Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9988431
Постинги: 7845
Коментари: 3423
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
23.07.2009 15:35 - Диана Найденова разкъса маската на Волен Сидеров
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 13387 Коментари: 18 Гласове:
2

Последна промяна: 23.07.2009 15:36


Диана Найденова разкъса маската на Волен Сидеров July 21st, 2009 · Post your comment (13 Comments) image image
imageВ интервю за „Челюсти” в „Здравей, България”, Диана Найденова успя виртуозно да извади от хастара лидера на “Атака” Волен Сидеров. Найденова успя да откъсне от лицето на Сидеров благата му маска, той изгуби равновесие и показа комплексите си. Диана Найденова прочете в ефир как Волен Сидеров е нарекъл Бойко Борисов в свое изявление ибричкчия и попита невинно как сега безрезеревно подкрепя този ибрикчия. От този момент нататък Волен Сидеров предприе тактика да прекъсва непрекъснато Найденова и да обвинява в тенденциозност, поръчка и със зловещ пламък в очите изсъска: това не е ваше предаване, нали. Гледахте ли интервюто с Бойко Борисов вчера при мен?, попита Найденова, но Сидеров се направи на разсеян и не отговори. Борисов е казал, че ще увеличи контингента в Афганистан дори и това да му струва разрив с Атака. Как тогава ще го подкрепяте безрезервно?, попита Диана Найденова. Сидеров не издържа: ама вие откъде знаете, че няма да ни подкрепят? Същият казус стои и с 10% данък – ГЕРБ е на една позици, Атака – на друга. Сидеров с общи и на места глуповати приказки се опита да излезе от положението и дори премина в ибрикчийство, казвайки, че възгледите на Бойко Борисов търпели еволюция. “Ще изядете ли тези листчета?”, ехидно попита Сидеров. “Найденова, айде да не си играем на въпроси и отговори”, показа злобарското си личице той, като че ли се намира на баня, а не на интервю. “Проблем на лидера или проблем на партията Атака е, че хората си тръгват от нея?”, попита Найденова. Сидеров избяга с отговора, че Атака била коалиция и той бил с извити ръце. Той бил изнудван, за първи път призна Сидеров, но не обясни от кого. Високомерието на Сидеров бе плоско и твърде смехотворно, ако не бе страшно, че този човек е във властта. Той непрекъснато подчертано снизходително и джандарски се държеше с журналистката и се обръщаше към нея на „Найденова”. Очевидно Сидеров прави опити да копира хашлашкото поведение на Борисов. Найденова обаче нанесе саблен удар на Сидеров като „умилително” го попита на финала – ще останете ли да чуете какво мислят хората за това интервю и Сидеров с видимо неудоволствие не успя да се измъкне и остана в студиото при включването на директните телефони за зрители. След рекламите обаче Волен Сидеров не се появи в ефир. Диана Найденова обяви, че той е напуснал студиото, казвайки, че са „жалки и нещастни”.
Алтермедия България









Тагове:   атака,   лице,   национализъм,


Гласувай:
2



1. zabylgarite - ЧУШКИ
24.07.2009 14:55
разкъсала чушки.Незадоволена курва,навсякъде нацвъкаха тъпи женски без грам мозък.Все Сидеров им е виновен,пък държавата разкатана отвсякъде.Простачка пълна.
цитирай
2. samvoin - разкъсала чушки. Незадоволена ...
24.07.2009 17:45
zabylgarite написа:
разкъсала чушки.Незадоволена курва,навсякъде нацвъкаха тъпи женски без грам мозък.Все Сидеров им е виновен,пък държавата разкатана отвсякъде.Простачка пълна.
А ти как ще коментираш явния позорен и безусловен брак на Сидеров, с юдео-американската пета колона - ГЕРБ и РЗС, подвластни на сините юдео-масонски интернационали в Брюксел? И как ще коментираш коалициите на "Атака" с ДПС по места и гласуванията и за ограбването на местни активи като градски транспорт, летища и пр. от ИЗРАЕЛСКИ фирми, а също и гласуванията на парламентарната им група в парламента за закони на Емел Етем и за отмяната на българският език като задължителен? А и за изборния закон гласуването на "Атака" и РЗС заедно с тройната коалиция?
Нещо да си забелязал разлика между програмата на коалиция "Атака" от 2005-а и тази на ПП "Атака" от 2009-а а и още на президентските тая на Сидеров, както и разликата между говоренето и писането на Сидеров преди 2005-а и след това?
Това все "случайности" които можем да подминем ли са?!
Да оставим настрана в случая тази журналистка колко е чиста и добронамерена към българите и българският национализъм, по-важно е Сидеров колко е чист, мисля аз...
цитирай
3. анонимен - gost
24.07.2009 23:08
siderov be6e iznerven i zatova taka se darja
цитирай
4. samvoin - siderov be6e iznerven i zatova taka ...
25.07.2009 00:39
анонимен написа:
siderov be6e iznerven i zatova taka se darja
Задаването на въпроси на които нямаш отговор, естествено че винаги изнервят лъжеца. Само че ако претендираш да си достоен политик, на всеки въпрос трябва да имаш подобаващ отговор, подкрепен с ФАКТИ и аргументи! И с твои ДЕЛА.
цитирай
5. zabylgarite - Брака с ГЕРБ
26.07.2009 13:56
не е безусловен,по места ако са така нещата -не са добре разбира се.И аз плащам билет 1 лв за автобус.По 45 лв на месец минимум.Жена ми също.Това е изродско.И само то ли?Във Варна вдигнаха и таксите за детските градини.И това е изродско.
Мизерията е голяма.
цитирай
6. samvoin - не е безусловен, по места ако са така ...
26.07.2009 14:34
zabylgarite написа:
не е безусловен,по места ако са така нещата -не са добре разбира се.И аз плащам билет 1 лв за автобус.По 45 лв на месец минимум.Жена ми също.Това е изродско.И само то ли?Във Варна вдигнаха и таксите за детските градини.И това е изродско.
Мизерията е голяма.
А защо не провериш дали твоята любима "Атака" не е гласувала във Варна, както и навсякъде именно за тези повишения и изродски безспорно решения и дали е истинска опозиция в своето гласуване на тамошното статукво, както и на плевенското престъпно статукво в общината на СДС - израелско сините и ДПС, към които се е присъединила и "Атака" и на русенското такова на БСП и ДПС, в чието мнозинство "Атака" също има заместник - кмет?...
цитирай
7. samvoin - И то заместник - кмет който искаше ...
26.07.2009 14:37
И то заместник - кмет който искаше издигане на паметник на "жертвите на холокоста", юдео - масон и то да се издигне като копродукция между "Атака" и антибългарската еврейска екстремно - сепаратистка организация "Шалом" у нас.
С това май трябва коментарите за "Атака" пред един мислещ и нормален човек да се изчерпат. Но аз тук ще пусна отделна тема относно "холокоста", 6 000 000 несъществували евреи под власта на Хитлер и "газовите камери", както и какво се цели с тази измама точно и не е ли тя същата като "11 септември - дело на Бен Ладен и Ал Кайда", между другото бивш приятел и протеже на Буш - баща и "оръжията за масово поразяване на Саддам Хюсеин".
цитирай
8. анонимен - тъпо, злобно и лъжливо
02.08.2009 09:03
Нито един от изсраните тук болшевишки компромати по адрес на Сидеров нямат нещо общо с истината.
Посочвам:
1. АТАКА никога не е правила КОАЛИЦИЯ с ДПС. Ако в някой общински съвет съветниците от ДПС са гласували по същия начин с тези от АТАКА, това не значи, че са в "коялиция". Щото иначе нещата стават много лесно - появи се партия, противяща се на ДПС, след което депесарите мазно и нарочно гласуват за нещо дребно по същия начин, както атакистите.. и кво? Това трябва да значи, че са еднакви?!
Малоумно, неуважаеми "другарю".

2. Сидеров не се е "женил" за ГЕРТ. Само слабоумници като теб още не са разбрали, че Сидеров обяви "безусловна подкрепа" на СЪСТАВЯНЕТО на правителство от ГЕРТ. Той никога не е правил коалиция с ГЕРТ и никога не е подкрепял бъдещата им четиригодишна(евентуално) политика. Запомни тази важна подробност, болши.

3. АТАКА НИКОГА не е гласувала против българския език. Това бе предложение на мазния ционист Даниел Вълчев, което така и не е прие, май. Освен това, не е влизало в НС, а бе обсъждано в министерски съвет. Не се излагай с долнопробни фантазии и лъжи.

4. Какво те притеснява, че АТАКА е гласувала за 8% праг за коалиции? Нима искаш да кажеш, че "ощетените" от това СДС-та, ДСБ-та и пр. комуноидни партийки и коалицийки действително пострадаха от това?!
А ти наистина ли искаш коалиция от 10 партии да има същия праг както партия, която няма и не иска да има ресурса на мафиотски сдружения като "синята" коалиция?

Мога да опровергая и други митове по адрес на АТАКА и Сидеров. Но не смятам, че си достатъчно умен, за да схванеш, колко си тъп.
Пък и болшевишката ти закваска си личи - цитираш дословно митовете и легендите, разпространявани от комунягите по адрес на АТАКА.
Това ми е достатъчно, за да съм убеден, че си тъпанароболшевик.
цитирай
9. samvoin - Нито един от изсраните тук болше...
02.08.2009 12:54
анонимен написа:
Нито един от изсраните тук болшевишки компромати по адрес на Сидеров нямат нещо общо с истината.
Посочвам:
1. АТАКА никога не е правила КОАЛИЦИЯ с ДПС. Ако в някой общински съвет съветниците от ДПС са гласували по същия начин с тези от АТАКА, това не значи, че са в "коялиция". Щото иначе нещата стават много лесно - появи се партия, противяща се на ДПС, след което депесарите мазно и нарочно гласуват за нещо дребно по същия начин, както атакистите.. и кво? Това трябва да значи, че са еднакви?!
Малоумно, неуважаеми "другарю".

2. Сидеров не се е "женил" за ГЕРТ. Само слабоумници като теб още не са разбрали, че Сидеров обяви "безусловна подкрепа" на СЪСТАВЯНЕТО на правителство от ГЕРТ. Той никога не е правил коалиция с ГЕРТ и никога не е подкрепял бъдещата им четиригодишна(евентуално) политика. Запомни тази важна подробност, болши.

3. АТАКА НИКОГА не е гласувала против българския език. Това бе предложение на мазния ционист Даниел Вълчев, което така и не е прие, май. Освен това, не е влизало в НС, а бе обсъждано в министерски съвет. Не се излагай с долнопробни фантазии и лъжи.

4. Какво те притеснява, че АТАКА е гласувала за 8% праг за коалиции? Нима искаш да кажеш, че "ощетените" от това СДС-та, ДСБ-та и пр. комуноидни партийки и коалицийки действително пострадаха от това?!
А ти наистина ли искаш коалиция от 10 партии да има същия праг както партия, която няма и не иска да има ресурса на мафиотски сдружения като "синята" коалиция?

Мога да опровергая и други митове по адрес на АТАКА и Сидеров. Но не смятам, че си достатъчно умен, за да схванеш, колко си тъп.
Пък и болшевишката ти закваска си личи - цитираш дословно митовете и легендите, разпространявани от комунягите по адрес на АТАКА.
Това ми е достатъчно, за да съм убеден, че си тъпанароболшевик.
Има си стенограми както в парламента, как е гласувала ПГ "Атака" относно закони на Емел Етем, с които пачаврата да смуче и краде наши пари, как е гласувала относно отмяната на българският като задължителен, в нарушение на Конституцията първо на първо, да не говорим на постулатите на един национализъм и патриотизъм и също така и по редица други теми, както и в общинския съвет например на Плевен относно продажбата на градския транспорт, автобусните превози и хотел "Сторгозия" на ИЗРАЕЛСКА държавна фирма или офшорка, че Сидеров се спазари даже да не се повдига темата "арменски геноцид" /да не говорим че за български никога и никъде не я повдигна целия мандат, докато не преписа декларацията внесена от общински съветници на БНРП в общинския съвет на община Сливница още през октомври миналата година!/, а също и относно повишението на местни данъци и такси, отново в едно с управляващата клика - именно СДС и ДПС и техния кмет, при който Сидеров имаше дълго заместник - кмет по сигурноста, подкрепен от ДПС...
Да не говорим за копродукцията между "Атака" и "Шалом" в Русе, наречена "паметник на жертвите на холокоста" за който ще направим отделна тема и за екскурзийките на Сидеров заедно с еврейката му, до Израел...
А малоумника си само ти който отричаш факти, подкрепени от документи в съответните институции, както и в редица местни и държавни вестници ако поразровиш google.com по темите...
Само че манкрут и дебил като теб едва ли ще го направи, а интернационалист не съм за да съм болшевик. Това че искам държавен сектор и да се бръкне в имущественото състояние на такива като твоя кумир в това число, не ме прави болшевик...
Целия свят върви по пътя на национализацията и отрицанието на неолиберализма и капитализма в момента, ако не си го забелязал...


http://www.sitebulgarizaedno.com/rushiteli.pdf


Не че съм фен на Никола Григоров и особено неговата позиция относно запада, НАТО и ЕС, но част документите са публикувани тук.
Вземете си и втората част, там също има твърде интересни стенограми от парламента, подкрепящи моите твърдения и се уверете сами...;)
цитирай
10. samvoin - Още по темата
04.08.2009 02:41
http://feldmarschall.blog.bg/politika/2009/06/28/da-sprem-lyjenacionalistite-ot-ataka.355205
цитирай
11. анонимен - СамВойн, смешни са ди "доводите"
08.08.2009 21:19
samvoin написа:

Има си стенограми както в парламента, как е гласувала ПГ "Атака" относно закони на Емел Етем, с които пачаврата да смуче и краде наши пари, как е гласувала относно отмяната на българският като задължителен, в нарушение на Конституцията първо на първо, да не говорим на постулатите на един национализъм и патриотизъм и също така и по редица други теми, както и в общинския съвет например на Плевен относно продажбата на градския транспорт, автобусните превози и хотел "Сторгозия" на ИЗРАЕЛСКА държавна фирма или офшорка, че Сидеров се спазари даже да не се повдига темата "арменски геноцид" /да не говорим че за български никога и никъде не я повдигна целия мандат, докато не преписа декларацията внесена от общински съветници на БНРП в общинския съвет на община Сливница още през октомври миналата година!/, а също и относно повишението на местни данъци и такси, отново в едно с управляващата клика - именно СДС и ДПС и техния кмет, при който Сидеров имаше дълго заместник - кмет по сигурноста, подкрепен от ДПС...
Да не говорим за копродукцията между "Атака" и "Шалом" в Русе, наречена "паметник на жертвите на холокоста" за който ще направим отделна тема и за екскурзийките на Сидеров заедно с еврейката му, до Израел...
А малоумника си само ти който отричаш факти, подкрепени от документи в съответните институции, както и в редица местни и държавни вестници ако поразровиш google.com по темите...
Само че манкрут и дебил като теб едва ли ще го направи, а интернационалист не съм за да съм болшевик. Това че искам държавен сектор и да се бръкне в имущественото състояние на такива като твоя кумир в това число, не ме прави болшевик...
Целия свят върви по пътя на национализацията и отрицанието на неолиберализма и капитализма в момента, ако не си го забелязал...


http://www.sitebulgarizaedno.com/rushiteli.pdf


Не че съм фен на Никола Григоров и особено неговата позиция относно запада, НАТО и ЕС, но част документите са публикувани тук.
Вземете си и втората част, там също има твърде интересни стенограми от парламента, подкрепящи моите твърдения и се уверете сами...;)


Пич, много ниска топка подаваш, не знаех, че толкова елементарно играеш. Цитатите ти от сайта на комунистическия простак и пръв приятел на комунистите Божидар Димитров и Гоце Първанов, а именно - болният човек Никола Григоров, не могат да бъдат НИКАКЪВ довод, за каквото и да било.
Въпросната стенограма, която на практика си е една нарисувана табличка, нито е достоверна, нито пък се разбира за какво точно се отнася. С две думи - това е тъпа, долнопробна лъжа. Една от многото на кретена Григоров, любовник на комунистическата свиня Васа Ганчева и пръв проятел с комуняги и болшевишки тактици като свинята Божо Димитров.
Покажи ми стенограма от сайта на НС и тогава можем да говорим. Само че ти не можеш да нашравиш това, щото си поредния интернет злобат и елементарен кръчмарски конспиратор, дето си тренира пръстописа с пускането на лъжи, клевети и измислици по адрес на Сидеров и АТАКА.
Простотията относно зам. кмета на АТАКА в Русе, дето бил протеже на Шалом, няма кво да я коментираме, освен да кажа и за нея - стопроцентова лъжа. И сам знаеш това, нали?

За "спазаряването" относно арменския геноцид в Плевен - сам ли си измисли това или някой малоумен депесар ти го подсказа? Пак ще ти повторя - много ниски топки подаваш. Подобни спорове се водят на по-високо ниво, с РЕАЛНИ аргументи и с ДОКАЗАТЕЛСТВА, а не с измислици.
Може би ниското ти челце ще роди идеята, че аз самият до момента не съм ти предоставил никакво доказателство за тезите си, нали? Ми така е - всеки е невинен до доказване на противното. Пък и ти не си предоставил НИТО ЕДНО доказателство на НИТО ЕДНА от лъжите си. Затова и няма нужда за момента да ти доказвам колко елементарен и блед интербригадист си.

Допускам(5% вероятност), че все пак ти може и да си искрен патриот, само че с това кръчмарско конспираторство няма да стигнеш по-далеч от одобрението на прикрити комуноидни кретени от шайката на Гвардия, БНРП или пък тъпанароглупаци от свитата на кретенясали психари като смешника-комунист и гоцепървановист Никола Григоров.

цитирай
12. samvoin - Има си стенограми както в парл...
08.08.2009 21:44
анонимен написа:
samvoin написа:

Има си стенограми както в парламента, как е гласувала ПГ "Атака" относно закони на Емел Етем, с които пачаврата да смуче и краде наши пари, как е гласувала относно отмяната на българският като задължителен, в нарушение на Конституцията първо на първо, да не говорим на постулатите на един национализъм и патриотизъм и също така и по редица други теми, както и в общинския съвет например на Плевен относно продажбата на градския транспорт, автобусните превози и хотел "Сторгозия" на ИЗРАЕЛСКА държавна фирма или офшорка, че Сидеров се спазари даже да не се повдига темата "арменски геноцид" /да не говорим че за български никога и никъде не я повдигна целия мандат, докато не преписа декларацията внесена от общински съветници на БНРП в общинския съвет на община Сливница още през октомври миналата година!/, а също и относно повишението на местни данъци и такси, отново в едно с управляващата клика - именно СДС и ДПС и техния кмет, при който Сидеров имаше дълго заместник - кмет по сигурноста, подкрепен от ДПС...
Да не говорим за копродукцията между "Атака" и "Шалом" в Русе, наречена "паметник на жертвите на холокоста" за който ще направим отделна тема и за екскурзийките на Сидеров заедно с еврейката му, до Израел...
А малоумника си само ти който отричаш факти, подкрепени от документи в съответните институции, както и в редица местни и държавни вестници ако поразровиш google.com по темите...
Само че манкрут и дебил като теб едва ли ще го направи, а интернационалист не съм за да съм болшевик. Това че искам държавен сектор и да се бръкне в имущественото състояние на такива като твоя кумир в това число, не ме прави болшевик...
Целия свят върви по пътя на национализацията и отрицанието на неолиберализма и капитализма в момента, ако не си го забелязал...


http://www.sitebulgarizaedno.com/rushiteli.pdf


Не че съм фен на Никола Григоров и особено неговата позиция относно запада, НАТО и ЕС, но част документите са публикувани тук.
Вземете си и втората част, там също има твърде интересни стенограми от парламента, подкрепящи моите твърдения и се уверете сами...;)


Пич, много ниска топка подаваш, не знаех, че толкова елементарно играеш. Цитатите ти от сайта на комунистическия простак и пръв приятел на комунистите Божидар Димитров и Гоце Първанов, а именно - болният човек Никола Григоров, не могат да бъдат НИКАКЪВ довод, за каквото и да било.
Въпросната стенограма, която на практика си е една нарисувана табличка, нито е достоверна, нито пък се разбира за какво точно се отнася. С две думи - това е тъпа, долнопробна лъжа. Една от многото на кретена Григоров, любовник на комунистическата свиня Васа Ганчева и пръв проятел с комуняги и болшевишки тактици като свинята Божо Димитров.
Покажи ми стенограма от сайта на НС и тогава можем да говорим. Само че ти не можеш да нашравиш това, щото си поредния интернет злобат и елементарен кръчмарски конспиратор, дето си тренира пръстописа с пускането на лъжи, клевети и измислици по адрес на Сидеров и АТАКА.
Простотията относно зам. кмета на АТАКА в Русе, дето бил протеже на Шалом, няма кво да я коментираме, освен да кажа и за нея - стопроцентова лъжа. И сам знаеш това, нали?

За "спазаряването" относно арменския геноцид в Плевен - сам ли си измисли това или някой малоумен депесар ти го подсказа? Пак ще ти повторя - много ниски топки подаваш. Подобни спорове се водят на по-високо ниво, с РЕАЛНИ аргументи и с ДОКАЗАТЕЛСТВА, а не с измислици.
Може би ниското ти челце ще роди идеята, че аз самият до момента не съм ти предоставил никакво доказателство за тезите си, нали? Ми така е - всеки е невинен до доказване на противното. Пък и ти не си предоставил НИТО ЕДНО доказателство на НИТО ЕДНА от лъжите си. Затова и няма нужда за момента да ти доказвам колко елементарен и блед интербригадист си.

Допускам(5% вероятност), че все пак ти може и да си искрен патриот, само че с това кръчмарско конспираторство няма да стигнеш по-далеч от одобрението на прикрити комуноидни кретени от шайката на Гвардия, БНРП или пък тъпанароглупаци от свитата на кретенясали психари като смешника-комунист и гоцепървановист Никола Григоров.

Стенограмите ги има в "народното" събрание, относно гласуванията които ги изброих, а също са публикувани едно към едно във втората част от книгата на Григоров, преснимани - "Рушители на съвременна България", а също може и да погледнеш книгата "Волен Сидеров - между лъжата и истината".
Стенограмите от местното гласуване на "Атака" ги има съответно в общинските съвети на София, Русе, Плевен, Варна и така нататък, там е най "интересно" гласуването на "националистическата" "Атака", за там знам със сигурност поне.
А относно подкрепеното предложене от Атила Минев /заместник кмет, назначен от кмет на ДПС и БСП и подкрепен от гласовете на тези две формации в местния парламент/ на терористичната, екстремистка и етносепаратистка организация на евреите в България /в противоречие абсолютно с Конституцията на страната в момента и замесена в атентата над "света Неделя" тогава "свети Крал"/ за "паметник на жертвите от холокоста" /интересно какво се цели с тоя паметник на тия несъществували жертви в България точно?! Председателя на "Шалом" каза че "евреите били 3 000 години преди българите по-тези земи"!/, може да намериш в един от броевете на "168 часа" от август 2006-а, където го има и позора на БСП на Бузлуджа с мажоретките - стрийптизьорки и наркоманите и спринцовките през образа на Димитър Благоев и в този брой, Атила Минев признава с гордост че има такава обща инициатива иче е съществувал холокост и 6 000 000 избити евреи през ВСВ... Като вестника изразява учудването си че Сидеров е поставил под съмнение този факт, в една от книгите си в която според Д-р Иван Георгиев - председател на БНРП, дори не знаел самия Сидеров какво пишело, въпреки че бил обявен за автор на книгата му, когато я е подарил на доктора, така казал самия Сидеров.
цитирай
13. анонимен - Браво Волен, браво Сидеров
23.09.2009 14:42
Чушки, колко мозък има в главите на локомотивната машинистка Деница Гаджева и на мутресата-ТВ говорителка Калина Крумова? А?
То какво излезе, мама му стара!? Вкарахме в парламента доведеното синче, после гаджето му, после приятелите му, после любимия кръщелник, после спонсора, после неговото гадже, после останалите спонсори. Браво Волен, браво Сидеров! Зелищно самоубийство си направи! Вместо войска, събра около себе си блюдолизци, баднити и курви(те им). Аферим! Голям националист, направо прероден Левски.
цитирай
14. samvoin - Чушки, колко мозък има в главите на ...
23.09.2009 20:11
анонимен написа:
Чушки, колко мозък има в главите на локомотивната машинистка Деница Гаджева и на мутресата-ТВ говорителка Калина Крумова? А?
То какво излезе, мама му стара!? Вкарахме в парламента доведеното синче, после гаджето му, после приятелите му, после любимия кръщелник, после спонсора, после неговото гадже, после останалите спонсори. Браво Волен, браво Сидеров! Зелищно самоубийство си направи! Вместо войска, събра около себе си блюдолизци, баднити и курви(те им). Аферим! Голям националист, направо прероден Левски.
Малко къснички констатации. Ако проследиш никът ми по-търсачките, ще разбереш че пиша за тия неща още от 2005-а, ама кой да слуша, като прибавих в последствие и статиите на Сидеров от 1991 и вестник "ДемоНОкрация" които дават много обяснения на сегашното му поведение и отявлено завръщане при "своите" от които никога не е и бягал когато се е докосвал до политика, а неговите "свои" са нашите врагове!
Всъщност това е част от сценария, той се самоуби когато почти уби българската национална идея и българският народ който е пред фактическа смърти изчезване и няма време за губене, сроковете са просрочени!
цитирай
15. анонимен - pouka ot minaloto
28.03.2010 12:39
първото българско царство просъштвува 340 год. а 2 - 210год. Българите сме бели независима дързава 550 год. затова и днес трабво да обединим силите и волиата да пазим родината си.
цитирай
16. анонимен - balgaria
11.06.2010 23:13
sprete omrazata.sprete vsi4ko negativno.kolko xora v momenta stradat ot politikata
niama pari za xliab vsi4ko e iznerveno. a kak ina4e.tova givot li e.politika e mrasna dyma.pomislete za dnes za ytre.kak vigdate givota.ne vi li boli 4e xorata stradat
stra6no e.
цитирай
17. samvoin - sprete omrazata. sprete vsi4ko ...
12.06.2010 10:30
анонимен написа:
sprete omrazata.sprete vsi4ko negativno.kolko xora v momenta stradat ot politikata
niama pari za xliab vsi4ko e iznerveno. a kak ina4e.tova givot li e.politika e mrasna dyma.pomislete za dnes za ytre.kak vigdate givota.ne vi li boli 4e xorata stradat
stra6no e.
А не трябва ли омразата за това положение да е именно срещу сега управляващите, редом с предишните, част от които е и въпросното лице което обсъждаме тук и въпросната партия?
цитирай
18. zaw12929 - аТАКА ВЕЧЕ Е ПРЕТОПЕНА И ПРОМЕНЕНА БРАВО
03.07.2013 12:01
В интервю за „Челюсти” в „Здравей, България”, Диана Найденова успя виртуозно да извади от хастара лидера на “Атака” Волен Сидеров. Найденова успя да откъсне от лицето на Сидеров благата му маска, той изгуби равновесие и показа комплексите си. Диана Найденова прочете в ефир как Волен Сидеров е нарекъл Бойко Борисов в свое изявление ибричкчия и попита невинно как сега безрезеревно подкрепя този ибрикчия

НЕКА ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА ВИ СЛОЖИ МЕДАЛ!!!

АТАКА СИ Е АТАКА- ТЯ ЩЕ ЗАЩИТАВА НАЦИОНАЛНОТО- ДЕПУТАТ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА КОЕТО ГОВОРИ... ДУМА ДУПКА НЕ ПРАВИ
цитирай
Търсене