Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
15.02.2013 18:37 - СИРИЯ – “РЕВОЛЮЦИЯ” ФИНАНСИРАНА И РЕЖИСИРАНА ОТ САЩ
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 518 Коментари: 0 Гласове:
1



Добре познатия сценарий от Ирак и Либия влиза в действие, за да се сложи ръка върху сирийския петрол

imageАко погледнем вестниците и телевизиите на западните медии, правителството на Асад упражнява с терор и насилие над сирийския народ и заради това народът се бунтува. Народът, който иска правата си, е атакуван с тежко оръжие от армията на Асад, която избива мъже, жени, деца… Асад е диктатор и трябва да се маха!

 

Империализмът не се е променил и не е възможно да се скрие истината. И всъщност се стигна дотам, че вече дори и в западната  преса някои от фактите се признават. Няма съмнение, че все още цялата истина не се признава и много неща продължават да се крият. Но, дори фактите, които вече бяха принудени да признаят и да коментират, разбиха лъжите, за които споменахме по-горе.

В агресията срещу Сирия империализмът използва всичките си възможности. Почти цялата световна преса, телевизии и всички медии са на опашка за лъжлива информация. Ние знаем за натрупания им опит на предаване на неверни новини от предишни примери. Те откриха, че в Ирак Саддам и в Либия Каддафи са диктатори.(които години преди това бяха финансирани също от САЩ, когато сутрудничиха на ЦРУ) А сега казват, че Асад е диктатор.

Но, окупаторите днес сами признават, че реалната причина за нападението над Ирак са петролните ресурси. Стана ясно, че преди да бъде нападната Либия, местните предатели са се договорили с Франция за разпределянето на петрола. В Сирия, искат да докажат че Асад е диктатор, като използват кадри, заснети по време на окупацията на Ирак.

Министърът на външните работи на САЩ Хилъри Клинтън, открито призна за случващото се: “Планираме за времето след Асад… ” – т.е. онези, които воюват срещу Асад, не са опозиционерите, а САЩ и техните наемници. САЩ управляват, те насочват. А онези, които се наричат опозиция, са техните наемници. За това империалистите, а не опозицията планират как ще бъде управлявана Сирия. Докато извършва агресията си, империализмът се държи безразсъдно, погазвайки международното право. 

  • Германия с разузнавателните си кораби събира информация и я предава на наемниците. 
  • Англия от разузнавателните си бази в Кипър събира и предава информация на наемниците чрез агентурната си мрежа.
  • Агентите на ЦРУ в Адана и Хатай решават кои от наемниците да бъдат въоръжени.
  • Наемниците са въоръжавани от империалистите.
  • Наемниците – мародери, наричани опозиция, впрочем получават пари от Катар, Саудитска Арабия и Либия, САЩ също призна за финансиране и въоражаване. Най-безсрамно един от тези платени войници казва, че доходите му са нараснали когато е започнала агресията срещу Сирия.
  • Империалистическите институции и институциите под техен контрол изпълняват задачата да изолират сирийското правителство, армия и народ.
  •  Империалистическите медии се опитват да прикрият агресията срещу сирийския народ с неверни новини. Жестоките убийства, извършвани от наемниците, се представят като извършени от сирийската армия.

САЩ финансира ислямски-екстремисти и наемници, незачитащи живота на собствените си сънародници, срещу които след това се “бори”.

Какво се случи през последните две години, та откриха, че Асад е диктатор? Защо преди това не беше диктатор? Или пък някой натисна копчето и започна оргията на неверни новини? Разбира се, че точно това се случи и има стремеж с неверна информация да бъде излъган народът. Политиката на империализма за световно господство е причината за агресията срещу Сирия. Сирия не се подчинява и затова е един лош пример за народите по света, и затова трябва да бъде окупирана.

  • В Сирия няма нито една империалистическа военна база. Докато нашата страна навсякъде е покрита с американски бази, в Сирия няма нито една американска база.
  • Сирия няма никакви дългове
  • В Сирия петролът е народна собственост. Не е обект за експлоатация. 
  • В Сирия здравето и образованието за народа са безплатни. Целият народ, независимо от етнос и религия, има равни права да използва тези продобивки.
  • В Сирия няма империалистически монополисти. Никакви империалистически фирми не могат да въртят търговия там.
  •  Сирия е светска държава
  •  В Сирия има местни народни организации и тези народни организации сами решават какво да правят (организациите самоопределят своето бъдеще).

 

Правителството и народът в Сирия ясно показаха, че искат мир в страната. Правителството остана вярно на т.нар. план на Анан, изготвен от ООН. Прие наблюдателите на ООН в страната си и позволи да осъществяват контрол. Точно тогава нападенията на империалистическите наемници нарастнаха и навсякъде почнаха да избухват бомби. Тогава леко срамежливо и не съвсем настоятелно беше отправен призив към наемниците и към Сирийското ръководство да спрат нападенията. Защо? Не знаеха ли кой извършва нападенията? Империализмът безгранично подкрепи своите наемници и им създаде условия да извършват нападения. Америка и ЕС нямат намерение да намерят мирно решение на случващото се в Сирия. Тяхната главна цел е да окупират Сирия. За това се преструват, че не виждат жестоките убийства, извършени от техните наемници.

С месеци наред пропагандираха в полза на своите наемниици. Уж правели демократични протести, че митингите им били мирни и т.н. Но вече имаме кадри, които дори западните медии не могат да скрият и ги излъчват, като например: Наемници изхвърлят от покрива на пощата служителите!; Наемниците режат главата на заловен от тях войник и много др.

 

ВНИМАНИЕ ВИДЕОТО СЪДЪРЖА КАДРИ НА НАСИЛИЕ!!! (18+)

КРЕЩЕЙКИ “АЛЛАХ Е ВЕЛИК” СИРИЙСКИ БУНТОВНИЦИ ЕКЗЕКУТИРАТ ЦИВИЛЕН С ЦЯЛ ПЪЛНИТЕЛ…

http://alterinformation.wordpress.com



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10052997
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци