Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2022 16:36 - Поради тази причина хиляди талантливи изследователи умират всяка година по целия свят
Автор: radostinalassa Категория: История   
Прочетен: 1596 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Защо бялоата раса и никоя друга?
Просто е: бялата земна раса е пряк потомък, ако си припомним арийските Веди, на космическите адити и децата на богинята Дити.
Последните потомци на богинята Дану, както знаем, изчезнаха от лицето на Земята в началото на века (мариури, урокеху). Всъщност на земята е в ход унищожаването на високоорганизираната генетика на потомците на белите богове. За това либерално-демократичната идея беше наложена на човечеството чрез своите протежета във властта на масоните  от извънземен ум, което оправдава заселването на Европа от представители на хибридни раси, африканци и азиатци. Това се прави, за да може последните оцелели потомци на белите богове генетично да се смесят с южните хибридни раси и да изчезнат от лицето на земята като вид. Когато се разхождате из съвременния Лондон, Париж и Берлин, се чувствате неспокойни. Създава се впечатление, че не си в Европа, а в Азия или Африка. Африкански или азиатски лица проблясват наоколо, на фона на това население европейците са почти невидими.   Въпросът е: защо серпентоидите анунаки, криещи се зад егрегора на Амон-Яхве като щит, трябва да водят пълното унищожение на хората от бялата раса? Най-вероятно това се прави, защото серпентоидите се страхуват от тях.
Самите те, ако се съди по това, което се знае за тях, са чисти логици.
А хората от бялата раса, освен логическото ляво полукълбо на мозъка, имат и дясното полукълбо, което е отговорно за сетивното възприятие. Дясното полукълбо позволява на човек да общува директно с информационното поле на Създателя, следователно да получава знания от него не чрез експеримент, а директно.
Това е, което плаши серпентоидните логици: нашата висока биологична организация, която е характерна само за хората от бялата раса.
При другите земни раси дясното полукълбо на мозъка е много по-слабо развито, отколкото при потомците на белите богове – това е доказано от съвременната наука.   Важно е, че в момента извънземният разум чрез ръцете на своите протежета - илюминатите, масоните и богоизбраните - контролира земната политика, икономиката, финансите, основните ресурси на планетата, медицината, образованието, възпитанието и науката .   В момента само глупак не е в състояние да осъзнае, че съвременната земна наука е в дълбока криза. Математиката, физиката, химията, биологията престанаха да се развиват. Ако има някакви открития, те са чисто приложни. Какво стана?   Оказва се, че само човечеството в своето движение към разбиране на свойствата на материята е стигнало до точката, в която трябва да настъпи качествен скок по отношение на разбирането на свойствата на полеви структури.
Всъщност има изход на земната наука към технологията за енергия без гориво. Именно това най-много уплаши серпентоидите, господарите на библейската цивилизация. Те започнаха да осъзнават, че още малко - и хората ще могат да ги настигнат по отношение на овладяването на по-високи енергии.   Колкото и масонските физици да крият от човечеството свойствата на етера или енергията на физическия вакуум, това не може да продължи вечно. Някой ден земната алтернативна наука ще намери своя път към истината. Ако Никола Тесла е успял, тогава ще има и други гении.   И така, какво трябваше да направят анунаките? Замразете развитието на науката в глобален мащаб, което беше направено. Освен това от ръцете на илюминатите и масоните, които се ровиха в научните кръгове във всички земни академии на науките, бяха създадени отдели за контрол на порядъчните честни учени – т. нар. псевдонаучни комисии. Подобна масонска организация има и в нашата Руска академия на науките. Алтернативните учени постоянно трябва да се борят с това; но това е само видимата страна на монетата, невидимата е много по-зловеща.   Основната задача на комисията за борба с псевдонауката е не толкова да оклевети честните блестящи изследователи, колкото да разкрие техния интелектуален потенциал с цел физическото им унищожение. Поради тази причина хиляди талантливи изследователи умират всяка година по целия свят.   Всъщност се води истинска война с гениите на науката, които разбират истинската структура на Вселената, с други думи, към този скрит безграничен океан от енергия, който изпълва всички по-високи измерения на пространството и преди всичко, света на физическия вакуум, етер или Navi.   Ако в Русия президентът-реформатор и неговото обкръжение, които боледуват за страната и нейното бъдеще, разберат какво се случва в нашата академия на науките и кой всъщност я ръководи, тогава Русия много скоро ще достигне ново ниво на технологиите. Тогава няма да е жалко нито в политиката, нито в икономиката, нито в науката за всички, които толкова векове се стараят за своите извънземни господари. Изглежда, че това време не е далеч, вече е на път и дъхът му вече се усеща.

    G.A. Сидоров "Тайната хронология и психофизика на руския народ" 37 глава


Тагове:   хибриди,   сатанисти,


Гласувай:
3



1. radostinalassa - Това е за блогърите...
16.05.2022 19:35
с кофти десен мозък. Да не се чудят защо са такива.
цитирай
2. bojinkata - Много знания за природата, исто...
06.05.2023 10:45
Много знания за природата, историята, атмосферното електричество и др. са старателно изтрити от нашата памет и насадени други, грешни, но удобни на гадовете!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13137914
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години