Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9988870
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
04.03.2010 09:17 - Преглед на 2009г - борбата за свобода
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1128 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.03.2010 09:18


Миналата година мина под знака на борбата със сатаниската илюминатска измет. Поредната Нова Година за борците за свобода на тихия фронт в окопите.
2009 започна С разкриването на сатанинско-илюминатския агент на МОСАД Кирил Чуканов. Неговите злоупотреби със свободната енергия и квантовите му бисери, измами и мощеничества имаха една цел: Да се прави на "квантов" пророк и така да попагандира илюминатската и евреиско-циониска измама, че Исус Христос не е възкръснал и че ще дойде еврейски месия(в действителност Антихриста).

Чуканов е предсказан в Откровението 13:11-14 :
11. И видях друг звяр да излиза от земята; той имаше два рога като на агне и говореше като змей.
12. И с всичката власт на първия звяр той действуваше пред него и караше цялата земя и жителите й да се поклонят на първия звяр, чиято смъртна рана бе заздравяла;
13. и вършеше големи личби, та дори и огън сваляше от небето на земята пред човеците.
14. И лъстеше жителите земни с личбите, що му бяха дадени да върши пред звяра

Името Чуканов е алюзия с овен - два рога като на агне, и прави фокуси с небесния огън - мълнията - кълбовидните мълнии на Чуканов! Говори като рептил - илюминат.
Чуканов е лъжепророка от Откровението!(Чуканов не може да различи квант от вълна и цикъл, а ще прави генератори на квантова свободна енергия! Копирал някои от много публикувани в интернет схеми на такива генератори и го продава за свой!)

Следващият удар бе разкриването на истинската самоличност на един антихрист с фалшива самоличност. Представян от илюминатите.
С фалшива самоличност на името на Ащар бе разкрит Георги Ангелов с прякор Секса.
Портрета е по стара снимка и е изрусен, но беше разкрит. Интересен е факта, че е далечен роднина на Георги Седефчов Първанов с еврейска жилка. Тук също има връзка с МОСАД и Андрей Луканов.
image
Ако това им е Антихриста - какви са останалите?

В края на 2009г бе разкрита истинската сатанинска същност на юдаизма и техните слуги илюминатите. Те нямат нищо общо с Бог и са сатанисти:
Става дума за Стария Завет. Както е известно преди събирането на различните писмени документи в т.н. Стар Завет имало много секти и вярвания в Юдея. Така в старите ориргинални текстове има два типа според названието на бога използвано в тях - елохиста за названието елохим(богове! - мн.ч.!) и йеховиста за Йехова(Онзи, който е) - Богът на Мойсей. Става дума за различни божества обединени последствие. Така на елохиста е книгата Битие. Там елохим заплашват човека със смърт, ако започне да различава Добро от Зло и го наказват и прогонват, когато се научава да различава Добро от Зло. Кой не иска хората да познават доброто и злото - сатаната, той иска да държи хората в заблуда и да вършат зло. Христос учи хората да познават и различават Доброто и Злото. Ясно е и че тези елохим са човекоподобни и търсят човека из градината посадена от тях някъде в арменските планини. Това само падналите ангели - разбунтивалите се божи синове(какъвто е по-късния превод на елохим) - това са григорите споменати в апокрифите. Знам че те поробили хората и ги карали да ги хранят - старозаветните жертви и наистина за какво са му на Бог агнета, телета и прочие храна - те са били нужни на падналите ангели. Очевидно тези елохиски писания са сатаниски и техния бог е Сатаната.
Осжен това Стария Завет е пълен с расизъм и шовинизъм - обещава се изтребление на цели народи, а останалите щели да са роби на евреите и тиранина проводен от техния бог - евреиския Месия. Християните още от начало знаели, че това е Антихриста проводен от Сатаната - бога на юдеите/сатанинската синагога според християните. (изглежда познато - Новия световен ред на илюминатите, които са протежета и слуги на юдеите)
Сега равиантът на Израел забранява празнуването на Рождество - просто показаха сатанинския си лик. Беше открита и бърлогата на звяра. Когато Д.Медведев обяви новия курс за развитие на технологиите в Русия, сатанинска група направи саботаж и запали склад за муниции в поволжието. Терорът е тяхното оръжие. Събота запалиха дискотека в Москва, но за щастие нямаше жертви. Предишната седмица изгориха дискотеката сборище на млади сатанисти Куция кон само за да затворят завинаги устата на някои от своите, които не бяха съгласни с политиката им. Перм е седалището на световното правителство на илюминатите-масони, които са сатанисти(но корените им са хазарски).
Тяхната цел подчинението на света на една власт и за това се стремят да смажат Русия, която все още трудно контролират за разлика от САЩ.
Западният клон на Пермския сатанински клан е клановата мрежа Бауер - Ротшилд и други.
Ето и механизмите на властта им. Това са фактите(онези които са ги учили по онова време може да си ги припомнят):
1)Монополистичен капитализъм след средата на 19 век процесите на концентрация на капитала модат до появата на монополите - пример Стандарт Ойл на Рокфелер и други!
2)Финасови монополи - при ранния капитализъм банките са малки и много на брой - те обслужват индустрията и търговския капитал! В етапа на монополистичния капитализъм концентрацията на капитала води до появата на големи банки с монополно положение на пазара или със голямо значение, а тъй като банките контролират парите те придобиват влияние над индустриалния и търговски капитал! Големите банки на практика котролират и фондовите борси, а от търговията с акции се трупат огромни печалби! Започва сливане на финасовия и индустриалния капитал - банките и свързаните с тях финасови институции(инвестиционни, пенсионни фондове и др) придобиват конторол над индустриалните корпорации като придобиват техни акции или изграждат лично обвързване чрез свързани лица или с установяване на трайни финансово кредитни връзки - раждат се:
3)Финансовите групи са обединения на финансовия и индустриален капитал като водеща роля има финасовия! Контролът над корпороциите е лесен и понякога са достатъчни да се притежават само 5-20% от акциите, защото останалите са притежание на дребни акционери! Дребните акционери често оставят акциите си да се управляват(доверително управление) на банки и други финансови институции - изобщо системата на финансовите корпорации (банки, фондове и други) позоволява огромни капитали да се контролират със значително по малък собствен капитал! Финансовите групи контролират и притежават монополите! Самите финасови групи се изграждат на фамилна основа/принцип - Рокфелер, Ротшилд, Морган, Дюпон и др. Така се създава:
3)Финансовата олигархия! Структурата на съвременния капитализъм е следната - има множество малки и средни предприятия, но техния дял в икономиката е сравнително малък - например в САЩ техния дял в БВП е едва (!)10%, а останалите 90% са на големите корпорации!(дребните и средни предприятия обикновено са зависими от корпорациите и са в икономически връзки с тях) Основния дял от тези корпорации се управляват от финасовите групи. Големите финасови групи в отделните страни са: Япония - 6; Германия - 6; Италия - 4; Франция - 9; САЩ - 20, но от тези 20 само 8 имат водеща роля и притежават най-голям дял. Водещи в осморката са Морган и Рокфелер. Финансовите групи управляват на практика икономиката на страните и техните правителства също, защото притежават огромно влияние! В днешния капиталистически свят те са реалната власт независимо от политическите партии - политиците се управляват от финансовите магнати!
Характерно за финансовите групи, особено в САЩ, е взаимното им проникване, свързване, сливане една с друга и обезличаване. Така в САЩ има една финансова супер-групировка!
Кой реално ръководи тази групировка - някои наричат тази групировка Бауер - Ротшилд(началната фамилия на Ротшилд е Бауер, но са прекръстени заради червената си табела),Рокфелер и други финансови групи са от тази единна мрежа - те са свързани фамилии!
4)Нестабилност на финансовите групи: капитализмът е нестабилна система за това и финансовите групи не за стабилни и могат да падат и други да се издигат! Стабилни обаче са така наречените естествени монополи, където конкуренцията не може да проникне - това са монополите контролиращи суровини и ресурси и основно енергията! Енергиините монополи, особено петролните са най-стабилните и могъщи групировки - магнатите винаги се стремят да контролират енергията, петрола - например Рокфелер и британския клон на Ротшилд (чрез Шел)
Горивата - енергията са в основата на финансовата олигархия!
Империализъм - Транснационален монополизъм!
Разрастването на монополите, корпорациите и финансовите групи в чужди страни - износ на капитали - така се ескплоатират народите и богатствата на други страни! Финансовите групи получават власт в тези страни и ги завладяват с капитал, защото получават значителен дял от местната икономика! Те ги правят зависими и обвързват икономиката им с тази на страната майка, защото винаги дъщерните предприятия остават свързани и зависими от предприятието майка! Другия начин са кредитите отпускани на правителствата! Това го наричат глобализация!
Неоколониализмът, в частност, е предоставянето на кредити и субсидии (чрез международни финансови организации) с цел подчиняване икономиката на страните, вмешателство във вътрешните им работи, организация на преврати и "революции", подклаждане на национални разногласия, спекулации с понятието демокрация, права на човека, свобода на словото и военен натиск и интервенция.
Също така с подкупи и разбира се тайното оръжие на Ротшилд - МОСАД. Израел е практическо владение Ротшилд и на финансовата олигархия. ЦРУ и САЩ също е под контрола на олигарсите.
За олигархията е ясно, че тя се оглавява от фамилий с предимно еврейски произход и то ешкенази. Някои от тях са били и активни масони. Масоните са структури ръководени от таен център. Те никога не казват къде е. Не е финансовата олигархия тя е явна и също е подчинена, поне духовно, на този център.
Центърът е тайното(нелегално) правителство на Хазария. В края на 8 век или в началото на 9 век поне управляващия елит на хазарите приема юдаизма и той става официална религия в Хаганата. Те са предци на ешкеназите евреи.
Изследванията доказват, че евреите от Европа не са били никога семити и че те, европейските евреи, не могат да бъдат считани за семити. Около 80% от днешните евреи. Произходът и историята на хазарите са неоспорими за специалистите, които от друга страна отдавна са установили безспорно и произхода и историята на евреите и по-специално на тези от Източна Европа. . Хазарите не са семити, а са азиатски народ. Модерните антрополози ги определят като тюрко-фински тип. От незапомнени времена хазарите са живели в сърцето на Азия. Те били известни като извънредно войнствен народ, който непрекъснато е воювал със съседите си, които накрая успели да го изтласкат на запад. Като нахлули в Източна Европа, хазарите били езичници с най-различни форми на иделопоклонничество. Това продължило до VII в., когато техният каган Булан и 4 хиляди благородници- феодали приели новата вяра на талмудизма чрез специално доведени в страната равини от Вавилония. От този момент всякакво езичество и иделопоклонничество били забранени. Сменилите по този начин религията си хазари са първия народ в Европа, наречен еврейски. Ето това са евреите от Източна Европа, а именно- потомците на масово приелото юдеизма през VII столетие хазарско население.
След падането на Хазария те създават нелегално правителство. То не е напускало Русия и е върховния орган на тайната ешкенаска/хазарска империалистическа организация и до ден днешен./Мъдреците на Сион и други/ - Сион винаги е бил и е още в Русия. Там е центъра на ционизма. Те не се стремат към възстановяване на Израел в пустините(той е само инструмент), а към създаване на нова Хазария и покоряване на Русия. Това е техния план за създаване на Световна империя с център възродена Хазария. За това водачите не са напускали Русия.

През 2009г борбата за свобода на свободната енергия се изостри:
Инженери от Пловдив възстановиха успешно устройството за свободна енергия на Тесла.
След това сайтът им изчезна. Блокиран от кого:
Сертов от ДАНС е агент на МОСАД и предател! Той е от мрежата агенти на МОСАД внедрени от Луканов. Освен това е свърсан и с клана Ротшилд и техните слуги масоните илюминати.
Точно той стои зад операцията срещу свободната енергия и блокирането й! Това е нечувано национално предателство! Сертов подготвя истинска гибел на България!
Така тези конструктори станаха жертва на сатанинския заговор на МОСАД и финансовата олигархия.Но свободната енергия ще победи.

Това е само основния теоретичен материал за свободната енергия:
Свободната енергия на Никола Тесла
Асинхронните електромотори може да работят и с много висока честота на напрежението, защото при тях винаги роторът изостава от магнитното поле на статора - така дори с увеличаване на честотата и съответно увеличаване на скоростта на въртене на магнитното поле в мотора, той ще може да работи
нормално - роторът следва полето колкото и бързо да се върти то, просто "изостaването" от него ще е повече!
Това решава проблема с възстановката на електромобила на Тесла:

“С подкрепата на компаниите Pierce-Arrow Co. and General Electric през 1931 Тесла свалил бензиновия двигател от новият автомобил на фирмата "Pierce-Arrow" и го заменил със стандартен електромотор за променлив ток с мощност 80 к.с. (1800 об/мин) без нито един от традиционно известните външни източници да захранване.

После купил от местния магазин за радиочасти 12 електронни лампи, няколко проводника, шепа резистори и събрал всичките тези придобивки в кутия с дължина 60 см, ширина 30 см и височина 15 см с две стърчащи навън пръчки с дължина 7,5 см. Закрепвайки кутийката зад седалката на шофьора, той издърпал пръчките и обявил: “Сега имаме енергия”. След това той карал колата една седмица със скорост до 150 км/ч.

Тъй като двигателят в колата бил с променлив ток без никакви батерии, тук възниква въпросът – откъде взема енергия? Тесла отговарял: “От етера около нас”. Хората започнали да говорят, че Тесла е безумец и няма начин да не се е съюзил със зловещите сили във вселената.

Това разсърдило Тесла, той свалил тайнствената кутия от транспортното средство и се върнал в лабораторията си в Ню-Йорк. Тайната му си отишла заедно с него!"

Предполага се, че кутията на Тесла(същата коята монтирал в електромобила си) е съдържала осцилатор свързан с диполна антена, която излъчвала вълни, на които полувълната/половината им дължина е по-дълга от самата кутия. Те се отразявали от стените й(метални, но може и с мрежа от проводници - отражателна решетка) и се скъсявали по квантовата механика и енергията им се увеличала( до Минималната енергия на кванта - вълна-частица в ограничено пространство, по-ниски стойности на енегията от нея са невъзможни - уравнение на Шрьодинген - минимална възможна стойност на енергията на кванта!) заедно със честотата и са се приемали от друга антена за увеличената честота където се е получавал високочестотен ток, който може да е бил изправян с токоизправител. Това може да се обясни и с принципа на неопределеност на Хайзенберг като при увеличаването на пространствената определеност c намаляването на пространството, в което е ограничена вълната частица, се увеличава пропорционално импулса й и съответно енергията й.

За конкретната схема може само да се гадае.

Може да се предположи, че е използвал рамкова/диполна антена свързана с двулампови осцилатори за 2,2-3м вълни(ок.100МХц) синхронизирани вероятно с индуктивна връзка - съответна дължина на антената 1,1-1,5м, поради правоъгълните очертания на кутията и по-висока ефективност. Вълните са се скъсявали до 30см (ширина на затвореното пространство 15см - 1/2 дължина на вълната) приемните антени/диполи са били с дължина 15см - предполага се, че за повишаване ефективността е използвал няколко приемни антени!
Ето още една версия за прочутия електромобил на Тесла.
За пояснение в двуламповият осцилатор няма кондензатори - замества го капацитетът м/у електродите на електронната лампа.
Днешните полупроводникови прибори - транзистори предлагат и по-добри възможности от някогашните лампи.
Самозахранването на електромобила ставало вероятно с акумулатор и динамо свързано към трансмисията! Ако пък задвижим с асинхронния мотор генератор за прав ток или променлив 50Хц ще имаме ефективен комутатор (преобразувател) за високи мощности - максималната мощност на вакуумна лампа е 1кВ
т!


http://cccp007.blog.bg/



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене