Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
15.02.2013 17:47 - Еврейски терористи и екстремисти отново с клеветни фекалии срещу българите, докато ни занимават как "Хамас заплашвали националната ни сигурност"...
Автор: samvoin Категория: Политика   
Прочетен: 994 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.02.2013 17:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Шалом" поиска България да поеме отговорност за македонските евреи ПАНАЙОТ АНГАРЕВ, ГРИГОР НИКОЛОВ В навечерието на 70-годишнината от спасяването на 48 хил. български евреи Организацията на евреите в България "Шалом" поиска правителството да поеме морална отговорност за депортирането на евреите от Беломорска Тракия, Вардарска Македония и Пирот по време на Втората световна война. "Вина за депортирането на евреите от тези територии имат германските власти заедно с българското пронацистко правителство, както и отсъствието на съпротива на местното население. Българското правителство по време и на място, което то прецени, трябва да поеме моралната отговорност за действията на пронацисткото правителство спрямо евреите през периода 1941 - 1943 г.", се казва в позицията на организацията. В същото време организацията посочва, че спасяването на българските евреи е резултат на действията на по-голямата част от българския народ, църквата и българската нефашистка общественост. "За този акт на българите евреите ще бъдат винаги благодарни", допълват от "Шалом".

Решението на "Шалом" да поиска от българското правителство да поеме морална отговорност за съдбата на депортираните евреи на практика е в синхрон с позицията на Македония. От "Шалом" вчера не можаха да кажат как си представят поемането на отговорността от българското правителство. "Това е въпрос, който не можем да решим, правителството трябва да реши. Ако поискат да се консултират с нас, ще дадем някакво предложение", обясниха от организацията.

Позицията, която ще се отрази на честванията на 70-годишнината от спасяването на българските евреи, е била приета от отчетно-изборна конференция на организацията още на 4 декември 2011 г., но е потвърдена от Изпълнителното бюро на "Шалом" едва на 31 януари т. г. През последните осем години организацията е излизала с подобна официална позиция само още веднъж - след атентата в Сарафово.

Правителствената пресслужба коментира, че МС ще обсъди въпроса за поемането на моралната отговорност, след като получи писмо от организацията. Но от "Шалом" посочиха, че представители на българското правителство са чували за тази позиция по време на заседанията на комитета по честванията. Премиерът е съпредседател от българска страна. В сряда министрите отпуснаха 150 хил. лв. за отбелязване на 70-годишнината. Позицията е била заявена вчера и на дискусия за съдбата на евреите в България в Софийския университет. На него е присъствала и Румяна Бъчварова - началник на кабинета на премиера Бойко Борисов.

Преди година председателят на "Шалом" Максим Бенвенисти заяви в интервю пред "Фокус", че депортацията на евреите е извършена от българската пронацистка власт. Председателят на "Шалом" посочва с притеснение, че Македония използва случилото се за антибългарска пропаганда.

Тя се изрази в македонския филм "Трето полувреме", който внушава, че концлагерът "Треблинка" е бил под съвместен българо-германски контрол, както и че депортацията на 11 хил. македонски евреи там е извършена с ентусиазъм от българските власти. Премиерът на Македония Никола Груевски дори нарече филма "проект от национален интерес". Той стана причина за повишаване на напрежението между София и Скопие. Българският премиер предупреди Македония, че той може да повлияе на решението за членството й в ЕС. На ключовото гласуване България се присъедини към позицията на Гърция срещу започване на преговори с Македония за членство.

"България е страната, която е спасила най-много евреи по време на Втората световна война, 50 000 души, и ги е спасил българският народ, като не е разрешил тогава на Хитлер да ги избие. Ако сме могли, да сме спасили всички евреи в света, но сме могли и сме спасили тези 50 000. Другите държави и това не са направили - далече, далече по-малко - една, две държави, са спасили по 300 - 400 души. И България - да заслужи да се правят филми срещу България? Заради приятелството си, заради обичта си, заради своята откритост...Това е все едно сега да обвиниш някой, че в Африка има бедстващи от жажда или от глад хора. Защо не ги спасят? Има толкова богати държави", коментира в края на м.г. Борисов.


