Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10030848
Постинги: 7887
Коментари: 3501
Гласове: 6337
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци
Постинг
14.03.2011 14:53 - ЕЛЕНКО Ангелов: ПОЛИТИЦИТЕ СА СЪС ЗМИЙСКА КРЪВ!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 3180 Коментари: 1 Гласове:
2



Тези, които гласуваха за плана Ран-Ът, са истински национални предатели, смята Ангелов. Планът съсипа България, твърди психологът в интервю за ШОУ По образование Еленко Ангелов е психолог, но предпочита да разгадава тайните на медитацията, алтернативната медицина и уфологията.

image
      image
(Снимка: Иван ГРИГОРОВ)

Доказал е по свой начин, че повечето световни политици са наследници на влечугоподобни, в знака на Windows има скрита свастика, а символ в еднодоларовата банкнота “предсказал” събитията от 11 септември.


- Разяснете какво представлява конспиративният план за разорението на соцБългария?

- Планът “Ран-Ът” носи името на своите създатели Ричард Ран и Роналд Ът. Това са двама американци, специалисти от Фондация на Националната камара при Търговската палата на САЩ. Ран и Ът са авторите на тази програма, послужила за промените на Андрей Луканов. Тя очертава точните параметри как да преминем от комунистическата централно-планова икономика в пазарна.

През август 1990 г., при второто Луканово правителство, пристига екип от 34 специалисти. Ран и Ът поемат всички разходи. Делегацията е приета от президента Желю Желев. Към 34-те американски специалисти се присъединява и екип от 29 българи.

- Ран ли е бащата на българския преход?
- Да, той е. Фактически тогава депутатите – и червени, и сини - гласуват с две ръце за тази програма.

- Къде виждате в случая конспирация?
- Най-голямата информация идва от Георги Тамбуев - журналист, писател и депутат. В неговата книга “Власт, облечена в корупция” Тамбуев разкрива, че Луканов тогава му е предоставил една секретна част от въпросната програма. След като превратаджиите смениха режима, визирам Петър Младенов, Андрей Луканов и компания, продажните медии в България навсякъде разтръбиха, че България има външен дълг от 12 милиарда лева и за това обвиниха Тодор Живков. В интервю по “Всяка неделя” той обаче казва, че по негово време дължим малко над 2 милиарда и половина.

- Какво пише още в секретната част на този документ?
- Преводът на доклада е направил тогавашният шеф на “Програмни системи и продукти” Рашко Ангелинов. От него също изтича информация за тази секретна част. В нея пише, че

американският план е предназначен за икономика, която може да изхрани 5 милиона души, а не за 8 милиона.

Дават се предупреждения как цените ще стават европейски, а заплатите ще кретат след тях. Покупателната способност на българите ще спада постоянно и ще стигне до нивото, нужно само за биологично оцеляване.

На практика това означава, че хората, които не могат да си позволят елементарни медицински услуги примерно, ще стават все повече. Българският народ, вместо да се увеличава, ще намалява и не е изключено за няколко десетилетия да се впише в Червената книга на изчезващите видове. Мизерия, глад, болести, нищета – това предвижда поверителната част от плана на Ран и Ът.

Тези, които са гласували “за” този план, са истински национални предатели. Тогава на власт е БКП-БСП.


- Как е изтекла тази секретна част?
- Тя никога не е била публикувана. Тамбуев свидетелства, че както Луканов, така и много от депутатите са били наясно с този “апендикс”. Тамбуев е бил член на БСП и тогава Луканов лично му е показал въпросната част. Тамбуев бие камбаната още тогава, но никой не му дава национална трибуна.

- Какво още пише в този доклад?
- Най-престъпното е, че тази американска фондация, която е направила плана, ни убеждава много дяволски да премахнем златното покритие на българския лев. Все още много хора си мислят, че парите са обезпечени със злато, това отдавна не е така.

Централната банка вече не е народна.

Тя е директно подчинена на Международния валутен фонд /МВФ/ и на Световната банка /СБ/.

