Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
23.06.2011 00:16 - Ционизмът на Ротшилд – това, за което никой не се осмелява да говори! (част 3)
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 778 Коментари: 0 Гласове:
0



Източник 

1 част

2 част

Следва продължение....

THEY DARE NOT SPEAK ITS NAME ...

image

     
... ROTHSCHILD ZIONISM

 

 

Според едно проучване, 80 процента от членовете на парламента от управляващата консервативна партия, са членове на "Приятели на Израел", организация, чиято цел е да оказва подкрепа със най-доброто за Израел (или по-скоро на собствениците на Израел - Ротшилдовци).

Британският министър-председател Дейвид Камерън - ционистки Ротшилд, по същия начин, както и лидерът на опозиционната "Партия на труда", Ед Милибанд, който получи поста, след като брат му Дейвид Милибанд (също ционистки Ротшилд) е другия основен претендент за поста на министър-председател . Това от една страна, където еврейското население, повечето от което няма отношение към ционизма на Ротшилд, е само 280 000, спрямо цялото население на Великобритания, от 62 милиона души.

Ключова фигура в манипулирането на предходните британски правителства на Тони Блеър и Гордън Браун, е Питър Манделсън (ционистки Rothschild), който не крие близките си връзки със семейство Ротшилд, отдъхвайки си по празниците на техните имоти на гръцкия остров Корфу.

image

Послушното кученце,  Манделсън (вдясно) и неговият господар Яков Ротшилд (вляво).

Ротшилд контролираше Блеър по същия начин, както и Бил Клинтън и Джордж Буш. Връзката между маршируването на Блеър, се изсипва в буря от подкрепа за кандидатите на дамата президенти, защото те бяха наложени от страна на Израел (или по-скоро на Ротшилд)

Това е Ротшилдовата мрежа, която организира нахлуването в Ирак и Афганистан, войната срещу тероризма и мотивите към нея, за атентатите на 11 септември.


Трагедията на 11 септември и следата на Ротшилд

 


Отдаването под наем на двете кули-близнаци е било подписано само няколко седмици преди събитията на 11 септември от двама бизнесмени (и двамата ционистки Ротшилдовци) - Лари Силвърстейн и Франк Лъви. И двамата имат близки отношения с лидерите на Израел, включително и министър-председателя Бенямин Нетаняху, който казва: "Това, което се случи на 11 септември, ще е от полза за Израел."

Сделката за лизинг или аренда на Световния търговски център бе подписана от Луис Eisenberg, шеф на "Ню Йорк Port, вицепрезидент на AIPAC и бивш партньор на Ротшилд, контролирани от Goldman Sachs. Eisenberg също е много близък до управляващите кръгове в Израел.

image

Роналд Лаундер

 


Човекът на тази снимка активно е натискал администрацията на Ню Йорк за отдаването под наем на пристанищния пазар в частни ръце - Роналд Лаундер (rotshildsky ционист) близък на семейството (Ротшилд), е собственик на козметичния бизнес на Estee.

Той е член на няколко ционистки организации, като например на Еврейския национален фонд, Световният еврейски конгрес, Американския еврейски комитет за съвместна дистрибуция и на Антиклеветническата лига.

Сделката за отдаване на лизинг на Световния търговски център е била ужасна за Silverstein и Lovie. Кулата се смята за безполезно нещо за държавата и за поддръжката се изискват огромно количество ресурси. На въпроса защо той прави тази сделкаSilverstein отговоря: "Чувствах силно желание да ги купя"

Уверен съм, че го почувствах.

 


След сделката, Silverstein и компанията силно увеличава застраховкана срещу терористични атаки, и след падането на кулите получава обезщетение в размер на 4,55 млрд. долара. Наемната цена е била 3.20 милиарда. Има данни, че Silverstein е похарчил свои пари, само 14 млн.

Съдията разглеждащ делото между Silverstein и застрахователните дружества беше Майкъл Mukasey (ционистки Rothschild), който по-късно става Главен прокурор на САЩ.

image

«Щастливецът Ларри»

 


Silverstein и Lovie предлагат $ 50 милиона по-малко за отдаване под наем на Световния търговски център от компанията Vornado. Основният акционер е бивш зет на Silverstein, бизнесмен от еврейски произход, Бернар Mendik. След развода, те за дълго време не се срещат.

Въпреки това, Vornado е най-добрата оферта ", внезапно променя мнението си "отказва да се пазари" с което проправят пътя за Silverstein и Lovie. Не е изненадващо, че се нарича "Лъки Лари".

Няколко седмици след Silverstein и Lovie правят окончателното си предложение за отдаване под наем на Световния търговски център, собственик на контролния пакет акции в Vornado става Бернар Mendik, който умира от "внезапно заболяване." Толкова много "изненади!".


Обикновено, Silverstein с децата обядват в ресторант на северната кула, на надморска височина от над сто етажа, но на 11 септември те не са там. Silverstein казва, че по това време е бил на спешно посещение при дерматолог. Всъщност, както ни съобщи един от неговите бодигардове, в колата му е звъннал телефона и някой му казва да не се доближава до Световния търговски център до следващата сутрин. Silverstein веднага побързал да предупреди децата.

В телевизионно интервю, за което той сега съжалява Silversheyn казва, че когато една от неговите сгради, сграда номер седем-Salomon Brothers е в пламъци, било решено да "се занимават с нея" - класически срок за контролирано разрушаване.

Скоро след това решение сградата, която не е разрушена от пътническия самолет, е  да се удари чрез контролирано събаряне.

Проблемът в историята е, че събират наемите за жилищата и офиси на планирана за контролирано събаряне, 47 етажна сграда, която е рухнала върху основите си, която подготовка, може да отнеме седмици. Как може да не е осъществена връзка между решението да "я махне и след това сградата да се срути?

image

 

Сградата номер седем се срина точно върху своята основа - това е възможно, единствено в случай на контролирано разрушаване.

Зарядите са били поставени преди "официалното решение" за взривяване и всички събития от 11 септември са се състояли в предварително определен сценарий. Би Би Си Live обявяват, че сграда  № 7 се е сринала, половин час преди това да се случи, тъй като властите публикували статията твърде рано.

Отговарящи за сигурността на Световния търговски център са собственост на ционистите Kroll Associates, която има тесни връзки с ЦРУ и Мосад. Сигурността и на трите летища, участващи в трагедията от 11 септември е предоставена на ICTS International / Huntsleigh USAИКТ , фирми, собственост на Ротшилд ционистите - Езра Харел и Менахем Atzmonu, в които работят много от "бившите" агенти на Шин Бет вътрешната служба за сигурност на Израел и анти-шпионската агенция, които контролират сигурността на израелските авиокомпании, EL AL

image

ICTS

 

Собственост на rotshildskite ционисти ICTS  е бил отговорен за сигурността на летището в Париж, когато на борда на самолета, пътуващ за Съединените щати, прониква Ричард Рийд "бомбаджията с обувката". ICTS е поддържала условията за сигурност и на летището в Амстердам, когато самоубийствен терорист с експлозиви скрити в бельото му се качва на самолета, като си купува скъп билет в последния момент и като следствие, избегнал проверката на багажа, а се носят и слухове, че дори и паспортния контрол.

По време на атаките от 11 септември, шеф на ЦРУ е бил Джордж Тенет (ционистки Rothschild),  "разследването" на атаката е водил заместник-главния прокурор Майкъл ЧЕРТОФ (ционистки Rothschild

 

image

Майк Чертоф

Chertof е съавтор на прословутия "Патриотичен акт", който отстранява редица основни права и свободи под прикритието на атентатите от 11 септември (Отговор в името на решаването на проблема), след което става вторият ръководител на Националния съвет за сигурност, организация, също създадена, заради атаките от 11 септември.
Chertof вече притежава своя собствена фирма, Чертоф Group, за «управление на риска и предоставяща констултации по въпросите на сигурността", в която има място за няколко опитни колеги от националната сигурност на Бюрото, както и Михаел Хайдн, бивш директор на Националната агенция "Сигурност" към ЦРУ.

Chertof е на всички екрани в страната, след инцидента с "терористът с бомба в долните гащи", призовавайки правителството да се инсталират рентгенови скенери за всички пътници. Правителството приема това предложение. Между другото, тези скенери са произведени от един от клиентите на фирмата Chertof - Rapiscan Systems.


"Терористът по долно бельо" (по-известен като "терористът с опожарения задник




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10038376
Постинги: 7893
Коментари: 3522
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци