Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9990766
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
17.06.2010 00:31 - Внимание! Джакпотът ще бъде опорочен!!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1403 Коментари: 3 Гласове:
0



http://pitagorid.blog.bg/

Внимание! Джакпотът ще бъде опорочен!!

Дами и господа!

Джакпота достигна рекордни стойности. Това доведе до истерия, която обхвана както обикновения участник така и средностатистическия български гражданин, който по природа си е неверник.
Медиите също надигнаха вой. Започнаха какви ли не коментари на врачки, математици, професори, психолози. Страстите се нагорещиха до червено. Очаква се най-голямата измама в тотото да се осъществи.
Аз като автор на поредица от публикации за тотото съм длъжен да кажа и своето мнение.
Истината и заблудите около джакпота:

1. Това, че джакпота достигна невиждани стойности, е съвсем нормално явление. Опитът да се манипулира общественото мнение, че има нещо гнило, донякъде се увенчава с успех. Аз обаче смея да твърдя, че няма нищо ненормално. Причината за високите стойности се крие в една елементарна истина. От 24 април отпадна второто теглене в тиражите. Цената на залога обаче остана същата - 0,60 лв. Нещо повече, в поредица от няколко тиража залогът дори е по 1,00 лв. Това се отрази благоприятно за бързото натрупване на голямо количество пари. Обикновено джакпота трябва да пада приблизително на 15-20 тиража. При нарастването му обаче броя на пусканите комбинации в един тираж бързо нараства и това ускорява падането му. Но тъй като всяко теглене е самостоятелно събитие, независещо по никакъв начин от предишното, падането на джакпота при всеки отделен тираж е около 20-25% (зависи от броя на участвалите уникални комбинации в тиража). Така например в тираж 46 броя на участвалите уникални комбинации е 3 152 197, което представлява 22.54% от всички комбинации. (справката е от сайта на спортния тотализатор). Следователно вероятността да падне джакпота е била 1 към 4,4. В предстоящия тираж вероятността да падне джакпота ще е приблизително същата. Следователно надеждата това да стане е едно към четири. И така нататък. При всеки следващ тираж вероятността ще е все същата. Докато някой ден събитието се случи и джакпота падне
.
2. Това че някой ден това ще стане, съмнение няма. ОБАЧЕ!!!
Всички вече забелязваме, как се подготвя голямата измама, която ще стане (предполагам). Медиите започнаха масово да ни зомбират, че ако джакпота падне, то няма да е само една шестица, а няколко, поне три. Чуха се предсказания от врачки, че това ще е точно така. Някакви "математици-професори" измислили тайна формула как да се предскажат числата. И понеже тази формула ще я приложат много хора, ще има и много познали шестица. Това са фантасмагории. Няма в природата начин, чрез който да се предсказват физически случайни събития, каквито в случая се явява и тотото. Наблягам върху понятието "физически", за да подчертая, че това са събития, които не са подвластни на разума. Но, ако наистина човек се опитва да манипулира такива събития, тук горното правило не важи.
О!! Виждате ли дами и господа, какво ни внушават. Ще има много шестици и джакпота няма да е само за един човек, а за "няколко".
Запомнете това!! НЯКОЛКО.
Виждате ли къде се крие "Ключът за бараката"??!! Ще има няколко шестици и огромния джакпот ще се дели между няколко участника.
Дами и господа!! Ако това стане!! Вече трябва със сигурност да се съмняваме. Повярвайте ми. Това не трябва да се случва, защото е наистина малко вероятно. Не може 15 тиража да няма шестица и изведнъж три, четири или повече. За две шестици бих се съгласил с известно съмнение, но за повече от две, дори и аз неверника, не бих се съгласил.
Какво ще е обяснението?
Официално ще има наистина един, който реално ще е познал шестицата. Останалите, които ще делят с него джакпота обаче, ще бъдат добавени манипулативно. Как ще стане това, и господ няма да разбере, но ако това наистина се случи, просто няма да има никакво друго обяснение.
Нека направя едно пояснение. Някой може да ме атакува, че това със шестиците, вече веднъж се случи в 6 от 42. Тогава в два последователни тиража се изтеглиха еднакви числа. При първия тираж нямаше позната шестица, а във втория имаше 18 шестици. Тогава се вдигна голям скандал, за това. Но тогава, уверявам ви нямаше нищо скандално. Има много участници, които играят една добре позната стратегия, да пускат буквално едно към едно излезлите числа в предишния тираж. Тогава се случи точно това и дори се учудвам, че шестиците са само 18, а не повече. Същото ще стане и ако не дай-си боже в следващия тираж се изтеглят числата 1,2,3,4,5 и 6. Уверявам Ви и в този случай ще има огромно количество шестици - поне 20. Но това са психологически особености на човека. В нормалния случай обаче, познаването на повече от една шестица в едно теглене е просто практически невероятно (въпреки, че е възможно). За повече от две шестици, просто забравете, че е станало "без човешка намеса отвътре".
Пиша този постинг днес, за да предизвестя "българина-неверник", че да се случи това е много вероятно. А когато се обърне колата, пътища много. Това е само една моя прогноза. Дано не съм прав, защото окажа ли се прав, прошка за тотото няма да има!!
Бъдете бдителни. Запомнете едно:
МАНИПУЛИРАНЕТО НА ГЕНЕРАТОРА С ТОПКИТЕ НЕ Е ОТ РЕШАВАЩО ЗНАЧЕНИЕ. ТАМ АЗ ЛИЧНО СЪМ УБЕДЕН, ЧЕ НЯМА МАНИПУЛАЦИИ.
МАНИПУЛАЦИИТЕ , АКО ГИ ИМА , ЩЕ БЪДАТ СЛЕД КАТО ПАДНЕ ДЖАКПОТА, И ТО ТОЧНО АКО СЕ СЛУЧИ СЪБИТИЕТО В ТИРАЖА ДА СЕ ПАДНАТ ТРИ ИЛИ ПОВЕЧЕ ШЕСТИЦИ. ДОРИ ДВЕ ШЕСТИЦИ, ВЕЧЕ ЩЕ ГОВОРЯТ, ЧЕ НАИСТИНА ИМА НЕЩО ГНИЛО В ТОТОТО В БЪЛГАРИЯ. (Както впрочем и навсякъде другаде!)



Тагове:   внимание,   Опорочен,


Гласувай:
1


Вълнообразно


1. hristo27 - Освен войната между блогерите тук, ...
17.06.2010 10:11
Освен войната между блогерите тук, дразнещ е и факта, че няки вървят постфактум не само след дадено събитие, но след другите в Blog.bg!
Съжалявам, приятел, но "Внимание! Джакпотът ще бъде опорочен!" е поместено 12 часа преди теб от pitagorid и стои 1:1 като негово копие.
цитирай
2. samvoin - Освен войната между блогерите тук, ...
17.06.2010 15:31
hristo27 написа:
Освен войната между блогерите тук, дразнещ е и факта, че няки вървят постфактум не само след дадено събитие, но след другите в Blog.bg!
Съжалявам, приятел, но "Внимание! Джакпотът ще бъде опорочен!" е поместено 12 часа преди теб от pitagorid и стои 1:1 като негово копие.
За което е даден и съответния линк към неговия блог и коментарът ти става излишен.
Ако автора на статията дойде и каже че иска да бъде премахната от тук, ще бъде премахната.
А вие ако имате да кажете нещо по - темата, кажете и тук, и там или само на едното място, а не правете празноглави коментари.
цитирай
3. hristo27 - За което е даден и съответния линк към неговия блог и коментарът ти става излишен.
17.06.2010 16:47
Още веднъж съжалявам, наистина четеш по диагоналната система щом не ти е направило впечатление кой, кога и как е коментирал!
А и на мен вече няма да ми правиш впечатление, тъй като не си единствения тук!
цитирай
Търсене