Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
12.09.2009 13:29 - Най - главния олигофрен в БЮРМ отказа да помилва Спаска Митрова
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1204 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 03.06.2010 03:00


Продължава гаврата с България! Човек изпада в отчаяние, когато вижда държавата си, за кой ли път, в безпомощно състояние! Комедиантите от Скопие отново се подиграват с институциите у нас, а премиера и новите министри с всеки изминат ден показват приемственост към политиката ( или липсата на такава) на предишните "управляващи"!
 Божидар Димитров, взимайки пример от бате Бойко, се чувства значително по- уютно пред камерите, от колкото на работното си място!
 За всички е ясно, че извратеняците които управляват географската област Вардарска Македония, имат една единствена цел със случая " Спаска Митрова"! Отново да унижат Р. България с ясната мисъл и увереност в некадърността и безхаберието на българските политици, интелектуалци и общественици! На крачка от границата ни с БЮРМ, в един град в който хората са сигурни, че "Макдоналдс" е луксозен ресторант, посещаван от висшата класа в едно общество, бившите сърбо комунисти решиха да подложат на изтезание ( физическо и психическо) една, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ...млада, самотна майка, безпомощна и болна, с дву годишно дете с асма!!! Колко хуманно и благородно! Типично в стила на легендарния шизофреник тито.
 Спаска Митрова е в затвора заради това, че е българка, но не както всички в тази пародия на държава са, а е българка с паспорт и ясното самосъзнание за това! Едва ли тя се надява на адекватна реакция в нейна защита от българска страна, всеки на този свят знае, че когато закъсаш в чужбина е добре да не си българин!!! Но аз не мога да преглътна ужасяващия факт- абдикиралата държава от нашите горди сънародници във Вардарска Македония, тормозени от мазните, страхливи и подли слуги на белград, криещи се в Скопие! Президента на тази българска провинция, явно от последните!
 Божидаре, Божидаре....то любовта към Македония не е само яденето на великденско агне в Охрид!!! Нали беше много наперен комита, нали те заплашваха с мъст олигофрените в БЮРМ?!?! С това си бездействие най- много от Скопие да ти дадът орден!

http://merkator.blog.bg/



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. kabuli - Само не шампанско!
04.10.2009 12:38
Според мен, Кабули, когато портата на ЕС започне леко да се отваря пред Македония, България да бъде в час и както Меркел каза твърдо НЕ на Турция, така и ние да кажем НЕ на измислената от дивите комунисти държава. Да си приберем всичките онези българи, които истински се смятат за такива и да им тръшнем вратата на уврелите в главата сърбомани. Така мисля аз, но съм сигурен, че ще стане точно обратното, защото политиката на България е да не прави политика, а или да имитира, или да копира наготово такава. Трябва да кажем НЕ и на Сърбия, докато не ни върне Западните покрайнини, защото те не са предадени на нея, а на Югославия, която вече не съществува в политическия, административния и правовия свят. Кой може да отговори на кого са днес Западните покрайнини? На Югославия? Но нея я няма! На Сърбия? Със Сърбия нямаме подписани такива документи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10037453
Постинги: 7893
Коментари: 3522
Гласове: 6342
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци