Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 9990784
Постинги: 7845
Коментари: 3424
Гласове: 6304
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Инициатива за референдум за излизане на България от ЕС и безпартийно ВНС без хора били досега във властта
4. Български исторически календар
5. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
6. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
7. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
8. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
9. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
10. Забравеният д-р Янко Янев
11. Планът "Еврия"
12. Сайт с български бойни знамена
13. Исторически видеоблог
14. "Изгубената България" - исторически сайт
15. Владо Черноземски
16. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
17. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
18. Реалността днес и която идва...
19. Военное обозрение
20. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
21. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
Постинг
21.02.2013 13:24 - Контрол чрез страх
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 476 Коментари: 0 Гласове:
0



Автор: ufonlo

Представете си следното. Сега е лятото на 2001 и някой идва да ви представи сценарий за филм или книга, като в тях се разказва за терористичен заговор, целящ унищожението на 110 етажните сгради на Световния Търговски Център и част от Пентагона с помощта на отвлечени самолети на гражданската авиация.

Разбира се, че ще се засмеете, и ако сте филмов режисьор или главен редактор, ще го отхвърлите като отговорът ви ще е, че е смешно и неправдоподобно, дори и за роман или култов филм. След всичко, как може един граждански самолет да бъде засичан от радарите, след като първите два вече са ударили кулите близнаци, да преодолее въздушните защити, през пиков час, посред бял ден, и да се вреже право в Пентагона! Да не забравяме, че това е държава, която харчи един млрд. на ден за защита. Това е напълно нелогично и абсурдно!

За съжаление, има някои от нас, които са навътре в нещата - далеч по-тежки събития ще предстоят - и не се смеем. Хората ще приемат много насериозно новината, ако им бъде казано, че ги грози опасност отвън, заради което е крита тайната за НЛО - планът за измама ще е трагедия, която ще засенчи събитията от 11 септември.

Свидетелствата на стотиците държавници, военни и корпоративни вътрешни хора доказаха следното: НЛО съществува, някои са строени от нашите “тъмни” държавни проекти и някои са от извънземни цивилизации, и тази група държи всичко това в тайна, за да може технологията на чуждоземните апарати да бъде крита - до правилното време. Тази технология може и наистина ще замени нуждата от петрол, газ, въглища, ядрената енергетика и много други сегашни енергийни източници.

Това е 5 трилионна индустрия - енергетика и транспортация - в момента е високо централизирана и скъпа. Това са нещата, които въртят целия индустриален свят. Те са майката на всички интереси. Не става дума за пари както вие и аз мислим, а за геополитическа мощ – същата централизирана такава, която поддържа сегашния световния ред. Светът е в състояние на несвършващи войни, безкрайна бедност за голяма част от земните жители и глобална природна екокатастрофа.

Колкото и ужасяваща да е играта, има по-опасна: Контрол чрез страх. Както Вернер фон Браун беше казал 4 години преди смъртта си – Военно-Индустриалният Комплекс ще премине от Студена война, към страни заплахи и Глобален тероризъм (положението, в което се намираме днес), и ще стигне до най-големия ужас: Фалшифицирана заплаха от космоса .

За да оправдаят хвърлените трилиони долари в космически оръжия, света ще бъде измамен чрез опасност от космоса, което ще обедини всички чрез страха, чрез милитаризъм, чрез война.

Когато за пръв път чух за такова нещо през 1992 г., разбира се, засмях се, мислейки си колко абсурдно звучи това. Д-р Росин даде свидетелства пред Проект Разкритие преди 9/11. Все пак повечето НЛО, които са строени тайно от публиката, са използвани да всяват страх, като са причина за някои отвличания. И след Глобалния Тероризъм ще бъдат използвани срещу нас.

Както във филма “Денят на независимостта” (“Independence Day”), светът ще преживее същото.

Всичко това не е ново за мен и други вътрешни хора. В един доклад през 60-те се описваше нуждата от демонизиране на живота в Космоса, за да можем да имаме нов враг. Враг от друга планета, който да обедини хората (в страх и ужас) и това ще е най-крайната подпора за трилионите долари на Военно Индустриалния Комплекс, за което Айзенхауер ни предупреди през 1961 г. (никой тогава не слушаше...).

Така че пост 9/11 сценарий - този, който ще бъде изигран, но не ако повече хора са информирани, като така ще може планът да бъде разобличен, защото няма да могат да излъжат голям брой граждани и политици:

В по-късен етап от ерата на Тероризма - период, по време на който ще има заплахи за детонация на ядрени устройства по света, за да се оправдае военизирането на космоса - публиката ще бъде информирана за заплаха от космоса. Не от астероиди, а от друга заплаха - извънземна.

През последните 40 г. Уфологията, както я наричат, комбинирана с голямата медийната машина, изигра роля в демонизирането на извънземните чрез многото култови филми, които Холивуд направи.

Истинските събития, в които са замесени извънземни, са дълбоко скрити от публиката. Но заплануваната измама ще превърне 9/11 в джудже.

Пиша това, защото бях предупреден от хора, които работят в разузнаването, и които имат сведения за предстоящите такива събития. След всичко, за да имаш враг, трябва да накараш хората да се страхуват и мразят дадена личност, група или категория от хора.

За да стане ясно: тъмните програми могат да симулират извънземно нашествие, използвайки ARV (летящи чинии). Бъдете готови.

При комбиниране на факт с фантастика, и симулирайки НЛО нашествия, които да изглеждат ужасяващи, Планът е да се създаде един нов враг, враг извън пределите на Земята. И кой ще знае за това?

Вие ще сте уведмоени. Защото знаете, че след 60 години, трилиони долари и най-добрите учени в света, държани от тайна, тъмна група - правителство в правителството - е усъвършенствало технологиите до ниво на заблуда, и възможността да атакува Земята и да накара хората да мислят, че са извънземни.

През 1997 г. заведох човек във Вашингтон, за да информира членове на Конгреса и други за този ужасяващ план. Целият ни екип беше с него на посещението тогава. Той занесе скици и обяснение на членовете за космическите кораби, които строят Локхийд и Нортръп, плюс местата, където ще бъдат извършени нападенията по света, за да може лидерите на страните да помислят, че заплахата е отвън, въпреки че няма такава. (Преди да започне с показанията, го закараха на секретно място във Вирджиния, където продължи...) Звучи познато? Вернер фон
Браун предупреди. Други - също.

Космическите оръжия са вече в космоса - част от паралелната космическа програма, която съществува от началото на 60-те. Корабите са построени и готови за употреба. Холограмите в орбита също са готови - и чакат началото. Медиите само ще дооформят нещата.

Знам, че всичко това звучи като научна фантастика - абсурдно и невъзможно. Точно както планът за 9/11 би звучал преди самата дата. Но немислимото може да се повтори някой ден, само ако не сме бдителни. Ако имаше истинска заплаха от космоса, щяхме да я знаем още, когато започнахме да тестваме ядрени оръжия и правихме първите полети извън Земята. Все още дишаме свеж въздух. Заплахата е изцяло човешка.

Източник: "Психо"

http://nlo.zazz.info/?cat=479




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене