Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
15.03.2011 12:54 - ВОЙНАТА Е ЕВРЕЙСКАТА ЖЪТВА
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1949 Коментари: 2 Гласове:
1



Минаха вече 9 години от най-големия тер-акт в историята на света. Нападението над кулите-близнаци, може в бъдеще да бъде засенчено, само от използване на ядрено или химическо оръжие. Нищо чудно и това да стане, ако не се спрат навреме изродите хазари-банкери около Ротшилдови. Защото те са истинските инициатори, организатори и финансови донори на терористите.

Ще попитате, а каква файда имат хазарите-банкери от пролятата кръв ? Съществува една много точна поговорка :
"ВОЙНАТА Е ЕВРЕЙСКАТА ЖЪТВА"

Ще припомня казаното от президента Барак Хюсеин, че похарчените трилиони долари през последните 10 години за водене на войни, са взети от външни заеми.
" Сега средния американец работи повече, и за по-малко пари, от преди войните .... "
допълва рязания манго. К"ви външни заеми бе другарю Бар(д)ак  Хюсеин ? Като си казал "А", кажи и "Б" де ! Що замълча по средата на изречението ?!

Кажи че заемите за водене на войните през последните 10 години са взети от СБ, от МВФ, от ФЕД, от Уолстрийт, от бездънните каси на Ротшилдови и другите хазари-банкери. Ама как да кажеш, когато именно те с парите си, с подчинените си масони в ръководствата не само на Демократичната, но и на Републиканската партия, с платените си медии те направиха Президент. Едно световно неизвестно преди рязано циганче ... Как да се обърнеш срещу тези, дето те носят на ръце ...

Кажи че тези заеми за разрушение и войни, а не за мир и съзидание, са дадени срещу жестоки лихви - защо мълчиш какви са лихвите ? Защото именно чрез лихвите, бившето безкрайно бедно хазарско семейство Бауер (Ротшилд) от Франфурт на Майн, станаха не просто най-богатите в света. Не, те станаха господарите на всички уж независими държави, превърнати в колониални провинции, заради непосилните за изплащане кредити, с назначени туземни корумпирани правителства, слуги на световните лихвопийци. Не случайно в същия роден град на Бауерови - Ротшилдови сега е разположена Европейската банка. Да ,,, във Франкфурт на Майн е банката, а не на Майн-ата си в Брюксел, Париж или Лондон. Схващате ли ?

Ислямските убийци, разпостраниха баснята, че така се борели срещу световния капитализъм и империалистическите монополи, които ограбват бедните страни. Но те си замълчаха защо нито един техен самолет-бомба, не удари центъра на тези грабители и лихвопийци - сградата на Световната банка. Избиха невинните американци, а хазарите собственици на стотици милиарди и трилиони долари си останаха невредими ! Както и банката им ...

Също като през Английската, Френската и Руската "велики" революции. Всичко направено от масоните е "велико". Разярени, гладни и яростни тълпи от бедняци рушат, грабят, убиват и помитат всичко по пътя си. Това е общото между трите революции. Но не само това ...


Нито една УЖ неорганизирана тълпа, и в трите революции, не е нападнала и не е ограбила НИТО ЕДНА БАНКА ...
image
Основателят на клана Майер Бауер - Ротшилд

image
Петте сина на Бауер - Ротшилд

image
Петте сина на Бауер - Ротшилд

image
Щаб-квартирата на световните лихвопийци, не бе ударена


lambo.blog.bg



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - ПРЕДИ Б ИМА А
15.03.2011 14:28
ТОВА НЕ СА ЕВРЕИ А АЗИАТСКИ МАЙМУНИ ОСТАТЪК ОТ ХАЗАРСКО ПЛЕМЕ ПРИЕЛО ЮДЕИЗМА И РАЗИГРАВАЩО ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЗАМЯТА С ЛЪЖЛИВАТА СИ САМОЛИЧНОСТ ТОВА СА АЗИАТСКИ МОШЕНИЦИ !!!!!!!!!!
цитирай
2. samvoin - ТОВА НЕ СА ЕВРЕИ А АЗИАТСКИ МАЙМУНИ ...
15.03.2011 14:38
nikstan написа:
ТОВА НЕ СА ЕВРЕИ А АЗИАТСКИ МАЙМУНИ ОСТАТЪК ОТ ХАЗАРСКО ПЛЕМЕ ПРИЕЛО ЮДЕИЗМА И РАЗИГРАВАЩО ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ЗАМЯТА С ЛЪЖЛИВАТА СИ САМОЛИЧНОСТ ТОВА СА АЗИАТСКИ МОШЕНИЦИ !!!!!!!!!!
на практика евреи не съществуват като народ, както и "македонци".
Това е "инженерен" народ.
Юдаизма не е вяра и религия, а секта и евреи не е имало, а е имало юдеи - секта подобна на богомилите у нас сред коренното население на Филистима или днес Палестина, която се е състояла от арамейци, филистимци, арабски скитнически и бедуински племена главно.
Днес "евреи" е една произведена в "народ" мултирасова и световна секта, която обаче чрез някаква квазирасова и антинаучна теория се има за "богоизбрана, расово хомогенна и най - велика", а останалите като "малоценни" и призвани за "гои" - говеда за клане.
Неразривна част, макар и негласно, през цялата история евреите и техния елит са с англосаксонците и дори е много трудно да проследим у кое от двете племена се корени световното зло и води началото си така наречената световна конспирация...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10054220
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци