Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9988905
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
07.04.2011 21:36 - Сгромолясването на държавата е страшно!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 754 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.04.2011 03:36


www.youtube.com/watch - вдъхновителя на геноцида над нас Ричард Ран (Качено от dokumentalni2).

То започна още от 1990 г. когато в страната дойде американски  "професор" икономист - разбойник, пират, с  едно око и черна превръзка на другото. Спомням си думите му, когато каза, че в България няма икономическо пространство за 2 млн. души. Даде „съветите” и си замина. 
Послушните  ни политици изпълниха добре доктрината на американците. Разрушиха икономиката до основи, властта взеха продажни икономисти учили, а се оказа, че са недоучили в западните университети. Според тяхното обучение, развитието на производството е безсмислено. Икономиката е търговия, далавера, съмнителен бизнес, а на прост български айдуклук. Съсипаха се предприятия, заводи, които произвеждаха и изнасяха продукция по цял свят. Те пълнеха  държавния бюджет. Имаше пари за здравеопазване, култура, за всичко, което трябваше. Хората се трудиха и не мизерстваха както сега.

Каква ни е икономиката сега. В момента най-много пари държавата получава от нашите гастарбайтери – около 800 млн, с които те издържат близките си. Преди кризата са вкарвали до 2 млрд. Политиците ни насърчават да емигрираме.
Най-много хора работят в охранителния бизнес. Охраняват спрелите работа малки фирмички, охраняват престъпните мутри. Празни блокове, празни хотели, празни офиси. Пари, които можеше да се инвестират в производство. На първо място сме по брой икономисти, юристи, полицаи, на глава от населението. Икономика нямаме, правната система не работи, престъпност имаме в изобилие. Фирмите, които произвеждат нещо като цяло намират все повече и повече вратички да укриват данъци, търговците не използват касовите апарати. Погледнете пазарите, някъде да виждате да дават касови бележки, личните лекари и колегите им по болниците да дават касови бележки, зъболекарите, адвокатите? Пълен разпад. Изсякохме си красивите гори. Съсипахме всичко в природата....

Да виждате госпожи и господа някъде нещо хубаво?! Е, да! Щях да забравя циганите. Те са нашето светло бъдеще. Неграмотните ни ученици според  тестовете на западноевропейските организации ще повишат производителността на икономиката. В скоро време няма да има пари  за пенсии и заплати.
Спете спокойно мили сънародници!     

plamenpirgov.blog.bg

Взето от: grigorsimov.blog.bg

Атора на този блог, неслучайно започна блога си с двата фундаментални документа, с които българина трябва да се запознае, а именно: "Протоколите на ционските мъдреци" и Плана "Ран - Ът".
Едни тогава ме упрекнаха в "носталгия по комунизма и живковизма", втори в "нацизъм и фашизъм" или "враг на пазарната икономика", но това е неизменната обективна и доказана истина.
Както казват някои автори на "конспиративни" книги, дали тези неща са истина и има такива документи или не, това не е толкова важното в случая!
Важното е, като се огледаме около себе си и да видим - дали можем да ги опровргаем и дали не става всичко според тези документи?!...
В такъв случай, кой може да ги опровергае и докаже техната неистинност, както и това, че днес става нещо различно от описаното там?











Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене