Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9988412
Постинги: 7845
Коментари: 3423
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
19.02.2011 02:36 - ГЛОБАЛИЗАЦИЯ ИЛИ НАЦИОНАЛНО ОПРЕДЕЛЯНЕ
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 2862 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 19.02.2011 02:43


ГЛОБАЛИЗАЦИЯ ИЛИ НАЦИОНАЛНО ОПРЕДЕЛЯНЕ

imageСъбитията от 11.09.2001 г. бяха груба провокация за започването на нова фаза по установяването на Новия Ред в света, контролиран от шепа хора. Глобалистите виждат икономиката като само една транснационална корпорация, една универсална кредитна система и една световна банка с техните пари. Катастрофалната опасност от натрапваната световна система е в това, че произтича от мистичните и загадъчни вавилонски стари идеи, които ползва и днес и неминуемо ще наложи духовна мощ, срещу която човечеството няма да намери достатъчно сили да се противопостави. Според тази световна система трябва повече от два милиарда хора да умрат- да се прочисти земното кълбо и да се подготви за царстването на техния "Месия".
С този сайт ще се опитваме да си отговорим на множество въпроси, на които политиците и журналистите не желаят да отговорят.
1.Кой предизвика събитията от 11.09.2001г.? При всеки терористичен акт организацията, която го извършва винаги поема отговорността, като по този начин привлича вниманието на световната общественост върху проблемите, които тази организация иска да бъдат решени. Но Осама бин Ладен отрича той и неговата организация да го е извършвала. А ако действително тя го е извършила, но не желае да поеме отговорността, защо след толкова много средства, хвърлени в нейното осъществяване,терористите са носели арабски паспорти, а не примерно еврейски, за да се прехвърли вината върху тях?
image
2.Защо беше обявена война срещу Осама бин Ладен, а вместо това се смени управлението в Афганистан, която и днес продължава да е най-големия производител на наркотици, а самия Осама бин Ладен вече не представлява интерес. Всъщност, от време на време е възможно да видим "признания" на Осама бин Ладен за участието му в тази провокация за да се оправдаят военните действия в Афганистан, но никога няма да разберем кои са истинските организатори на атаките.
3.Какво са правили ЦРУ, ФБР и американските служби за отбрана и въздушен контрол, та допуснаха тези атентати? Вторият самолет се разби в Световния търговски център цели 30 минути след първия, а американските служби за отбрана бяха във въздуха 10 минути след първата атака, след което втория самолет измина необезпокояван цели 200 км. преди да се разбие в СТЦ. Защо на никой от тях не бе потърсена отговорност ?
4.Защо веднага след атентатите Израел беше държавата, която първа премина към пълна бойна готовност, макар атентатите да бяха срещу САЩ и все още никой не знаеше кой ги е извършил?
5.Защо бактериите от антракс са с американски адрес? Нали бактериологичните и химически оръжия са забранени?
6.Ислямският екстремизъм е само част от световният екстремизъм. Днес само в Латинска Америка съществуват повече от 200 терористични организации. Но атентатите от 11 септември не са обикновен терористичен акт, за какъвто ни се представя. Те надхвърлят възможностите на всички тези организации, взети заедно. Осама бин Ладен е може би най-големият терорист в момента, но тези атентати бяха осъществени и със съдействието на държавни органи на САЩ, свързани с отбраната и въздушният контрол.
7.Крайната цел на ислямския екстремизъм е унищожаване на Израел. Третият свещен град на исляма след Мека и Медина е Ерусалим. За Исляма нищо не е по-важно от възможността отново да контролира Ерусалим. И ако атентатите от 11 септември са тяхно дело,защо са насочени към САЩ? Та голяма част от семейството на терориста Осама бин Ладен живееха в тази страна.
8.Ако действително Осама бин Ладен и неговата организация са виновни за атентатите от 11 септември, защо се подготвяше общественото мнение за война и срещу други държави? Кой е оторизирал определени личности да определят кои държави подкрепят тероризма, за да водят война срещу тях?
9.Защо беше водена войната срещу Ирак под претекста, че разработва оръжия за масово унищожение без инспекторите да бяха открили и най-малки доказателства за това? Защо отново беше обявена отделна личност за заплаха на световния мир- този път Саддам Хюсеин, като целта отново бе същата- смяна управлението на втората в света държава производителка на петрол? Няма да бъдем изненадани, ако скоро не започне манипулиране на общественото мнение за необходимостта от война и срещу други държави, "застрашаващи" световния мир.
imageНяма нормален човек, който би одобрил терористични актове, при който загиват невинни хора, както и отделни политици,които действително разработват оръжия за масово унищожение и поставят света под заплаха. Но няма и нормален човек, който може да приеме спокойно факта, че всеки ден хиляди хора умират от глад, че близо 30 милиона от населението на Африка е заразено изкуствено с чумата на 20-ти век- СПИН и всеки ден там умират хиляди деца, като някои райони вече са напълно обезлюдени. Ние искаме да знаем отговорите на горните въпроси и не желаем нашата съдба и тази на децата ни да бъде в чужди ръце.
Атентатите от 11 септември са най-голямото предизвикателство пред новото хилядолетие. Всички ние гледахме изявленията по арабската телевизия на Осама бин Ладен и талибаните. Тези хора, за които човешкият живот няма никаква стойност, бяха уплашени. Но не от заплахите на Джордж Буш и американската бойна машина. А от силата,която ги ръководи.
Тази невидима сила, която всъщност е и истинският автор на атентатите.
С този сайт ние ще се опитаме да разгледаме събитията от 11 септември от друга гледна точка. Тези събития бяха подготвяни години. И ответните реакции- също. Те са брънка от един Световен заговор за Световно господство.
Знаем, че за мнозина това звучи невероятно и дори налудничево. То звучи като измислица от приказките. Но ако световната общественост не беше манипулирана така изкусно в продължение на години от информационни агенции, които бяха в ръцете на шепа господари, тя щеше да разбере, че тези действия бяха планирани и че последният етап за Световното господство е в пълен ход.
image Още през 1990г. един български емигрант- Никола Маринов Николов написа книгата "Световната конспирация", издадена в много страни, включително и у нас. Ако обществото беше приело сериозно написаното от него, щеше да разбере кои са истинските виновници за всичките ни нещастия и днешните събития нямаше да се случат. Защото това, което се върши в момента под лозунга за война с тероризма е последният етап от налагания от Джордж Буш- баща "Нов световен ред", или както сега го нарича неговия син- Глобализация.
В този сайт ние ще използваме много от материалите написани от Н.Николов, както и ще Ви насочим към страници на чужди автори, които се опитват да стигнат до истината, такава каквато е. А ето какво казва г-н Николов през 1993г. в предговора на "Тайните протоколи": "Главната цел на тази книга сте вие, читателите, вашето благополучие и бъдещето на децата ви. Аз знам, че сте целенасочено дезинформирани от едно общество, което си служи с лъжа и измама до такава степен, че ви е невъзможно да различите истината от неистината. Това,което разбирам аз, разбират и много други хора по света, но разликата между мен и тях е, че аз не се страхувам да поема отговорността да опиша това, което виждам. Има хора, които не желаят вие да знаете това, което искам да ви кажа. Те се опитваха много пъти да ме спрат да говоря за него. Годините, прекарани в лагери и затвори, побоищата и гаврите са единствените ми ордени за откровеност към вас. Зная много добре, че никой не е спечелил, казвайки на хората истината. Желанието ми е вие да бъдете информирани за света, в който живеете, и сами да направите своите изводи и заключения.
Не вярвам в теорията, че една поредица от събития без всякаква връзка помежду си трябва да определят бъдещото развитие на света и личната ни съдба. Съвсем ясно е, че тези, които притежават властта и богатствата, са се свързали заедно и провеждат един дългосрочен план, който да насочи бъдещето ни в желаната от тях посока. Аз се опитвам да защитя принципите, в които вярвам, а именно оцеляването на семейството ми и на човешкия род, без да бъде манипулиран и контролиран.
image
Играе се една необикновено голяма игра на шах, на такова високо равнище, което не сме в състояние да си представим- и за нещастие в тази игра ние сме пионките. А в шаха пионките обикновено се жертват заради някакво предимство.
Историята доказва, че всички войни са предварително планирани. Независимо коя страна ще загуби войната, "Елитът" винаги печели. За него печалбата е всичко и единствено от значение... В никакъв случай няма да оцелеем ако все още живеем с фалшиво написана история. На всяка цена истината трябва да се разбере, ако искаме да бъдем част от бъдещето. Истината трябва да надделее независимо кого ще засегне. Тя трябва да бъде казана, за да подсигурим съществуването си. Това е най-важното за нас. "Новият ред в света" е вече на нашия праг и чука на вратата ни."
"...Така както не може да се отрече личният патриотизъм и лоялност на повечето американски политици, така и не може да се отрече, че историята открито обвинява много от тях и други световни лидери в манипулиране на света за сметка на шепа привилигировани хора....Принципите на свободата, човешкото достойнство и националната независимост са узурпирани от малцина високопоставени лица, които управляват целия свят..."
Тези хора са движещата сила, която отговаря за централната банка, всяка държава и техните управления. Тя управлява световните международни банки, комуникационната среда, образователната система и освободените от данъци фондации.
image
Те определят правителствата, които да управляват в отделните страни, както и техните президенти. Те са близките помощници и спътници на световното скрито управление. Истината е, че те държат у себе си по-голяма власт отколкото всички държавни управления, събрани заедно! По йерархия те са над управленията. За тях българинът Кръстю Раковски в затвора Любянка в Москва казва: "Силата, чието име дори не трябва да се спомене... Тези хора не нарушават законите- те правят законите."
Едно световно управление, за което всички мечтаем, представлява пълна утопия. В действителност ще бъде монолитна тирания, дело на няколко скрити лица, които никой не познава, и на техните административни сатрапи. Да се предпазим от опасността, която гласят, е много трудно. Някои световни капацитети дори са на мнение, че е твърде късно.
Международните банкери и скритият елит контролират почти целия свят. Те са много близко до последната си победа. Настъпващата световна революция цели да установи Световно управление, което означава абсолютно и всеобщо заробване на всички хора от цялата планета.
Съдбата на човечеството е поставено на карта, и поради това за нас е от много голямо значение да се запознаем с причините на движението и неговите последици. Между множеството революционни сили, повече или по-малко скрити и неизвестни за хората, няколко съставляват авангарда, който съвсем не е за подценяване. Това са ционизмът, билдербергите, фримасонството, Комитетът за чуждестранни връзки (CFR) и Трелатералната комисия (TC).

imageСамо четирима души управляват света. От тях никой не е на държавна или обществена длъжност, но те определят тези, които заемат високите постове и длъжности в държавата. Четиримата съставляват върха на пирамидата, която е Световният ред. Те ръководят Тайното братство- общността, обединила финансовата и парична мощ на Америка,Европа и Азия. Те считат себе си за висша раса със синя кръв. В мрежата на тази колосална обединена мрежа са почти всички международни организации. На върха на пирамидата е Властелина. Той е абсолютния господар на света и е съвсем реален човек, съсредоточил в ръцете си абсолютната власт. Непосредствено под него е Същинската власт. Тя е съсредоточена в комитета на 3-мата. Под тези трима на върха на пирамидата стоят девет, наричащи се "просветени лица", в изключителен и недостъпен комитет. Деветте лица, непознати другиму с функциите си, притежават повече власт и авторитет от всяка друга, съществувала в човешката история група.
Събират се редовно на различни места на планетата и редят бъдещето на света и човечеството. Веднъж взели някакво решение и определили някаква политика, целият апарат на Тайното братство без всякакви коментари го привежда в действие така, както работи прецизна, добре смазана машина. Деветимата са умът, разработващ решенията на поставените от горе задачи и разпращащ тези решения до различните организации за изпълняване. Тези хора се пазят и действуват в тайна заради извънредната важност и деликатност на обекта, върху който работят- установяване на Нов световен ред, чието съдържание са:
1.Единна световна икономика
2.Единно световно управление
3.Единна световна религия
imageПод Съвета на деветимата е Комитета на 300-те. Този комитет, пазен също в голяма тайна обаче започва да излиза наяве все повече и повече специално след разкритието на д-р Джон Колмън, бивш член на Британската разузнавателна служба МI6. Той разкри тази конспиратoрска група, която не признава национални граници и е над законите на всички държави и контролира всяко положение на политиката, религията, търговията, индустрията и тероризма. Финансира се от производство и трафик на наркотици чрез Британската източно-индийска компания и Лондонския съвет в Хонг Конг. Комитета бе натоварил члена си Сайръс Ванс да напише рапорт как да се намали населението на света. Според този доклад, излязъл под заглавието "Global 2000 Report" населението на САЩ трябва да намалее значително до 2050г. Този комитет успя да издигне Франсоа Митеран до президент на Франция, въпреки че само няколко дни преди избора му бе напълно отхвърлен от политическите сили на Париж. Този комитет се опита и чрез бившия канцлер на Германия- Вили Бранд да хвърли цяла Централна Америка в нова тридесетгодишна война чрез подготовката и въоръжаването на салвадорските партизани. Те подготвяха Филипе Гонзалес да вземе власта в Испания след смърта на Франко. Пак членовете на този комитет- Хенри Кисинджър и лорд Карингтън организираха фолклендската война и падането на аржентинското правителство и на иранския шах.
Поделенията на комитета на 300-те са:
1.Различните партийни сдружения на ционизма, комунизма, фабианизма, либеризъм, социализъм и крайно десни партии
2.ООН
3.Британското разузнаване- Интерпол, ЦРУ и Мосад
4.Кралете на Саудитска Арабия, Шейховете на Дубай, Кувейт и ОАЕ
5.Кралския институт за международни въпроси
-- групите на Родес Милнер- кръглата маса
-- фримасонството и други тайни организации
-- института за човешки отношения Тависток- Станфордския изследователски център, Римския клуб и НАТО
-- петролната, банкова, минна, застрахователна и търговски индустрии
-- фондации- канадския институт по международни въпроси и изпълнителната власт на кралския институт за международни въпроси ( трилатералната комисия, комитета за международни отношения- пресата и билдерберги ).
imageВ Америка не съществува нито един отрасъл, който да не е наблюдаван, манипулиран и контролиран от невидимото управление на този злокобен комитет. Така нареченият Уотъргейт по времето на Никсън, убийството на президента Кенеди, убийството на папа Йоан Павел I, многото атентати срещу Де Гол, убийството на италианския министър-председател Алдо Моро, на пакистанския президент Бхуто и Индира Ганди, както и атентатите срещу Кадафи сочат ръката на Комитета на 300-те и до голяма степен отварят очите на хората от цял свят за жестоката истина.
Почти всички поделения на комитета представляват държавни институции, които обаче се отчитат единствено пред него. Де факто те са държава в държавата. Така например истинска информация за дейността и плановете на ЦРУ и Мосад не притежават дори президентите на тези държави. Самия шеф на ЦРУ е бушон, който винаги може да изгори при разкриване на дезинформацията, която той представя на президента на САЩ, а и самият той не знае дали тази информация е достоверна или не. Много често тези поделения са използвани от Комитета за различни диверсионни акции без знанието на техните шефове или президентите на отделните държави. Осама бин Ладен беше агент на ЦРУ и е твърде възможно именно ЦРУ да е осъществила чрез него атаките от 11 септември. На 2-ри ноември 2007 г. в предаването на сър Давид Фрост по Ал Джазира Беназир Бхуто дава интервю, в което съобщава, че Осама бин Ладен е убит от Омар Шейхimage- агент на ЦРУ и пакистанското му подразделение ИСИ и убиец на американския журналист Даниел Пърл. ББС излъчи цензурирана версия, в която това съобщение липсваше.image На 27-ми декември 2007 отново този злокобен комитет, който уби и баща й извърши атентант срещу Беназир Бхуто. Веднага след атентата в You Tube се появи запис от интервюто йimage, което информационните агенции оповестиха едва месец по-късно, след като бе гледан от десетки хиляди хора.( доп.2008)
От известно време се обработва общественото мнение за подготвяни "санкции" и срещу Иран и по-специално срещу развитието на ядрените му технологии.
България също притежава атомна централа, но тук Комитета си има свои лакеи, на които са поставени други задачи- да разпродаде българската земя и да ликвидира държавата (в България обработваемата земя е 40%imageпри средна продажна цена 0.20 лв/кв.м, докато в останалите европейски страни този процент е около 10%, при средна цена 5евро/кв.м.). Към края на 2006г. чуждестранни фирми и организации са изкупили български имоти на стойност над 1.1 милиарда лева, като 1/3 от земята ни е вече в чужди ръце.
imageНа президента Буш Комитета е възложил задачата да смени управлението и на Иран с послушни лакеи независимо по какъв начин- посредством американската армия или чрез други поделения на Комитета- ООН или НАТО.
Много учени и лидери са виждали в един нов ред условие за оцеляването на нашата планета. Но една групировка- съвсем различни хора- от дълго време заляга да скалъпи нов световен ред за своите лични интереси. Най-големият повик за глобализъм е по отношение на икономиката. Всички крупни банкери (от Ротшилд и Рокфелер до Пол Уолфовиц ) непрекъснато говорят за необходимостта от глобална икономика.
Някои от световните лидери, поддръжници на "Нов световен ред", вече започнаха да говорят за постановките, които трябвало да залегнат в бъдещата му платформа- да изчезнат от мисленето, от паметта на хората индивидуализма, лоялността към фамилните традиции, националния патриотизъм и религиозните догми. Че прекалено дълго сме поглъщали отровните принципи на нашите родители, учители, политици и църкви, чиято единствена цел била да ни контролират. И не споменават, че днешната образователна система, пресата и голяма част от църквите са под техен контрол. Според тях Нов ред на Земята означавало единна глобална организация, което щяло да рече световен мир. Звучи прекалено хубаво, за да бъде истина.
Организацията на обединените нации, която бе създадена за да пази мира в света обяви война на Ирак и подчинените й армии избиха над 200 000 невинни и беззащитни граждани на страната. А последната война срещу Ирак, водена и без съгласието на ООН постигна единствено смяна режима на Саддам Хюсеин, като положението на иракския народ се влоши още повече. 300 000 загинали, над 3 трилиона долара загуби. И ще дойде време, когато някой ще трябва да поеме вината за това безумие и да възстанови загубите. И ако международния съд в Хага даде ход на иска на фондацията на д-р Рат за осъждане участниците във войната за геноцид, не само никога няма да си върнем иракския дълг, ами поколения напред ще плащаме репарации. Използването на бомби с обеднен уран във войните на Балканите и в Ирак засегна преди всичко най-беззащитните- децата. Снимките тукimage от тези последствия са само за хора със здрави нерви.
Хартата на ООН беше написана от двама комунистически шпиони- роденият в Русия ционист Лео Паволски и Алжер Хис- началник на отдела за специални и политически въпроси в американското Външно министерство , като много от членовете на тази харта съвпадат със и са копие на Съветската конституция.
image Всички главни органи и отдели в тази организация- Съвет за сигурност, Международен валутен фонд, ЮНЕСКО, Международен съд са под управлението на хората, които създадоха тази организация- Комитетът за чуждестранни връзки (CFR). Всички страни- членки на тази организация трябва да служат единствено на "избраното и назначено управление", т.е. представителя на България няма право да защити интересите на държавата България, а да служи единствено на групата отбрали се хора. "След дълго проучване се убедихме, че световният ционизъм, подхранван от неограничените богатства на Нюйоркската парична сила, е най-силната от всички потиснически действащи групи в областта на международните дела. Те изиграха решаваща роля чрез финансирането на болшевишката революция. Те използваха Рузвелт като своя марионетка, за да докарат тази революция в сърцето на Европа. Те създадоха ООН и нейните най-различни агенции, включително и Световната банка." ( Chesterton, A.K. What you Should Knowabout The United Nations- Condor,16 November 1956)
"...Днес отделни лица в някои развити и богати страни считат, че е тяхно право да ни казват кой да управлява нашата страна. Ако не ги послушаме, тогава считат, че е тяхно право да разрушат нашата икономика, да съсипят нашите хора и да свалят управлението ни...И всичко това е, за да се направи нашата независимост безцелна..."(д-рМахатир Мохамед- министър-председател на Малайзия пред 46-та сесия на Общото събрание на ООН на 24.09.1991г.)
На 1 май 1776 г. Адам Вайшоп основава тайно републиканско движение, наричано Илюминати. След като успяват да превземат масонските ложи Илюминати става господстващата сила и започва да изпълнява плана на Вайшоп за унищожаване на християнството и ликвидиране на държавните управления. Първата експлозия е Френската революция от 1789г. Следват я всички други революции и икономически и стопански катаклизми от тогава до днес.
image Продължители на Вайшоп и Илюминати са Карл Маркс, Фридрих Енгелс и Ласал. Техните най-големи врагове са всички мирни управления, монархията, частната собственост, патриотизма,семейството и религията. И днес подривната дейност на Илюминати се извършва от различни организации. Под лозунга за "световен ред" тези конспиратори целят да унищожат половината от населението на Земята. Това именно е главната задача на тяхното поделение "Римски клуб", който вече открито и усилено провежда малтусовата теория.Техен именно е големият натиск за замразяване и унищожаване на ядреното оръжие, като се стремят постепенно да го измъкнат от други ръце и да премине в техните. Целта е ООН да вземе контрола му, а тази организация понастоящем е главната им квартира.
В 1989 г. надеждите за човешко достойнство и свобода бяха големи. От тогава до днес пропуснахме много блестящи възможности зa по-голям напредък. Някои честни държавници представиха образцови реални програми за бъдещото икономическо развитие на Европа и спасяването на Русия и Източния блок. Повечето от тези дейци изчезнаха от политиката, а някои бяха дискредитирани и вкарани в затвора. Вместо предложенията им,на въпросните държави бяха наложени насилствено грабливи икономически системи(програми) от "победителите"- силите на Международния валутен фонд и англоамериканската олигархия. Бяхме насилени вместо икономическа свобода да приемем безработицата, криминалната мафия и глад- всичкото под претекста за "свободна частна стопанска инициатива". В много от тези държави се създадоха условия за стопански и политически хаос, който предизвика и кървави разрушения в много балкански държави. Международните финансови институции, между които Американската банка за вътрешно развитие, Световната банка и Международният валутен фонд, са си изработили специални програми за икономически натиск. За тях програмата е много важно средство да контролират световното население и неговото развитие.
imageТе открито и нагло се намесват във вътрешния живот на всяка държава, на всеки народ. Проповядват и учат по какъв начин да се налагат и събират нови данъци, как някои държави да съкращават военните си бюджети, други да ги увеличават, как да си подреждат националната образователна и здравна система. Как да си променят законодателството, за да го приравнят към останалите, намесват се в организирането на земеделието и дребно занаятчийската търговия. В определяне на средна и минимална заплата, в цената на тока и развитието на енергийните системи. Де факто тези страни нямат собствено държавно управление и отдавна то е поето от тези организации. Бяхме и свидетели на последните парламентарни избори, как нашите кандидат- държавници усърдно показваха своята зависимост и благоволение пред чуждите политически и икономически формации.
Създаването на Европейския съюз и въвеждането на еврото е последния опит за заробването на Европа. Преди 15 години цяла Европа посрещна с огромна еуфория срутването на берлинската стена и обединението на Германия. Нямаше нищо по-естествено един народ да живее в една държава. Рано или късно същото ще стане и в Корея. Всички очаквахме обединена Германия да стане най-богатата европейска държава с най-висок стандарт, достойна да се противопостави на американската хегемония. Петнадесет години по-късно обаче разочарованието е пълно. Източните провинции така и не достигнаха високия стандарт на западните, а в западната част редица предприятия бяха закрити или тяхната продукция изнесена в Азия и Латинска Америка. В момента безработицата в Германия е почти същата като тази в България. При това положение как може да очакваме германеца да отделя от своя залък за да храни българина в името на обединена Европа. Беше използвано това естествено желание на европееца да живее в континент без граници със свободно движение на хора и капитали за да се създаде Европейския съюз. Но Европа без граници е нещо съвсем реално и чрез Шенгенското споразумение от 1995г. то е факт за редица страни, докато разширението на Европейски съюз цели подчинението на целия континент на един закон (конституция) и съсредоточението на неговото управление в ръцете на Билдерберги.
imageТази организация се създава именно с тази цел и много скоро европейските народи ще разберат горчивата истина. Всъщност много страни вече започнаха да отрезняват и въпреки масираната дезинформация и целенасочени усилия за пропагандиране на някакви европейски и атлантически ценности подкрепата за членството на финландските граждани например за членството им в ЕС е спаднало за 10 години от 60% на 30%. Създателите на ЕС са и нейните скрити ръководители и макар конституцията й да е обект на обсъждания в отделните държави, централната европейска банка вече работи по свой план на действие. А който плаща, той поръчва музиката. Но нека погледнем в чии ръце е Европейския съюз. Жозе Мануел Барозо- председател на Европейската комисия от 2004г. image Участва в срещите на билдербергите от 3-5 юни 1994г. image, от 15-18 май 2003г.image (където е предложен и за следващ председател на Европейската комисия), участник в Световния икономически форум през 2005г. и в срещата на билдербергите от 5-ти до 8-ми май 2005г.image Маргот Уолстром- вицепрезидент и член на Трилатералната комисия 2005г. Гюнтер Фернхойген- участник в среща на билдербергите през 1995г. Същото участие на билдерберги има и в комисията на Романо Проди от 1999 до 2004г.. През 1982г. никому неизвестния в Италия професор по икономика към Болонския университет е сред участниците в срещата на билдерберги. След срещата следва зашеметителна кариера. През м.ноември с.г. е избран за председател на института за промишлена реконструкция, който е най-голямата холдингова компания в Италия, занимаваща се с приватизация.
