Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9989506
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
04.03.2010 09:13 - Сатанизма на юдаизма или договора(завета) на юдеите със Сатаната
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1611 Коментари: 1 Гласове:
1



Евреите имали договор с някакъв си бог. Но Бог не сключва договори. По договорите си пада Сатаната. С дявола се сключват договори. С Бога договори няма - или следваш пътя или не - договаряния и сделки няма. Явно в юдаизма почитат Дявола и смятат, че имат сделка с него - да му служат/добре е извесно какво значи да служиш на дявола/ и да получат облаги и власт в замяна. Това е единствената официална вяра на Земята сключила договор със Злото(тайните учения не са официални).

Разликата между юдаизма и християнството е огромна. Разликата не е в това, че едните чакат месия, а другите почитат Христос. Разликата е в класовата ориентация. Първите християни са комунисти и това е дало една социална насоченост на християнството. От християнска гледна точка капитализмът е неморален. Експлоатацията на широките народни маси е несъвместима с християнския идеал.
Основното правило на християнството "Обичай ближния" е несъвместимо с капиталистическия експлоататорски строй, където господства егоизмът, алчността и правилото е "Изяж ближния си с парцалите".
Всички познавате достатъчно християнството, така че ще си спестя цитатите осъждащи алчността, експлоатацията, немилостта и прочие на богатите.
При юдаизма е точно обратното. Там се държи основно на някави измислени правила, които определено не са от Бог и едва ли Бог би държал на тях. Съботи, кашер - забранена храна и прочие. Характерът на юдаизма е много добре описан от Христос и християните - изобличенията на фарисеите, днешния юдаизъм, са не едно. Дори фарисейте са наречени сатанинска синагога. Юдаизмът няма социална насоченост и обслужва богатата класа, днес капиталисти. За това юдаизмът е особено привлекателен за капиталистическата класа наред с хибриднити проюдеиски учения - масонство, илюминати и прочие. Тези учения не осъждат капитализма и пороците му. Те са много удобни за капиталистическата класа, докато християнството е доста неудобно на капиталистите - принуждава ги да проявяват любов към ближния и пречи да развихрят алчността си и егоистичния си апетит.

Борбата на капиталистическата класа срещу християнството е вековна. Илюминати и масони не са от вчера. Днес се появяват много поръчкови публикации и книги като на Дан Браун с една цел да унищожат християнството, последния бастион на социализма.

Морален ли е юдаизма. За класовата ориентация на юдаизма вече се изясни. Но юдаизмът е и национал-шовинистически и расистки ориентиран. Прочетете Стария Завет, после "Моята борба" на Хитлер. Хитлер е само скромен подражател на юдаизма. Няма да намерите по-расистка и нацистка релгия от юдаизма.
Освен "избрани" и "превъзхождащи" всички останали народи с тази "избраност" евреите учат, че трябва да владеят света, господстват над другите, да поробят всички останали народи и да изтребят тези, които не се подчинят на властта им.Е сега става ясно, "сатаниска синагога" не е пресилено определение, а си е съвсем точно и на място.

бе разкрита истинската сатанинска същност на юдаизма и техните слуги илюминатите. Те нямат нищо общо с Бог и са сатанисти:
Става дума за Стария Завет. Както е известно преди събирането на различните писмени документи в т.н. Стар Завет имало много секти и вярвания в Юдея. Така в старите ориргинални текстове има два типа според названието на бога използвано в тях - елохиста за названието елохим(богове! - мн.ч.!) и йеховиста за Йехова(Онзи, който е) - Богът на Мойсей. Става дума за различни божества обединени последствие. Така на елохиста е книгата Битие. Там елохим заплашват човека със смърт, ако започне да различава Добро от Зло и го наказват и прогонват, когато се научава да различава Добро от Зло. Кой не иска хората да познават доброто и злото - сатаната, той иска да държи хората в заблуда и да вършат зло. Христос учи хората да познават и различават Доброто и Злото. Ясно е и че тези елохим са човекоподобни и търсят човека из градината посадена от тях някъде в арменските планини. Това само падналите ангели - разбунтивалите се божи синове(какъвто е по-късния превод на елохим) - това са григорите споменати в апокрифите. Знам че те поробили хората и ги карали да ги хранят - старозаветните жертви и наистина за какво са му на Бог агнета, телета и прочие храна - те са били нужни на падналите ангели. Очевидно тези елохиски писания са сатаниски и техния бог е Сатаната.
Осжен това Стария Завет е пълен с расизъм и шовинизъм - обещава се изтребление на цели народи, а останалите щели да са роби на евреите и тиранина проводен от техния бог - евреиския Месия. Християните още от начало знаели, че това е Антихриста проводен от Сатаната - бога на юдеите/сатанинската синагога според християните. (изглежда познато - Новия световен ред на илюминатите, които са протежета и слуги на юдеите)
Сега равиантът на Израел забранява празнуването на Рождество - просто показаха сатанинския си лик.




http://xfilebg.blog.bg/



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. анонимен - Юдохристиянството е заместило Христовото учение
11.03.2010 02:26
Това Християнство, което се знае вече две хилядолетия, е всъщност юдохристиянството - еврейска секта. То е възникнало по-късно, спрямо самата личност Христос. Самият Христос дори не е евреин и не е носител на никаква религия, а просто на учение, както Буда - Будизъм, така е и с Христос - Християнство. Но това негово учение е останало някъде там. Всъщност то не ни и трябва, имаме по-стари и по-нови, по-устойчиви. А Християнството е болест, секта и всеки християнин е малко или много вреден за нужната в съзнанието на човека промяна.

Да, евреите са дяволопоклонници. Не едно е доказателството, че Йехова или богът, чието име не трябва да споменават, се припокрива с т. нар. Сатана. Но ако се абстрахираме от всички тия библейски глупости - те са просто поклонници на злото.
цитирай
Търсене