Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 8486318
Постинги: 7761
Коментари: 3331
Гласове: 5763
Календар
«  Януари, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Сайт на партия БТР (България на труда и разума)
4. Десислава Иванчева
5. Интервюта с представители на партия БТР
6. Драмата на спътницата на покойния Константин Иванов - Коци
7. Планът за съсипването на България
8. Протоколи на ционските мъдреци
9. Български исторически календар
10. Забравеният д-р Ганчо Ценов
11. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
12. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
13. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
14. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
15. Забравеният д-р Янко Янев
16. Православието
17. Планът "Еврия"
18. Сайт с български бойни знамена
19. Исторически видеоблог
20. "Изгубената България" - исторически сайт
21. Българският национализъм (1919 - 1944)
22. Владо Черноземски
23. ANONYMOUS BULGARIA
24. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
25. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
26. Самиздател Григор Симов
27. Военное обозрение
28. На пути к «Великому Израилю»: главарём ИГИЛ является штатный агент Моссада Шимон Эллиот
29. Отворено писмо на Манфред Рьодер
Постинг
13.11.2016 18:02 - ВАЖНО! В РУСИЯ ВЕЧЕ ПОСТАВЯТ ЗНАКА НА ЗВЯРА НА ЧЕЛОТО! http://3rm.info/
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 460 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ОТ РЕДАКЦИЯТА: Скъпи братя и сестри! Не можем да не публикуваме това писмо, защото, ако е истина, а най-вероятно е така, - това е много важна информация, която трябва максимално широко да се разпространи. Затова ви молим, всички вас, да проявите активност и бдителност.

 image

Ако вече наистина са започнали да нанасят знака на звяра (штрих-кода), и възрастната жена е забелязала, че при снимането и, е видяла лазерен лъч, насочен към челото и, - значи, най-вероятно и други ще го забележат. И трябва задължително да се убедим в това.

 


Тези дни станах свидетел на следния плашещ разказ

Една възрастна жена - инвалид, живееща в Самара, не отдавна (тази 2016 г.) служителите от социална защита я посъветвали, да отида да си получи Универсална Електронна Карта, понеже, според тях, до нова година тази карта може да се получи спокойно, без редене на опашки, а когато, от началото на 2017 г. започнат да я издават масово, на всички, и навсякъде се образуват огромни опашки, тогава за инвалидите ще е много трудно.


Жената, явно, трогната от тази загриженост на властите, не се колебала дълго и отишла да си оформи Универсалната карта. Влязла в специално оборудвания за снимки кабинет и седнала на посоченото и място. Тя си нагласила очите, нещо, някъде включили, и тя забелязала лазерен лъч, който бил насочен към челото и.


И когато после отишла да си взима готовата карта, попитала, - какъв беше този лъч, насочен към челото ми?


На което, направо и отговорили: - «По този начин ние ви поставихме на ЧЕЛОТО радиочестотен ЗНАК, със същия штрих-код, какъвто има и на Вашата карта».  
- «Това е необходимо за защита на вашите пари, та ако някой ви открадне или нещо се случи с картата, никой няма да може да изтегли нищо, без номера на челото ви. Понеже системата ще провери съответства ли кода на картата, с кода на челото на човека, който се опитва да изтегли пари…»


И добавили...
- «Не се вълнувайте, штрих-кодът е невидим за очите, а се вижда само от апаратурата, която го чете…».

 

ВЧЕРА - НОМЕР  "ЕГН"
ДНЕС - ЕЛЕКТРОННА КАРТА
УТРЕ - ЧИП - ПЕЧАТ НА АНТИХРИСТА


image

http://3rm.info/main/65088-vazhno-v-samare-nachertanie-zverya-uzhe-stavyat-na-lob-ne-skryvaya-etogo.html http://3rm.info/main/65088-vazhno-v-samare-nachertanie-zverya-uzhe-stavyat-na-lob-ne-skryvaya-etogo.html

Превод, Григор Симов


И още:

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2011/12/14/universalnata-elektronna-karta-i-znakyt-na-zviara-antihrist.866901?reply=3383767

УНИВЕРСАЛНАТА ЕЛЕКТРОННА КАРТА И ЗНАКЪТ НА ЗВЯРА - АНТИХРИСТ

Известен специалист в глобализационните технологии съобщи, че след срещата му с един от разработващите универсалните електронни карти, се счита дължен да оповести всички граждани за следното:

При фотографиране на хората за получаване на универсална електронна карта (които ще се изработват непосредствено в пункта за приемане на заявленията), на челата им ще се нанасят невидими за окото бар-кодове. Устройствата за четене на баркодове ще "виждат" тези електронни маркировки, даже и под шапките и забрадките на хората.

Също така, както твърдеше той, когато започне интензивното облъчване, в резултата на най-мощното излъчване, по време на върха на слънчевата активност 2012 - 2013 г, нанесените на челата штрих-кодове ще започнат да стават видими и с невъоръжено око.

Доколкото ни е известно, за тези неща има пророчества на светите отци.

Хората отначало ще се срамуват от видимите от всички, белези на челата си, и ще се стараят да ги прикриват, но после ще започнат открито да ходят с тях, и веднага ще стане видно, кой е подпечатан и кой не е.

Не трябва нито да се паникьосваме, нито да се смеем на тази информация. Бог знае и вижда! Да се молим на Бога и да се каем за прегрешенията си. Ако с нас е Бог, кой ще е против нас!

Помогни ни Боже да запазим трезвомислие и бдителност, за да не Те предадем, и да не приемаме печата на антихриста!


 

Пророчества на юношата Вячеслав Чебаркулски


 

Последният документ ще е световен паспорт, във вид на мъничка, много симпатична, сивичка пластинка. Когато хората получават този универсален документ, специална апаратура, с лъчи, ще им нанася на челото или на дясната ръка, три мънички шестици. В началото те няма да се виждат, но после ще започнат да светят със зеленикава светлина, като електронно табло. Ако човек се опита да се избави от тези шестици и, примерно, си отсече ръката, то шестиците ще се появят на друго място. Тогава даже и на парчета да се насече човек, на всяко от парчетата ще се появят шестиците.

Отначало хората ще се притесняват и ще скриват това клеймо, но после ще престанат да се стесняват и открито ще носят този печат на антихриста.

Постепенно тези хора ще станат много зли. Особено ще се озлобяват на хората, които нямат този печат. Ако човек не издържи на глада и отиде в магазина да си купи храна, тогава, минавайки покрай касата, ще му бъдат нанесени тези три "666". Получилите този номер няма да могат да умрат. Те ще са като безсмъртни. Вячеслав казваше, че ако такъв човек, поради ужасния живот реши да прекрати живота си със самоубийство, и засилвайки се с колата, се блъсне някъде, разлитайки се на парчета, заедно с колата, тогава всички парчета ще се съберат отново, като демоните от филмите на ужасите, и човекът отново ще оживее.


 

Послепис.

Лазерните татуировки се изпробва вече 15 години в Дизниленд. Там на хората, които се задържат повече от неколко дни, им предлагат картичка за постоянно ползване, или лазерна татуировка на лявата ръка. По този начин се проверявало, как хората ще реагират, и ще привикнат, ли с времето, към нововъведението? Всичко това е само проверка, за да се приуачват хората постепенно, към това, докато стане задължително за всички. В Холандия още преди седем години започнаха да поставят лазерни татуировки на челата на бездомните. При което казват на хората, че по този начин ще се ограничава престъпността, особено в Амстердам. През това време лазерната татуировка, частично е въведена и официално. Под предлог за по-бързо оформяне на документите на бизнесмените при пътуване, в американските аерогари вече са монтирани прибори за четене на тези невидими маркировки, нанесени на дясната ръка. И броят на хората, които се обръщат към тази услуга, расте постоянно, защото - времето е пари.

.................
 

В откровението от Йоана, пише:

"И той ще направи, щото на всички, малки и големи, богати и бедни, роби и свободни, да се тури знак на дясната ръка или на челото, и никой да не може, нито да купува, нито да продава, освен онзи, който има този знак, или името на звяра, или числото му. Тук е мъдростта. Който има ум, нека изчисли името на звяра, защото числото му е име на човек, и то е 666." 

(А по нататък в Откровението (или на гръцки - Апокалипсиса) пише и за следното най-страшно Божие предупреждение: "Който се съгласи да му постават този знак... ще пие от винното на яростта Божия!!!)

 

 Гласувай:
2
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене