Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2012 10:36 - ДА СЕ ЗАБРАНЯТ БОТЕВ И ЛЕВСКИ, НАИСТИНА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ!
Автор: zaprehoda Категория: Бизнес   
Прочетен: 26699 Коментари: 53 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                                         До МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО - София,

  Уважаеми господин министър,   Аз съм обикновен български младеж – голям родолюбец - даже националист. Мразя Америка и като прочетох в един вестник че американците и техните слуги от ДПС – наследници на турските изроди и кръволоци - искат да изхвърлят Ботев и Левски от учебниците направо се хванах за ножа. Аз си нося нож – признавам - може да ми потрябва, когато стане напечено. Става напечено, когато тръгнем да бием циганите и негрите, а те се окажат повече от нас. Нося трети месец фланелка с образа на Ботев и надпис „България над всичко” Не я сменям, защото не мога да намеря такава с образа на Левски. Нещо обаче тези дни в мен се обърна. Рових из интернет – търсих места където се пише за онези дето искат да махнат Ботев и и Левски. И направо им разтакавах мамата. Ето какво пиша обикновено -         Мрете предатели -         Курво –мръсна – ще те шибам – това за онази шефката на някаквата комисия дето защитават циганите и турците -         Всички сте педераси – смърт -         България над всичко -         Който пипа Ботев и Левски – да го шибат голичък И т.н. Минах по всички форуми дето ги знам но се сетих за още неща дето могат да се напишат. Например НА ОЧИЛАТКОВЦИТЕ – ДА ИМ СЕРА В УСТАТА. И пуснах в Гугъла „Ботев и Левски”. И открих нещо потресаващо. Открих какво всъщност бил писал Левски. Аз досега не бях чел нищо такова. Ами братя българи – знаете ли кого защитаваме ние? Вижте какво е написал този Левски: „Българи,турци, евреи и пр. ще бъдат равноправни във всяко отношение: било във вяра, било в народност, било в гражданско отношение, било в каквото и да е било. Всички ще спадат под един общ закон, който по вишегласие на всички народности ще се изработи”. Чакайте бе – че той Левски бил същия национален предател. Откъде накъде в България ние българите ще бъдем равни с турците и евреите? Добре поне че не казва нищо за циганите. Има са хас ако беше написал че и циганите трябва да бъдат равни. Но то се подразбира. А за Ботев пък пише че бил комунист. Много мразя комунистите. На „Брезите” – това е парка в нашия квартал – идват едни педерастчета дето се правят на комунистчета и носят фланелки с Че Гевара. Всяка седмица се бием с тях – много гадни копелета. Освен това в Гугъла излизат хиляди неща за отборите на Ботев и на Левски. А аз съм от ЦСКА. Долу Ботев, долу Левски! Да се махнат от учебниците! Само ЦСКА и България над всичко!  



Гласувай:
9



1. chavdar01 - ДА СЕ ЗАКРИЕ МИН.НА ОБРАЗОВАНИЕТО.
18.08.2012 10:49
ТО И БЕЗ ТОВА ОТ НЕГО НЯМА СМИСЪЛ,
СЛЕД КАТО ГО УПРАВЛЯВАТ ТАКИВА БУНАЦИ!
цитирай
2. анонимен - pichkuntovczi
18.08.2012 14:04
skapani upravniczi i.predateli.
цитирай
3. анонимен - T.N.T.
18.08.2012 20:51
КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ И ЩЕ НИ ЗАРОБИ.

ТАКА НАПИСАНОТО ОТ АПОСТОЛА НА БЪЛГАРСКАТА СВОБОДА ВАСИЛ ИВАНОВ

КУНЧЕВ--ЛЕВСКИ МУ КОСТВА НЕПРИЯЗЪНТА НА КРЕМАЛСКИТЕ ПОДЛОГИ

КЪМ НЕГО.ГОСПОДАРИТЕ И ОТ КРЕМЪЛ ИДЕАЛНО ПРИПАСВАТ И САМИ СЕ

ПРИПОЗНАВАТ В ПОРЕДНИТЕ ПОРОБИТЕЛИ.ЦИГАНСКИЯ КВАРТАЛ И 283

МЕТРОВАТА ОТСЕЧКА ОТ УЛИЦА ГЛОЖДАТ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЧИЧКИ.
цитирай
4. анонимен - ПАШАТА
18.08.2012 21:34
"че американците и техните слуги от ДПС – наследници на турските изроди и кръволоци - искат да изхвърлят Ботев и Левски от учебниците"
===================================
Пашата плюна и пошушна: ПИС МИЛЛЕТ!


цитирай
5. анонимен - Васил Златарски
18.08.2012 21:41
Братя.Пазете целокупноста на България, като зеницата на окото си! Цялото змийско котило на т.н. тракедонисти автохтонисти, цели разпокъсване на България. Пъклените планове на тези псевдо патриоти трябва в зародиш да се задушат,преди да е станало късно. Тези нехранимайковци подмолно подготвят Косовския сценарий за България.
Съединението прави силата!
цитирай
6. raders - При толкова много идиоти, наистина ...
18.08.2012 21:49
При толкова много идиоти, наистина България е обречена.
цитирай
7. анонимен - проф. д-ръ Бай Ганьо Ценовъ
18.08.2012 22:16
Стигнахме до там, че мургави теляци от турската БАН-я (хамам), учили в медресета у мама туракия и уахабит саудит арапия, да се гаврят с произхода на БЪЛГАРИТЕ и да тъпчат с крака и изопачават ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ. Срам и позор братя!

цитирай
8. анонимен - Смешните вопли на закъснелите във времето потомци на Кирияк Стефчов
18.08.2012 22:21
Избирателни цитати, които нищо не значат извън контекста.Левски е имал предвид, че малцинствата ще бъдат равноправни, ако спазват българските закони.Циганите спазват ли ги?Манипулираните от нео-отоманците и ислямисти от Анкара спазват ли ги?Ботев, Левски, Вазов винаги ще пречат на българо-мразците и техните лакеи и еничари в България.Пречат им както и ние им пречим защото още оцеляваме.Плановете за унищожението боксуват, трябва да се ускорят.Но, всуе се морите банда либерстка.Вазов го е казал: Но мойте песни все ще се четат!А вашите писания са прочетени вестници и то вчерашни броева на "Работническо дело":)Ина комунягите пречеше Вазов и национализма, но не успяха.И вие няма да успеете.
цитирай
9. анонимен - проф. д-ръ Бай Ганьо Ценовъ
18.08.2012 22:50
Лека, полека народът взе да се пробужда от летаргията, чалгата,турските
сериали- заблуди и жадно се интересува за религиозните си корени и Истинската Българска История, а не стъкмистика и алабализъм.
цитирай
10. asthfghl - ...
18.08.2012 23:17
> Много мразя комунистите
> А аз съм от ЦСКА

Ха! Оксиморон!

Ти си бил царя на парадокса! ;)
цитирай
11. asthfghl - 9.
18.08.2012 23:18
> Лека, полека народът взе да се пробужда от летаргията, чалгата,турските сериали

Това в някоя паралелна вселена ли?
цитирай
12. анонимен - Само на глупците все още не им е ст...
19.08.2012 00:27
Само на глупците все още не им е станало ясно,
че сектата на тракедонистите всъшност е троянския кон на пантуркизма.
цитирай
13. анонимен - Наистина да се забранят
19.08.2012 09:01
за да преброим най-после патриотите дето ще извикат "... или свинец" ама дето не само ще викат, а ще настигнат Ботев на Вола.
цитирай
14. hristo27 - Много умни хора тук като папагали потварят да се забранят Ботев и Левски
19.08.2012 10:17
И като зачеркнем Ботев и Левски, какво?
На Косово ли ще си играем в Кърджалъка и Делиормана?
цитирай
15. kundalini - ДА СЕ ЗАБРАНЯТ БОТЕВ И ЛЕВСКИ, НАИСТИНА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ!
19.08.2012 11:04
Сега наистина е обидно!

Коментарът, който искам да оставя става нахално дълъг, заради което ще пиша в своя блог, провокирана от Вашия текст.

Поздрави!
цитирай
16. анонимен - За 23 години "демокрация&...
19.08.2012 11:23
За 23 години "демокрация" с мълчаливото съгласие на продажни държавници в България бяха построени толкова много джамии,колкото дори и през 5 вековното османско робство не бяха построени.
цитирай
17. анонимен - След като България, не съумя да с...
19.08.2012 11:42
След като България, не съумя да социализира и интегрира ромското и голяма част от ислямизираното малцинства,сега те се опитват да асимилират БЪЛГАРСКОТО мнозинство.

Чалга,турски сериали,новини на турски език.
Циганизирането и ислямизирането на България е в пълен ход.

цитирай
18. анонимен - Лаврентий Павлович - Я, колко много потриоти?!
19.08.2012 16:24
Тук е момента да Ви разкажа една история.
В ранните години на т.н. българска демокрация,когато Банско все още не беше овладян пълноценно от новите демократи- една групичка /отличаваща се от останалите скиори и стояща по-високо със специалната си екипировка/ карахме ски под връх Тодорка. Лифтът спря и скиорите принудително взеха да се събират пред станцията на лифта. Неловко ,дълго чакане- всеки се прави на интересен, голяма група смятаща се за елитни българчета и ние с нашите екипи в центъра. Всеки се прави на умен, всички говорят умно и задават умни въпроси/изпадали сте в подобна ситуация -нали/ И аз реших да си направя на интересен и зададох въпрос към най-личния от нас, но така ,че - всички да го чуят- /Лифтажиите бяха залепили с лице към публиката - вътре в командната кабина две черно бели снимки/ Въпросът ми беше - кой е на снимката.Моят човек не знаеше. Всички започнаха да се ослушват -никой не знаеше ! Предполагах, че някои няма да знаят -но всички -100-200 човека - интелигенция ?! Не само бях смутен , бях ужасен!
Продължавам -следващия пост
цитирай
19. анонимен - Лаврентий Павлович - Я, колко много патриоти?!
19.08.2012 16:46
Това последното беше:Her şeyden önce Bulgaristan!!!
цитирай
20. proximus - Като малък, а и към днешна дата но...
19.08.2012 20:50
Като малък, а и към днешна дата новата българска история ми е доста интересна.
Спомянм си че като малък, "изяждайки" учебниците по история и четейки за освободителните войни, редом с патриотизма неминуемо в мен нарастваше и омразата към турци, сърби, и особено гърци.
Днес години по-късно си давам сметка че Османската империя е била и наша (българска) империя. И че ако турците толкова са го искали са щели да ни потурчат за има няма 2 поколения. А то видиш ли, някакси 5 века сме си останали християни, българи. И оставете това ами и училища, и чорбаджии е имало. И то легални !? Абе то май "робството" ни не е било баш като робството на негите в САЩ, а ?
И при довглеждане в историята май се оказва че голяма част от Македония, макар и с преобладаващо българско население (50-60%), май е била и адски мултиетническа. И че май чисто и просто Фердинанд не си е изиграл добре картите. Ама то тея неща май са пропуснати в учебниците. Но и да ги имаше, дали има кой да ги осмилси към днешна дата ? Май всъщност там започва драмата, а не дали турчин е беснял над бащино ми огнище или не точно.
цитирай
21. анонимен - АФЕРИМ,АШКОЛСУН,МАШАЛАХ! - 20. proximus - Като малък,....
19.08.2012 22:02
АФЕРИМ,АШКОЛСУН,МАШАЛАХ!
цитирай
22. анонимен - 0
20.08.2012 03:51
proximus написа:
Като малък, а и към днешна дата новата българска история ми е доста интересна.
Спомянм си че като малък, "изяждайки" учебниците по история и четейки за освободителните войни, редом с патриотизма неминуемо в мен нарастваше и омразата към турци, сърби, и особено гърци.
Днес години по-късно си давам сметка че Османската империя е била и наша (българска) империя.

Шегата на страна, обаче ти позна. Малко хора тук са близо до 'десятката', ти обаче си точно там.
цитирай
23. анонимен - Аман от протурски помияри!!!
20.08.2012 15:24
Ами като ти е толкова мила османската империя,която,според теб,била и българска,що не си грабнеш парцалките и не литнеш към Босфора,бе,"проксимус"ли си,какво си?!Аман от антибългарски и протурски помияри,казах"АМАН"заради кефа ти...
цитирай
24. анонимен - - 20. proximus
20.08.2012 17:17
Г-н proximus! Вие рязан ли сте или кръстен?
цитирай
25. анонимен - БЕГОМ МАРШ!
20.08.2012 17:30
Всички потурнаци,които се срамуват от българският си произход и ПРАВОСЛАВНИ имена, веднага да си предадат тескеретата.И...БЕГОМ МАРШ, обратно във вашия АНАВАТАН мама туракиа.


цитирай
26. анонимен - Лаврентий Павлович - Я, колко много патриоти?!
20.08.2012 20:40
Не знам поради каква причина/само се досещам/, основната част от моята история беше изтрита-дали от автора на блога или от "партията и народа"-не знам, но се чувствам задължен да завърша историята Следва в следващия пост
цитирай
27. анонимен - Лаврентий Павлович - Я, колко много патриоти?!- продължение
20.08.2012 21:01
Ток не дойде, лифтът не проработи и ние решихме да се прибираме в Пловдив. В колата - четирима- българчета -всеки по-умен от останалите и както се досещате -всеки дава акъл за пътя и... Край Велинград пътят свърши в центъра на едно малко село с голяма джамия. Колегите слезнаха да питат за пътя , а аз реших да се правя на наивник и социолог. Сложих най-невинната маска на лицето си и се обърнах към една засукана леля/на моите години/ с питането:- Лельо, ние сме много уплашени, днес имахме лош ден- да
ни кажеш къде е църквата-да запалим по една свещ и да се помолим.ОТГОВОРЪТ/на чист български език/:- А,а момчета ние нямаме църква, ние не сме българи ,ние сме МЮСЮЛМАНИ!!! Точно! Както беше казал един герой:"Елементарно Уотсън". Елементарно -естествено! След като 80% от българите не знаят кой е ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ, ЕСТЕСТВЕНО Е ОСТАНАЛИТЕ 20% да не се чувстват българи!
цитирай
28. анонимен - Ти помниш ли Батак? Помниш ли клането страшно?
21.08.2012 16:51
http://www.youtube.com/watch?v=WzVur6pYn3U

Епизод - Батак
БАТАК

цитирай
29. анонимен - грозно и пошло пишеш, келеш
24.08.2012 00:41
Какво значение има гугъл, бе, помияр? Защо споменаваш дори тези мръсни символи на промиването и разводняването на мозъци (за разлика от теб някои хора имат такива все още)?
100% гъзоблизец на поредната власт. Срамно.
цитирай
30. анонимен - Да се забранят Ботев и Левси това е кощуство!
26.08.2012 13:03
Израснал съм с Левски и с Ботев те за мене са ИДОЛИ!!! Всеки, който иска да ги забранява е ПОТУРНАК,турска подлога, родоотстъпник и заслужава само едно, ПРЕЗРЕНИЕ от всички Българи! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
цитирай
31. proximus - Анонимчовци, не съм нито турчин, ...
03.09.2012 13:00
Анонимчовци, не съм нито турчин, нито мюсулманин.
Но имам прекалено много приятели и познати мюсулмани, за да кажа нещо лошо за тях. Ако те не се чувстват българи в България, то е на 99% заради такива като вас, които не пропускат да им натирят чувство за вина, че са такива. Че не са православни, че са помаци, резняци, мюслита, рязани карабини и т.н. Че тея които са ни бесили и клали през 1876-9г. са били мюсулмани и да, и турци.
Няма друга нация като нашата, която да се гордее че била клана и да си настоява и гордее че е била робска 5 века :D
Но продължавайте с напъните, пък ходете да чистите кенефи за по 1500 евро в Италия. Или пък да лижите гъза (да не кажа ануса) на шефчето си тук за 300 евро, и да гледате с боговение онея в немските лимозини с фолкините вътре. И да пълните форумите със злобарщини. И да сте готови да хванете за гушата всеки, българин който не разсъждава като вас. В делничен ден след 18:00 биричка и хапване, а в празник - кафенца и тиферич и псувни по тоз онзи. Дамм, крайно горди и патриотични занимания. 100 на 100 Ботев и Левски биха били "горди" с вас. А Славейков да ви нарече "не народ, а мърша"...
цитирай
32. анонимен - "Проксимус"ли?Пълен келеш си...
04.09.2012 09:55
Чета ти неграмотните писания/"мюсУлмани","тЕЯ","лижИте","лимОзини","тИферич",хайде стига,че ми писна!!!/и се чудя:Пълни били форумите със злобарщини...Ами ти какъв си ми добричък и сговорчив!А,и да не забравя:пред"че"винаги се слага запетая!Видиш ли някъде учителката си по български език и литература,подмини я с презрение-язък,че и заради теб е получавала заплата...
цитирай
33. proximus - Мисля, че и ти можеш да подходиш по ...
05.09.2012 10:07
Приятелю, мисля че и ти можеш да подходиш по същият спрямо хората които са те възпитавали. "Пълен келеш", към някой който просто не е съгласен с теб и опит за промяна на темата, е видим белег че хорицата някъде са сбъркали. Турците казват, че който бяга от бойното поле черпи с локум противника си.
Но иначе прощавай за липсата на запетайки тук и там, за неправилно изписаните чуждици в езика ни, както и за вметнатите разговорни думички. Явно не си ме разбрал.
И защото съм добричък, ще дообобщя че докато такива като теб търсят врагът в лицето на мен, комшията, турчина, или Евгений и прахосват време в омраза и конформизъм, няма как да се получат нещата.
цитирай
34. zaw12929 - Успяха да изтръгнат от вас гняв и омраза
05.09.2012 13:26
Не се хващай за ножа, никога тази комисия, не е препоръчвала да се изхвърлят Левски и Ботев, а някой умело ни манипулира все с цел да си отмъсти на турците..... по политически причини и това са сините уж демократи, а си служат с омраза дискриминация...

Иначе всички слагаме зад гърба си портрета на Васил Левси... и сме загърбили завета му:

Левски ни завеща да живеем в република заедно,

българи, турци... народе !!!!