- Как действа този капан на “дивия капитализъм”?
- Приватизацията е главният инструмент за заробването на крепостни селяни като нас. След това бъркат в енергетиката. Започват приватизации за много малко пари наред: “Кремиковци”, БГА “Балкан”, МДК “Пирдоп”, СОМАТ. Агентите на МВФ и СБ, които са ракови клетки, ни заробват с пари и после ни одират.

- Да, но не само тук е така!
- Не, не е “така”. Половината свят не функционира така и тук е точно конспирацията. На практика в момента не съществува България. По времето на Тодор Живков бяхме една средно развита страна. Имаше много бъгове тази система, но имахме и приличен живот. Тогава бяхме в “Личен състав”, а сега къде се водим – в “Човешки ресурси”. Този термин лично го въвежда Рокфелер, а хората са толкова глупави, че не се обиждат от него. Когато се изземат тези ресурси, не остава нищо, няма България в момента, всичко е в чужди ръце. ДДС е въведен от плана “Ран-Ът”.

Новата конспирация е населението да стане един обслужващ персонал. У нас само се говори за туризъм и за износ. Всъщност всички войни са се водили за това да завземеш територия и да наложиш данъци на покорените. Както стана и у нас. Специалистите наричат това “тихата война”.

- Какво става с плана “Ран-Ът”, когато Жан Виденов идва на власт?
- Жан Виденов е единственият съвестен политик, който каза “не” на СБ и отказа плана. След това буквално го демонизираха и МВФ му организира инфлацията, известни шоумени го осмяха напълно и измислиха кризата. Това се случи, защото Виденов отказа да изпълнява приватизациите и се противопостави на агентите на МВФ - на хората, които бяха заинтересовани ние да сме една васална държавица.

Все пак в този план участваха видни наши икономисти като Емил Хърсев и Иван Костов. Как може Иван Костов да има очи след тази приватизация? Или Ренета Инджова, която продаде СОМАТ за 100 милиона стари пари? Или “Балкан” – само имотите му струват стотици милиони долари, а правителството на Костов го продаде за 150 хиляди. През 1997 г. Костов подари предприятието в МДК “Пирдоп” срещу нищожна сума на “Юниън Миниер дьо Катанга” – корпорация от Белгия, осъждана за престъпления срещу човечеството и известна с това, че предизвика гражданска война в Конго и организира убийството на Патрис Лумумба, законен лидер на страната.

- Депутатите приемат плана “Ран-Ът”, но как реагира СССР?
- Изток – Запад – това е една огромна игра, както разделението на сини и червени. Всъщност всичко опира до парите. Както навремето Рокфелер е финансирал заводите на Сталин и Хитлер, така става и сега.

- Добре, как тогава се случва Перестройката?
- Всичко е един театър. Има една върхушка от много богати хора, изключително богати. Те седят в сянка и никой няма достъп до тях. И зад Перестройката стоят точно тези хора.

Всичко това е тотален контрол от тези, които държат парите. Създаваш теза Запад и антитеза Изток. Планова икономика и капитализъм. Това се прави с цел да те контролират.

- Да минем на друга вълна. Ти казваш, че Джордж Буш е произлязъл от влечугоподобни?
- Това не го твърдя само аз. В историята всичко е базирано на змийския култ.

Има стотици видеозаписи, в които очите на политици стават като на змии.

Аз се базирам на видимото и казвам: “По делата им ще ги познаете”. Това са студенокръвни хора. Те имат повече рептилско ДНК.

- Има ли такива примери сред българските политици?
- Има! По делата им ще ги познаете. Такъв е бившият премиер Иван Костов. Той е част от плана “Ран-Ът”. Всички след това носим последствията.

- Същите ли тия “змии” контролират вълненията в Африка? Какво ще стане с Кадафи?
- Факт е, че сега в Либия ще стъпят МВФ и Световната банка. Жалко, че Кадафи има милиарди, а народът му тъне в мизерия. Но сега техните ресурси ще бъдат взети от световните корпорации и народът пак ще бъде заробен – просто се сменят фермерите.

интервю на Деси ДЕНКОВА



Публикувано на: doraapostolova500.blog.bg

Взето от: grigorsimov.blog.bg



Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. legna - :)
29.05.2014 11:46
Точно така е:)
цитирай
Търсене