Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989643
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
10.02.2011 01:54 - Как комунистическата номенклатура си обгрижва отрочетата?
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1448 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 10.02.2011 01:54


http://kanal3.bg/?p=34375

http://kanal3.bg/?v=2299

Погледнете това предаване и комедията, ако не беше трагедия, тъй като се развива на наш гръб и за наша сметка, как този който искаше "доживотна присъда, само защото няма смъртна" за неуважаваният дълбоко от мен Симеон Сакскобурготски, как се слагаше през цялото предаване на неговия лакей и пазвантин и на лакея и пазвантин на бившия "Първи" на неговата "Партия - майка" и кърмилница...
Тоя обвини всички останали, но не каза и дума за актуалните безобразия и престъпления на това управление и гък за най - скандалния му министър - Цветан Цветанов, един клеветник и лъжец.
Не крия, че в известен период и аз следях предаването на това същество и дори имах известно уважение и респект към неговите коментари.
Това предаване обаче, доказва, че "вълкът козината си мени, но нрава никога"...
Този през цялото време говори срещу бившата ДС и слага всички от там под един знаменател, но пропусна да пита госта си - Боко какво му говори псевдонима "Буда"?
Пропусна да го попита защо изгони Божидар Димитров и закри министерството му, а прояви двоен стандарт спрямо Цветанов? Този "остър и безкомпромисен"  с всички професор.
Мислите ли, че Бойко Борисов наистина би отишъл в предаване, дето ще му се зададат истински неудобни въпроси, на които няма отговор?
Кое създава между тези двамата такава любов, след като всичко онова срещу което Вучков плюеше, при тази власт не само е на ултра - стеоен, но и придружено от нечувана за последните 20 години, а понякога и за преди тях брутална милиционерщина?
Отговора е един - "Партията - майка и кърмилница", която си ги създаде и отгледа, но и издигна като свои аутсайдери...
Онази партия, която Боко отказва да напусне през 1991 - а година за да се деполитизира!
Техния общ "Тато" който ни ги създаде, отгледа и "завеща", но световните кукловоди решиха, че вече не им е нужен, но тези още са им явно нужни, единия да създава шоу, "хляб и зрелища", а другия да ни доунищожи...
Извода е един и той е: Паралелната държава "Номенклатурия" (Дефиниция на Игор Бунич, в книгата му "Златото на патията".), не забравя своите "храненичета", отрочета и недоносчета и си ги обгрижва и бди над тях като "майка - орлица".
В момента ние не наблюдаваме никакъв идеен сблъсък межди "ляво и дясно", а сблъсък между червената "аристокрация" - БСП и червените милиционери, мутри, джелати и РАБФАГ - овци (ГЕРБ или ГРОБ) призовани отвън да ни съсипят и цялата "аутсайдерска" номенклатура показва за някои на пръв поглед необяснима, но за мен обяснима и ясна "любов и толерантност" към уж "дясната, консервативна и антикомунистическа" ГЕРБ и "тормозения" от БКП на висок пост в юмрука му - МВР Бойко Борисов, който прехвърля всичките свои вини и вини на звеното му на друг орган...
Питали ли сте се, защо аджеба целата живкова номенклатура и червените нароени инженерно пишманнационалисти, показаха и показват такава необяснима любов или поне толерантност и снисхождение - неприсъщо за тях към никой инакомислещ, именно към Боко?
Ми нима има закачен комунист от тая полицейщина и терор дето се шири и то среден и висш?
Правилно, комунягите вече не припознават така своя партия в БСП явно, каквато в ГЕРБ...





Гласувай:
0


Вълнообразно


1. samvoin - Преди двадесет и две - три години, ...
10.02.2011 02:08
Преди двадесет и две - три години, Илия Минев - основателя на НДЗПЧ в България и националист - дисидент номер едно на България (не е Желев!) - предупреждава чрез офицери от ДС Тодор Живков, че един ден, СССР ще се отрече от него и ще го изостави, тъй като "всяка държава си има свой отделен път на развитие" (Виж книгата на Д - р Иван Гаджев - "Непримиримият Илия Минев")!
Така и стана...
Днес това важи с пълна пара и за неговия възпитаник и бивш лакей и гавазин - Боко, ако той изобщо иска да остане някаква личност в историята и е "програмиран" от господарите си да управлява по - продължително...
Само дето е съмнително, че има поне малко Боко от качествата на своя "идол", по чиито стъпки иска да върви, макар и ту да го отрича, ту да го признава...
Разбира се, лицето с малкото име "професор", няма от къде да знае това и да го напомни на своето възлюбено номенклатурно отроче, на което явно "Канал 3" се е продало, тъй като за пръв път Сашо Диков не отрази мярката за неотклонение на Алексей Петров и не му взе интервю, откакто Петров се закани да каже истината, кой аджеба е Боко!
Случайни съвпадения ли са това мислите?
цитирай
2. samvoin - Не знам само, какво смята аудито...
10.02.2011 02:47
Не знам само, какво смята аудиторията от пенсионери на лицето с малкото име "професор" - Вучков, за новия пенсионен геноцид на това правителство срещу възрастната част от нашия народ?
цитирай
3. samvoin - Да не говорим "другаря" ...
10.02.2011 04:07
Да не говорим "другаря" Вучков, какви четки прави само на бившия партиен секретар от Плевен и настоящ председател, на кочината наречена парламент - другаря си Цецко Цачев...
цитирай
Търсене