Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
10.04.2011 19:55 - ДА ИМ СВАЛИМ МАСКИТЕ! - 'НОВОТО ЛИЦЕ' НА БЪЛГАРИЯ - МЕГЛЕНА /КУНЕВА/ ПРЪМОВА
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1270 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 10.04.2011 19:55


Какво ще ни дадеш историйо от пожълтелите си страници?  Винаги много добре рекламираната Меглена има какво да крие. Има и защо да спестява някои не особено лицеприятни моменти от биографията си.                       
Избирателите трябва да видят и истинското лице на новия кандидат за Президент. А лицето е грозно, по-грозно и от маската дори. Неин съпруг е Андрей Пръмов, син на бившия секретар на ЦК на БКП - Иван Пръмов (евреи). За "жълтата гостенка"- Меглена Кунева не е никак трудно да надене маската на “демократка”. Тя има зад, до и над себе си подходящите хора, които са в състояние да помогнат за това. Ето ви и малък пример: съпругът Андрей е брат на БНТ-шефката Уляна Пръмова, а самата Меглена пък е братовчедка на Соломон Паси. Дързост и красота ряпа да яде…  
                                                                                                                                                                   Питам се поради що Меглена не е Пръмова ? 
                                                                                                                                                                      В соц.реалността е било опасно да носи името на баща си Кунев. Бащата на еврокомисарката Меглена Кунева бил политически затворник в концлагера в Белене. Да си Пръмова днес е опасно или ще те изкарат алкохоличка или масон. Не че и двете не са истина.
Айде сега, кажете ми, това не е ли живот тип „Докато свят светува?“ Бащата-политзатворниk, щерката омъжена за сина на партийно величие. А по повод масонството ще ви припомня следният факт.
Преди време видни зидари от САЩ, посетили България,  Днес,в България е модно да бъдеш зидар, защото в тази среда се въртят политико-бизнесменски контакти, тук няма цвят и парите не миришат. Апропо, към днешна дата в РБългария 70 НА СТО ОТ ВЛАСТТА СА МАСОНИ - ЧЛЕНОВЕ НА РАЗЛИЧНИ МАСОНСКИ ЛОЖИ. Това означава, че не Правителствените Институции са факторите в живота на държавата , а по скоро решенията на „зидарското” общество!
В дългият списък може да срещнем някои от най-актуалните имена в политиката и шоубизнеса. Аз, обаче, се интересувам само от две.

ВЕЛИКА ЛОЖА НА СТАРИТЕ, СВОБОДНИ И ПРИЗНАТИ ЗИДАРИ НА БЪЛГАРИЯ
Номер 18. Андрей Пръмов – финансист, син на члена на ЦК на БКП Иван Пръмов, брат на БНТ-шефката Уляна Пръмова и съпруг на еврокомисарката Меглена Кунева
ЛОЖА „Б*НАЙ Б*РИТ“ (ЛОЖА „КАРМЕЛ”) – под номер две е записан Соломон Паси – възстановител на ложата, президент на Атлантическия клуб, ексминистър на външните работи в правителството на НДСВ, син на проф. Исак Паси
Изводи: ако разгледаме списъка, ще видим че голяма част от тях са бивши комунистически величия. И някак да е, при положение, че социализъма беше на власт почти половин век. Ако трябва да го кажем цинично – всички бивши другари-настоящи зидари! От светлия комунизъм към още по светлия капитализъм!Нали самия комунизъм е една от масонските измишльотини.
Меглена Кунева е човек като всеки друг – има си своите страхове и грехове. Тя е католичка по вероизповедание и юристка по образование. Доктор е по екологично право, била е асистент в Софийския университет, работила е и като журналист в БНР. Андрей Пръмов и Меглена Кунева имат един син – Андрей. Тя, например, никога няма да стане шофьор, защото имала страх от коли. Имаше период в който заплатата й от 18 000 евро не стигна на г-жа Кунева, за да си плати парното. Тя дължала към 600 лева на дружеството за изконсумирана топлинна енергия за месеците септември, октомври, ноември и декември 2008 г. И след като тя не може да се справи с битовизмите, как ли го прави редовият български гражданин с 400 лева месечна заплата? Светъл пример от звездната си кака взима и брат й, строителният предприемач Николай Кунев, който от близо година се опитва да заживее на широко в апартамента на покойния професор – юрист Живко Сталев.
Политическата кариера на Кунева тръгва покрай крупният бизнес на съпругът й. Андрей – единият от тримата му синове, е високо ценен финансов консултант у нас. Занимава се с частен бизнес, като преди две години богатството му се оцени за над 2 млн. лв. Притежава финансова къща, дялове от строителна фирма, участва и в туристическия бизнес. Член е на мениджмънта на „Черноморско вино“, на фондация „Атанас Буров“ и др. Андрей Пръмов има дялове в „Елана фонд Мениджмънт“, с предмет на дейност – управление на холдингови дружества.
Уважаеми народе, посети тоалетната урна и пусни своя глас: евро-политическата метреса Пръмова - новия президент на превърнатата в тоалетна  България?????


vesvas4.blog.bg


Взето от: grigorsimov.blog.bg




Гласувай:
0


Вълнообразно


1. анонимен - Da ne zabraviame prozvishteto '...
19.12.2011 12:10
Da ne zabraviame prozvishteto 'Madam Yes' - polucheno blagodarenie na sliginaja i v ES v ushatrb na Bulgaria!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10049362
Постинги: 7921
Коментари: 3553
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци