Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 8093968
Постинги: 7761
Коментари: 3331
Гласове: 5494
Календар
«  Януари, 2019  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Босия
4. Десислава Иванчева
5. Подписка за национален референдум срещу приемането на еврото като официална валута в България
6. Ради Атанасов
7. Драмата на спътницата на покойния Константин Иванов - Коци
8. Планът за съсипването на България
9. Протоколи на ционските мъдреци
10. Български исторически календар
11. Забравеният д-р Ганчо Ценов
12. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
13. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
14. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
15. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
16. Забравеният д-р Янко Янев
17. Православието
18. Планът "Еврия"
19. Сайт с български бойни знамена
20. Исторически видеоблог
21. "Изгубената България" - исторически сайт
22. Българският национализъм (1919 - 1944)
23. Владо Черноземски
24. ANONYMOUS BULGARIA
25. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
26. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
27. Самиздател Григор Симов
28. Военное обозрение
29. На пути к «Великому Израилю»: главарём ИГИЛ является штатный агент Моссада Шимон Эллиот
Постинг
19.04.2016 02:55 - Съпругата на един от ВЕТЕРАНИТЕ на Българската национална борба за суверенитет, Обединена България, могъщество и достойнство - ЖЕРТВА НА КМЕТСКО ИЗДЕВАТЕЛСТВО!!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 500 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.04.2016 03:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Над съпругата на един от ВЕТЕРАНИТЕ на Българската национална борба за суверенитет, Обединена България, могъщество, достойнство и истинска демокрация, но също и виден защитник правата на човека (В частност и на тези на българите - мюсюлмани и на хората с турско народосъзнание и майчин език!) и верен съратник на Илия Минев - БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛИСТ - Константин Иванов-"Коци" от Монтана, продължава да се извършват БРУТАЛЕН ТЕРОР, ПСИХИЧЕСКИ И ДОРИ ФИЗИЧЕСКИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА под диктовката на местната мафия и управляваща РАЗБОЙНИЧЕСКА КЛИКА на тамошния кмет - Златко Живков (Ужким "независим", а преди от "ВМРО - НИЕ", по - преди пък "син"!)!
Накрая ще видите и в резюме: Защо напуснах БНРП?!... (Или още за "националистите" - партократи, "гушнали" се с ПАЛАЧИТЕ НА НАЦИОНАЛИСТИ!)

  Христо Ангелов до: Българска Антикомунистическа Партия (БАП) 13 февруари ·   

Публикувах това и на стената на настоящия Председател на сегашното НДЗПЧ - с патрон Илия Минев - господин Огнян Цеков.
Реакция - 0...
Нито един "патриот" и "антикомунист" явно, не го е видял?!...
Пак казвам, че в случая няма да се спирам на лицето Георги Жеков и моето мнение за него, което вече съм споделял, а изцяло върху ЛИЧНОСТТА И ПАМЕТТА НА МОЯ СЪМИШЛЕНИК И макар и "задочен" - краткотраен съпартиец - Константин Иванов - Коци!
Поне да го бяхте СПОДЕЛИЛИ, "другари" измислени 

"антикомунисти" и "келепирджии"!

Жалка картинка...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1541044632886788&id=100010489661264

Hristo Angelov до: Огнян Цеков
3 януари · 
Това написах и споделих в навечерието на светлия Християнски празник - Рождество Христово на стената си и в няколко "патриотични" групи - през известни интервали от време и на два пъти!
Познайте от пръв път, имаше ли някаква реакция?
Жалко, че "не особено уважавана", нека кажем от мен персона - САМО И ЕДИНСТВЕНО дава гласност на случая...
Призовавам и тук, поради лична невъзможност да реагирам в момента, който има такава, особено е близо до тази част на страната и се чувства и определя като СПОДВИЖНИК НА БАЙ ИЛИЯ МИНЕВ, БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ, НАЦИОНАЛИСТ, АНТИКОМУНИСТ, ДЕМОКРАТ или просто почтен ЧОВЕК СЪС СЪВЕСТ И МОРАЛ И НЯКАКВА ВЯРА В БОГ, независимо от своята религия!.... Нека се свърже с жената и помогне според силите си - с това от което има нужда в момента!
Нека организираме НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ И ИНИЦИАТИВА ЗА СПИРАНЕ НА ТОРМОЗА НАД СЪПРУГАТА НА ПОКОЙНИЯ, НО ВЕЧНО ЖИВ В СЪРЦАТА НИ БЪЛГАРИН И ПАТРИОТ - С ЖИВОТ, ЖИВЯН САМО В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ДА НИ ИМА НАС ДНЕС - ОТ СТРАНА НА МЕСТНАТА, ВЛАСТВАЩА - СТАТУКВЕНА БАНДА И КЛИКА!
Кликата на КОЛАБОРАЦИОНИСТИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ И НА: "предател верен и жив предвестник 
на нови тегла за сиромаси, 
нов кърджалия в нова полуда, 
кой продал брата, убил баща си?!", съответно слугуващи НА: "син на Лойола и брат на Юда"!!!

Hristo Angelov
23 декември 2015 г. в 18:38
Драги български националисти в моята приятелска листа и особено общински съветници, хора по структурите на така наречени националистически партии и прочие!
Драги християни, мюсюлмани и хора със СЪВЕСТ!...
Над съпругата на един от ВЕТЕРАНИТЕ на Българската национална борба за суверенитет, Обединена България, могъщество, достойнство и истинска демокрация, но също и виден защитник правата на човека (В частност и на тези на българите - мюсюлмани и на хората с турско народосъзнание и майчин език!) и верен съратник на Илия Минев - БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛИСТ - Константин Иванов-"Коци" от Монтана, продължава да се извършват БРУТАЛЕН ТЕРОР, ПСИХИЧЕСКИ И ДОРИ ФИЗИЧЕСКИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА под диктовката на местната мафия и управляваща РАЗБОЙНИЧЕСКА КЛИКА на тамошния кмет - Златко Живков (Ужким "независим", а преди от "ВМРО - НИЕ", по - преди пък "син"!)!
Няма да коментирам тук, водещия на това онлайн - предаване и неговата личност... Правил съм го друг път и на други места.
Нека сега, съсредоточим своето внимание в далеч по - важния аспект!
Ако са останали БЪЛГАРИ, ако са останали НАЦИОНАЛИСТИ и то с възможности и на власт в някое село, община и прочие и ако въобще има БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ в листата ми, България и по света - с някакви относителни възможности, апелирам да се намесят спрямо силите и възможностите си!
Нека потърсят контакт с тази изстрадала жена... Нека обединим усилията си и направим нещо, според нуждите и! Осигурявайки и правна помощ, духовна и морална подкрепа, а защо не според силите си и МАТЕРИАЛНА ТАКАВА, ако има нужда и бъдейки все пак горд човек, който няма да излезе да проси публично чрез кампании за набиране на дарения и така нататък?!...
Нека обединим сили и се докажем като ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И НАЦИОНАЛИСТИ, а не "национализма" ни да стои само във фейсбук - групите и предимно да се изразява в омраза, неприязън и вербална агресия към хората с различна народопринадлежност от нашата или дори с нашата народопринадлежност и майчин език, но с различна религия!
Нека покажем преди всичко, че МОЖЕМ ДА СМЕ СОЛИДАРНИ СЪС "СВОИТЕ" - ПРЕДИ ДА МРАЗИМ ОСТАНАЛИТЕ и търсим все вината другаде!
Ако някъде има кмет с патриотични възгледи и съзнание, нека осигури някакъв терен, имот или жилище на тази жена и я покани в своето населено място, че да може да изкара поне последните си дни с достойнство и на спокойствие или нека по - многоимотните наши съмишленици и сънародници, също помислят по този въпрос... Понеже се съмнявам, че има кмет някъде с такива възгледи в момента! Дори в последното село.
Тук е мястото да кажа, че имам малък "неплатен данък", но не съвсем по своя вина, като бивш съпартиец на Константин Иванов - "Коци" в така наречената Българска национално - радикална партия...
Казвам не по своя вина, защото тогавашното ЦР и местна структура или Комитет в неговия град, не ни уведоми за проблемите и натиска срещу него и семейството му и факта, че той боледува тежко и как прекарва своите последни дни и мигове!
Тази партия, на която той посвети своите последни дни и създаде една от най - могъщите и структури в страната от която местната бандитско - продажническа и еничарска шайка трепереше буквално, не организира никаква кампания в помощ на този Човек и непризнат наш НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ - ВЕРЕН ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА АПОСТОЛА ЛЕВСКИ, БЕНКОВСКИ, РАКОВСКИ И ИЛИЯ МИНЕВ!...
Казвам "бивш" мой съпартиец, защото вече не е сред нас и защото аз напуснах тази партия в 2009-а и след поредното и предизборно падение и капитулация пред нашите идейни и смъртни врагове и такива на България!
Не че е "бивш" мой съидейник, защото той ще остане, не само винаги такъв, а един от ЕТАЛОНИТЕ И ЕДНА ОТ "ИКОНИТЕ" НА НАШАТА БОРБА ЗА НАЦИОНАЛНО НЕЗАВИСИМА, МОГЪЩА, СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА И ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И НА ВСИЧКИ КОИТО ДЪРЖАТ НА НЕЯ И СА БЪЛГАРИ ПО НАЦИОНАЛНО САМОСЪЗНАНИЕ!
Ние можем само да се учим от него и за съжаление, не на всички ни се удава да имаме неговия характер и издръжливост пред всичко което е преживял, редом с Илия Минев, Николай Галев и останалата "плеяда" титани на своето време и на нашето съвремие!
Тук е момента да кажа и за своя грях пред неговата Памет, макар и несъзнателен...
Тук е момента да кажа, нещо което дълго премълчавах, а именно факта, че структурата след него - съставена от бивши членове и местни водачи на партия "Атака", а преди това били при различни "сини", както и състоящи е от един служител в МИНИСТЕРСТВО НА ДПС - по това време, ПОРУГАХА НЕГОВАТА ПАМЕТ - ПОДКРЕПЯЙКИ ЕДИН ОТ НЕГОВИТЕ ПАЛАЧИ И ТЕЗИ НА СЪПРУГАТА МУ И ДОСЕГА, по време на Местните избори в 2007-а година!
Това ми заяви един от местните им водачи и то с гордост - чрез разговор в скайп!
Разбира се, това няма как да е станало и без знанието и съгласието на ЦР на БНРП и поне това на нейния Подпредседател, който честично ходеше до Монтана...
В същия момент, в Бюлетина на БНРП се "лееха крокодилски сълзи" за нашия съидейник - Константин Иванов!
За тормоза и унищожението на него и семейството му от местната властваща - башибозушка банда, много наподобяваща плевенските такива прочие, научих доста по - късно и дори чак след напускането на тази партия!...
Признавам си, че съм вършил неосъзнат грях пред Паметта на нашите ПЪРВООБРАЗИ, бъдейки там още повече от година и се надявам да ми бъде простено от Бог и душите на нашите ГЕРОИ НА НАЙ - НОВОТО ВРЕМЕ И НАШАТА БОРБА от онзи свят.
Амин
Сега е момента, ние да ИЗКУПИМ ТОЗИ ТЕЖЪК ГРЯХ пред историята на България и пред идните поколения, че да дадем нищожен шанс, все пак да я има някога България отново!
Български националисти! 
НЕКА НЕ БЪДЕМ БЕЗУЧАСТНИ КЪМ СЪДБАТА НА НАШИТЕ ДРУГАРИ И МЪЧЕНИЦИ НА НАШАТА КАУЗА В БЕДА! 
Защото историята някой ден, ако случайно има изобщо българско идно поколение, ЩЕ НИ ПРЕЗРЕ И ЗАПЛЮЕ!...
https://www.youtube.com/watch?v=hz336TLMqvI
Разговорът със Зоя Андреева е във втората половина на предаването.
Там можете да чуете и преди него, откъси от изказвания на самия неин съпруг - безсмъртният Константин Иванов - "Коци", който НЕ БЕЗ "ЧОВЕШКА ПОМОЩ" - отиде и избра да отиде ВЪВ ВЕЧНОСТТА!
Вечността на нашите СЪРЦА, УМОВЕ И ДУШИ!
ВЕЧНА ПАМЕТ!

  image Безкомпромисно с Георги Жеков Август 2015 Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор. YOUTUBE.COM   Харесва миShow more reactions КоментарСподеляне Коментари image Христо Ангелов Фактите които изнасям, трябва да станат ОБЩОИЗВЕСТНИ! Крайно време е! Имахме ли у нас въобще "националистическа" партия след 1989-а и легално регистрирана такава след 1944-а?!...   "}" data-testid="ufi_comment_like_link" href="https://www.facebook.com/groups/152681701432948/permalink/1092068514160924/#" role="button" title="Харесвам този коментар" style="color: rgb(59, 89, 152); cursor: pointer; text-decoration: none;">Харесвам · Отговор · 1 · 13 февруари в 04:06 Христо Ангелов до: Огнян Цеков 3 януари ·   

Това написах и споделих в навечерието на светлия Християнски празник - Рождество Христово на стената си и в няколко "патриотични" групи - през известни интервали от време и на два пъти!
Познайте от пръв път, имаше ли някаква реакция?
Жалко, че "не особено уважавана", нека кажем от мен персона - САМО И ЕДИНСТВЕНО дава гласност на случая...
Призовавам и тук, поради лична невъзможност да реагирам в момента, който има такава, особено е близо до тази част на страната и се чувства и определя като СПОДВИЖНИК НА БАЙ ИЛИЯ МИНЕВ, БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ, НАЦИОНАЛИСТ, АНТИКОМУНИСТ, ДЕМОКРАТ или просто почтен ЧОВЕК СЪС СЪВЕСТ И МОРАЛ И НЯКАКВА ВЯРА В БОГ, независимо от своята религия!.... Нека се свърже с жената и помогне според силите си - с това от което има нужда в момента!
Нека организираме НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ И ИНИЦИАТИВА ЗА СПИРАНЕ НА ТОРМОЗА НАД СЪПРУГАТА НА ПОКОЙНИЯ, НО ВЕЧНО ЖИВ В СЪРЦАТА НИ БЪЛГАРИН И ПАТРИОТ - С ЖИВОТ, ЖИВЯН
САМО В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ДА НИ ИМА НАС ДНЕС - ОТ СТРАНА НА МЕСТНАТА, ВЛАСТВАЩА - СТАТУКВЕНА БАНДА И КЛИКА!
Кликата на КОЛАБОРАЦИОНИСТИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ И НА: "предател верен и жив предвестник 
на нови тегла за сиромаси, 
нов кърджалия в нова полуда, 
кой продал брата, убил баща си?!", съответно слугуващи НА: "син на Лойола и брат на Юда"!!!


Hristo Angelov
23 декември 2015 г. в 18:38
Драги български националисти в моята приятелска листа и особено общински съветници, хора по структурите на така наречени националистически партии и прочие!
Драги християни, мюсюлмани и хора със СЪВЕСТ!...
Над съпругата на един от ВЕТЕРАНИТЕ на Българската национална борба за суверенитет, Обединена България, могъщество, достойнство и истинска демокрация, но също и виден защитник правата на човека (В частност и на тези на българите - мюсюлмани и на хората с турско народосъзнание и майчин език!) и верен съратник на Илия Минев - БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛИСТ - Константин Иванов-"Коци" от Монтана, продължава да се извършват БРУТАЛЕН ТЕРОР, ПСИХИЧЕСКИ И ДОРИ ФИЗИЧЕСКИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА под диктовката на местната мафия и управляваща РАЗБОЙНИЧЕСКА КЛИКА на тамошния кмет - Златко Живков (Ужким "независим", а преди от "ВМРО - НИЕ", по - преди пък "син"!)!
Няма да коментирам тук, водещия на това онлайн - предаване и неговата личност... Правил съм го друг път и на други места.
Нека сега, съсредоточим своето внимание в далеч по - важния аспект!
Ако са останали БЪЛГАРИ, ако са останали НАЦИОНАЛИСТИ и то с възможности и на власт в някое село, община и прочие и ако въобще има БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ в листата ми, България и по света - с някакви относителни възможности, апелирам да се намесят спрямо силите и възможностите си!
Нека потърсят контакт с тази изстрадала жена... Нека обединим усилията си и направим нещо, според нуждите и! Осигурявайки и правна помощ, духовна и морална подкрепа, а защо не според силите си и МАТЕРИАЛНА ТАКАВА, ако има нужда и бъдейки все пак горд човек, който няма да излезе да проси публично чрез кампании за набиране на дарения и така нататък?!...
Нека обединим сили и се докажем като ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И НАЦИОНАЛИСТИ, а не "национализма" ни да стои само във фейсбук - групите и предимно да се изразява в омраза, неприязън и вербална агресия към хората с различна народопринадлежност от нашата или дори с нашата народопринадлежност и майчин език, но с различна религия!
Нека покажем преди всичко, че МОЖЕМ ДА СМЕ СОЛИДАРНИ СЪС "СВОИТЕ" - ПРЕДИ ДА МРАЗИМ ОСТАНАЛИТЕ и търсим все вината другаде!
Ако някъде има кмет с патриотични възгледи и съзнание, нека осигури някакъв терен, имот или жилище на тази жена и я покани в своето населено място, че да може да изкара поне последните си дни с достойнство и на спокойствие или нека по - многоимотните наши съмишленици и сънародници, също помислят по този въпрос... Понеже се съмнявам, че има кмет някъде с такива възгледи в момента! Дори в последното село.
Тук е мястото да кажа, че имам малък "неплатен данък", но не съвсем по своя вина, като бивш съпартиец на Константин Иванов - "Коци" в така наречената Българска национално - радикална партия...
Казвам не по своя вина, защото тогавашното ЦР и местна структура или Комитет в неговия град, не ни уведоми за проблемите и натиска срещу него и семейството му и факта, че той боледува тежко и как прекарва своите последни дни и мигове!
Тази партия, на която той посвети своите последни дни и създаде една от най - могъщите и структури в страната от която местната бандитско - продажническа и еничарска шайка трепереше буквално, не организира никаква кампания в помощ на този Човек и непризнат наш НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ - ВЕРЕН ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА АПОСТОЛА ЛЕВСКИ, БЕНКОВСКИ, РАКОВСКИ И ИЛИЯ МИНЕВ!...
Казвам "бивш" мой съпартиец, защото вече не е сред нас и защото аз напуснах тази партия в 2009-а и след поредното и предизборно падение и капитулация пред нашите идейни и смъртни врагове и такива на България!
Не че е "бивш" мой съидейник, защото той ще остане, не само винаги такъв, а един от ЕТАЛОНИТЕ И ЕДНА ОТ "ИКОНИТЕ" НА НАШАТА БОРБА ЗА НАЦИОНАЛНО НЕЗАВИСИМА, МОГЪЩА, СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА И ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И НА ВСИЧКИ КОИТО ДЪРЖАТ НА НЕЯ И СА БЪЛГАРИ ПО НАЦИОНАЛНО САМОСЪЗНАНИЕ!
Ние можем само да се учим от него и за съжаление, не на всички ни се удава да имаме неговия характер и издръжливост пред всичко което е преживял, редом с Илия Минев, Николай Галев и останалата "плеяда" титани на своето време и на нашето съвремие!
Тук е момента да кажа и за своя грях пред неговата Памет, макар и несъзнателен...
Тук е момента да кажа, нещо което дълго премълчавах, а именно факта, че структурата след него - съставена от бивши членове и местни водачи на партия "Атака", а преди това били при различни "сини", както и състоящи е от един служител в МИНИСТЕРСТВО НА ДПС - по това време, ПОРУГАХА НЕГОВАТА ПАМЕТ - ПОДКРЕПЯЙКИ ЕДИН ОТ НЕГОВИТЕ ПАЛАЧИ И ТЕЗИ НА СЪПРУГАТА МУ И ДОСЕГА, по време на Местните избори в 2007-а година!
Това ми заяви един от местните им водачи и то с гордост - чрез разговор в скайп!
Разбира се, това няма как да е станало и без знанието и съгласието на ЦР на БНРП и поне това на нейния Подпредседател, който честично ходеше до Монтана...
В същия момент, в Бюлетина на БНРП се "лееха крокодилски сълзи" за нашия съидейник - Константин Иванов!
За тормоза и унищожението на него и семейството му от местната властваща - башибозушка банда, много наподобяваща плевенските такива прочие, научих доста по - късно и дори чак след напускането на тази партия!...
Признавам си, че съм вършил неосъзнат грях пред Паметта на нашите ПЪРВООБРАЗИ, бъдейки там още повече от година и се надявам да ми бъде простено от Бог и душите на нашите ГЕРОИ НА НАЙ - НОВОТО ВРЕМЕ И НАШАТА БОРБА от онзи свят.
Амин
Сега е момента, ние да ИЗКУПИМ ТОЗИ ТЕЖЪК ГРЯХ пред историята на България и пред идните поколения, че да дадем нищожен шанс, все пак да я има някога България отново!
Български националисти! 
НЕКА НЕ БЪДЕМ БЕЗУЧАСТНИ КЪМ СЪДБАТА НА НАШИТЕ ДРУГАРИ И МЪЧЕНИЦИ НА НАШАТА КАУЗА В БЕДА! 
Защото историята някой ден, ако случайно има изобщо българско идно поколение, ЩЕ НИ ПРЕЗРЕ И ЗАПЛЮЕ!...

https://www.youtube.com/watch?v=hz336TLMqvI
Разговорът със Зоя Андреева е във втората половина на предаването.
Там можете да чуете и преди него, откъси от изказвания на самия неин съпруг - безсмъртният Константин Иванов - "Коци", който НЕ БЕЗ "ЧОВЕШКА ПОМОЩ" - отиде и избра да отиде ВЪВ ВЕЧНОСТТА!
Вечността на нашите СЪРЦА, УМОВЕ И ДУШИ!
ВЕЧНА ПАМЕТ!

  image Безкомпромисно с Георги Жеков Август 2015 Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор. YOUTUBE.COM   Харесва миShow more reactions КоментарСподеляне   1Огнян Цеков 1 споделяне


Гласувай:
1
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене