Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
22.02.2013 02:27 - Младенов пак ни позори най - нагло от наше име!!!
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 658 Коментари: 0 Гласове:
1



Младенов казва, че България настоява ЕС да признае “Хизбула” за терористична организация! Posted by ANONYMOUS BULGARIA on февруари 18, 2013 in Политици, Ционисти

image

Външният министър на България Николай Евтимов Младенов е обявил в Брюксел на заседание на Съвета на външните министри на европейския блок, че “България настоява” да бъде включена Хизбула в листата на Европейския Съюз за терористичните организации, защото Хизбула не фигурира в този списък.

България настоява радикалната ливанска шиитска групировка “Хизбула” да бъде включена в списъка на ЕС с терористичните организации. Все още обаче ЕС не е взел решение по въпроса.” – Младенов

Малко история сега:

Според бивши служители на Държавна сигурност баща му, Евтим Младенов, е щатен служител на нейното Първо главно управление – свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие. Самият Николай Младенов не отрича тези твърдения, заявявайки, че подобен факт не би имал влияние върху работата му. Според журналиста Кеворк Кеворкян, Младенов е евреин.

image

По времето и след управлението на Жан Виденов, между 1996 и 1998 г. Николай Младенов заема поста програмен директор на фондация “Отворено общество”, София. Според признание на самия Младенов в ефира на БНТ, по онова време участва в международна контрабанда на валута за централата на “Отворено общество” в Белград. Следва длъжност като програмен координатор в Социалния отдел за България на Световната банка. През 1999 основава Европейския институт в София и е негов директор до 2001 г.

Фондация Отворено общество е на унгарския ционист Джордж Сорос и представлява “мозъчен тръст”, за които не знаете – това представлява разсейване на гражданското общество.

Пречетете:

ИСТИНСКИЯТ ЛИК НА ДЖОРДЖ СОРОС

Младенов е племенник на бившия президент Петър Младенов и помогна за влизането във властта на бизнесмени от кръга на ТИМ. Младенов изкарва също и специална школа в израелската войска, там защитава и дипломна работа на тема “Израелските ядрени сили”. Има твърдения, че вероятно при престоя си в Израел Николай Младенов е бил вербуван от Мосад.

Нападение на Ислямската република над Израел ще означава атака срещу България, заяви външният министър Николай Младенов, цитиран от “Аруц Шева” и БГНЕС.

Нашето приятелство с вас е здраво и силно“, категоричен бе Младенов, докато оглеждаше “Стената на плача”.

Николай Младенов е инфилтриран в България, страна-членка на Европейския съюз, и  представлява интересите на ционистите на Ротшилд. За това обявиха Хизбула като виновници, за да могат Израел и САЩ да нападнат Иран, но искат отново и подкрепата на силните от Евро-съюза, и просто това им беше стратегията, да използват България като подлога за престъпленията, които се очакват да бъдат извършени.





Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10051138
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци