Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
05.09.2010 18:38 - Кой, Кой е?
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 3857 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 09.09.2010 01:56


razoblichitel Newbie
image

Карма: +0/-0
image Неактивен

Публикации: 1

OS:
image Windows Vista
Browser:
image Microsoft Internet Explorer 8.0


image
image Кой, Кой е? « -: Днес в 05:34:07 »  

Настоящият разказ е провокиран от някои писания и коментари на един субект, който въпреки че е една пълна отрепка и невероятен олигофрен живее със самочувствието на голям авторитет сред националистите. Въпреки неистовото желание на този индивид да бъде някакъв фактор в националистическото пространство, той е една незначителна, глуповата и доста скромна като възможности и потенциал личност. Тук идва логичният въпрос – Защо тогава се занимаваме с него? Повярвайте ми, първоначално нямах никакво намерение, но напоследък въпросният индивид си позволява да публикува някои коментари във виртуалната мрежа, с които се изживява като някакъв гуро и изключително много ме раздразни. А пък аз има какво да кажа за него. Става дума за нищожеството именувано Стефан Сталев. Кой е той? Глупак титулуващ се националист, без да знае какво означава това, адвокат по бракоразводни дела без никаква клиентела и понастоящем член на ЦР на Българската национално-радикална партия и председател на нейната софийска организация.
Стефан Сталев е роден в едно от хасковските села. Според различни източници, не малко на брой, той е с частичен турски произход. Всеки, който го е виждал отблизо ще потвърди, че има определени монголоидни черти. Расте като любознателно, но не особено умно дете. Слаб ученик. Заради неразвитата си и тумбеста физика, малкият дебелогъзец често е изолиран в игрите от своите съученици и приятели, от които нерядко яде и бой. Те му се подиграват и си устройват забавления за негова сметка, докато малкият Стефан се дави в сълзи и се напикава в собственото си безсилие. Всичко това е съпроводено с постоянни подмятания за неустановения му етнически произход. Така с времето той се формира като абсолютен аутсайдер. В един момент обаче, вече поотрасналия, завършил едвам-едвам право с милостта на преподавателите Стефан Сталев решава, че е националист ( впрочем по време на цялото си следване той няма оценка по-висока от тройка). От този момент започват и трогателно – комичните му опити да се наложи в националистическите среди, всички до един завършили с пълно крушение. Ако го питаш него обаче, той е един от най-старите и най-много направили и заслужили националисти в България. Е, щом така казва нека разгледаме “великите” му постижения...
Всеки, който е поне малко запознат с най-новата история на националистическото движение у нас, знае че през 2002 г. на Мадарския конник се проведе обединителна среща на множество националистически организации, които в крайна сметка стигнаха до решението за създаването на партия, с името “Онгъл”. Тази партия не видя никога бял свят. Защо ли? Защото събирането на документите, комплектоването им и подаването им в съда, по предложение на Дориян Александров беше поверено на Стефан Сталев. Уж като юрист, тази работа трябвало да бъде дадена на него. И как се отплати той за гласуваното му доверие? С цялата си некадърност и юридическа некомпетентност провали тотално тази инициатива. С други думи казано, издъни цялата работа с документите. Заради този негов провал, който опропасти първият сериозен опит за обединение на националистите и обезсмисли усилията на толкова много хора, мнозина днес го смятат за платен агент на службите, макар според мен да не е така. Той просто е много тъп!
Следва периода АТАКА. По това време той е зам. председател на общинския сбор на Атака в община “Възраждане”, град София. Паметни ще останат пламенните му речи по време събранията в клуба на АТАКА намиращ се на ул.“Виктор Григорович”, район Красно село, за обществата “Туле” и “Врил”, които имат бази откъм тъмната страна на Луната и някой ден щели да дойдат с космическите си кораби, за да установят нова ера на земята. Това между другото е напълно сериозно и го е казвал пред поне 20 души. Много хора могат да го потвърдят.
Няма как да се забрави и опитът му да свали от поста му тогавашният председател на общинския сбор Стефан Урумов (а може би и сегашен председател). Между другото на Сталев много му се иска да е лидер, ама никога не успява. Просто никой не го приема на сериозно. Та какво прави Сталев, събира 5 идиота от общинския сбор, включително и една 70 годишна бабичка, с която по това време той имаше любовна връзка (който не вярва нека пита Урумов или тогавашния касиер на организацията едно момче на име Мишо) и започват да събират подписи, които да изпратят до Волен Сидеров за свалянето на Стефан Урумов. И тогава започва шоуто, влиза Урумов по време на същото това събрание и пита какво става. Сталев се напикава от страх, започва да пелтечи и заеква. В един момент Урумов разбира за какво става дума и тръгва съвсем буквално да бие Сталев. Същият плюе на всичко мъжко в него и започва да бяга около столове и маси и да заплашва Урумов, че ако го докосне ще го даде под съд (ебати войводата). Впоследствие опитът на Сталев да заеме ръководния пост в сбора на АТАКА в община “Възраждане” се проваля, защото няма смелост да продължи.
Днес той е в БНРП. Напоследък публикува някои коментари, в които казва, че правилно Боян Расате си е подал оставката като председател на БНС, защото разбрал че в организацията има внедрени провокатори, заради които напуснали много млади хора. Ще припомня обаче на Сталев, че само до преди година друга песен пееше. В лични разговори с активисти на БНС, той ги убеждаваше, че всъщност Боян е евреин и слуга на Синедриона. Говореше също така, че е крадец и едва ли не ултра богаташ, натрупал състоянието си на гърба на организацията. Говореше, че заради него така прословутото обединение на националистите не може да се случи, защото е човек на службите със задача да разбива националистическото пространство и какво ли още не. Всичко това обаче не му попречи преди парламентарните избори в средата на миналата година, когато БНС влезе в коалиция с БНРП, същият този Стефчо Сталев коленопреклонно да идва всеки ден в щаба на БНС и лично да моли Расате и да му целува задника, за да го пише водач на листата в Хасково и всеки път щом получеше обещание за това, не можете да си представите какви благодарности и хвалебствия отправяше към Боян. Включително репликата, която всеки път повтаряше – “Бояне, аз тебе винаги съм те уважавал”. Страшен лицемер! Аз лично това не мога да го разбера. Веднъж казваш, че някой е евреин, крадец и провокатор, но щом този някой ти предложи място в някаква изборна листа, ти забравяш всичко, което си говорил и заемаш поза за фелацио. Това е всичко друго, но не и мъжко поведение. Макар че е малко пресилено да търсим някаква мъжественост в човек, чийто задник е по широк от раменете му. Това е поведение на един плазмодий!
Освен всичко друго трябва да засегнем и менталното и интелектуално състояние на въпросния индивид. Не знам дали знаете, но той много пъти е казвал, че познава някакъв специален човек, който има уникалната дарба чрез някакви специални антени, които се намират в главата му да извлича от ефира броя и имената на евреи, които са внедрени в различни партии, организации, институции и други. Просто настройвал антените в главата си и улавял информацията, както си лети във въздуха. Това говори, че освен всичко друго Стефан Сталев не е добре и психически, защото той напълно сериозно вярва в това. Също така той е и безкрайно тъп. В неговия речник има точно 5 думи – етнос, нация, отечество, геноцид и... май са само това, четири. Всичките му речеви конструкции са комбинация от тези четири думи и производните им. Уникален тапир! Въпреки това говедото се има за нещо и дори си позволява да дава оценки за други хора и организации. Иначе, това е накратко историята на Стефан Сталев – една истинска отрепка. То всъщност няма и какво повече да се напише.

Сега, какво може да се направи срещу този идиот, който живее със самочувствието на някакъв авторитет и си позволява да раздава присъди за това, кой е националист и кой не? Чудя се, само така хипотетично, какво ли би казал Висшия дисциплинарен съд към Висшия адвокатски съвет за неговите антисемитски възгледи и убеждения. Какво ли би постановил този съд? Възможните санкции при осъдително решение за нарушаване на етичния кодекс на съвета са от различни по размер глоби до лишаване от адвокатски права за срок от 3 месеца до 5 години. А нещо ме кара да вярвам, че осъдително решение и то с най-тежка санкция ще има, защото разполагаме с цял набор от видеозаписи, някои от които направени със скрита камера, които потвърждават антисемитските му и расистки схващания. Разполагаме и с десетки свидетели готови да дадат показания в това отношение. Някои от записите ще изпратим и в ДАНС. Също така подготвяме и други неща, но нека засега да останат изненада. Правим всичко това не защото ни е много приятно, а за да поставим един самозабравил се пикняр на мястото му.




Източник: форум "бгдрисливци" незнайно защо нарекли се "националисти" на който лицето се подвизава под ника "patriot_sturmovak"

www.forum.bg-nacionalisti.org

forum.vestnikataka.bg

http://samvoin.blog.bg/politika/2010/09/09/.602910 - продължение




Тагове:   адвокат,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. samvoin - Благодаря за информацията. Мислех ...
05.09.2010 19:06
Благодаря за информацията. Мислех произхода му за хазарски, но вие явно сте установили по - точно произхода му.
По - мои наблюдения, всичко казано от вас е вярно, понеже имам "честта" да познавам това недъгаво и отвратително създание - позор за българският национализъм и съм и лично потърпевш от негови лъжи и клевети, за които също обмислям възможността да го съдя, но тъй като не вярвам в съществуванието на правосъдие понастоящем, не съм го направил.
Пожелавам ви успех и бих съдействал с каквото мога на вашата инициатива. Ще ви помоля обаче да не замърсяваме тази тема и ако има нещо, да пишете под съответния ваш пост - превърнат в отделна тема тук или на ЛС, както и на електронна поща: samvoin@gmail.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10040877
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци