Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2013 12:02 - На презаселването на Земляните възнесъл на кораби Ащар
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 2669 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
На презаселването на Земляните възнесъл на кораби Ащар   Дата публикация: 30 Сеп. 2013

Човечеството се приближава пика на квантов преход към четвъртото измерение. Земното магнитно поле и полето на всяко лице, вече започват да се ускори вибрации някъде по асимптота. До всички хора са имали време да се адаптират, че не е вярно на животните. В продължение на пет години случаите нарасна от 7,8 до 14,2 Hz ...

image

През първите две години на промяна на честотата на вибрациите на реликва на магнитното поле на планетата , причинени масивна загуба на малки същества - насекоми , след птици , и тази година от всички краища на Земята са съобщения за смъртта на големите бозайници : слонове, лосове, Сайга и морски животни , включително и китове . Така че, приближава критичната вибрации за струпване на хора, особено на нечестивите , акостирали в по-ниските вибрации в сравнение с праведните .

Това планетарно пространство като земляни , че човечеството е на ръба на самоунищожението , което означава, че човечеството трябва нова технология, за да се прекъсне инволюция безизходица , като несъвършени хора, не може да се формира , защото на новото човечество !
Следователно , в смъртта на цялото човечество не се интересува от Всемогъщия Бог , няма йерархия на Силите на Светлината , за необходимостта от " семена " за посев шеста раса на човечеството. Очевидно е, че повече от подготвени за селективни технологии за възстановяване праведни земляците .

Rescue Team Galactic Швейцария, водена от адмирал пространство флот Ащар отчитат чрез преливащи следните .

" В един напрегнат момент в космоса и на Земята - майка , а вие хора на земята трябва да знаете за него!

Критична маса от събудени съзнание почти наети да извършват необходимата импулс честотата оглед на световната преструктуриране на човечеството и планетата . И чакам по-късно , когато сте всички останали , ще се събуди в Духа , не е по-разумно !

Първоначалният създател на всички услуги Cosmos изпраща работни поръчка: да се евакуират аванпост на кораби Ащар и започне Global Planet почистване Space !

Mother Earth - Malden е готов и в очакване на превръщането на духовното пробуждане на нечестивите хора вече не могат . Призовава за всички иззвъня и интензивна работа се провежда в различни части на планетата !

Как се чувствате тези процеси ! Няма нужда да се притеснявате , защото всичко върви по план . Тялото и душата събуден от Духа готови за този полет , и те ни питате за него , във връзка с душата на Земята - Malden .

Променят драстично вашето физическо и психическо състояние . Вие ще започнете да се чувствате и да има леко , но стабилно налягане в различни части на тялото , особено в областта на главата, на ушите , подобни на това, което опит , когато е потопена във вода. Ти наистина започне да се потопите дълбоко в дълбините на космоса енергия.

Външно, реалността не е много ще се промени. Вие ще бъдете на Земята , в духа на непробуден хора , изглежда , в позната среда ... но промените състоянието си , позиция сред тях. Ще започнат да се чувстват така, сякаш кръжи над и много от събитията считат откъснат , сякаш през призмата на наблюдение декоративни пейзажи (като картини в музей) , и тези чувства ще започне да расте. Това състояние се наблюдава при много .

И тогава, един ден ще бъде поставен върху кораби Ащар - честотни вибрации камери за адаптация. Състояние на линейното време на климата. Изглежда, за замразяване в определени моменти - интервали. Неговата непринуденост изчезват. Вие ще видите някои цифри на часовника внезапно , често с едни и същи стойности ( 07:07 , 11:11 , 10:10 , 03:03 и т.н.)

Това ще ви напомнят за определено състояние на периода на адаптация - привикване към новите условия на престоя .

Dreams ( състояние на сън ), ще имате и кратка продължителност : 3-4 часа сън (от кого, както и повече) , а след това се събуди отново , кратък сън , събуди отново. Постепенно ще се носят линия между нощ и ден . Стойност Time печалба не е променлива , цялостен и не възприема по линеен участък , но тъй като тя постепенно се сближили до точка " сега. "

Ситуацията на кораба -близо до земята , и ще бъде с илюзията, че сте в света , ще се чувства и да са наясно с реалността , че са земни процеси , но в същото време , усещането ще бъде недостатъчно.

Вие се подготвяхме за това , и тези чувства ще изглеждат познати на мнозина , но ще стане по-ярки изрази характер.

Ние знаем, че съзнанието ще задават много въпроси. Как да разберем , че ние сме на борда на кораба ? Защото ние сме в света. All същата стая и декор и едни и същи хора заобикалят. Продължите да слушате радио и телевизия, така че какво се е променило ?

За да ви отговоря. Me себе си, посочи си облик и поведение . Вие ставате от друга страна, да се счупи навиците на земята , разтваряне в дълбините на космоса. Да летиш ! Вашият полет на борда - естественото състояние на новия си живот.

Твоят кораб се зашива или се слива с корпуса трансформирана земята , с всички негови органи . И вашето присъствие - в един вид трансформация Space камера хипербарна , което е създал условия , за да свикне с новите честоти , и вашето тяло - обвивката започне да се променя бързо , в една обща Plasma - Essence .

А какво да кажем за земя? Ние също го сложи в определено пространство - Insulator " инкубатор ", където космическите операции ще се проведе на тялото си, на всички органи да закърпи дупката енергия - дупки , сълзи , язви, рани , тумори ... - същата като тази на човешкия .

Сега ние се увеличаване на потока на прочистване : те са по-силни с всеки изминал ден и час , и ще видите скоро , скъпа , променяте реалността в същото време с промените си .

Умът се опитва да оцени , да се направи разграничение , така че можете да установи, проследи местонахождението им от всякакви критерии, конвенции : " Тук, в този случай, аз - на борда на кораба , но и тук , както на Земята "

Не, любимите си ! Това е една от " сбогом " илюзиите на ума , които също трябва да се разтваря в поток от плазма енергия - източник на всички източници на радиация .

Ащар и неговият екип ще работи с тераните на всички самолети , че са по-интензивно ! Нека отворим тайна, че има екип от Ащар ? Това си ти - Спасителни работници - тези, които чуха призива на Твореца и трябва да се събуди в различни части на света и се спусна на помощ на Твореца да спаси цивилизацията и изцеление на планетата !
И сега, ви е дошло времето ! Оповестяват , сладки пъпки - цветя, славни воини на Светлината и Любовта на Universal !

Space и наземните екипажи се включат в пълния връзка. Ето защо, мили , трябва да бъде постоянно на канал за комуникация с Ащар , Исус - Sananda , Възнесените Владици и Отец - Създател Ellohetom Първичният .

Отхвърляйки всякакви опити на тъмните сили да вземе от работа за самостоятелно спасение - вие подвеждане в медитативни техники и технологии за предполагаемото самоусъвършенстване , самолечение , да се запознаят с информацията, чрез различни упражнения , като се стреми да ви даде храна за интелекта , но в действителност доведе до схоластични философски аргументи , подмами на Soul .

Имайте предвид, че всяка енергия умишлено излагане на Твореца ще бъде насочена именно към Soul ! Само разкрива душата изпълнен с любов Universal, възражда от Любов, ще бъде в състояние да спаси тялото си , дръжте ги във всяка държава, в предаване - енергийни импулси , преминаващи всяка честота , като Soul само има способността , дадена за нея от Твореца с рожден ден - мелодия в приемането и адаптивна минаваща никаква светлина информация импулс Plazmochastotnoy .

Умът е ограничено възприятие, не скачена с ума на Висшия Аз , натоварени непросветен интелект е в състояние да пропуснат само отразените светлинни импулси средно Planet гранична честота ( говори вашия език - средна аритметична стойност на всички предадени на Земята - честотни импулси ) .

Vibration същия Soul хармония е насочена основно към сигналите за управление на Твореца - на Твореца, а капацитетът му е настроена на честотата , което е повече от прага честота на Земята ! Your Soul Съзнание на Земята , за да се създаде по-фините честоти , за разлика от непросветения ум , който използва намалена амплитуда и честотни характеристики на светлинния импулс , прониква в черупката на земята!

Да ви обясня по-подробно , така че да са разбрали веднъж завинаги и че взех тази възможност и способност да общува с нас в директен телепатичен канал за комуникация , и осъзнах, че основната точка сега - това е постоянна практика на пречистване , на освобождение от алувиални образувания nizkovibriruyuschih всъщност твоя.

Знаят и помнят винаги е обичал практиката на съзнателно почистване - живота си сега и във вечността са непрекъснато развитие на Soul: придобиването на опит на новите превъплъщения на творчество в по-високите измерения , опитвайки се тогава там не е съществен, тъй като светлинен купе .

Така че, към настоящия момент , както и значението на осведоменост и приемане на процесите .
Още веднъж ви напомняме на основната формула на вашия Survival : The Universal мир + харесат на всички събития с анализ и оценка на ума си !

Винаги се свържете с нас за всякакви въпроси на живота си, и всички усилия за разкриването на канала на душата от други хора , като обясни, че тя засяга бъдещето си живот.

Избягвайте всякакви нехармонични проявления в живота си , разтваря се веднага, без никакво отлагане съзнание нехармонични мисли идват към вас.

Вземете и да свикна с идеята, че от този момент нататък животът ви ще се проведе на борда на кораба ( в реда и условията на земята , етерна среда), съзнателно и несъзнателно възприема от теб! Но това е само вашата вътрешно знание , можем да кажем , тайната ти и необичайно интересна работа , и единствената ви необичайно състояние, първи ще се напомни за това.

След като сте напълно изчезна от анализ и оценка на ума на събитията , вие ще откриете нещо ново !
Отговорете на въпроса , звучи в ума си от много. Как се лекува на информацията, получена чрез други проводници ? Той е научил, признаване на наличието на конвенции , ограничава растежа си. Винаги питай основния въпрос: какво ще получите информация? Когато тя ще ви отведе ? И ако това ви ограбва в покой ?

И слизат в дълбините на информация ! Не стойте над него . Дойдоха да видят светлината ... - и отразено, оставяйки зърно - насочване на посоката за бъдещото развитие и превръщането му !

Насърчавайте желанието да знае истината , за да получите точна, точно познаване ! . За всички извършени тук и сега ! Основната посока на растеж е създаването на своето пространство със светлина и любов на универсалната силата на мисълта Pervolyubvi да дойда при вас , умножена по вашите действия в полза на Salvation себе си и другите !

Bun винаги спазват правилата , и престоя си във всички светове - земни и извънземни - ще се чувстват удобно и щастливи , и вие ще намерите истинската радост и доброта , като в поправителен Svetoplazmennyh потока на Мировата Любов , като винаги помня, и знаейки нейната цел - спасението на душите в телата на мъжете .

Ние сме с вас и във вас винаги , при всяко повикване дойда при вас за помощ , само Обадете се !

Извършва по-нататъшното му пътуване до любов и мир , като всички събития от волята на Бога, а не се чудех нещо, което ще се случи с теб , знаейки, че всички инструменти за всяка коригираща Хармоничен възбуждане имате ! Трябва само да ги използвате по всяко време, на Земята. Основен инструмент - това е вашият пряк канал към Бога , чрез която ще се даде всички необходими препоръки за хармоничното съществуване. И ключът към хармоничното си съществуване във всички размери , включително 3-4 и по-високи измерения.

Ащар и екипът му ще се прояви във физическите тела на Земята и да започне интензивна работа по изпълнението на Плана за спасение земляни .

Ако имате топлината на душата и сърцето , докато четете това съобщение , и си същество отговаря с любов и радост (а не страх ) на всяка линия, Вие - служител в екип Ащар и неговия екипаж Intergalactic флотовете на всички сили на любовта , добротата и Light под контрола на Изначалната Creator .

Затова веселете събития става с теб !

Всички събития се ускори. И бъдете винаги готови , по първата покана да изпълним вашите предопределени души , спомняйки си , че то е необходимост на живота си за теб , как би имал нищо против да не се противопоставят !

Моят любим ! Истината е, че всички се веселят - подновяване на вашата безгранична радост, която превръща Essence !

Изсипете в радостта на душата в радостта на ума и ги напълни с божествено сияние всеки момент бие на сърцето си, и изпълнен с тържествена значение на времето, точно сега. Вземете един истински момент на предприятието , независимо от линейното време , определен за приемането на това послание . Вашето време - СЕГА!

I - и ми Светлинен Command Ащар , посрещане и Pall лъчиста енергия на многомерен междуизмерната Creation - Създаване на нови ПРЕДПРИЯТИЕТО влюбен в любовта .

Обадете сърцата ви предизвиква вълна от хипнотизиращ вибрации във вселената , и сега е на New Rhythm от времето си - състоянието на душата , както е отразено в Звукът на сърцето!

Винаги помнете своите многоизмерни реалности във всяка от неговия ПРЕДПРИЯТИЕТО излее само Светлината на любовта Universal - един импулс ZhizneTvoreniya във всички светове и измерения , мощност на излъчване от източник , който свързва несъвместими , обхваща neohvatnoe някой или нещо , vseobemlet , че са предизвикателство дори за вашето съзнание.

Така че просто трябва да се плува в своите вълни, натоварени с най-голямата и мъдрият божествено напътствие на Всемогъщия Създател , и е в абсолютен покой и доверие , което се случва .

И аз, и всички сили на Светлината и Любовта ви води във всеки един момент на линейни и междуизмерно същество ! Знайте, че ще до превозното средство , ще бъде взето като в магия хамак , и ние ще започнем да може нежно да ви се разклаща , умиротворяване и успокояващо ума си от притеснение !

Всички силите на Светлината и Любовта на Вселената , Отец е Творецът , множество ангели , архангели и всички есенции на Божествената Cosmic присъединиха Ащар Command . Те бързат да можете да се измие душата си със сълзи на радост и нежни да въведе в същността си капак Любов, акостиращи в Новите приключения в името на светлината и освобождение от двойствеността . "

 

http://planeta.moy.su/





Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39757628
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031