Вашият постинг е направо капещ от омраза... е какво да започнем война ли?! Вие не знаете ли, че преди 134 години имаме своя държава и трябва да спрем да се борим срещу турците- срещу днес живеещите тук турци или някой иска да има ново Косово...
Умният винаги ще излезе от положение, което мъдрият няма да допусне... а вие... не знаете ли, че омразата е грях, че вреди на тялото ви?!
цитирай
35. анонимен - До"проксимус"-а
05.09.2012 17:23
Отново пълен с грешки пост!Ама нали ти казах нещо за учителката ти по български език и литература...Щом ми цитираш турски"поговорки",си ми ясен!Радвай се на Евгени,въпрос на вкус и интелигентност/аз лично никак не си падам по "пастори"от ефира/,но не ми излизай с ниската топка за"омраза и конформизъм"!Щом още трая циганите да лежат по цял ден и да "папкат"помощите от моите данъци,явно съм прекалено толерантен.Ама защо ли...И накрая-не си ми приятел и никога не можеш да ми станеш такъв!Просто сме от различни планети...Иначе,нищо лично!
цитирай
36. proximus - Анонимен, както zaw12929 ти заг...
06.09.2012 13:50
Анонимен, както zaw12929 ти загатна, от много националисти като теб, сърбите така хубаво си Го сложиха, както никой друг не би могъл. Да не би да си мечтаеш Кърджали и източните Родопи да пламнат, и да се наводнят с дългобради "бунтовници", говорещи турски с арабски акцент !? Дали тогава ще си толкова силен, и ще ходиш да потушаваш пожара, който такива като теб са подпалили ?
Планински терен, границата с мюсулманска Турция е на близо, ще си представиш една балканска Чечения и ще духнеш на запад да береш портокали.
Чел съм, и съм гледал последствията от междуетническа нетърпимост и омраза до какви погубни последствия водят, и за това съм сигурен че при всички случаи по-добрият път е да се търпим взаимно. Към днешна дата нито косоварите живеят по-добре от преди, нито босненците, нито сърбите или пък чеченци или руснаци. Единствените живеещи по-добре и с повече власт са политиците им. Не на намесвай тук циганите, за тях Ботев и Вазов много много не пишат. Ясно че не си съгласен с мен, но просто се пробвай да помислиш и от друга страна.
цитирай
37. анонимен - Портокали не бера,а с етнтическа нетърпимост някои пенсии изкараха...
10.09.2012 16:30
Първо:пише се"мюсЮлмани",а не"мюсУлмани"!Второ:хайде стига от БХК и смуглият им шеф Красимир Кънев сте ни плашили с Чечения,а?!И трето:тук не става дума за етническа НЕТЪРПИМОСТ,а за ПРЕКАЛЕНА ТЪРПИМОСТ"-прочети кримибюлетините и ще видиш как"...циганин бесней над бащино ми огнище"Ние ги търпим,а те ни наричат зад гърба "гяури",лапат помощи и детски добавки.И накрая,като каза на брането на портокали-те по принцип са на ЮГ,на запад има други работи...
цитирай
38. proximus - Уж говорихме за етническите турци, ...
15.09.2012 21:52
Уж говорихме за етническите турци, пък ти го обърна на заклеймяване на циганите и тъпотията им. А то между тях нищо общо. Изкл. религията за част от последните.
цитирай
39. анонимен - До"проксимус"-а
17.09.2012 17:01
"Обръщам го"защото почти всички цигани от Столипиново,Шекера и Аджисана се писаха турци!
цитирай
40. proximus - Ами какви да се пишат, като такива ...
18.09.2012 10:50
Ами какви да се пишат, като такива като теб им казват, че не са българи. Такива като теб им казват и че е и срамно да са цигани. Еми при все, че са мюсюлмани една част, май не остана към кой друг голям "брат" да се прикрипят освен към турците.
Впрочем също толкова цигани-християни са се писали и българи. По същите причини след последното преброяване излезе че броят цигани у нас е всъщност намалява :D
цитирай
41. анонимен - До"проксимус"-а
18.09.2012 12:04
"Еми"/цитирам те!/,не са българи,така си е,и в това не виждам нищо лошо!Да си чул арменец или евреин да се срамува от това ? Не виждам и защо е нужно да се"прикрИпят"/отново те цитирам!/към някого...Или защото "прикрИпяйки"се,ще продължават нахално да лапат каквото им откъснем от нашите данъци?!
цитирай
42. proximus - Хах, е ти продължаваш с циганите, та ...
18.09.2012 17:28
Хах, е ти продължаваш с циганите, та циганите. Мнението ми за тях е че не можеш да очакваш интелектуални чудеса от народ, чийто естествен подбор във времето е протичал на база танци, музика, ебан, пиене и бой. Но тъй като към днешна дата са прекалено много за да са всичките музиканти, калайджии и ковачи, а нискоквалифицираната работа е вече кът, я докарваме до тук.
И бай ти Тошо да беше на власт, като няма каква работа да им даде, няма как да се получат нещата и те ще крадат, ще се шляят и ще вършат зулуми.
Но тъй като темата е за нашите мюсюлмани (благодаря за поправките), а българите все още сме мнозинство у нас си, е наше задължение да ги приобщаваме, а не разделяме от нас. И да не допускаме някакво брадато малцинство (гледай тази вечер новините) да руши това което е градено с векове. Факт е че острият език на Ботев и Вазов определено не помагат в това отношение.
цитирай
43. анонимен - при селянина от правец нямаше му...
27.09.2012 11:30
при селянина от правец нямаше мургави уроди салафисти, талибан, потурнак тракедонци,тюркоци и подобна паплач.
Целия народ се чустваше като възроден.

цитирай
44. анонимен - При селянина от Правец
27.09.2012 20:59
43. анонимен - при селянина от правец нямаше му...
11:30
при селянина от правец нямаше мургави уроди салафисти, талибан, потурнак тракедонци,тюркоци и подобна паплач.
Целия народ се чустваше като възроден...

...а тука не си познал, явно си много малък- Елитът на народа беше изклан през октомври 1944. Остана само скопен добитък, който можеше само да целува осраните комунистически задници и кървавите ръце на палачите!!!
цитирай
45. анонимен - При селянина от Правец
27.09.2012 21:00
43. анонимен - при селянина от правец нямаше му...
11:30
при селянина от правец нямаше мургави уроди салафисти, талибан, потурнак тракедонци,тюркоци и подобна паплач.
Целия народ се чустваше като възроден...

...а тука не си познал, явно си много малък- Елитът на народа беше изклан през октомври 1944. Остана само скопен добитък, който можеше само да целува осраните комунистически задници и кървавите ръце на палачите!!!
цитирай
46. анонимен - При селянина от Правец
27.09.2012 21:03
при селянина от правец нямаше мургави уроди салафисти, талибан, потурнак тракедонци,тюркоци и подобна паплач.
Целия народ се чустваше като възроден.

А тука не си познал, явно си много малък или с много малко акъл... Преди селянина от Правец, елитът на народа беше изклан през октомври 1944!! Остана само скопен добитък ,годен само да цунка осрани комунистически задници и окървавени ръце!!!
цитирай
47. анонимен - За селянина от Правец
27.09.2012 21:07
при селянина от правец нямаше мургави уроди салафисти, талибан, потурнак тракедонци,тюркоци и подобна паплач.
Целия народ се чустваше като възроден.
Тук не си познал,явно си много малък, или си с малко акъл.. Елитът на народа беше предварително изклан през октомври 1944. Остана само скопен добитък- да целува осрани комунистически задници и окървавени ръце!!!
цитирай
48. анонимен - При селянина от Правец
27.09.2012 21:11
При селянина от Правец, елитът на България беше изклан предварително през октомври 1944. Остана само скопен добитък, годен само да целува окървавени комунистически ръцеи осрани задници!!!
цитирай
49. анонимен - до автора на "При селянина от Правец"
28.09.2012 12:56
Защо ми се струва,че четирите еднакви поста са плод на ехо от кухата ти,пещерноантикомунистическа глава?!
цитирай
50. анонимен - За кухата глава...
28.09.2012 18:58
Прав си , куха е , но ти вземи и прочети двата тома на "Черна книга за комунизма" и след това ми се прави на интересен...!!!
цитирай
51. анонимен - За кухата глава...
28.09.2012 18:58
Прав си , куха е , но ти вземи и прочети двата тома на "Черна книга за комунизма" и след това ми се прави на интересен...!!!
цитирай
52. анонимен - Привижда ли ми се?
18.10.2012 16:59
Защо ми се струва,че е изтрит поста ми?...Нищо-Генчо е "демократ",е,беше малко комунист,малко шефче в телевизията,малко бакалин,ама иначе е ДЕМОКРАТ!Дреме ми на...Ама не е гот да те трият точно тук-където се раждат книгите на"живия класик Евгени Тодоров"!!!Няма да влизам вече тук,омръзнахте ми,недоносчета!!!
цитирай
53. анонимен - OSxJVjVMlf
29.10.2012 05:25
FKBySD <a href="http://emijgqjadxwy.com/">emijgqjadxwy</a>, [url=http://vtxbdthjypqt.com/]vtxbdthjypqt[/url], [link=http://phhusdufopex.com/]phhusdufopex[/link], http://lpatjyirebeu.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaprehoda
Категория: Бизнес
Прочетен: 9456844
Постинги: 1000
Коментари: 6456
Гласове: 8615
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031