Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2015 11:29 - Отдавна няма значение какви глупости и близалки акат Боко и Роско - най-големите шутове в политиката
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 3196 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 17.04.2015 11:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Бойко Борисов и Росен Плевнелиев  са най-големите политически шутове в световната политика.
image

image
Отдавна няма значение какви глупости и близалки ака Борисов всеки ден. Животът ви няма да се промени към по-добро, а нали затова ги избираме политиците. Те, простотиите на Борисов нямат край. Той се храни с тях в буквалния смисъл. Продават ефира на всички телевизии, той затова ги ражда. Имаме продавач – Методиев Борисов и клиенти – българите. Ако клиентът не купуваше всички тези скъпи близалки „Бухалки“ Методиев Борисов отдавна щеше да е фалирал и забравен от историята. Правете си извода кои сме ние българите, откъде идваме и къде отиваме. Защо във всички световни войни сме участвали в коалиция на победените. Как така в дългогодишната ни история това, което мисли народът е напълно противоположно на това, което прави властта. Ще кажете в цял свят е така. Прави сте. В останалите държави обаче тези, които те лъжат не го правят дебелашки, така че да се чувстваш пълен идиот. Правят го интелигентно, така, че даже се учиш на интелигентност. А нашият те подтиска, чувстваш се последния глупак на света.

Капиталът, парите казват кой ще управлява една територия. Затова няма никакво значение какъв „бисер“ е изакал и ще изака Борисов.

Десетки хиляди се обединиха във Фейсбук срещу Плевнелиев
image

Над 10 групи в социалната мрежа искат оставката на президента. Над 20 000 души се обединиха във Фейсбук с искане за оставка на президента Росен Плевнелиев. Потребители в социалната мрежа са се организирали в повече от 10 страници и групи срещу бившия министър на регионалното развитие и благоустройство и настоящ президент.
Росен Плевнелиев _ Любопитно _ Бургас – новини от Бургас

„Оставка за Плевнелиев“, „Съд за Плевнелиев“, „Импийчмънт пойнт“, „Плевнелиев с нас не си играй, а оставката си ти подай“, „Аз се срамувам от Росен Плевнелиев“, „Импийчмънт на Плевнелиев“, „Оставка на Плевнелиев – вън зелените енергетици“, „Да не позволяваме на Плевнелиев да се възползва от нашето недоволство“ са само някои от страниците искащи оставката на президента.

Не е ли крайно време управляващите в тази държава да прогледнат и осъзнаят, че народът не иска Плевнелиев за президент?! Никой ли не усети и не разбра, че българският народ се срамува от Росен Плевнелиев и не желае повече този човек да ни излага пред целия свят? Защо никой не чува хилядите в социалните мрежи и онези, които месеци наред бяха пред фонтаните на президентството и настояваха за импийчмънт?! Това са въпроси на гражданите, публикуващи ежедневно материали за позорния български президент. Както по-рано днес писахме, държавният глава създаде прецедент с пропуска си да поздрави православна България за най-светлия християнски празник Великден. Това само поредната издънка на върховния главнокомандващ, който вместо обединител, се явява разединител на нацията.

Ха на бас, че Цветанов ще излезе почти като снежинка „чист“ !

Във Върховния касационен съд днес се гледа делото на Цветан Цветанов.
image

В началото на миналия месец Софийският апелативен съд потвърди присъдата от четири години затвор на бившия вътрешен министър заради поставянето на резолюция – шест пъти „Не“ за прилагане на специални разузнавателни средства срещу тогавашния шеф на РЗБОП Велико Търново Орлин Тодоров.

Цялата статия ТУК




Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624706
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930