Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
29.07.2010 15:19 - Политици се натискат за „агенти” на ДАНС
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 840 Коментари: 0 Гласове:
1



Дата: 29-07-2010 09:22

Читатели : 178

imageДоживяхме и това. Политици, които по съвместителство са и „назначени бизнесмени”, да се натискат да стават агенти на ДАНС. При това, забележете, повечето от тях не правят това, за да прикрият минали връзки с ДС. Всичко е от алчност. Винаги става дума за „парички”. „Цифри”. Тези персонажи не правят разлика между цифри и числа. Важното за такива като тях е, че за разлика от нас с вас въртят пачки.

 

 

Всичко е от суета. Винаги става дума и за ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ. Никой от изживяващите се за единствено възможни „представители” на народа в местното самоуправление, и в националното, ех, представителство, и не помисля, че „обикновените хора” могат да имат и друг избор.

С малки изключения...

Но и те се поддават на „професиналните врътки”. В „зората на демокрацията”  Гиньо Ганев отваряше несретниците, че „демокрацията е процедура”. По нашите ширини – процедурна корупция. Неотменима като „природен закон”.

Общо място е вече, че народонаселението се „радва” на ДАНС 1 и ДАНС 2. Първата служба се свързва с Алексей Петров и Сергей Станишев. Нищо че в дъното стоеше „Гоце”. Втората се асоциира с фигура като Иван Драшков. Плюс всички „конотации”...

Но и двете са приблизително еднакво безполезни. Първата - с малоумните си опити за „политическо инженерство”. Втората - с циничното безразличие към напъните на местни и национални МЪРШИ да се възпроизведат за пореден път дори с цената да бъде застрашена сигурността. Защото поне досега Цветлин Йовчев не е доказал (въпреки първоначалния почти „автентичен ентусиазъм”), че е достатъчно еманципиран, пардон, от държателите на политическото покровителство. А без това няма никакви „служби”. На нашите отворковци може и да не им се вярва, но в САЩ винаги са „гледкали” дори президентите. (Даже в случаите с Кенеди и Никсън – особено тях.) 

Ще дадем само един пример. Варна. Въпреки че „илюстрациите” ни за мърсуване между политици и дансаджии са повече за София. В морската столица „моделът” е изчистен от години.

Преди от Варна за София тръгваха „куфарчета”. Носеха ги местни политици. Вече софета от „службите” идват с куфарчета. Е, не точно сега стартира този „модел”. Но Бойко Борисов очевидно отлага „разбиването” му – може би за преди изборите. Но ако не го стори, рискува да бъде обвинен, че е част от „схемата”. Даже и да е несправедливо...

Но защо точно във Варна има толкова много навитаци за „агенти” на ДАНС?! Тук местните „отворковци” не се изживяват като обикновени общински съветници. Те са най-малко „сеньори”. А Варна им е сеньорат. Нещо повече - Бащиния. Но този път ще се нахендрят на Дедовия. Може да са сигурни. Бойко Борисов, като „генерала на народа”, обича най-много себе си. И ще „похарчи” всеки местен измамник независимо от коя партия е. Башка е генералното праскане – от избирателите. Те са отвратени. Отсега. И ще го покажат на вота – активността ще бъде скандално ниска. Варненци са омерзени от мърсуващите местни ментарджии.

И нека не обиждаме ДАНС. Тази служба е „измислена” от самото начало. Писали сме го многократно. Времето доказва правотата ни.

И все пак – докога Бойко Борисов ще търпи местни „отворковци” да легендират престъпните си схеми чрез мнима причастност към ДАНС?!  Във Варна няколко общински съветници са на път да образуват „първа политическа резидентурна група на ДАНС”. Никак не е сигурно, че резидент ще бъде основният плащач на почти всички „екстри” на командировани в града дансаджии.

Борисов не може да не е наясно, че щом се е наложило да пишем точно в този момент този текст, значи и от двете страни са се олели. И понеже няма с какво да ни вкарат в зависимост – именцата ще изтекат в „ефира”.

Перверзно е да се гледа все един и същ филм – „политици” и „спецове” в единен строй...

 

www.versia.bg


Тагове:   ДАНС,   Натискат,   „агенти”,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10051925
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци