, този път срещу цялото човечество. Поробването  на човечеството започва през 1914 година посредством Първата световна война. Европа е срината икономически. В Русия е инсцинирана ВОСР с последвала 4 годишна гражданска война и тотално разрушаване и ограбване на руското население. В периода 1914 – 1923 г. банскерите от ФЕД печелят над 400 милиарда долара благодарение на оръжейни и продоволствени доставки за воюващите стграни през ПСВ, гражданската война в Русия, и последвалият период на възтановяване. През 1929 година започват нова операция стартирала чрез икономическа криза, която в последствие прераства във Втора световна война.  И отново  европейските страни (включително Германия през първите, и  СССР  през всичките години на войната) са подпомагани от американската върхушка чрез въоръжение, нефт и продоволствия.  Всички тези помощи естествено са се заплащали със злато. СССР изплати дългът си към САЩ  за помоща по време на  ВСВ през 1972 година. В злато.
След ВСВ се възприема единна световна валутна система за разплащане – Американски долар. Същият този долар, собсвеност на ФЕД, се обвързва със златото. Обаче по необясними причини САЩ търпят няколко крисзисни момента които за малко не провалят плановете. В края на Виетнамската война когато САЩ се намират в крайно неизгодна позиция, президента на Франция – Шарл де Гол за няколко бройки не срутва самите САЩ. Пррез 1970 Франция сменя над 2 милиарда долара от запасите си, за чисто злато от ФЕД. Последвали примера на Франция, редица страни започват аналогични операции. САЩ са изправени пред реален фалит. Само недооценката на ситуацията от страна на СССР, позволява на САЩ да смъкнат от политическата сцена де Гол и да предотвратят краха . През 1972 година САЩ излизат от “златният стандарт”  и поемат пътя на доларизацията на света. Вратите на финансовото робство биват широко отворени.
Първата част от плана вече е постигната – единна валутна зависимост. Следва втората част от плана – единно правителство.  През 80-те години на 20-ти век СССР извършва инвазия в Афганистан. Тази инвазия е спомогнала за раждането на митичната Ал Кайда и нейният лидер Осама бин Ладен, които в последстви ще изиграят огромна роля краха на СССР и установяването на единно световно правителство. По време на инвазията на СССР в Афганистан, в ЦРУ се създава база данни, а по-късно се свормира цял отдел за подпомагане на муджехидинската съпротива в страната.  Един от ръководителите на муджехидините става Осама бин Ладен – бизнес партньор на клана Буш и сътрудник на ЦРУ.
Базата данни, а по-късно и  отделът стават известен като - АЛ КАЙДА.
Авганистанската афера на СССР се ппревръща в гробокопача на социализма и на самият СССР. Ако СССР изпусна шанса по времето на Виетнамската война  на САЩ да ги срине, то САЩ не изпуснаха своят шанс.
След рухването на соца в света реално остана една военна и политическа сила която си присвои ролята на полицай, прокурор и съдия. САЩ и финастковият елит започнаха подготовката на последният етап на своят световен кръстоносен поход. Ал Кайда посредством медиите вече стана терористична ислямска групиравка.  Благодарение на това, на митичният бен Ладен и неговата групиравка бяха приписани атентатите срещу американският кораб “Коул” и взривовете срещу американските посолства в Найроби (Кения) и Дар ес Салаам (Танзания), На Осама и Ал Кайда се приписват също и атентатите от 11-ти септември 2001 година. Странното в случая е че, самият бин Ладен е търсен само заради взривовете в посолствата, но не и за атентатите от 11-ти септември.  По времето на администрацията на Бил Клинтън, ЦРУ на 4 пъти е успявала да локализира  местоположението на Осама като и 4-те пъти е имала възможност за неговото залавяне или физическо унищожение. Обаче…. Обаче и 4-те пъти ЦРУ е получило категорична забрана за действие от ………. Белият дом!!!!
След 11.09.01 благодарение на оправданието - Ал Кайда и бин Ладен - , САЩ извършват агресии над Ирак и Авганистан.  Пак благодарение на митовете бе приет и “Патриотичният акт” отнемащ свободите на американците и отвързващ ръцете на тайните служби за безконтрални действия на териториите не само на САЩ но и по целият свят. До 2011 година на бин Ладен се преписваше де що стане. През този период снимки на Осама шестваха по целият информационен свят. Показваха ни го ту като побелял и грохнал старец, ту като пращящ от здраве човек. С побелели коси, с черни коси, слаб и с продълговат лице или пълен червенобузест чичко.  Превъплащенията на Осама биваха толкова колкото биваха и информациите за неговата смърт.
Кога реално бе застигнала смърта този човек, никога няма да разберем.
Но бъдете уверени – не е умрял вчера, както каза Барак Обама.  Не е ли странно че след “ликвидирането” на  Осама, Американските военни са побързали скоростно да го погребат, и то в морето. Без нито една снимка на мъртвото тяло!? Без нито един кадър от мастото на операцията!?  
Спомняте ли си пиеската – залавянето на Саддам? Нима ще повярвате че ликвидирането на Осама е по-маловажно?
100% ще повярвате!
Но аз не вярвам!
Какво следва от тук на татък?
Честно да ви кажа положението никак несе очертава розово.
Още от началото на бунтовете в Африка се чуха гласове че, пръст в тези бунтове има пряко учасдтие ЦРУ и АЛ Кайда. Тези подозрения бяха исказани от страна на управляващите в Египед, Либия, Сирия,ь Йемен, Саудитска Арабия, Оман. Почти във всички държави в които имаше “протести”. Кризата която започна да бушува в запада наложи “демокрациите” да пристъпят към овладяване и поделяне на стратегическите петролни полета в Близкият Изток и Северна  Африка.  Инвазията на ЕС срешу Либия вместо да облекчи, още повече утежни положението на Запада. САЩ нямат възможност да провеждат 3-та региоанална война.   Разцеплението сред НАТО и ЕС реално постява операция “Единно правителство” пред пълен крах. Същевременно отпорът срещу долара става все по-силен. Китай, Русия, Южна Америка постепенно започват да се измъкват от доларовата хватка.  Бездействието на “световната общественост”  относно действията на режима в Сирия поставят остро  някой логични и неудобни въпроси.
Трябваше нещо да се измисли! И то веднага!
И Осама бин Ладен бе ликвидиран официално.
Веднага дойде предупреждението на Американската администрация че, се очаква отмъщение на Ал Кайда.
Какво ще бъде то?
В началото на годината, в Пакистан бе заловен агент на ЦРУ работещ под дипломатическо прикритие, да снабдява Ал Кайда с радиоактивни елементи за провежданеото на атентат в …….. САЩ.  
САЩ готвят атентати против САЩ. Точно както 11.09.01
Въпросният агент е следен от пакистанските сили за сигурност в продължение на 6 месеца в което включва и подслушване както на неговите така и на телефоните на американскоото посолство в страната.  Развихрилият се дипломатически скандал въобще не влезе в световният информационнен обмен.
И така, през 2011 година ще бъде отбеляазано 10 години от атентатите срещу кулите близанаци. През 2011 година реално запада разпали Третата Световна Война чрез агресията си над Либия. През 2011 година бе хванат агент на ЦРУ да подготвя с Ал Кайда атентат посредством радиоактивност в САЩ. През 2011 година официално бе убит Осама бин Ладен.  Очаква се “отмъщение”!
В един от предишните си постинги предположих че, през 11.09.2012 ще се инсценира събитие в САЩ поради 11 годищшен цикъл – Обявяване на нов световен ред от Дж. Буш 1 на 11.09. 1990г, атентатите от 11. 09. 2001 г.  следваше 11.09 2012.
Но трябва да призная че съм згрешил. Атентати ще има на 11.09 2011 година. Като “отмъщение” на Ал Кайда.
И като обединение на целият запад в своят кръстоносен поход срещу човечеството.
Преди това….
Преуди това ще има отделни атетантати приписвани отново на Ал Кайда. ООН ще бъде безполезна.  Хората ще се почувстват застрашени и ще потърсят сигурност.
Малко след 11.09 2011 година  когато ще има атентати с “мръсна бомба” не само в САЩ, но и в други части на запада, на сцената ще излезе – ЕДИННОТО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО, което посредством война ще наложи мир по земята.
И началоото на новото робство.
Представлението свърши. Финита ла комедиа!
Поне такива са плановете.
Но винаги има едно голямо НО!!


podvodni.blog.bg



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. sande - И сега какво ще правим? Няма ги варварите, отпрашили в друга посока ...
24.07.2011 08:11
Все пак те бяха някакво разрешение ...

Така каза Константинос Кавафис /ако не се лъжа/ в "Очакване на варварите".


Защо настъпи мигом безпокойствие
и смут? (Как изведнъж помръкна всеки лик!)
Защо затихнаха стъгди и улици
и всички връщат се дома замислени?

Защото над вратите градски падна нощ,
а не дойдоха чаканите варвари.
Дошли от границата хора казаха,
че вече варвари изобщо нямало.

Сега какво ще правиме без варвари?
За нас все пак те бяха разрешение.
цитирай
2. lambo - Добре
25.07.2011 19:58
Значи през 1970 г. Де ГОЛ сменя 2 млрд. $ за злато, и Ротшилдови трябва да дадат златото, иначе ще покажат на света, че долара е фалшив и няма златно покритие

Но след 2 години, през 1972 г. СССР ( където на власт са пак хазари) изведнъж решава да си плати дълга от ВСВ пак в злато. Дълг, който дотогава са отказвали да платят, цели 27 години !!! И така ФЕД и неговия златен долар са спасени

Но за да не стават такива издънки - Де Гол е отстранен, а ФЕД отменя златното обезпечение на долара

Всички данни съвпадат в логична последователност ...
цитирай
Търсене