Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
24.05.2010 19:51 - Какво умря в България и какво го замени...
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 6817 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 24.05.2010 21:24


Снимките са от сайта на Пейо Колев  http://www.lostbulgaria.com/  


  Селото - люлката на исконните човешки добродетели . Замени го селянията...



image
  
  Селото , зародило в процеса на съществуването си и матриархата, и патриархата, за да приласкае членовете на свещената единица - семейството към  пламъка на родовата памет. Замениха ги еднополовите бракове, гей-парадите, алиенацията. 

image

image


image
  image

Приобщило към майката кърмилница - земята, безбройни поколения, събирали капка по капка и зрънце по зрънце знанията за облагородяването й с отглеждането на хляба наш насущен. Заменено от ГМО...

image

image
  
Църкви, параклиси ... Заменени от масонски ,тамплиерски и прочие сатанински храмове.
   
image



image




Умря фолклора - замени го Митко Пайнера.
   
image

Отиде си образованието - няма го вече добрият стар учител - нашият приятел. Или младата учителка, тръпнеща и повтаряща заедно със смутеното изпитвано дете урока, едновременно давайки увереност и на двамата. Смениха ги улицата и нета.
  
image
 

image

Отиде си и добрата стара кръчма, ханът, гостилницата, страноприемницата ...В замяна - ол инклузив, бетон и мутри..

image


Източник: Блогът на Lado








Гласувай:
1


Вълнообразно


1. samvoin - Първия удар върху селото беше на...
24.05.2010 21:55
Първия удар върху селото беше насилственото натикване на селяните в създаденото по – подобие на израелските кибуци ТКЗС, а втория и окончателен удар пък беше раздирането на земята кодирано като “ввръщане на земята в реалните и граници на собствениците” повечето от които отдавна се бяха откъснали от нея и бяха неспособни да я работят, било то в градовете, заводите или дори в чужбина.
Парадокса е че и в двата планомерни удара, спуснати от чужди сили у нас, участват както едни и същи тукашни фамилии /в изпълнението на пъклените планове и дела/, така и сред “архитектите” виждаме старите външни “мозъци” на българското унищожение и заличаване…
Един от основните удари у нас беше маскиран като “атеизъм” а всъщност беше първа крачка към криптосатанизма у нас, като страшното е че огромна част от неговите пропагандатори и прокарващите го у нас, така и не осъзнаха колко голямо зло се крие зад внушението че няма нищо друго освен материята и че началото на човечеството идва от материята и ниските плътски удоволствия, както и от консуматорството, трупането, алчноста, потребителството и духовноста, а също и че няма такова нещо като Бог или Дух…
Всичко се коренив тази груба и страшна манипулация която скритите сатанисти – гробокопачи на човечеството и Божествения порядък успяха да прокарат усилено в последните шест десетилетия като чума сред народите особено на Европа и най – вече сред народите в които доминира арийския ген, най – вече след венцеславената днес дата 9 – и май 1945 – а година, но в особено дръстични размери у нас това разбиране бе възприето през последните 20 години когато и усетихме истински неговите последици като 10 ноември 1989 – а година не беше началото на новото Българско пробуждане и Освобождение, а начало на нова фаза на нашето поробване или по – скоро тотално заличаване като народ от една чужда масонска шайка, така както на 9 септември 1944 – а година, чуждата агентура окупирала БКП и висшия и ешалон изтреба българската интелигиенция и елит, поставяйки начело на държавата и обществото ни социалния отпадък на България да направлява обществените и политически процеси у нас съвсем умишлено и да раздава лично отмъщение, както и да избива своите ниски комплекси върху знаещи и можещи българи, да задушава десетилетие духовно извисените хора.
Това развитие след 1944 -а година нямаше нищо общо с Вероюто и порива на септемврийските въстанници за социална правда и равновесие което беше Верою на редовия честен български труженик в тази партия внушила му коварно и подвела го че е “Българска и работническа”, както и с онова Верою, очертано и описано в стихотворенията на големия български поет и социалист – идеалист – Христо Смирненски.
Всичко това целеше само и единствено думата социализъм да бъде опошлена и да стане мръсна дума, както днес национални предатели приватизирайки думата национализъм, не без помоща на антибългарските медии, целят да опошлят и очернат тази дума със своите циркаджийски изпълнения и грозни лъжи и предателства!
Днес вече Българският Дух от Априлското въстание и придаден отЛевски, Ботев, Бенковски, Раковски, Капитан Петко Воевода…е втежка клинична смърти напълно огаснал.
Хората които искат и опитватотчаяно да госъживят, сасилндезорганизирани имного разединени от разни “лукави пророци” които Исус ни напомняше че “ПО – ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕМ”!
Разпознаваме ли ги наистина ивглеждаме ли се в ДЕЛАТА им, а не в лукавите им неискрени думи, заучени фрази и гръмки декларации?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10038470
Постинги: 7893
Коментари: 3522
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци