Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9988160
Постинги: 7845
Коментари: 3423
Гласове: 6303
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
19.04.2016 02:55 - Съпругата на един от ВЕТЕРАНИТЕ на Българската национална борба за суверенитет, Обединена България, могъщество и достойнство - ЖЕРТВА НА КМЕТСКО ИЗДЕВАТЕЛСТВО!!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 1104 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.04.2016 03:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Над съпругата на един от ВЕТЕРАНИТЕ на Българската национална борба за суверенитет, Обединена България, могъщество, достойнство и истинска демокрация, но също и виден защитник правата на човека (В частност и на тези на българите - мюсюлмани и на хората с турско народосъзнание и майчин език!) и верен съратник на Илия Минев - БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛИСТ - Константин Иванов-"Коци" от Монтана, продължава да се извършват БРУТАЛЕН ТЕРОР, ПСИХИЧЕСКИ И ДОРИ ФИЗИЧЕСКИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА под диктовката на местната мафия и управляваща РАЗБОЙНИЧЕСКА КЛИКА на тамошния кмет - Златко Живков (Ужким "независим", а преди от "ВМРО - НИЕ", по - преди пък "син"!)!
Накрая ще видите и в резюме: Защо напуснах БНРП?!... (Или още за "националистите" - партократи, "гушнали" се с ПАЛАЧИТЕ НА НАЦИОНАЛИСТИ!)

  Христо Ангелов до: Българска Антикомунистическа Партия (БАП) 13 февруари ·   

Публикувах това и на стената на настоящия Председател на сегашното НДЗПЧ - с патрон Илия Минев - господин Огнян Цеков.
Реакция - 0...
Нито един "патриот" и "антикомунист" явно, не го е видял?!...
Пак казвам, че в случая няма да се спирам на лицето Георги Жеков и моето мнение за него, което вече съм споделял, а изцяло върху ЛИЧНОСТТА И ПАМЕТТА НА МОЯ СЪМИШЛЕНИК И макар и "задочен" - краткотраен съпартиец - Константин Иванов - Коци!
Поне да го бяхте СПОДЕЛИЛИ, "другари" измислени 

"антикомунисти" и "келепирджии"!

Жалка картинка...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1541044632886788&id=100010489661264

Hristo Angelov до: Огнян Цеков
3 януари · 
Това написах и споделих в навечерието на светлия Християнски празник - Рождество Христово на стената си и в няколко "патриотични" групи - през известни интервали от време и на два пъти!
Познайте от пръв път, имаше ли някаква реакция?
Жалко, че "не особено уважавана", нека кажем от мен персона - САМО И ЕДИНСТВЕНО дава гласност на случая...
Призовавам и тук, поради лична невъзможност да реагирам в момента, който има такава, особено е близо до тази част на страната и се чувства и определя като СПОДВИЖНИК НА БАЙ ИЛИЯ МИНЕВ, БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ, НАЦИОНАЛИСТ, АНТИКОМУНИСТ, ДЕМОКРАТ или просто почтен ЧОВЕК СЪС СЪВЕСТ И МОРАЛ И НЯКАКВА ВЯРА В БОГ, независимо от своята религия!.... Нека се свърже с жената и помогне според силите си - с това от което има нужда в момента!
Нека организираме НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ И ИНИЦИАТИВА ЗА СПИРАНЕ НА ТОРМОЗА НАД СЪПРУГАТА НА ПОКОЙНИЯ, НО ВЕЧНО ЖИВ В СЪРЦАТА НИ БЪЛГАРИН И ПАТРИОТ - С ЖИВОТ, ЖИВЯН САМО В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ДА НИ ИМА НАС ДНЕС - ОТ СТРАНА НА МЕСТНАТА, ВЛАСТВАЩА - СТАТУКВЕНА БАНДА И КЛИКА!
Кликата на КОЛАБОРАЦИОНИСТИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ И НА: "предател верен и жив предвестник 
на нови тегла за сиромаси, 
нов кърджалия в нова полуда, 
кой продал брата, убил баща си?!", съответно слугуващи НА: "син на Лойола и брат на Юда"!!!

Hristo Angelov
23 декември 2015 г. в 18:38
Драги български националисти в моята приятелска листа и особено общински съветници, хора по структурите на така наречени националистически партии и прочие!
Драги християни, мюсюлмани и хора със СЪВЕСТ!...
Над съпругата на един от ВЕТЕРАНИТЕ на Българската национална борба за суверенитет, Обединена България, могъщество, достойнство и истинска демокрация, но също и виден защитник правата на човека (В частност и на тези на българите - мюсюлмани и на хората с турско народосъзнание и майчин език!) и верен съратник на Илия Минев - БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛИСТ - Константин Иванов-"Коци" от Монтана, продължава да се извършват БРУТАЛЕН ТЕРОР, ПСИХИЧЕСКИ И ДОРИ ФИЗИЧЕСКИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА под диктовката на местната мафия и управляваща РАЗБОЙНИЧЕСКА КЛИКА на тамошния кмет - Златко Живков (Ужким "независим", а преди от "ВМРО - НИЕ", по - преди пък "син"!)!
Няма да коментирам тук, водещия на това онлайн - предаване и неговата личност... Правил съм го друг път и на други места.
Нека сега, съсредоточим своето внимание в далеч по - важния аспект!
Ако са останали БЪЛГАРИ, ако са останали НАЦИОНАЛИСТИ и то с възможности и на власт в някое село, община и прочие и ако въобще има БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ в листата ми, България и по света - с някакви относителни възможности, апелирам да се намесят спрямо силите и възможностите си!
Нека потърсят контакт с тази изстрадала жена... Нека обединим усилията си и направим нещо, според нуждите и! Осигурявайки и правна помощ, духовна и морална подкрепа, а защо не според силите си и МАТЕРИАЛНА ТАКАВА, ако има нужда и бъдейки все пак горд човек, който няма да излезе да проси публично чрез кампании за набиране на дарения и така нататък?!...
Нека обединим сили и се докажем като ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И НАЦИОНАЛИСТИ, а не "национализма" ни да стои само във фейсбук - групите и предимно да се изразява в омраза, неприязън и вербална агресия към хората с различна народопринадлежност от нашата или дори с нашата народопринадлежност и майчин език, но с различна религия!
Нека покажем преди всичко, че МОЖЕМ ДА СМЕ СОЛИДАРНИ СЪС "СВОИТЕ" - ПРЕДИ ДА МРАЗИМ ОСТАНАЛИТЕ и търсим все вината другаде!
Ако някъде има кмет с патриотични възгледи и съзнание, нека осигури някакъв терен, имот или жилище на тази жена и я покани в своето населено място, че да може да изкара поне последните си дни с достойнство и на спокойствие или нека по - многоимотните наши съмишленици и сънародници, също помислят по този въпрос... Понеже се съмнявам, че има кмет някъде с такива възгледи в момента! Дори в последното село.
Тук е мястото да кажа, че имам малък "неплатен данък", но не съвсем по своя вина, като бивш съпартиец на Константин Иванов - "Коци" в така наречената Българска национално - радикална партия...
Казвам не по своя вина, защото тогавашното ЦР и местна структура или Комитет в неговия град, не ни уведоми за проблемите и натиска срещу него и семейството му и факта, че той боледува тежко и как прекарва своите последни дни и мигове!
Тази партия, на която той посвети своите последни дни и създаде една от най - могъщите и структури в страната от която местната бандитско - продажническа и еничарска шайка трепереше буквално, не организира никаква кампания в помощ на този Човек и непризнат наш НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ - ВЕРЕН ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА АПОСТОЛА ЛЕВСКИ, БЕНКОВСКИ, РАКОВСКИ И ИЛИЯ МИНЕВ!...
Казвам "бивш" мой съпартиец, защото вече не е сред нас и защото аз напуснах тази партия в 2009-а и след поредното и предизборно падение и капитулация пред нашите идейни и смъртни врагове и такива на България!
Не че е "бивш" мой съидейник, защото той ще остане, не само винаги такъв, а един от ЕТАЛОНИТЕ И ЕДНА ОТ "ИКОНИТЕ" НА НАШАТА БОРБА ЗА НАЦИОНАЛНО НЕЗАВИСИМА, МОГЪЩА, СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА И ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И НА ВСИЧКИ КОИТО ДЪРЖАТ НА НЕЯ И СА БЪЛГАРИ ПО НАЦИОНАЛНО САМОСЪЗНАНИЕ!
Ние можем само да се учим от него и за съжаление, не на всички ни се удава да имаме неговия характер и издръжливост пред всичко което е преживял, редом с Илия Минев, Николай Галев и останалата "плеяда" титани на своето време и на нашето съвремие!
Тук е момента да кажа и за своя грях пред неговата Памет, макар и несъзнателен...
Тук е момента да кажа, нещо което дълго премълчавах, а именно факта, че структурата след него - съставена от бивши членове и местни водачи на партия "Атака", а преди това били при различни "сини", както и състоящи е от един служител в МИНИСТЕРСТВО НА ДПС - по това време, ПОРУГАХА НЕГОВАТА ПАМЕТ - ПОДКРЕПЯЙКИ ЕДИН ОТ НЕГОВИТЕ ПАЛАЧИ И ТЕЗИ НА СЪПРУГАТА МУ И ДОСЕГА, по време на Местните избори в 2007-а година!
Това ми заяви един от местните им водачи и то с гордост - чрез разговор в скайп!
Разбира се, това няма как да е станало и без знанието и съгласието на ЦР на БНРП и поне това на нейния Подпредседател, който честично ходеше до Монтана...
В същия момент, в Бюлетина на БНРП се "лееха крокодилски сълзи" за нашия съидейник - Константин Иванов!
За тормоза и унищожението на него и семейството му от местната властваща - башибозушка банда, много наподобяваща плевенските такива прочие, научих доста по - късно и дори чак след напускането на тази партия!...
Признавам си, че съм вършил неосъзнат грях пред Паметта на нашите ПЪРВООБРАЗИ, бъдейки там още повече от година и се надявам да ми бъде простено от Бог и душите на нашите ГЕРОИ НА НАЙ - НОВОТО ВРЕМЕ И НАШАТА БОРБА от онзи свят.
Амин
Сега е момента, ние да ИЗКУПИМ ТОЗИ ТЕЖЪК ГРЯХ пред историята на България и пред идните поколения, че да дадем нищожен шанс, все пак да я има някога България отново!
Български националисти! 
НЕКА НЕ БЪДЕМ БЕЗУЧАСТНИ КЪМ СЪДБАТА НА НАШИТЕ ДРУГАРИ И МЪЧЕНИЦИ НА НАШАТА КАУЗА В БЕДА! 
Защото историята някой ден, ако случайно има изобщо българско идно поколение, ЩЕ НИ ПРЕЗРЕ И ЗАПЛЮЕ!...
https://www.youtube.com/watch?v=hz336TLMqvI
Разговорът със Зоя Андреева е във втората половина на предаването.
Там можете да чуете и преди него, откъси от изказвания на самия неин съпруг - безсмъртният Константин Иванов - "Коци", който НЕ БЕЗ "ЧОВЕШКА ПОМОЩ" - отиде и избра да отиде ВЪВ ВЕЧНОСТТА!
Вечността на нашите СЪРЦА, УМОВЕ И ДУШИ!
ВЕЧНА ПАМЕТ!

  image Безкомпромисно с Георги Жеков Август 2015 Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор. YOUTUBE.COM   Харесва миShow more reactions КоментарСподеляне Коментари image Христо Ангелов Фактите които изнасям, трябва да станат ОБЩОИЗВЕСТНИ! Крайно време е! Имахме ли у нас въобще "националистическа" партия след 1989-а и легално регистрирана такава след 1944-а?!...   "}" data-testid="ufi_comment_like_link" href="https://www.facebook.com/groups/152681701432948/permalink/1092068514160924/#" role="button" title="Харесвам този коментар" style="color: rgb(59, 89, 152); cursor: pointer; text-decoration: none;">Харесвам · Отговор · 1 · 13 февруари в 04:06 Христо Ангелов до: Огнян Цеков 3 януари ·   

Това написах и споделих в навечерието на светлия Християнски празник - Рождество Христово на стената си и в няколко "патриотични" групи - през известни интервали от време и на два пъти!
Познайте от пръв път, имаше ли някаква реакция?
Жалко, че "не особено уважавана", нека кажем от мен персона - САМО И ЕДИНСТВЕНО дава гласност на случая...
Призовавам и тук, поради лична невъзможност да реагирам в момента, който има такава, особено е близо до тази част на страната и се чувства и определя като СПОДВИЖНИК НА БАЙ ИЛИЯ МИНЕВ, БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ, НАЦИОНАЛИСТ, АНТИКОМУНИСТ, ДЕМОКРАТ или просто почтен ЧОВЕК СЪС СЪВЕСТ И МОРАЛ И НЯКАКВА ВЯРА В БОГ, независимо от своята религия!.... Нека се свърже с жената и помогне според силите си - с това от което има нужда в момента!
Нека организираме НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ И ИНИЦИАТИВА ЗА СПИРАНЕ НА ТОРМОЗА НАД СЪПРУГАТА НА ПОКОЙНИЯ, НО ВЕЧНО ЖИВ В СЪРЦАТА НИ БЪЛГАРИН И ПАТРИОТ - С ЖИВОТ, ЖИВЯН
САМО В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ДА НИ ИМА НАС ДНЕС - ОТ СТРАНА НА МЕСТНАТА, ВЛАСТВАЩА - СТАТУКВЕНА БАНДА И КЛИКА!
Кликата на КОЛАБОРАЦИОНИСТИТЕ И ПРОДАЖНИЦИТЕ И НА: "предател верен и жив предвестник 
на нови тегла за сиромаси, 
нов кърджалия в нова полуда, 
кой продал брата, убил баща си?!", съответно слугуващи НА: "син на Лойола и брат на Юда"!!!


Hristo Angelov
23 декември 2015 г. в 18:38
Драги български националисти в моята приятелска листа и особено общински съветници, хора по структурите на така наречени националистически партии и прочие!
Драги християни, мюсюлмани и хора със СЪВЕСТ!...
Над съпругата на един от ВЕТЕРАНИТЕ на Българската национална борба за суверенитет, Обединена България, могъщество, достойнство и истинска демокрация, но също и виден защитник правата на човека (В частност и на тези на българите - мюсюлмани и на хората с турско народосъзнание и майчин език!) и верен съратник на Илия Минев - БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛИСТ - Константин Иванов-"Коци" от Монтана, продължава да се извършват БРУТАЛЕН ТЕРОР, ПСИХИЧЕСКИ И ДОРИ ФИЗИЧЕСКИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА под диктовката на местната мафия и управляваща РАЗБОЙНИЧЕСКА КЛИКА на тамошния кмет - Златко Живков (Ужким "независим", а преди от "ВМРО - НИЕ", по - преди пък "син"!)!
Няма да коментирам тук, водещия на това онлайн - предаване и неговата личност... Правил съм го друг път и на други места.
Нека сега, съсредоточим своето внимание в далеч по - важния аспект!
Ако са останали БЪЛГАРИ, ако са останали НАЦИОНАЛИСТИ и то с възможности и на власт в някое село, община и прочие и ако въобще има БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ в листата ми, България и по света - с някакви относителни възможности, апелирам да се намесят спрямо силите и възможностите си!
Нека потърсят контакт с тази изстрадала жена... Нека обединим усилията си и направим нещо, според нуждите и! Осигурявайки и правна помощ, духовна и морална подкрепа, а защо не според силите си и МАТЕРИАЛНА ТАКАВА, ако има нужда и бъдейки все пак горд човек, който няма да излезе да проси публично чрез кампании за набиране на дарения и така нататък?!...
Нека обединим сили и се докажем като ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ И НАЦИОНАЛИСТИ, а не "национализма" ни да стои само във фейсбук - групите и предимно да се изразява в омраза, неприязън и вербална агресия към хората с различна народопринадлежност от нашата или дори с нашата народопринадлежност и майчин език, но с различна религия!
Нека покажем преди всичко, че МОЖЕМ ДА СМЕ СОЛИДАРНИ СЪС "СВОИТЕ" - ПРЕДИ ДА МРАЗИМ ОСТАНАЛИТЕ и търсим все вината другаде!
Ако някъде има кмет с патриотични възгледи и съзнание, нека осигури някакъв терен, имот или жилище на тази жена и я покани в своето населено място, че да може да изкара поне последните си дни с достойнство и на спокойствие или нека по - многоимотните наши съмишленици и сънародници, също помислят по този въпрос... Понеже се съмнявам, че има кмет някъде с такива възгледи в момента! Дори в последното село.
Тук е мястото да кажа, че имам малък "неплатен данък", но не съвсем по своя вина, като бивш съпартиец на Константин Иванов - "Коци" в така наречената Българска национално - радикална партия...
Казвам не по своя вина, защото тогавашното ЦР и местна структура или Комитет в неговия град, не ни уведоми за проблемите и натиска срещу него и семейството му и факта, че той боледува тежко и как прекарва своите последни дни и мигове!
Тази партия, на която той посвети своите последни дни и създаде една от най - могъщите и структури в страната от която местната бандитско - продажническа и еничарска шайка трепереше буквално, не организира никаква кампания в помощ на този Човек и непризнат наш НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ - ВЕРЕН ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА АПОСТОЛА ЛЕВСКИ, БЕНКОВСКИ, РАКОВСКИ И ИЛИЯ МИНЕВ!...
Казвам "бивш" мой съпартиец, защото вече не е сред нас и защото аз напуснах тази партия в 2009-а и след поредното и предизборно падение и капитулация пред нашите идейни и смъртни врагове и такива на България!
Не че е "бивш" мой съидейник, защото той ще остане, не само винаги такъв, а един от ЕТАЛОНИТЕ И ЕДНА ОТ "ИКОНИТЕ" НА НАШАТА БОРБА ЗА НАЦИОНАЛНО НЕЗАВИСИМА, МОГЪЩА, СОЦИАЛНО СПРАВЕДЛИВА И ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И НА ВСИЧКИ КОИТО ДЪРЖАТ НА НЕЯ И СА БЪЛГАРИ ПО НАЦИОНАЛНО САМОСЪЗНАНИЕ!
Ние можем само да се учим от него и за съжаление, не на всички ни се удава да имаме неговия характер и издръжливост пред всичко което е преживял, редом с Илия Минев, Николай Галев и останалата "плеяда" титани на своето време и на нашето съвремие!
Тук е момента да кажа и за своя грях пред неговата Памет, макар и несъзнателен...
Тук е момента да кажа, нещо което дълго премълчавах, а именно факта, че структурата след него - съставена от бивши членове и местни водачи на партия "Атака", а преди това били при различни "сини", както и състоящи е от един служител в МИНИСТЕРСТВО НА ДПС - по това време, ПОРУГАХА НЕГОВАТА ПАМЕТ - ПОДКРЕПЯЙКИ ЕДИН ОТ НЕГОВИТЕ ПАЛАЧИ И ТЕЗИ НА СЪПРУГАТА МУ И ДОСЕГА, по време на Местните избори в 2007-а година!
Това ми заяви един от местните им водачи и то с гордост - чрез разговор в скайп!
Разбира се, това няма как да е станало и без знанието и съгласието на ЦР на БНРП и поне това на нейния Подпредседател, който честично ходеше до Монтана...
В същия момент, в Бюлетина на БНРП се "лееха крокодилски сълзи" за нашия съидейник - Константин Иванов!
За тормоза и унищожението на него и семейството му от местната властваща - башибозушка банда, много наподобяваща плевенските такива прочие, научих доста по - късно и дори чак след напускането на тази партия!...
Признавам си, че съм вършил неосъзнат грях пред Паметта на нашите ПЪРВООБРАЗИ, бъдейки там още повече от година и се надявам да ми бъде простено от Бог и душите на нашите ГЕРОИ НА НАЙ - НОВОТО ВРЕМЕ И НАШАТА БОРБА от онзи свят.
Амин
Сега е момента, ние да ИЗКУПИМ ТОЗИ ТЕЖЪК ГРЯХ пред историята на България и пред идните поколения, че да дадем нищожен шанс, все пак да я има някога България отново!
Български националисти! 
НЕКА НЕ БЪДЕМ БЕЗУЧАСТНИ КЪМ СЪДБАТА НА НАШИТЕ ДРУГАРИ И МЪЧЕНИЦИ НА НАШАТА КАУЗА В БЕДА! 
Защото историята някой ден, ако случайно има изобщо българско идно поколение, ЩЕ НИ ПРЕЗРЕ И ЗАПЛЮЕ!...

https://www.youtube.com/watch?v=hz336TLMqvI
Разговорът със Зоя Андреева е във втората половина на предаването.
Там можете да чуете и преди него, откъси от изказвания на самия неин съпруг - безсмъртният Константин Иванов - "Коци", който НЕ БЕЗ "ЧОВЕШКА ПОМОЩ" - отиде и избра да отиде ВЪВ ВЕЧНОСТТА!
Вечността на нашите СЪРЦА, УМОВЕ И ДУШИ!
ВЕЧНА ПАМЕТ!

  image Безкомпромисно с Георги Жеков Август 2015 Оналйн изданието на единственото предаване което разкрива истината за продължаващия и до днес комунистически терор. YOUTUBE.COM   Харесва миShow more reactions КоментарСподеляне   1Огнян Цеков 1 споделяне






Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене