Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
20.03.2011 23:05 - Един блиц. Омерзен съм. Поредното безумие
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1515 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 20.03.2011 23:17


    За малко да убият Муамар Кадафи   20 март 2011, 04:14  
Триполи, Либия   image
    48 мъртви и 150 ранени от началото на военния удар Международните сили дадоха явен знак, че няма да жалят живота на либийския лидер Муамар Кадафи, ако от това зависи изходът на военните действия срещу режима му. Късно през нощта техни самолети са бомбардирали района около резиденцията на диктатора в столицата Триполи.

Бомбите са паднали в южната част на града. Не е ясно какви цели са били поразени и дали са отнели човешки животи. Според агенция "Ройтерс" загиналите от началото на международната атака в Либия са 48 души, а ранените са 150. /БЛИЦ



Коментарите:

  image Nikolay Raychev00:09 г-н Станков, Ирак е страна чиято история датира от 5-6 хиляди години преди новата ера, мислите ли наистина, че САЩ донесоха свобода на този народ?

8 години след началото на войната в Ирак, цялата страна е потънала в разруха, царят анархия и граждански войни. Защо според вас САЩ все още държат 50 000 военни там?

Една суверенна държава с хилядолетна култура и история беше срината до земята с военна агресия замаскирана в одеждите на "Свобода и демокрация".

Какъв е резултата, хАмериканците си назначиха поставени лица да управляват страната, взеха им петрола, а народа живее в разруха, анархия и граждански войни.

Това очаква и Либия...десетилетия напред.

  image Maria Chavdarova00:02 Мерси за гола свобода, която имаме в момента!     image Delian Petrov19 март Радвам, се че все още има трезво мислещи и умни българи. Визирам Николай и Симеон! Браво!
  image Qnko Kurdov19 март аве.....НАС КОГА ША ДОЙДАТ ДА НА БОМБАНДИРАТ..........?
  image Simeon Georgiev19 март На пълно съм съгласен с Николай. Интереса клати феса нали? Има и друга война-тиха , дипломатична, смазваща. Така действат господата от европейската централа в Брюксел. Замислете се малко. Товали е демократично. Да ти налагат правила на живот измислени от Англия,Фрация и Германия, а в конкретния момент и от САЩ. Винаги ни сравняват за плащане и цени че сме на зад, а по доходи никои не обелва дума.Нали сте чували за ефтина работна рака, или прос народ лесно се управлява. Както е тръгнало утре и гергьов ден ще забранят да се празнува. Какво са виновни ,че те савъзпитани да вярват по своемо в алах, или които и да е, , ние в господ.Това са итриганти и интересчии. Да вземем пример от Япония морал,организираност,взаимопомощ, трудолюбие по всяко време. Но и аз не съм съгласен проблемите да се решават с дрънкане на оръжие. От друга страна нали се сещате кое производство е най-печелившо?
  image Nikolay Raychev19 март Преди 2-3 години китайския президент заяви, че неговата страна не желае икономическата криза да бъде решена с трета световна война. Изглежда президентите на САЩ, Франция и Англия не са на това мнение?

По горчива ирония годишнината от началото на иракската война се пада точно този уикенд. 8 г. след битките за Багдад и Басра Съветът за сигурност на ООН гласува да се забранят полетите над друга арабска страна.

Ирак и Либия си приличат. И на двете места има много петрол. Това обуславя еднаквите реакции тогава и днес. Става въпрос единствено и само за петрол, заграбването и разпределянето му. Това оръжия за масово поразяване, защита на човешките права, защита и налагане на демократичните ценности са само продукт на ПиАр-а на нашествениците.

Никой никога не е извличал поуки от Ирак. Няма и да извлече.
Извлича се нещо, но то не е поука и поражда нарастваща лакомия.

Защо към Египет и Тунис не бяха приложени същите мерки?
Щото нямат нефт, или защото покрай Обама се демократизираха по ислямски?!

Не в сянката на Ирак, а тази на световната криза, която е тежка прибавка на годините луди разходи за въоръжаване, за неоправдани военни действия. И ИЗВЪН ТОНОВЕТЕ МАСТИЛО , КОЕТО СЕ ИЗЛИВА ПО СВЕТОВНИТЕ МЕДИИ ИСТИНАТА Е САМО ЕДНА. ЕДНИ ДЪРЖАВИ, ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ, ПАРАДИРАЩИ ЗА СВОБОДА, ДЕМОКРАЦИЯ И ЧОВЕШКИ ПРАВА, НАПАДАТ суверенни страни с всевъзможни оправдания, едно от друго по-лъжовни и по-фалшиви, модерно колониализиране, предшествано с масивна медийна пропаганда.

Историята се повтаря, пак идва времето на колониализма.
Колониализъм, замаскиран в одеждите на "Свобода и демокрация" чрез резолюции като "no fly zone" и грижите за народите под тирания.
Кой ли за е следващият тиранин, да го махаме?
Иран?
Сирия?

Взето от:
kushel.blog.bg



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. grigorsimov - Не петрола е главната цел, а световната власт на евреите, обещана им от техния бог - дявола
21.03.2011 07:15
Юдомасоните и световните войни:
Писмо на Албърт Пайк – "Великият командир" на Върховния съвет на масоните в Америка (а по-късно и на световното масонство), преди смъртта си – 1891 г., написал писмо до италианския революционер Джузепе Мазини, с инструкции как да се прилагат масонските планове в Италия:
"Всички посветени във висшите степени на масонската религия, трябва да я отстояват, следвайки неопетнената доктрина на Луцифер (дявола)... За пълното тържество на масонството ще са нужни три световни войни, като в третата от тях ще бъде унищожен мюсулманският свят, след което ние ще изпровокираме гигантско социално сътресение, ужасите от което ще покажат на всички гибелността от безверието. Революционното малцинство ще бъде унищожено, а разочаровалото се от християнството мнозинство ще получи от нас истинската светлина от учението на Луцифер"!
Този цитат, за първи път се е появил в книга на Лео Таксил, през 1897 г. след смъртта на Пайк - 1891 г.
цитирай
2. mercy - Всичко е тук, човека го е казал, как ...
21.03.2011 11:51
Всичко е тук, човека го е казал, как защо и кой, гледайте!
http://vbox7.com/tv/?t=coll&id=1236948
цитирай
3. momchil - Традичионните петролни глупости. ...
21.03.2011 12:07
Традичионните петролни глупости. Прочетете http://www.dnevnik.bg/pazari/2009/12/13/829753_lukoil_specheli_turg_za_goliamo_petrolno_pole_v_irak/ .
Дали не може да се каже, че руснаците са инспирирали войната за да може те да вземат нефта.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10041688
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци