Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9991343
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
11.04.2011 11:31 - НАЗНАЧЕНИ ЗА ДУХОВНИ НАСИЛНИЦИ
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 486 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.04.2011 11:33



БСП "назначава" агенти на работа във форуми, Туитър и Фейсбук  9 април 2011, 16:37
София, България   image
БСП смята да заложи на онлайн кампания, която да гарантира силно присъствие на партията в социалните мрежи Фейсбук и Туитър, както и хвалби за социалистите по форумите в интернет. Това според Mediapool предвижда разработената от Антон Кутев предизборна стратегия, която да обхваща глобалната мрежа. Платформата, разписана от депутата, има две плоскости – обща политика и политика по места. Идеята на Кутев е левицата да обхване национални местни форуми, най-често медийни, в които се отразява дейността на БСП.

Във всеки град местната организация на социалистите ще избере между 10 и 15 “млади и образовани хора”, предвижа още планът на Кутев. Всеки един от тях ще пише в различна сфера. Някои ще имат за задача да хвалят кандидата за кмет на партията, а други да се застъпват пред останалите юзъри за идеите на БСП и “да ги обясняват”.

На национално ниво също ще има екип от 15 души, които да следят работата на “колегите си” и от своя страна да защитават партийните цели във форумите на националните медии.

Въпреки че според БСП планът им за онлайн кампания, с която да привличат в редиците си младите хора, е особено иновативен, подобни организирани от ГЕРБ онлайн групички (И особено "Атака" - предимно такива от алкохолици и наркомани - интернет "тролове", които провокираха конфликти, за да отстраняват неудобните като мене - казващи истината за "национализма" на ибришимовата семейна партия от 2005 - 2006 - а още насам! - Бележка от автора на блога.), действат вече от няколко месеца.

Въпреки това според социалистите идеята е креативна и ще донесе успех. Тезите ще бъдат измисляни от условно наречен “мозъчен тръст”, който ще има за цел да обобщава информацията. За изглаждане на позициите и получаване на пълен синхрон с тези на Изпълнителното бюро пък, координаторите ще се допитват до секторните съвети в партията, които ще обясняват вижданията на социалистите.

После оформените идеи ще бъдат спускани до представителите на левицата по места, а изпълнението им ще бъде следено.

В БСП са решили и да подготвят “платформа” от няколко интернет страници, едната от които вече е готова: http://azprotestiram.com/

Според идеята на Кутев още БСП ще си създаде профил в Туитър, откъдето да изпраща “кратки и ясни послания”, както и “разрития за ГЕРБ”. Също така левицата ще се опита да синхронизира действията си във Фейсбук. “Към момента има десетки групи за оставка на Бойко Борисов – целта ни е да обединим всичко това, за да не се получава такова разпокъсване, а и да имаме реален индикатор за бройки”, обясниха от Изпълнителното бюро на БСП.

Реализацията на проекта ще струва няколко хиляди лева на месец, но окончателният бюджет, който ще бъде одобрен от тясното партийно ръководство, не е ясен, а може и да бъде разширяван.

sevt9.blog.bg



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене