Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 6641943
Постинги: 7731
Коментари: 3311
Гласове: 5123
Календар
«  Април, 2017  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Блогрол
1. Георги Раковски
2. ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО
3. Не на забраната за забрадките
4. Институт высокого коммунитаризма
5. The Ugly Truth
6. Българска Православна Старостилна Църква
7. Stop the Hunting of Polar Bears for Profit
8. Планът за съсипването на България
9. Протоколи на ционските мъдреци
10. Български исторически календар
11. Забравеният д-р Ганчо Ценов
12. Българите са по - стари преселници в Македония и Тракия от славяните!
13. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
14. Български канал срещу конспирацията
15. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
16. Забравеният д-р Янко Янев
17. Православието
18. Блогът на zahariada
19. Сайт с български бойни знамена
20. Исторически видеоблог
21. "Изгубената България" - исторически сайт
22. Българският национализъм (1919 - 1944)
23. Владо Черноземски
24. ANONYMOUS BULGARIA
25. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
26. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
27. Самиздател Григор Симов
Постинг
25.03 02:33 - МАСОВО НА НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ СРЕЩУ ПАРТИИТЕ В НЕДЕЛЯ!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 278 Коментари: 0 Гласове:
-2

Последна промяна: 25.03 02:38


 След ДЪЛГО ПРОУЧВАНЕ НА ПАРТИЙНИТЕ ЛИСТИ, особено на партии и коалиции, говорещи за "НОВОСТИ" и "РАДИКАЛНИ ПРОМЕНИ" и след НЕНАМИРАНЕ НА ОСОБЕНО МНОГО НОВИ ФИГУРИ И НЕОБРЕМЕНЕНИ ИЛИ НЕЗАВИСИМИ ТАКИВА от РАЗГРАБВАНЕТО НА ГРАДА И СТАТУКВОТО...

Виждам като ЕДИНСТВЕНА КАНДИДАТУРА без откриване на "тъмни петна" в нейното минало и биография - НЕЗАВИСИМАТА НА ДИМИТЪР ИГНАТОВ (Димитър ИгнатовДимитър Игнатов - независим кандидат за народен представител)!

Давам в неделя, своя КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ на Димитър Игнатов, защото ЗА ПРЪВ ПЪТ ОТ МНОГО ГОДИНИ И ПАРЛАМЕНТАРНИ ВОТОВЕ, град Плевен има НЕПАРТИЕН, НАДПАРТИЕН, БЕЗПАРТИЕН И НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ, който има шанс да ПРОЯВИ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ и да не слуша партийните централи и задкулисни гласове от които е в "тъмни" зависимости!

Димитър Игнатов, всъщност е едно от малкото имена в този град, излизащо на ИЗБОРИ И ТО ПАРЛАМЕНТАРНИ, незамесени в ДАЛАВЕРИ И В ГРАБЕЖИ, неучаствало в домоментната "ПОЛИТИКА" в града и страната!
Необременен с МИНАЛО!

Разглеждам вота за неговата кандидатура и като ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА МОЯ ВОТ ОТ РЕФЕРЕНДУМА през есента на миналата година и ЖЕЛАНИЕТО ГЛАСОВЕТЕ ОТ НЕГО ДА СЕ ЧУЯТ!

Димитър Игнатов, пое АНГАЖИМЕНТ да внесе РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМА В ДНЕВНИЯ РЕД НА НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ И ДА ГИ ОТСТОЯВА и има в голяма степен, ИДЕИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ - СЪВПАДАЩИ С МОИТЕ ВЪЗГЛЕДИ, макар и да имам КАКВО ДА ДОПЪЛНЯ КЪМ ТЯХ и какво да "КОРИГИРАМ", особено по една точка!

Въпреки това, приемам факта, че резултата по една точка от ДОПИТВАНЕТО, каза РАЗЛИЧНО ОТ МОЕТО СТАНОВИЩЕ по темата, макар и ПО ЕДНА ИЛИ ДРУГА ПРИЧИНА и аз ПРИЕМАМ ГЛАСОВЕТЕ НА НАРОДА И БОЛШИНСТВОТО!...

С господин Игнатов се разминахме и нямахме честта да се запознаем, защото се появиха непредвидени ангажименти преди последната среща с него в зала "Катя Попова" и да обменим идеи, но се надявам да имаме тази възможност след НЕГОВОТО ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА през идната седмица, с което да се поздравим!...

И на следващо място с ПО-МАЛКО ПАРТИЙНИ ДЕПУТАТИ от този град, а ако може и с НИТО ЕДИН, ОСОБЕНО СТАТУКВЕН И ЛЪЖЛИВ!...

Той пое ангажимент ДА СЕ ОТЧИТА РЕДОВНО ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ за свършеното там! 
Давам му ШАНС ДА ГО ИЗПЪЛНИ, макар и да не се познаваме още лично!...

АПЕЛИРАМ ВСИЧКИ ОТ НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ И В ТОЗИ ГРАД, тази на НЕГЛАСУВАЩИТЕ И БЕЗПАРТИЙНИТЕ И В ЦЕЛИЯ ПЛЕВЕНСКИ ИР!...

ДА ЗАШЛЕВИМ ЕДИН "ЗВУЧЕН ШАМАР" НА ПАРТИЙНАТА И ПАРТОКРАТСКА ПАСМИНА ОТ БЕЗПЛОДНИ И ВРЕДНИ ПОЛИТИКАНИ И ДА ДАДЕМ ШАНС НА БЕЗПАРТИЙНИЯ И НАДПАРТИЕН - НАЦИОНАЛНООТГОВОРЕН ГЛАС НА НАРОДА!

ДОЛУ ПАРТИИТЕ!

ДОЛУ ПСЕВДОРЕМОКРАЦИЯТА!

НИТО ЕДИН ПАРТОКРАТ ОТ ПЛЕВЕН И ЗВУЧНО МНОЗИНСТВО НА ПРОТЕСТЕН ВОТ СРЕЩУ ВСИЧКИ ТЯХ!

С МОЩЕН НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ В НЕДЕЛЯ СРЕЩУ НАЦИОНАЛНОТО РАЗДЕЛЕНИЕ, КУПЕНИЯ, КОРПРАТИВЕН И ЕТНИЧЕСКИ ВОТ!...

СРЕЩУ ГЛАСУВАЩИТЕ ПАРТИЙНИ ДОБИЧЕТА И НУЛИ!...

 
Димитър Игнатов - независим кандидат за народен представител актуализира своята снимка на профила.

Здравейте, казвам се Димитър Игнатов и се кандидатирам за независим народен представител. Правя го, защото смятам, че отдавна е дошло времето да се преборим за промяната не тук, във виртуалната реалност, а там - в живия живот.

Осъзнавам, че Плевен и останалите градове имат своята интелигенция и елит, които биха могли да кандидатират достойни личности с повече опит и квалификации от мен, но искам да покажа точно на тези хора, че личният пример е истинският двигател на промяната. И че не трябва да се страхуват да се изправят срещу статуквото.

Следващият Парламент ще има много кратък живот. Но ако тези избори покажат, че обществото ни е узряло да избира личности, а не партии, то моята цел, и тази на мрежата от мажоритарни кандидати, е да променим Изборния кодекс и да позволим на хората да имат своите реално избрани представители в управлението.

Наясно съм с ограничените възможности за действие на независимия народен представител. Не мога да обещая ръст на доходи, заплати, пенсии. Защото на всички е ясно, че при липсва на работеща икономика и индустрия, това е едно голо предизборно обещание. Това, което мога да обещая е, че ще познавам своите избиратели, както и те мен, ще се ангажирам с проблемите на града и региона, както го правя и сега и ще се боря за разрешаването им с всички законови средства.

Искам страната ни да бъде не мащехата, която напускаме и за която милеем отдалеч, а Родината, в която живеем и се развиваме, в която растат щастливо децата ни и достойно остаряват родителите ни. Ще се радвам, ако ми дадете възможност да представя себе си, своите идеи и приоритети тук - във виртуалната реалност и там - в живия живот.
Гласувай:
1
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене