Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
19.02.2011 02:41 - ГЛОБАЛИЗАЦИЯ ИЛИ НАЦИОНАЛНО ОПРЕДЕЛЯНЕ (Продължение)
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1491 Коментари: 0 Гласове:
0




imageВсекидневно прогресивното човечество води отчаяна борба за своето съществуване с тази клика. Опасността идва от тайнствените мистични учения и символи, които използва и до днес за да наложи своето господство. Ако разгледате дори и флага на ООН ще Ви направи странното разположение на континентите, изобразени на нея. Света е разделен на 33 секции, а центъра на света е пресечната точка на 33-тия паралел с 33-тия меридиан,което съответства на 33-тата степен на масоните. А те се пресичат в Средиземно море, недалеч от Израел. Бога, на който се кланят е Прометей, пампозна статуя на когото е поставена пред Рокфелер център в Манхатън, а самата дума илюминати означава просвещение.
С особено упорство тези хора поставиха тайнствените знаци на масоните в логото на всички отдели на ООН- ЮНЕСКО, УНИЦЕФ, СЗО, Световната банка, МВФ, както и в логото на McDonalds, AOL, Nokia, Alfa Romeo, Chevron, Exxon, Vodafone, Chrysler, BT,Texaco, та дори и в логото на windows-а на Вашия компютър. За илюминати числата 3,7,9,11,13,33 и 39 са много важни. Всяко свое действие те го свързват по някакъв начин с тях. Дори и датата 11.9.2001.
Докато в Организацията на обединените нации са загрижени от разходите, които правят за превода на своите документи на официалните четири езика и настояват да остане само английския, всяка Коледа папа Йоан-Павел Втори въпреки влошеното си здраве в продължение на часове сам поздравяваше християните на над 100 езика. Защо? Защото желаеше да подчертае, че всеки човек има право на национално определяне,на свой език и култура. Въпреки каноните той не се отрече от гражданското си име Карол Войтила и едно от първите му посещения след избора му за папа беше в родната Полша. Той най-добре осъзнаваше, че разрушаването на националните традиции на всеки един от нас и откъсването му от родната среда го превръща в дърво без корен. А дървото без корен винаги загива.
imageПо времето на комунистическото управление един наш бивш десидент многократно е преследван, вкарван в затвори и лагери и пребиван в милицията. Когато накрая е принуден да емигрира в Австрия, без никакви документи той попада в ръцете на австрийската полиция. Разбирайки обаче кой е той, австрийските власти му предлагат политическо убежище и гражданство. "Аз съм българин- отговаря той- и не желая чуждо гражданство". "Но в България Вие сте преследван от властите и пребиван многократно в затворите". "Имате погрешна информация- казва десидента- в България не бият". Кого се опита да защити той тогава? Своите мъчители и тирани ли? Или комунистическия строй? Не, той защити името на своята родина.
В момента при наличието на демокрация, на многопартийност и пълна свобода на словото и печата, съществуват глобалистични правозащитни организации, които пренебрегвайки независимия български съд използват различни международни организации само за да хулят и злепоставят българските институции и своята държава.
Глобализацията доведе много беди на България-почти 2 милиона емигранти, унищожение на националните ни активи, на здравеопазването и образованието. Ежедневно националните медии подлагат народа ни на зомбиране и го превръщат в послушно стадо. Нацията ни се стопява с всеки изминал ден, а земята ни преминава в чужди ръце.
imageОпит за обезличаването ни бе и желанието на някои глобалисти да омаловажат ролята на Ботев, Левски и другите национални герои в нашата история, като дори беше направен опит и Вазовото "Аз съм българче" да се премахне от букварите. И след като не успяха пробваха по-отдалеч- "Епопея назабравените" да стане забравена, а забравените герои от нея наистина да бъдат забравени. Книгоиздаването (включително учебниците) беше обложено с ДДС в размер на 20% при 0% в много други държави. А за хазарта ДДС няма.
Глобализацията не представлява свободно движение на хора и капитали, не е интернет и телекомуникации. Няма нормален човек, който да е против тези завоевания на човечеството.Истинската й същност е всеобщото поробване на народите от шепа хора!
България ще влезе в ЕС не защото ние желаем това, а защото на световния елит това енеобходимо. И докато ние си правим някакви дребни сметки какви суми ще получим от това членство, то от няколко години елита работи усилено по създаването на световно правителство и конституция.image Светът става все по-малък и по-несигурен с всеки настъпващ ден. Германският марксист Карл Кауцки най-добре показва картината на бъдещето: "Световният капитализъм ще превъзмогне своите националистически съревнования и ще създаде един нов ред- на ултраимпериализъм." Всеки човек ще получи номер, който ще отразява националността, района и самоличността му. Номерът ще бъде невидимо татуиран на ръката или челото. Със специални устройства може да се контролира физическото движение на всеки човек в света, по същия начин, както се следят движенията на затворниците. И тази усъвършенствана технология в ръцете на евентуален диктатор превръща целия свят в затвор. Световен затвор. В момента тя усилено се внедрява спрямо хора, обявени за терористи. И е само въпрос на време да бъде приета от ООН като необходима мярка за борба срещу тероризма и средство "гарантиращо нашата сигурност".

image Според ДейвидАйк съществуват два вида диктатура- открита (фашизъм и комунизъм) и скрита, маскирана като свобода и демокрация. И понеже хората не въстават срещу това, че са свободни, когато мислят, че са свободни, тази форма е много по-опасна, защото тя манипулира съзнанието на милиони хора по света и ги превръща в послушни роби.
В България глобалистите от години са завзели всички лостове за управление на държавата. С глобалната програма на ООН ПРООН imageса подчинени управленията на 166 държави. Главните проводници на програмата в България са Български форум на бизнес лидеритеimage,Българска международна стопанска асоциацияimage(БИБА) и Националното сдружение на общинитеimage.Ако разгледате обаче кои са членовете примерно на Българския форум на бизнеслидерите няма да откриете нито една българска фирма (на първите две дори сайтовете им нямат български превод) . Но се набива на очи странното съвпадение на едни и същи фирми, които участват във всички тези сдружения и които чрез своите представителства в отделните страни контролират света ( GlaxoSmithKlineimage,ШЕЛ, Бритиш петролиум, МакДоналдс, Ксерокс, Roche, Моторола, ПроКредит банк и др. Почетни членове- Петър Стоянов и Симеон Сакс-Кобургонски).Същото е положението и с разните форуми- Световен икономически форумimage , Финансовия форум,image Български икономически форум image, Югоизточен европейски икономически форумimage, Международен бизнес форум на лидерите,imageЦентър за икономическо развитиеimage, Кръглата масаimage и др.
imageА ако разгледате кои са носителите на наградата мисис/мистър икономика през периода на прехода картинката ще стане ясна.imageЗа 2006г. приза взе министър Румен Овчаров от името на Министерския съвет.
Други организации, включени в световното господство са различните масонски ложи. От 10 години масонствотосе лигитимира в България image и в момента има 18 масонски ложи. Пълен списък на масоните в България може да видите на този форумimage, както и във форума на СУ "Кл.Охридски"image. А на снимката вляво наред с останалите масони се вижда и бившия управител на БНБ проф.Тодор Вълчев. Човекът, който изнесе нелегално над 1 млрд. долара и предизвика източването на валутния ни резерв, агента "Сотир" от бившата ДС. Интервюто, дадено през 1994г. от члена на Римския клуб Тодор Вълчев може да прочетете тук.image

От сайта на "Клуб на антиглобалиста"


vhod.awardspace.com/




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10048072
Постинги: 7921
Коментари: 3553
Гласове: 6350
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци