Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9991133
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
14.04.2016 17:30 - Помните ли касапката Вера, която разфасова пастрока си? Омъжи се за ченге
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 358 Коментари: 0 Гласове:
1



 автор: varg1 image

 Бруталната касапка Вера Димитрова, която разфасова доведения си баща, се омъжи за ченге. Избраникът на зловещата столична сатанистка се казва Виктор Родригес и е от Колумбия, пише България днес”.

Двамата са заедно от няколко години, но едва наскоро сключват официален брак. Запознава ги един от най-върлите фенове на Вера, испанецът Елио Ернандес. Елио е сериозен бизнесмен с увлечения към масовите убийства и техните извършители. Впечатлен от историята на Вера, той става неин спонсор. Ернандес финансира срещите на касапката с масови убийци от цял свят, който тя впоследствие описва в книгите си.

Освен биографиите им Димитрова дава и практически съвети на феновете си как лично да се разправят с враговете си. Има и инструкции за извършване на сатанински ритуали и жертвопринушения. Зловещите произведения са издадени на английски и испански език и се разпространяват в интернет.

Книгите бързо печелят на Вера хиляди фенове от цял свят. Сред тях е и колумбийският полицай Виктор Родригес. В многобройните си разговори с касапката той признава, че темата за разчленяването на враговете го вълнува изключително много, но не като полицай. Връзката им бързо прераства в гореща любов и двамата сключват брак. Знаменателното събитие Вера отбелязва с нова снимка в сайта си. На нея тя държи касапски нож. На друга се хвали с огромна бормашина, която иска да използва за забавление.

„Вече си имам мъж. Забелязала съм, че всички мъже, които ми пасват много добре, или са в затвора, или са серийни убийци”, пише опасната Вера. В отговор на поздравленията тя пише, че винаги си е мечтала да се омъжи за ченге, одобряващо увлеченията й.

Намирането на сродна душа вади Вера от депресията, обхванала я след престоя в ареста. Нейни съседи от столичния квартал „Мусагеница” разказват, че тя започва да излиза все по-често по улиците. Усмивката, която грее на лицето на Вера, не успява да стопи ледовете със съседите й. Повечето от тях още не могат да забравят кървавата трагедия от 6 май 2008 г. Тогава след сигнал от клошар ченгета започват да събират найлонови торби с части от трупа на 55-годишния Венелин Караджов. Малко след това се изяснява, че мъжът е разчленен от доведената си дъщеря Вера. При обиск в дома им ченгетата откриват отрязания пенис на Венелин, скрит в буркан под леглото.

При проведените разпити Димитрова охотно признава, че е убила пастрока си. Като мотив посочва нуждата да му отмъсти, след като той дълги години я изнасилвал брутално. Вдъхновение за зловещите си действия касапката намерила от сатанински книги, ритуали и музика, от които е обсебена още от малка.

http://www.blitz.bg/news/article/405316?utm_medium=Facebook&utm_campaign=blitz&utm_source=blitz




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене