Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989365
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
03.02.2011 00:59 - Защо мюсюлманките са подложени на унизителни атаки, да се разголват принудително? Автор: atila
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1521 Коментари: 4 Гласове:
1



Много странна психологическа картинка са западняците. Държат мюсюлманите в изолация. Не им позволяват да развиват културната си идентичност, по начин приемлив и за двете страни.
Религията им споменават изцяло с враждебна насоченост. Където има насилие или убийства, винаги намесват името на Исляма, изграждайки му образ на зла религия, но съвсем умишлено не запознават читателите и зритилите на "свободните и независими" медии с устоите на Исляма. С вярата на Мюсюламните, без тенденциозност и силна предубеденост. 

image

Не се правят дори бегли опити за да се разчупи това статуково, наложено от (господарите на) медиите. Но инак се сърдят и протерстират като малки деца, че Мюсюлманите не искат да възприемат западните им "кристални ценности".

Разбираемо е защо се прави това - исляма да се предсатвя винаги в светлината на агресията и насилието...
 
...Западните общества, налагат представи, пречупени през тяхната призма за права на жените, по изцяло католико-феминистичен начин. Но инак се сърдят и протестират че Мюсюлманите се били маргинализирали, по тяхна формула на самоизолация, и по никакъв начин не могат да въздействат за интеграцията им.

Казват че Хиджаба (забрадката) бил нарушавал правата на жените.
Предпочитам да гледам жена с Хиджаб, понеже има осанката на целомъдрена и смирена жена. А не да гледам разголени жени, или жени носещи се като долнопробни проститутки, но инак се имат за целомъдрени и интелегентни, а изпадат в една много смешна абсурдност, като им се каже че са си точно такива, заради облеклото им, и заради поведението им на леки жени.  Тогава се надига вой до небесата, как може така да им се говори на такива жени, с тези мръсни цинизми, а простата истината е, че им се казва самата истина в очите, че това не са изобщо никакви права на жените, а е безумна експлоатация на женското тяло и неговата красота и обаяние.

Но явно някой хора и общества, са се нагълтали със съвременната отрова за разкрепостеноста и феминизма, и никаква противотрова не им помага, не защото противотровата не действа, а защото те самите не желаят да приемат протиоотровата за да се излекуват от недъзите си.

Не случайно е казано от много по-мъдри от нас хора, че пътят към ада е осеян с добри намерения.

И всичкото това го имат за права на жените. Да се експлоатира женската красота и голота, по начин крайно унижаващ човешкото достойнство, и да ги смятат хората за развратни.  
Било нечувано престъпление жената да ограничи достъпа до себе си, закривайки части от тялото си. Но било право на жената да е обект на сексуална похотлива мисъл и агресия.

Хайде, разбирам лицемерието на западналото общество и неговия морал, че лицемерието им е станало втора културна самоидентичност. Но изобщо не мога да приема, щом те са лицемери и са тръгнали към дъното, защо така яростно държат и други да ги последват в похода им към пропаста и бездната.

На някои хора им харесва дъщерите им да бъдат постоянен обект на похотливи пожелания, и на неконтролируеми нагони, и да са обекти на сексуална агресия. Но след това лицемерно се питат, защо психопатите и сексуалните маниаци и насилници, се били множали тревожно много.

Ами нека тогава проблемът да се ограничи само до тази категория хора, захвърлили си морала на сметището. Но да не подвеждат и останалите, в техните криви пътеки, защото това изобщо няма да им се позволи от консервативните среди в този свят, независимо каква религия изповядват.

Защото има и много християнки, които се носят доста консервативно и си закриват телата, че и лицата дори. Но това не се счита за акт на нарушаване на правата на жените, а се гледа постоянно в Мюсюлманския Хиджаб.

Ами то проблема тогава, не е в тази категория хора, изповядващи Исляма, като своя вяра на сърцето си. А е в провокативноста на поведението на едно сексуално западно мнозинство, за сметка на целомъдреното нежно малцинство - жените мюсулманки, които са подложени на унизителни атаки, за да се разголват насилствено и принудително, за да им се били спазели правата на тези жени, отказващи телата им да са машина за правене на пари (и инструменти за развращаване).

grigorsimov.blog.bg

Автора на блога разбора се не е съгласен, с невярното твърдение, че на християните във въпросните страни правата не са газени и няма забрани например във Франция на определена големина Кръстове и пр...
Единствената религия (Според някои псевдо!) която не е дискриминирана е Юдейската и надали някой би наредил на ортодоксален така наречен евреин, да си свали келемявката или обръсне брадата, където и да било?!...




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - Поздравявам те! Мюсюлманите се ...
03.02.2011 07:21
Поздравявам те!
Мюсюлманите се стремят всячески да съхранят ценностите на вярата си и да не допуснат моралното разложение на "цивилизацията"да погубва душите им.
От тях,само трябва да се поучим на отношение към собствената ни вяра.Бог да е с теб!
цитирай
2. samvoin - Поздравявам те! Мюсюлманите се ...
03.02.2011 11:09
sevt9 написа:
Поздравявам те!
Мюсюлманите се стремят всячески да съхранят ценностите на вярата си и да не допуснат моралното разложение на "цивилизацията"да погубва душите им.
От тях,само трябва да се поучим на отношение към собствената ни вяра.Бог да е с теб!
За мое съжаление е така...
Опазил Бог света от американската и еврейска "цивилизация", която неистово се налага вече 7 десетилетия най - брутално...
Тук в един друг постинг, показвам що е американска "цивилизация"...
цитирай
3. lambo - Нашите християнски обичаи по отношение на жените са подобни
03.02.2011 18:05
Аз още помня, как българските жени тогава носеха бели и черни забрадки на главите си. Но не и отпред, на лицето, както при ислямистките. За никаква разголеност, не можеше и дума да става. После започна разгула ... някъде след 1955 година.

Но тук не се споменава за истинската същност на Исляма - унищожението на "гяурите" за да се заслужи Рая. В този смисъл Исляма по нищо не се отличава от Юдеизма
цитирай
4. samvoin - Аз още помня, как българските жени ...
03.02.2011 18:29
lambo написа:
Аз още помня, как българските жени тогава носеха бели и черни забрадки на главите си. Но не и отпред, на лицето, както при ислямистките. За никаква разголеност, не можеше и дума да става. После започна разгула ... някъде след 1955 година.

Но тук не се споменава за истинската същност на Исляма - унищожението на "гяурите" за да се заслужи Рая. В този смисъл Исляма по нищо не се отличава от Юдеизма
Това е идеята на ОТОМАНИЗМА, а не на традиционния Ислям.
С горното, съм съгласен.
цитирай
Търсене