image През март 1995г. основава лявоцентриската партия "Маслиново дърво", с която само след 1 година спечелва парламентарните избори и става министър- председател на Италия. От м.септември 1999г. е председател на Европейския комитетimage, след като цялото ръководство на Европейската комисия на 15-ти март 1999г. подава колективна оставка заради доклад на независими експерти, уличаващи нейните членове в измама, произвол и клиентелизъм.
През 2002 г. срещата на билдерберги е от 30 май- 2 юни в Чентли, Вирджиния, САЩ, на която Романи Проди по всяка вероятност присъства. Елита на билдерберги в Европейския комитет imageсе допълва от: Марио Монти- член на Европейската комисия за конкуренцията; Ерки Ликанен- член на Европейската комисия за предприятията и информационната сфера; Фредерик (Фриц) Болкестейн- член на Европейската комисия за вътрешните пазари, данъците и митническия съюз; Педро Солбес- член на Европейската комисия за икономиката и финансите; Гюнтер Фернхойген- член на Европейската комисия по въпросите на разширяването; Крис Патън- член на Европейската комисия за външните отношения; Антонио Виторину- член на Европейската комисия за правосъдието и вътрешните работи; Анна Диамандопулу- член на Европейската комисия по въпросите на заетостта и социалната политика ( в момента председател на социалистическата партия ПАСОК и депутат в гръцкия парламент); Дейвид Бърн- член на Европейската комисия за защита на здравето и потребителите; Хоакин Алмуния- член на Европейската комисия за икономиката и финансите; Паскал Лами- член на Европейската комисия за международната търговия.
image Членове на Европейската комисия са и следните билдербергиimage : Питър Манделсон, Дейвид Одсън, Ян Петерсен, Лойола де Паласио, Адриан Фортеск, Франц Фишер,Хавиер Солана, Ханс ван дер Брук, Жан Клод Трише (президент на Европейската централна банка)image,Греъм Ейвъри, Томашо Шиопо Падоа (президент на Световната банка), Емма Бонино, Леон Бритън, Нели Кроес, Бьорн Гриделанд, Карелван Мирт. В списъка на билдерберги е и председателя на политическо движение социалдемократи и депутат в българския парламент Николай Камов. Същия е участвал в срещата на билдерберги от 3-ти до 6-ти юни 1999г. в г.Синтра, Португалия image, а през 2005г. е предложен от квотата на БСП за евронаблюдател.
Привържениците за членството ни в ЕС постоянно ни дават за пример Ирландия, в която ЕС е инвестирал милиони, но никой от тях не казва, че бившият президент на Европарламента в периода г. ирландеца Пат Коксimage е присъствал на срещата на билдерберги през 2001г. в Готенберг, Швецияimage,където всъщност е издигната кандидатурата му за шеф на Европарламента.
Съвета за чуждестранни връзкиimageи Трилатералната комисияimage също играят огромна роля в световното управление. Те се управляват от едни и същи хора и имат една и съща цел: "Единно световно управление".
imageВ периода на т.н. преход се създадоха СДС и ДПС, на които огромна част от народа възложиха своите надежди като алтернатива на господстващата тогава комунистическа партия. Никой от нас обаче дори не подозираше, че трите партии са под едно общо ръководство- масонството. Участвахме в многохилядни митинги в подкрепа на демокрацията с вдигнати два пръста, без да знаем, че това е най-силния знак на Сатаната. Знака всъщност се появява като символ на сатанинската благословия по време на ритуалите. Този знак е използван от Ясер Арафат, Ричард Никсън, Уинстън Чърчил и Стюърт Мичъм, съпредседател на червения "Нов мобилизационен комитет". Чърчил заяви, че това е знак на мира, но да си спомним, че той беше един от елита на масоните. Той най-добре знаеше сатанинския смисъл на знака, но се опита да му придаде ново лице.
Всъщност знака "V" е римската цифра 5, използвана от Адам Вайшоп за обозначаване в илюминати на "Закона на петимата". Нещо повече- в Кабала: значението на еврейската буква V (Van) е нокът. Сега "нокът" е едно от тайните имена на Сатаната в братството на сатанизма.
Докато Съвета за чуждестранни връзки е идеологическата организация, то Трилатералната комисия е изпълнителя на задачите. Те отдавна са пуснали корени в България и управляват нашия живот и икономика. Симеон Сакс Кобурготски, Филип Димитров и Надежда Михайлова служат вярно на Съвета, а бившия президент и сегашен председател на СДС Петър Стоянов е в изпълнителния комитет на Трилатералната комисияimage.

image Именно Петър Стоянов беше човека, който настояваше за преждевременно затваряне на блоковете на атомната централа въпреки многобройните експертизи на световни учени за безопасната експлоатация на 3-ти и 4-ти блок до 2014 година. Истинската причина беше стремежа на големите петролни компании като ЕКСОЛ, МОБИЛ, АРКО, ТЕКСИКО, ШЕЛ и СТАНДАРТ ОЙЛ да запазят своята хегемония в енергийния сектор, а те са собственост на ръководителите на Трилатералната комисия. Именно този алчен за власт антибългарин беше и човека, който изпрати извън България светинята на всички българи- Паисиевата история. В името на някакъв панславизъм глобалистите не се посвениха и да прекръстят Паисиевата "История българска" на "История славянобългарска".
По правило всички корпорации на елита са регистрирани в офшорни зони, като филиалите им в отделните страни с елементарни счетоводни операции трансформират печалбите си в "заеми по кредити" от офшорната корпорация, с франчезни договори за предоставени от корпорацията- майка ноу-хау или търговска марка. По този начин те унищожават и родните фирми, които са длъжни да си плащат данъците и не успяват да се конкурират с тях по този нечестен начин.
imageДори трудовите договори с работниците и служителите в тези филиали се подписват от името на офшорната фирма с цел избягване на данък общ доход. А това са почти всички приватизирани предприятия в България. Сред тях са големите банки и застрахователни дружества, бензиностанциите ШЕЛ, ВР, McDonalds, KFC, Pizza Hut, Nestle, Jacobs Suchard, Coca Cola, Burger Kind, вносителите на автомобили, големите търговски вериги, хотелските вериги по черноморието, телекомуникационните компании и др.
Същото е и в останалите страни. В САЩ Чейз Манхатън Банк на Рокфелер плаща 0% данък печалба при 70% данък за обикновения американец. А с влизането ни в ЕС ще нахлуят още корпорации на елита, които ще унищожат напълно малкото останали родни фирми,голяма част от които и днес работят в черната икономика поради нелоялната конкуренция.
Членството ни в НАТО също беше пагубно за страната. Иван Костов и Соломон Паси обещаваха едва ли не реки от мед и масло след това членство. За подкрепата ни за бомбардировките в бивша Югославия те казваха, че наши фирми ще участват във възстановяването й след войната и от това България ще спечели милиони. Какъв цинизъм ! Само с разрушаването на мостовете над река Дунав се ликвидира международният ни автомобилен транспорт, който беше един от най-големите в Европа.
image Проповедницитена глобализма са не само безкрупулни и жестоки хора, а и безгранично цинични. В политическото си есе "Дипломацията на Клинтън и новата ера" един от създателите на Билдерберги и инициатор на войната в Косово Хенри Кисинджър пише: "Седмици наред по време и след Косовската криза Лондон и Вашингтон тръбяха, че тяхната хуманитарна външна политика е прогресивна алтернатива на традиционната, основана на равновесието дипломация. Животът обаче се оказа много по-сложен. Балканското смешение на народи е много по-объркано от "прогресивните" заклинания. Сръбското етническо прочистване бе заменено с албанско. Вместо джамии се палят църкви пред очите на силите на НАТО. Намесата в Косово не разреши и политическия проблем, който я предизвика. Натовската окупация на Косово се основава на резолюция на ООН, в която Косово ясно е назовано автономна част от Югославия (раздел 5), като се препотвърждават териториалната цялост и суверенитетът на цяла Югославия (раздел 8). Споменат е и точният брой служители на сръбската администрация. За да се подчертае ангажиментът на ООН към запазването на многоетничността, Армията за освобождение на Косово трябваше да бъде разоръжена от НАТО.
Нито едно от тези изисквания не е изпълнено, няма и вероятност да се изпълни.
АОК не е истински разоръжена; въдворява се точно обратното на многоетническа общност; югославският суверенитет може да бъде упражнен единствено с цената на евентуална кървава намеса от сръбска страна. В името на прокламираната хуманитарна външна политика НАТО се въвлече в положение,когато го клеймят както заради дълготрайното окупиране на Косово, така и заради опитите чрез ООН да се разреши появата на независимо Косово което Русия вероятно няма да допусне.
Но нали тъкмо независимостта на Косово страните членки на НАТО се стремяха да избягнат. Те отстъпиха в случая от принципа на самоуправлението, защото добре знаят, че независимостта на Косово би породила искания за подобен статут и у албанците в съседната на Косово Македония. Разпадането на Македония пък може да разпали нова балканска война и да доведе до създаването на нов протекторат на НАТО, като продължаването на процеса или ще превърне НАТО в наследник на някогашните империи, Турската и Австро-Унгарската, или Балканите ще продължат да са в състояние на перманентна криза.

imageПоддръжниците на глобализма знаят безпогрешно, че за да бъде подчинен един народ не е достатъчно само икономическия разгром. Необходима е и духовна разруха. Те могат да завоюват територията и богатствата му, само ако народът е лишен от съпротивителни сили. Не трябва да забравяме, че възпитаваните в раболепие към Москва партийци в Източна и Централна Европа и техните превърнали се в компрадорски либерали наследници са си намерили вече нови господари в лицето на Вашингтон и Брюксел, а те няма да се откажат от мръсните услуги на толкова верни слуги. За приобщаването на последните към "ценностите" на глобализма важна роля играе фондацията "Отворено общество"image на американския милиардер от еврейски произход Джордж Сорос.image Твърди се, че несметните количества пари, с които този Троянски кон на Вашингтон разполага произлизат от официални американски източници с които е подкрепял дори и Армията за освобождение на Косово. За САЩ е далеч по-изгодно и по-евтино да се възползват от мрежата на Сорос при улова на източноевропейски шарани, отколкото ако това го правеше открито Държавния Департамент или не дай бог - Пентагона. Така, че стремежите на тъй наречените "Отворено общество" и на глобализаторите съвпадат в много отношения. Финансовата му подкрепа за политически партии и сдружения на етническа основа, на чужди учебни заведения в България и религиозни институции съвсем не са безкористни. Защото целите на тази фондация са политически. Само чрез сайта си MoveOn.org за последните президентски избори Сорос събра над 300 милиона долара чрез създадената от него през 2003г. "Партия в сянка" за да подкрепя кандидатите на Демократическата партия.
Стигна се до там, че фондацията "обучава" служителите на българските Министерства на правосъдието и МВР как да работят за приобщаването ни към ЕС. Ежегодно фондацията осъществява в страната ни дейности за десетки милиона лева, а не внася и стотинка в бюджета ни, защото е освободена от данъци !?!
imageСлед края на войната едно 17-годишно момче, беглец от Унгария, върви из улиците на Лондон и се опитва да си намери мястото в световния град. Веднъж при произшествие си счупил крака и бил излекуван безплатно от Националната здравна служба, което за него било от голямо значение, тъй като бил много беден. След много години, на 16-ти септември 1992, известна като черната сряда, някогашното момче спекулирайки на борсата принуждава Английската банка да изтегли валутата си от Европейската монетарна система, обезценявайки британската лира и спечелвайки над 1.1 милиарда долара. По този начин Джордж Сорос се отблагодари на Великобритания за гостоприемството в младостта си. С тази спекулация "благотворителя" разори хиляди дребни производители и унищожи спестяванията на милиони англичанини. По време на азиатската финансова криза, при сходни обстоятелства, Махатхир бин Мохамад, тогавашен първи министър обвинява Сорос в спекулация с малайзийската валутна единица – рингджит. С тази валутна спекулация развитието на Малайзия е забавено с две години.
Съществуват сериозни подозрения за негово участие и в изкупуване на валутния ни резерв през г. и в последвалата я хиперинфлация. Схемата беше проста: Първо- Регистрация на частни банки на поставени лица с уставен капитал равен на стойността на панелна гарсониера. Второ- Отпускане от тези банки на кредити в лева( най-често необезпечени ) също на определени хора, но забележете: за стотици милиони левове, чрез щедрото рефинансиране от Централната банка. И трето- Обратно изкупуване чрез тези кредити на валутата от банките. Така със съдействието на шефа на БНБ- масона Тодор Вълчев и с помощта на бившите финансови министри Стоян Александров и Иван Костов, доларовият ни резерв бе изкупен по 70 лева за долар през 1995г и продаден по 3000 в началото на 1997г, натрупвайки колосални печалби и унищожавайки вложенията на милиони българи. Правителството на Жан Виденов имаше неблагоразумието да се противопостави на световните господари в лицето на МВФ, в резултат на което управлението му бе очернено за десетилетия напред, а истинските виновници за кризата станаха нашите "спасители". На 2 октомври 1996г. беше застрелян бившият министър-председател Андрей Луканов. Една от версиите за убийството бе, че Луканов се готвел да публикува списъците на кредитните милионери.
През 2002г. френски съд осъди Джордж Сорос на глоба от 2 милиона долара за непочтени действия на борсата. Днес фондация "Отворено общество" регулирва изцяло обществения живот в България, като нейни протежета има и в изпълнителната власт.
imageВ същото време в България бяха хвърлени милиони левове в унищожението на ракетите ни и другата военна техника и в момента въпреки редуцирането на армията ни до санитарния минимум, тя не разполага със средства дори за най-обикновено учение. А инвестициите, които очаквахме след това членство се ограничиха до закупуването на националния ни авиопревозвач от Зееви груп, един долар- даден за Кремиковци, продажбата на магистрала Тракия с подчертано криминален характер и водоснабдяването на София, благодарение на което водата вече не става за пиене, а нашето здраве, както и живота на софиянци попадна в ръцете на чужда фирма.
Населението на Европа и САЩ е обречено от световните господари. Тези народи са високоинтелигентни и затова- трудно управляеми. Опитите за тяхното прочистване бяха както двете световни войни, така и изкуствено създаваните епидемии от болести. Птичия грип беше овладян в Азия, но в Европа- едва ли. Защото въпреки, че европейските народи успешно се преборват с всяко огнище на заразата, фирмата GlaxoSmithKline Plc. е получила лиценз за продажба на ваксината Prepandrix във всичките 27 страни, членки на ЕС.image Нищо чудно щамът H5N1 да мутира в човешкищам и "загриженоста" от развитието на този вариант само показва какво ни очакваза в бъдеще. Пандемията от "испански грип" през 1918 г. отне живота на 40-50 милиона души, на "азиатския грип" през 1957г- на 2 милиона,а на "хонгконгския грип" през 1968г- на 1милион.




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене