Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
17.09.2010 01:04 - Борисов по коминтерновски: Проблеми с "братска Франция" нямаме, другари! Какво като депортират, сиреч извършват "холокост" над наши съгражда
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1156 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 17.09.2010 01:36


Борисов по коминтерновски: Проблеми с "братска Франция" нямаме, другари! Какво като депортират, сиреч извършват "холокост" над наши съграждани?! Какво като цяла Европа е възмутена?
Какво като Румъния реагира както винаги /както и след 1945 - а, макар, че беше сред "победените"/ по - съвсем противоположен - резонен и логичен, ако те има като нещо подобно на държава начин?
Важното е коминтерна и неговата масонска цялост на "елита", д аго има и техния страж и чиновник у нас, назначен от тех, да бди над неговите интереси и цели - България да бъде мачкана и унижавана и да и се припомня че беше победена и ПСВ, ВСВ и "Студената война"...
България наистина, както прогнозира един ТВ водещ  /към който иначе имам дълбоки резерви/, стана при управлението на ГЕРБ и "Атака" такава истинска тоалетна, каквато никога не е била.
Само че дали турска, както един евреин - българофоб и туркофоб от Чехия,  я беше изобразил или англо - еврейска, това май е леко под въпрос...

Общество

Борисов: Проблеми с Франция нямаме 16.09.2010 23:17 42  
Има много мнения по ромската тема и не искам България да бъде замесвана, обяви премиерът
image

Снимка: БГНЕС

Около 1700 незаконно пребиваващи във Франция румънски и български граждани ще са експулсирани в периода от 28 юли до края на септември, обяви министърът на имиграцията Ерик Бесон, цитиран от Франс прес. Той каза това при посещение на парижкото летище Роаси.

В края на август Бесон обяви, че от 1 януари са експулсирани 8313 румънски и български роми. 

През 2009 г. са били върнати в страните им около 10 000 румънци и българи в 44 полета. 

Спорът Барозу - Саркози

В контекста на спора около френската политика спрямо ромите се стигна до словесна престрелка между Жози Мануел Барозу и Никола Саркози. Това съобщи в четвъртък АФП, като се позовава на българския премиер Бойко Борисов.

Според информация на всички държавни и правителствени ръководители, участвали в срещата, Саркози бил казал: "ЕК нанесе рана на Франция." 

Министър-председателят на България Бойко Борисов каза, че са се провалили опитите да бъде решен породеният от изказванията на еврокомисарката Вивиан Рединг конфликт между ЕК и Париж, съобщава радио Дойче веле.

Още по темата Какво става в блок 20? Скандалът след депортирането на ромите достигна върха на ЕС

Държавните и правителствените ръководители се споразумяли при някоя от следващите срещи да бъде потърсено решение на сложната ситуация като бъде изработена адекватна стратегия за действие.

Българската позиция

Проблеми с Франция нямаме, заяви премиерът Бойко Борисов след края на днешния Европейски съвет в Брюксел, съобщава БТА.

Има много становища по ромската тема и не искам България да бъде замесвана. Българската позиция е тази - свободно придвижване на гражданите, които спазват законите на всяка страна, посочи премиерът. 

Той отново изрази мнение, че проблемът с ромите във Франция няма да повлияе върху приемането на България в Шенгенското пространство. 

"Франция е дълбоко шокирана"

Франция е дълбоко шокирана от изказването на еврокомисаря за правосъдието Вивиан Рединг, която сравни експулсиранията на роми от Франция с депортиранията на евреи през Втората световна война. 

Това заяви след срещата на върха на ЕС в Брюксел, доминирана от споровете около експулсиранията на роми, френският президент Никола Саркози. 

Аз съм държавен глава и не мога да допусна страната ми да бъде обиждана. Френските власти ще продължат да разрушават всички незаконни лагери, без значение от какъв произход са хората в тях. Европа не може да си затваря очите пред незаконните лагери, заяви Саркози.
 

 

www.dnes.bg


Сигурно според  "националистите" от "Атака",  това е поредното "високопатриотично" изказване, на иначе крайния тоталитарен глобалист - Бойко Борисов /набеден за "генерал"?!/, кактои самата глобализация и дупене пред Брюксел, ако ще е в името на сефарадския род Ибришимови?!
А , Волене?
Да живее новия син коминтерн!
Липсват му само Гошо Тарабата и Тито, ама тия ги надминаха, не само, че са достойни техни наследници...
Но дръжте се да не паднете! Дори не подозирате лицемерието и двуличието на управляващата върхушка спрямо народа ни, докъде стига, както и шизофренията ли, раздвояването на личността ли, по - скоро?!

Вижте сами:

Съветничка води роми на протест пред Френското посолство     четвъртък, 16 септември 2010

Сливен.

Общинска съветничка от Сливен ще заведе няколко десетки роми от града и региона на протест пред Френското посолство в столицата.

Обединихме се няколко неправителствени организации от цялата страна, за да протестираме срещу политиката на президента Никола Саркози и френското правителство спрямо ромите, заяви Стела Костова. Тя е съветник от групата на ГЕРБ и председател на ромската младежка организация. Според Костова пред посолството ще има протест в събота на 500 роми от цялата страна.

Георги Мангинов


standartnews.com


Е, тва ако не е шизофрения - лидера ти днес да казва, че с "другаря от коминтерна - Никола Саркози ние проблем нямаме" /сиреч няма никаква депортация на наши съграждани, без основания и доказана конкретно вина, еднолично на всеки един по съдебен и правен ред! При това в мирно време и все става дума за "граждани на ЕС" - роби!/,а ти да излизаш да протестираш по - тоя проблем, за който цяла Европа говори, но лидера ти - генсек на Партията - майка го отрича, как да го наречем друго яче?!
За какво ще протестирате бе дрОгарко Костова, след като вашия лидер отрича съществуванието на подобен проблем и днес въртя свирки на Саркози /после следват седемте еврейски организации на САЩ -  да "обслужи" вождовете им...като им се закълне във верността, че "гоите" сме готови за заколение!/?
И кои ще са придружаващите ви "неправителствени организации" /като днес уж Борисов, в един глас с някои така наречени "европейски десни" като унгарския премиер например, го смазва и громя, само дето за разлика от него, направо си каза, че вместо Цецко Кънчев и "Отворено общество" - направо той иска да прибира паричките, уж за ромите ?!/?
На чичко си Сорос ли отново ще правите реклама, заради тлъстата пачка дето ви даде на изборите, а /разбиасе не заради грозните ви мутри!/?
Да, когато тия дето ще водите на "протеста", са достатъчно неграмотни и малоумни, за да не знаят, че именно коларабоционистите на Синедриона на Сорос /за който са просто едни "гои", като всички нас/, ги изселват от Франция и създават проблем, който да бъде "разрешаван" отновоот тях и техните други клетки...
И докато вашата партия и кметове, оставяте техни себеподобни у нас на улицата и ги пращате във Франция за да бъдат унижавани и роднините им дастават проститутки, а редом с тях - България да бъде унижавана и цялата наша нация!
Както и докато например тровите българи, със софийския боклук, който е ваша грижа и грижа на София, не на презрително наричаната от вашите тартори "провинция"!






Тагове:   Франция,   НАШИ,   Какво,   стандарти,   Над,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10054356
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци