Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9991695
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
28.04.2011 14:11 - Ракови клетки - Факти, които трябва да знаете
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1341 Коментари: 2 Гласове:
1



Знам, че темата не е приятна за много хора, но посочените факти са доста интересни и ще се радвам ако са в полза на някого.

В превод от http://www.parenting-healthy-children.com/News3.html


Раковите клетки се формират навсякъде в тялото между 10 и 30 години преди да бъдат открити.

 

Инсулинът стимулира разтежа на клетката. Раковите клетки имат 6 до 10 пъти повече инсулинови рецептори от нормалните клетки. Проучванията показват, че високите нива на инсулин са свързани с по-голям риск от развиването на рак и по-ниска степен на оцеляване на раково-болните. 

 

Ниските нива на инсулин могат да помогнат за предотвратяване растежа на рака. Консумацията на въглехидрати стимулира отделянето на инсулин. Консумацията на протеини също стимулира отделянето на инсулин, но в по-малка степен. Консумацията на мазнини НЕ стимулира отделянето на инсулин!

 

Захарта Храни Рака – Захар и Рак!

 

Някои изследователи на рака са теоретизирали, че раковите клетки са „се върнали в развитието си” и са забравили, че са част от по-голям организъм. Изглежда, че раковите клетки не са способни да изгарят мазнини за енергия. Поради това раковите клетки могат да бъдат изтощени с ниско-въглехидратна диета.

 

Раковите клетки са по-уязвими при необичайно висока температура на тялото (треска) от нормалните клетки.

 

Раковите клетки могат да метастазират (разпространят) ако кръвта по-бързо се съсирва и образува фибрин. Поради това профилактичната употреба на фибринолитици могат да помогнат да се предотврати разпространението на съществуващ рак.

 

Холестеролът е жизнено важна субстанция и прекурсор на много хормони – включително и половите хормони. Той е също и предшественикът на витамин Д. Ниският холестерол увеличава риска от рак. Този рядко публикуван и оповестяван факт е открит и потвърден по време на многобройни изследвания за предотвратяване на сърдечните болести...  Колкото по-нисък е холестерола – толкова по-малки са шансовете за оцеляване на онези, които са болни от най-разни болести, включително и рак.

 

Животинските мазнини са съставени грубо от еднакви количества наситени и мононенаситени мазнини. Зехтинът е съставен най-вече от мононенаситени мазнини. Консумацията на наситени и мононенаситени мазнини никога не е била свързвана с рака. 

 

Въпреки многобройните проучвания – само едно единствено изследване е намерило връзка между рака на гърдата и наситените мазнини – и това проучване е било бързо развенчано от многобройни уважавани медицински източници. Реално при бърз поглед  върху използваните  статистики се вижда, че изследването има доста недостатъци. За съжаление то все още често се цитира от медиите и разните благотворителни организации ( изключително безотговорно).

 

Произвежданите и продавани растителни мазнини са съставени главно от полиненаситени мазнини. Примерно маргаринът е съставен от химически изменени растителни мазнини познати като хидрогенирани мазнини или транс-мазнини. Полиненаситените и хидрогенираните мазнини са известни карциногени.

 

Този факт е открит случайно през 70-те, когато по време на проучване целящо да помогне възстановяването на хоспитализирани пациенти се открива, че онези на които са давани полиненаситени мазнини ( само 7% от от дневната консумация) започнали да развиват рак. Статистиката показала увеличение от около 15% при смъртните случаи от рак.  Тези статистики били толкова шокиращи, че изследването било прекратено поради етични причини.  Полиненаситените и хидрогенираните мазнини причиняват рак.

 

Ракът е разстройство на имунната система. Имунната система се подтиска от въглехидрати, линолова киселина (linoleic acid -polyunsaturated C18:2) и фитоестрогени (включително онези в соевите продукти). 

Имунната система се подсилва от някои наситени мазнини като лауриновата киселина ( в кокосовото масло), стеариновата киселина ( основната съставка на говеждата и агнешката лой) и повечето мастно и водо-разтворими витамини.

 

Пълният спектър на слънчевата светлина и витамин Д – удължават живота на болните от рак и унищожават рака в лабораторни условия!

 

Хора с намалена функция на щитовидната жлеза са частично по-податливи на развитие на рак.


ferdi.blog.bg



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. ferdi - :)
28.04.2011 14:14
Благодаря ти! Колкото повече го прочетат - толкова по-добре :)
Поздрави!
цитирай
2. samvoin - Благодаря ти! Колкото повече го ...
28.04.2011 14:18
ferdi написа:
Благодаря ти! Колкото повече го прочетат - толкова по-добре :)
Поздрави!
Няма защо. :)
За доброто на нацията и Отечеството е.
цитирай
Търсене