Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2017 09:58 - Слугинята на олигархията Анна Цолова плаче, че "слугите" ще и вземат палата! Благодари персонално на шефа си Иво Прокопиев
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1339 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 неделя, 20 август 2017, 14:23 ч. Сополи и сълзи в Нова ТВ след проверката на НАП Слугинята на олигархията Анна Цолова плаче, че "слугите" ще и вземат палата! Благодари персонално на шефа си Иво Прокопиев BNews.bg

image

 

 

Само няколко часа след като BNews написа, че по неофициална информация прокуратурата светкавично е задействала процедурата и е възложила на НАП да извърши проверка по сигнала на евродепутата Николай Бареков и групата за граждански отпор срещу корупцията и наглостта в медиите, телевизионната водеща Анна Цолова влезе в жалък обяснителен режим за да оборва съмненията за корупционна схема, чрез която се е сдобила с тузарска къща в столичния квартал на богатите "Драгалевци", която я превърна в символ на корупцията и продажничеството в българската журналистиката.

Вместо да замълчи и да се оттегли от стола в сутрешното студио на Нова телевизия до приключване на проверката и оповестяване на резултата от нея, г-жа Цолова, видимо гузна и уплашена от въпроса от къде всъщност има половин милион, започна с жалки и лишени от всякаква логика нападки по изложителите ма фактите и обстоятелствата в сигнала.

В сълзливото си писмо в социалната мрежа Фейсбук, което вероятно трябваше да накара стотици хора да ронят сълзи за тежкото положение, в което се намира, г-жа Цолова допуска няколко фундаментални грешки.

На първо място слугинята на олигархията и персонално на премиера Бойко Борисов нарече "слуги" гражданите, написали сигнала срещу нея.

Не, скъпа Анни, Бареков и гражданските активисти около него не са "слуги", както ти ги определи. Това е група за граждански натиск, която беше част от ББЦ - партията, която беше нокаутира от твоите ментори за отрицателно време, държана в будна кома, а не след дълго и беше спряна и апаратурата. След като Бареков и гражданите около него според теб вършат работа срещу заплащане от някой, каквото е значението на думата съгласно тълковния речник, питаме те кой е той - Европейския парламент ли? Защото до колкото сме информирани Бареков е европейски депутат, а надницата нa евродепутатите се осигурява чрез бюджета нa Πapлaмeнта. Втората фундаментална грешка, скъпа Ани, е че чрез многострадалното си фб-оправдание, се обърна и публично и шумно благодари на олигарха и собственик на фабриката за фалшиви новини Иво Прокопиев. Добре знаеш, че Асоциацията на европейските журналисти, на която ти отправи искрени благодарности като Миска, благодаряща на майка си от сцената, е собственост именно на този класик в жанра "ологархия". От тук нататък НАП и прокуратурата ще трябва да извършат проверка не само на несъответствието на декларираните доходи и придобитото от нея скъпо недвижимо имущество, но както и на крайно съмнителната стойност, която Цолова е декларирала при закупуване на палата в полите на Витоша, така и на източника на тази крупна сума, защото нито вярваме, че са "спестени от закуски", нито пък че 15 дка селски ниви в Долни Дъбник се равняват на 1 декар в най-скъпия квартал на столицата.

Ако НАП установи несъответствия, то имотът на ТВ водещата следва да бъде запориран, докато не се върнат неплатените данъци, а ако се окаже, че те са в особено големи размери, ще последва прокурорско обвинение, което може да завърши и със затвор.

Жалкото е, че съмнителният тузарски имот е закупен в горещото лято на 2014-а, когато от изгрев до залез Цолова громеше от телевизионния екран Николай Бареков и се взимаше за правораздавателен орган, който осъждаше като престъпен акта на закупуване на къщата на евродепутата. Ето тук проличава и двойното морално дъно на телевизионерката - докато е бълвала в ефир срещу къщата на Бареков, тя е осъщестивла сделка и е закупила имот за деклариран почти половин милион на в пряко съседство със евродепутата. Зрители на БТВ си спомнят, че преди 10 години Николай Бареков и Георги Коритаров задаваха дневния ред в държавата. Тогава ролята на Анна Цолова се играеше от Марияна Векилска. Както евродепутатът не веднъж е казвал, той самият се е застъпил за назначаването на Цолова за ководеща на сутрешния блок, но по-късно тя се проваля, заради липса на професионализъм и воля за израстване. Изпратена е след 09.00 часа да чете "рецептите на д-р Мермерски". Така Цолова удря двойно морално дъно - използва най-мощната телевизия, за да смачка този, който и е дал път в телевизията, а в същото време си купува къща, която е по-голяма от неговата и му става съседка.

С авторския си анекдот, публикуван в социалната мрежа, Цолова не само стана за смях, но изстреля смъртоносен куршум право към челото си заявявайки, че причината за сигнала била, "че на някой не му харесвали въпросите, които задавам сутрин". Ние пък ще попитаме г-жа Цолова колко пъти зададе такива на министър-председателя Бойко Борисов и колко на Делян Пеевски от 2015 година насам?




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. apostapostoloff - Ана Цолова си е телевизионер, а
23.08.2017 10:34
телевизионеринът е кръстоска между курва, лайно и идиот.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39898074
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930