Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9990227
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
12.11.2010 04:11 - Български - православен "консерватизъм и реформизъм" или талмудо - фашизъм и проционистка ислямофобия?
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 655 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 12.11.2010 04:56


 
Пресцентър на РЗС 11.11.2010/11:46 - a  a  a

 

 

imageБюджет ‘2011 не е бюджет на реформите. Това е бюджет на самоцелния рейтинг, който трябва да обслужи президентската кампания и ще е последният бюджет на ГЕРБ. От него следват глад, репресии, МВФ и нови избори. След обсъждане на проектите на републикански бюджет и бюджетите на НОИ и НЗОК и съпоставяне с финансовата политика на останалите страни в ЕС, стигнахме до извода, че сегашното правителство на Република България няма експертен капацитет и политическа воля да предложи ефективен пакет от мерки и финансови инструменти за изход от тежката социално-икономическа криза в страната ни. Бюджетът на ГЕРБ и Атака ни повлича към икономическа катастрофа, чрез: 1.      Насърчаване и легитимиране на контрабандата; 2.      Устойчив ръст на измамите с европейски средства; 3.      Силово разчистване на икономически терени за нуждите на гангстерски групировки тип „котараци”; 4.      Верижни фалити на предприятия и фирми и ликвидация на цели отрасли; 5.      Съсипване на образованието, науката и здравеопазването и задълбочаване на демографския срив; 6.      Нови рискове и заплахи за националната сигурност, в т.ч. пълзящ радикален ислямизъм. Бюджет ‘2011 осъжда пенсионерите на нищета, а младите – на принудителна емиграция. Той е сглобен толкова зле, че ощетява едновременно всички социални групи и обрича България на нови санкции от Европейската комисия и нова зависимост от МВФ. Бизнесът е поставен в примката на властта и кредитната блокада, а страхът е сковал държавната администрация. Алчността на избрани банкери създава реална заплаха от внезапни фалити на няколко банки, поддържани на изкуствено дишане с държавни пари. Настояваме премиерът Борисов незабавно да предприеме действия за цялостно преосмисляне на управленската политика, приключване на проверките на уличените в корупция Цветан Цветанов и Андрей Иванов и отстраняване на корумпираните от властта. Всякакви опити за поредно бягство от истинските проблеми на държавата ще принудят РЗС да сезира отново европейските институции за корумпираните управници и да предприеме ефективни протестни действия. РЗС има готовност да се ангажира с нов тип управленска програма и алтернативен правителствен екип с конкретна структура и имена. Поддържаме неотклонно искането си за предсрочни избори за ВНС с цел приемане на нова Конституция за Трета българска република.
  Коментар на автора на блога:   Докато любимците на РЗС и Янев, тровят България и младежта и със сатанински и антихристки секти, порнография и гей -паради, Янев продължава да неглижира реалната залаха и престъпления и да ни "хвърля пепел в очите", с "радикалната ислямизация"... РЗС говори за "алчните банкери" съвсем правилно, но пропуска да назове техния произход и гражданства, както и кой стои зад тоя световен банков картел? Български консерватизъм /от един довчерашен пладняр!/ или проционистка - фашистка ислямофобия в действие, разделяща нашата нация и в частност - българският етнос и род, оставям преценката на читателя. Искам да припомня на господин Алексей Петров /Като участник в ГИ "Истината за Алексей Петров"./, че огромна част от застаналите зад нашата иницатива, започнала в град Плевен, бяха българи - мохамедани! Искам да припомня на "българският /или израелски?!/ патриот" -  Атанас Семов, който трябва да е и историк, че българи - мохамедани гинаха край Одрин -  за България, един от които е полковник Серафимов! Искам да припомня също така, че Исляма /И Паганизма!/ съхраня ваволжските българи - 7 000 000 на брой /Без да съм мюсюлманин!/ от русизацията и изчезването им като българи! Искам да припомня и също така, че "лошите антибългарски палестинци - мюсюлмани", не позволиха в България да се вее турско знаме, на техен митинг, а "добрите евреи" от Израел, преди десетина години - изпочупиха паметните плочи на българите, попречили на тяхната депортация, в концлагерите на Хитлер! За разлика от членове на "Свидетели на Йехова", готови на самоубийства и вероятно и самоубийствени атентати, но и на даване на цялото си имущество, в името на "Великия Израел", познавам много мюсюлмани /С българско самосъзнание и език!/ - напълно пълноценни представители на българската нация и общност, господа "български консерватори и патриоти"от РЗС! За това не ни плаши нас толкова "ислямизацията", колкото "йеховизацията" на България, за която явно вие ратувате ден и нощ! Неотдавна, вашият друг "идол" - Дейвид Камерън, се изказа доста "неласкаво" за държавата - в която "се кръстите и кълнете"!...  



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене