Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
11.02.2011 19:01 - Бившият партиен секретар и син ренегат - "другаря" Цецко Цачев, лобира за израелски "инвестиции" (Разбирайте робство!)
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 845 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.02.2011 02:10


На среща в Ерусалим Цачева лобира пред Перес за израелски инвестиции image
НС Цачева и Перес обсъдиха условията за израелски инвестиции у нас. 07.02.2011 Председателят на Народното събрание Цецка Цачева изтъкна пред израелския президент Шимон Перес благоприятните условия за инвестиции в България. Двамата разговаряха в Ерусалим по време на втората конференция „Демокрация, мир, диалог”, която е организирана от групата за приятелство с Израел в Европарламента.Цачева, която не пропуска да подчертае благоприятната за бизнеса среда у нас при всяко свое посещение зад граница,СЕ ВКЛЮЧИ ВЪВ ФОРУМА ЗАЕДНО С ОЩЕ НАД 500 ДЪРЖАВНИЦИПарламентарни шефове, политически лидери, евродепутати и наблюдатели обсъдиха по време на срещата обстановката в Близкия изток и партньорството между ЕС и Израел. Самият Перес определи събитията в региона като исторически и призова да се помогне на държавите там да преодолеят бедността и технологичната изостаналост. Според него тази стъпка би била ключова за постигане на мир и демокрация в Близкия изток.След като Перес поздрави лично участващите в конференцията български народни избраници и евродепутати, Цачева се възползва от случая да изброи в личен разговор с него плюсовете за инвестиции в страната ни, сред които е поддържането на най-ниски данъци в ЕС. Шефката на НС запозна израелския държавен глава с политическата обстановка у нас преди предстоящите избори и с приоритетите пред правителството. Тя определи като цел номер 1 за България присъединяването на страната ни към Шенген и осигуряването на надеждна външна граница на ЕС.Цачева и Перес обсъдиха и спасяването на българските евреи по време на Втората световна война. „България е в сърцето ми. Тя еНАЙ-ОБИЧАНАТА СТРАНА В ИЗРАЕЛ (За това навярно разбиха паметниците ни, подкрепят македонистите - българофоби и финансират донорството с органи и етносепаратистки организации, както и сатанински секти?! За това пребиха наши работници и не им платиха...- Бележка от автора на блога.) вечно ще бъдем благодарни и признателни за стореното от вашия народ”, не скри Перес. Според него България има голям потенциал за развитие, а партньорството є с Израел може да стане още по-ползотворно.Още при визитата на премиера Бойко Борисов в еврейската държава в началото на 2010 г. бяха обсъдени възможностите за задълбочаване на взаимоотношенията между двете страни в отбраната и земеделието и вариантите повече израелски туристи да посещават родните курорти.Днес Цачева, която разговаря и с бившия полски президент Александър Квашневски, ще направи основното изказване на специална сесия на Кнесета на Израел в рамките на форума в Ерусалим.
www.monitor.bg

Дано сега Яне разбере веднъж и завинаги, дали има такова нещо, като "евреин - съмишленик", "евреин - приятел", "евреин - съюзник" и "евреин - партньор"...



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10047741
Постинги: 7919
Коментари: 3553
Гласове: 6350
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци