Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
28.04.2011 23:58 - И ВАКСИНАТА ОТ СВИНСКИ ГРИП УБИВА - ВИДЕО
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 728 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.04.2011 23:59


Ваксината от спасител на човешкия вид от най-жестоките болести в историята му се превърна през последните години в източник на най-жестоката истина за фармацията и медицината. Тази промяна не стана с промяна в състава на ваксините, а с разкрития.
Разбрахме, че ваксините не са причината смъртоносните болести да изчезнат, ваксините не са ключовият фактор за прекратяване разпространението на епидемиите. Но това, макар достатъчно шокиращо и невероятно, не е всичко. Идва ред и на разкритията, че ваксините често предизвикват болестите, срещу които се поставят; ваксините разбиват човешкия имунитет на парчета поради някои неизвестни за невежите обстоятелства. И накрая идва десертът – ваксините убиват хора от всякакви възрасти, навсякъде по света.
Общественото мнение по въпроса за полезността на този медикамент се разделя на два основни клона – „за” и „против”.
„Против” полезността, т.е. съгласни с вредата, са няколко групи. Първата е групата на вярващите в различни конспирационни теории. Науката се разви до такава степен, че повечето хора могат само да вярват, без да са убедени, но, понеже все пак става въпрос за наука, опитват се да заблудят себе си и околните, че мнението им е подкрепено с аргументи. Всъщност това мнение не се различава от вярата на други хора в бог.
Втората група „против” се състои от убедените във вредата на ваксините специалисти от областта на медицината – те не вярват, а знаят. Те знаят защо и как ваксините вредят (убиват, разболяват и не вършат никаква положителна работа). И понеже не могат да се примирят с гласа на съвестта си, изразяват тезите си открито.
Третата група е на „опарените”. Безброй родители (дори в тази секунда) губят децата си или виждат как децата им биват увредени най-брутално от ваксина. Излишно е да продължаваме с причините тези хора да са против ваксините.
„За” ваксините отново са няколко групи. Първата е същата, както първата група на „против” – те просто вярват в полезния ефект на ваксината и отхвърлят фактите, които го опровергават. Те не се различават от вярващите в бог, защото единствените им „аргументи” са шаблонни изрази и думички, тиражирани от средствата за масова дезинформация (телевизията) и пропагандата на фармацията (най-тлъстият бизнес, наред с „нелегалните” си братя – проституцията, продажбата на органи, порното и т.н.).
Втората група „за” ваксините са представителите на медицината и фармацията. Те с това си изкарват хляба, така че истината не трябва да излиза наяве. Медиците и фармацевтите ще умрат гладни, ако всички разберат, че медицината и фармацията са просто бизнес, стъпващ на страха на хората.
Ето защо медиците и фармацевтите отричат лъжливостта на ваксините, изкарват реалността розова и пускат в обръщение митове за това колко са полезни, колко са ефективни/ефикасни, как с тях човечеството ще постигне едва ли не пълното здраве и щастие.
Третата група „за” ваксините са именно жертвите на тези грешни убеждения, които не искат да бъдат активни и да разгледат основанията на противниковия лагер. Те си завират главата в пясъка и преразказват казаното от медиците и фармацевтите.
Смята се, че, ако една лъжа бъде изречена достатъчно много пъти (както лъжата за полезността на ваксините), тя ставала истина. С тази истина обаче ни убиват и ни разбиват здравето вече твърде много години. И, както всяко нещо, и лъжата си има край. Вярно, че този път краката й не бяха никак къси, защото пробяга векове и обиколи света, но смъртта ще застигне и нея – вече имаме безброй доказателства, че ваксините разболяват и убиват.

nikstan.blog.bg

Виж още: samvoin.blog.bg/politika/2010/05/16/bil-geits-ubiva-chrez-vaksini.546202






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10042658
Постинги: 7901
Коментари: 3533
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци