Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
21.07.2009 18:59 - Антибългарско мероприятие
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1637 Коментари: 1 Гласове:
0



image
Ахмед Доган

След като се събра новият български парламент, се очаква следващият премиер на втората по големина държава в ЕС от Югоизточна Европа да бъде Бойко Борисов – яркият, популистки политик и каратист с антитурски и антицигански нагласи.

По-скромен, но може би по-шумен резултат постигна крайно националистическата партия “Атака”, чиито лидери настояваха през кампанията за изтегляне от НАТО, изгонване на американските войници от страната, отменяне на посткомунистическата приватизация и налагане на “строги санкциии” на всеки, който “клевети България”. Отиващото си правителство бе съставено от реформирани комунисти, неомонархисти и протурско политическо движение.
Възходът на токсичните политически партии е присъщ не само на Източна и Централна Европа, пише в статия в „Нюзуик”, препечатана в „Сега”.
Ако продължат успехите на екстремистките партии в Източна и Централна Европа, това ще е от полза за руската политика към ЕС “Разделяй и владей”.

 

нашият коментар

ДПС е протурска партия и това е единствено вярно твърдение, което е написано в антибългарската дописка на „Нюзуик”. Но тази партия не е токсична, а просто антибългарска.

Констатациите в тази статия са грубо неверни, манипулативни за британския читател и обидни за българския избирател и читател. Нито една от парламентарно представените партии не може да бъде наречена „токсична” или „проруски настроена”. Бойко Борисов никъде публично не е демонстрирал антитурски и антицигански нагласи, дори напротив, давал е знаци в полза на тези групи. И т. н.

Статията силно мяза на поръчкова дезинформация и показва една от главните причини за ширещето се в Западна Европа отрицателно отношение към България. Явно на Запад скоро няма да излязат от пропагандните релси от студената война и да се откажат да произвеждат пропагандни маскарлъци.

Когато предизвиканата от финансовите хищници в САЩ световна икономическа криза напредва и у нас, там се напъват да ни злепоставят и така да подтикват Европейската комисия да продължи да ни орязва полагащите ни се субсидии. За да останат за Великобритания, Франция и други западни страни, естествено. Но такива са ни новите „приятели”.

Източник:сп.Българи

Взето от "Altermedia България"



Гласувай:
0



1. samvoin - Явно имат в предвид едно-две негови ...
21.07.2009 19:00
Явно имат в предвид едно-две негови популистки изявления, относно “материала” в България и относно “възродителния процес”, от които обаче 24 часа по късно се отметна, както и от всичко друго и после прави изказвания на 350 градуса противоположно…
А иначе тази статия е не само антибългарска, а в типично саксоно-еврейски коварен, респективно юдео-масонски дух и стил, като виждаме нещо че май англо-еврейската световна банда, е решила слд векове да се освободи от другия свяй сателит и слуга – Турция и турците, както се освободи от Сърбия и сърбите и ги изтласка от балканската арена, когато заеха заплашителни за тях размери и сила като държава, че да излязат от тяхната зависимост, турците трябва да знаят че и тяхното време и времето на Турция ще дойде, докато са маши в техните ръце.
Единствено Ататюрк от политиците и управниците им го осъзна и излезе от този обсег, това е и единствения период на мирно и нормално съжителство що годе между България и Турция…
А Доган дали е протурски точно както и ДПС и дали беше създаден точно от Турция /да, наистина лобира за Турция и се слага на власта им, това е безспорно, защото го прави за пари и за техни икономически проекти на икономическа и стопанска доминация у нас, което естествено поставя в дискриминативно положение българите пред турците в собствената им страна, или поне в часта на безнаказани гаври и престъпления срещу българи от турци или турска страна, осигуряваше им това/, е малко спорно, тъй като Доган първо е доносник на ДС и на политически нейни отдели по точно и то срещу опитали да избягат за Турция турци, а също неуспял кадър на КГБ, после е доносник в затвора и накрая е освободен от еврейската банда на Луканов и капитализираната комунистическа номенклатура след 1989-а с политическо решение и вербован от няколко чужди разузнавания, а ДПС беше създадено от “елита” на БСП, отгледано от СДС и Желю Желев и “инжектирано” от САЩ и запада и отчасти от съюзените тогава с тях фундаменталисти интернационално ислямистки сили, респективно от еврейството и българофобите от еврейски и англо-американски произход на запад, тъй като Доган повтаряше тук техните тази, както и Турция де, която също беше сателит именно на тези и обслужваше техните цели и пъклени планове на Балканите през почти цялата си история.
Така че не знам Доган и ДПС доколко ги създаде Турция, това е малко спорно дали точно от там водат началото си…
Доган главно обслужва американо-юдейските цели на Балканите, както за разцепление на българската нация на верски признак и дебългаризацията на българите – мюсюлмани (подобно на Волен Сидеров и Яне Янев само че “от другата страна на монетата”), така и за световния сблъсък между християнската и ислямска цивилизация, които в своя автентичен вид нямат никакви причини за вражда и несъгласие, в полза изцяло на световното еврейство и ционизма и на неговата престъпна геноцидна държава, пред чиято последната пречка са правоверните мюсюлмани от арабския свят и вече ислямския свят и неговата ненавист, не може да бъде канализирана в полза на Турция и срещу православните народи на Балканите, тъй като арабите започнаха да разбират корена на злото срещу тях, че не са истинските вярващи християни сред които и араби, а еврейството и англо-саксонския безбожен свят, последните за които Адолф Хитлер беше цитирал известна историческа личност, ухарактеризирала англичанина че “с едната ръка се кръсти или държи Евангелието, а с другата димящото оръжие”…Нещо неприсъщо за християнина и то православния.
А само да вметна че НДСВ далеч не е била нито монархическа, нито неомовархическа партия след като за 4 години не върна монархията, тъй като монархията би била неудобна форма за целите на брокерското бюро НДСВ и главния брокер, измамник и крадец наречен “Симеон Втори”, а тази партия си беше брокерска партия.
И в България не виждам какви “екстремистки” партии пробиват? Може би еврейски, но не и български…
А относно “руската политика”, хм…, аз мисля че ако за руската през историята може да се каже че е “разделяй и владей”, то за англо-саксонската респективно еврейската която е скачен съд с това племе в порочен сатанински окултен съюз и брак, е “разделяй и унищожавай”.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10040182
Постинги: 7893
Коментари: 3529
Гласове: 6343
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
22. РПЦ Царская Империя
23. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
24. Исторически ревизионизъм
25. Вечния Църковен Календар на Светите Отци