СЕГА Форум - Мнения:  112  Видими 
sim4o 14 Февруари 2013 20:07
 
А евреите- колко българи при избиванията и, геноцида и етническите чистки над нашия народ спасиха?!
Кое еврейско семейство приюти българско дете?!
В кой град евреите се надигнаха да протестират??!
Стайнбек 14 Февруари 2013 20:19
 
Да се извинят те за "Сюлейман безумний", който при това и лично е клал!
vi7 14 Февруари 2013 20:22
 
Аз пък искам да бъдат наказани всичките участници в така нареченият "Народен Съд", чрез който ефективно унищожиха българската интелигенция. По имената ще ги познаете:
Ето ги имената на народните съдници:


1. Богдан Саздов – председател (роднина на Лидия Шулева (Биджерано) от НДСВ);
2. Стефан Манов - член на съда, заместник-председател;
3. Вяра Начева - член на съда;
4. Тодор Милев Божилов - член на съда;
5. Давид Николов* - съдия от Апелативния съд;
6. Йордан Шумков - военен съдия;
7. Рада Тодорова - член на съда;
8. Васил Хр. Гърбов - член на съда;
9. Райна Тодорова Петкова - член на съда;
10. Димитър М. Тошев - член на съда;
11. Крум М. Михайлов - член на съда;
12. Мишо Димитров Мишев - член на съда;
13. Сергей Златанов - член на съда;
14. Георги Петров - главен обвинител;
15. Никола Гавраилов - обществен обвинител;

***


Придържайте се към темата и не помествайте толквоа дълги постинги, приложете линк, ако се позовавате на дълъг текст!

beagle 14 Февруари 2013 20:28
 
image В "топлото" си казах,
С това си изявление, "ШАЛОМ" изненадващо прокарва стила на доган-местанската "дипломация", във вътрешните горести на Родината. Внимание: Има и подкупни люде, сред нашите евреи. По-задълбочено и тревожно дори, ми тълкувайте мислата... image
щурчо 14 Февруари 2013 20:29
 
Та какви ги е вършел Шаломеца Сюлейман паша по нашите земи и ще ли шаломци се извинят и да заплатят на българите това нещо: На 19-21 юли 1877 г. от 48 000 редовна турска армия, командвана от Сюлейман паша, са изклани с невероятни садистични практики между 5 и 15 хил. българи, а други към 1200 души загиват от глад и преживените ужаси. Хиляди млади момчета, девойки и жени са отвлечени към Турция. Хора са одирани живи, печени на кол, разпъвани на кръст и приковавани. На бременни са разпаряни коремите и са вадени неродените деца. [6][необходимо е уточнение][7][необходимо е уточнение][8][необходимо е уточнение][9][необходимо е уточнение]Само в църквата „Св. Троица“ са изклани 2500 души. Изколват и събралите се в „Св. Богородица“ и „Св. Николай“. Храмовете са обстрелвани с артилерия и изгорени. Това е може би най-голямото документирано клане в българската история и един от най-трагичните моменти за Стара Загора.
Градът е изгорен до основи и обезлюден. Хиляди напускат и не се завръщат повече в Стара Загора. Дори много тогавашни съвременници смятат, че повече на това място няма да съществува град. По онова време в града остават едва 1 089 дома с 10 650 души, което е едва 1/3 от населението на Стара Загора преди опожаряването и Старозагорското въстание от 1875 г.

image
 
тото 14 Февруари 2013 20:54
 
"Решението на "Шалом" да поиска от българското правителство да поеме морална отговорност за съдбата на депортираните евреи на практика е в синхрон с позицията на Македония" - Сега в Скопие ще настане такъв антибългарски вой, какъвто не е имало никога до сега! Много жалко, че българските евреи забиват нож в гърба на родината си точно сега, когато македонските сърбомани най настояват да се случи... image image
генек 14 Февруари 2013 20:57
 
Та откъде викате се появяват антисемитските настроения?
--------------------------
Блогът на Генек

щурчо 14 Февруари 2013 21:06
 
"...Соломон Леви Явиш е цариградско дьонме - ислямизиран евреин, европейски възпитаник, бивш професор по литература от Парижката сорбона, масон, който остава печално известен на българското общество с артистичния си псевдоним СЮЛЕЙМАН ПАША..."
Стайнбек 14 Февруари 2013 21:06
 
Доста прозрачно е чия е ръката, финансирала филма "Трето полувреме". Коя ли е таз ръчица?
щурчо 14 Февруари 2013 21:11
 
Още нещо за друг важен Шаломист:

"...Бениамин Биконсфилд Дизраели
Тъй нагло лордът с хладен вид
министерската реч си каза —
и тих, циничен, зверовит,
блъвна си страшната омраза
към нас и лъжейки без стид,
очите на света замаза.
О, Английо, защо ли днес
бездушен жид те управлява?
ИВАН ВАЗОВ..."
emacs 14 Февруари 2013 21:15
 
За пореден път се убеждавам, че българските комуняги са национални предатели.
dialdi 14 Февруари 2013 21:25
 
България не е и не може да бъде замесвана в Холокоста!!! До толкова, до колкото едно или друго правителство в различни периоди е допускало една или друга грешка или престъпление, добре знаем, че винаги са получавали наказание от българския народ за тях! Четете внимателно историята! Няма прошка за егоизма и користа! Посветените знаят за мисията на българите и следват Пътя. Не смейте да внушавате вина на българите за гоненията на евреите! Българите могат и се противопоставят на разрушителните сили работещи срещу Човечеството! Българите са нужни на Европа, ЕС и НАТО. Българите от много време работят срещу глобалния егоизъм на съвременната цивилизация!!!
щурчо 14 Февруари 2013 21:30
 
Още "подвизи" на Шаломовци:

Соломон паша щурмува Шипка
След големите руски успехи, с английска помощ и английски параходи - по заповед на евреина Дизраели - турците прехвърлят огромната армия на Соломон паша.
Тя извършва едни от най-големите военни престъпления през тази война.
Причините за мълчанието за тази кошмарна катастрофа стават ясни от сборника на Донка Йотова „Пъкленият ритуал. 125 години от Старозагорското клане“, съставен от документи и свидетелства и от статията „България“ в „Еврейска енциклопедия“ (т. 4, изд. „Тер-ра“, Москва, 1991 г., стр. 964)
Донка Йотова
Зловеща роля са изпълнявали старозагорските евреи в тези кланета на българи - ритуални убийства.
Тя изнася материали от исторически издания на съвременници от края на 19 в. Свидетелства на оцелели очевидци в тях дават точна картина за събитията.
В обвиненията си Донка Йотова е категорична, че извършеното от войските на Сюлейман паша, по изрична негова заповед, е кърваво жертвоприношение. В клането първи помощници на турците са живеещите в Ески Заара евреи.
Еврейската махала е силен конкурент с българските търговци. Тя има 812 къщи, 2 големи синагоги и 5800 души. Отношенията им с българите са враждебни заради съперничество в търговията. Ползват се с покровителството на турските власти и притесняват по всякакъв начин християнското население.
Кланетата
Средата на юли
"На 12-ти започнали да пристигат от селата мъже, жени и деца, между които имало пълни коли с ранени. Те разказвали, че по полето се търкаляли мъртви тела, рязани и дупчени (по еврейските ритуали) и вонята била нетърпима."

 
Meat 14 Февруари 2013 21:36
 
Шаломецът Марко Фридман взе активно участие в атентата на Св. Крал и след като бе осъден на обесване, жалостиво виеше на Цар Борис изпълнението да бъде заменено с разстрел. image
Бъчи 14 Февруари 2013 21:36
 
Натисни тук
KZB 14 Февруари 2013 22:13
 
Поведението на тази еврейска организация е изключително възмутително. Съвсем нарочно и целенасочено тя се опитва да създаде антисемитски настроения в България известна като пример за търпимост и добронамереност към евреите.
Ето още малко примери в същата посока, този път от BBC:
http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-21455792
The Bulgarian Lion 14 Февруари 2013 22:14
 
"Шалом" поиска България да поеме отговорност за македонските евреи
Шалом да иска отговорност от Македония , макар че и от тях няма какво да иска. От тогава са минали 70-80 години. При това, виновниците за каквито и да е престъпления на фашисткия режим са вече съдени и убити.
Българското правителство да не се услушва, а да даде твърд отговор и спре всякакви спекулации по въпроса. Съвременна България няма за какво да се извинява, нито да поема чужда вина.
Сибила 14 Февруари 2013 22:16
 
Вече писах, че атаката на Шалом не е атака просто на някакви неблагодарници, а атака на евреите - комунисти, чиито спекулации цъфтят върху отровната почва на фалшифицираната от БКП история на България. В тази история, както казва Стефан Цанев в предговора си към

БЪ Л Г А Р С К И Х Р О Н И К И
том 3
Стефан Цанев

История на нашия народ от 1878 до 1943 г.


Натисни тук

Приятно четене / image /


Тази история е била пренаписвана и нагаждана несравнимо по-грубо, защото е пролог към времето, когато през втората половина на XX век в България властваше една партия и като всяка тоталитарна партия тя обявяваше не само настоящата, но и предшестващата епоха за своя история: историята на Българската комунистическата партия се представяше за история на България.
Вършено е това без никаква милост към фактите: сложните ни отношения с царска Русия и СССР, тълкованията на различните събития, преценката на личностите - всичко е така изопачено, така фалшифицирано, така уйдурдисано - че за да се ориентираш що-годе сред мистификациите, често се налага да четеш тази история наопаки: ако се говори за диктатура - значи става дума за демокрация,ако пише терор - чети свобода, слава ли пише - чети позор, позор значи слава, предател значи герой, герой значи убиец, победата е погром, погромът - победа и т.н.

Така се стигна до обратната крайност, до обратно извращаване на историческите факти, стигна се до оглупяване от омраза.

Да, стигна се до омраза, която ни спира да се разберем и постигнем съгласие сами със себе си. А така разединени по един основен въпрос, на който БКП наследници не желаят да отговорят, защото ако отговорят, то собствената им историйка на една незначителна партийка сред морето от партии на Царска България ще потъне в небитието, а именно: "Имало ли е фашизъм в България и кои са основните характеристики и проявления на фашистката държава", ние нямаме шанс да се противопоставим на всякакви провокации и манипулации, толкова противни, колкото е тази на Шалом-комунисти.

Време е тази партия да се извини на своя народ и да не го излага повече на опасности като тази, която тя в момента е направила възможна заради своето двулично и страхливо мълчание.
 
Mura 14 Февруари 2013 22:32
 
"Вина за депортирането на евреите от тези територии имат германските власти заедно с българското пронацистко правителство, както и отсъствието на съпротива на местното население.
Да се иницийра референдум!
И като се извиним, на еврейте ще им капе мед на сърцето и ще стъпват по-наперено и нахакано, а умрелите ще възкръснат?
Важното е да ни се вмени вина, за да се чувстваме виновни,гузни, уязвими, смачкани и незначителни и естествено по-лесно управляеми, сплашени и смълчани.
От къде на къде малка, бедна България ще има дързостта да пери и вири гребен, че спасила 48 000 евреи. Я, заврени в калта на унижението и общия европейски срам.
paleolog 14 Февруари 2013 22:45
 
Всичко опира до парите.Индустрията Холокост.
каледония 14 Февруари 2013 22:47
 
И после се правят на жертва на всемирна омраза към тях, горките image чиф.. image .Живи да ги ожалиш image
Благо 14 Февруари 2013 22:50
 
Направи добро и го хвърли зад гърба си
ogo 14 Февруари 2013 22:55
 
http://www.shalom.bg/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=72

Можете да им напишете какво мислите за тях. Аз вече го направих!
Kole 14 Февруари 2013 23:08
 
Е, то беше ясно след толкова простотии, особено след толкова македонски простотии. Маке - единица мярка за комплексарщина. За другите - "нищо".
suhar 14 Февруари 2013 23:10
 
Всеки си прави гаргара с нас - македонци, турци, цигани. Защо пък не и евреите? Ай сиктир!
Mura 14 Февруари 2013 23:13
 
Всичко опира до парите.Индустрията Холокост.
paleolog,
не може да им се отрече, че винаги са умеели да си изтъргуват скъпо и прескъпо кожите, защото то еврейското месо повече боли и по-тежи от българското, руското, арменското.... При тях дивидентите от смъртта са издигнати в култ, подобаващо двойно, тройно осребрени, съпроводени от чувство за вина и омаловажаване на съпричастните.
Ама що да не им се извним, ще им се извиним, пък може умрелите след 70-80 години и да възкръснат. То, в България какви ли не чудеса се случват.
Kole 14 Февруари 2013 23:22
 
На тия "избраните" дали няма работата най-накрая да стане като на едно овчарче дето само врещяло, че го нападат вълци, та разигравало сума народ? А дано доживеем да видим развръзка.
Herr_Vasko 14 Февруари 2013 23:31
 
Заявявам,че съм виновен и аз,въпреки че не съм бил роден,виновен е и синът ми и неродените ми внуци,та до девето коляно...
emacs 15 Февруари 2013 00:06
 
Омразата към евреите е абсолютно вредна в случая. Точно това е последното нещо, което би било полезно за България в този момент. Някои усилено се опитва да скара България с Македония и още по-лошо - с Израел. Нека си спомним и атентата точно в Бургас.

Кой има полза от това? Отговор - руснаците, българските комунисти, сърбите.
Локи 15 Февруари 2013 01:12
 
Парите ли са свършили? Целта е ясна - да се отнасят с тях я по-снизходително, като омажат нещо (или вече са омазали от "шалом" и скоро ще излезе на яве), или техните права да са по-права от на другите.

Нека си спомним и атентата точно в Бургас.

Кой има полза от това? Отговор - руснаците, българските комунисти, сърбите.
Лично Сталин (с одобрението на Тито) е планирал и провел този терористичен акт.
Brightman 15 Февруари 2013 02:07
 
Ще се самоцитирам от "актуалните", за да не се повтарям:
Айде да подредим фактите.
-
1. Българското правителство спасява всички евреи български граждани по време на Втората световна война.
-
2. По време на Втората световна война България поема за управление окупираните Македония и Беломорска Тракия с идеята след войната те да бъдат присъединени към България. Според договорите за управление българите там могат да станат български граждани, но не и евреите. България е могла да откаже управлението при тези условия, но пак е нямало как евреите там да станат български граждани.
-
3. Много малко хора и то само в Германия са знаели за лагерите на смъртта. Евреите са разглеждани, като трудов ресурс и затова аргумента на цар Борис, че евреите му трябват за да строят пътища не може да бъде оспорен от немците и евреите български граждани са спасени.
-
4. Израелската държава признава спасяването на евреите български граждани, официално и неколкократно изразява благодарност на българската държава. Неколкократно израелски премиери и президенти благодарят на България. Те нямат претенции. Дори няма намек за някакви претенции, точно обратното - отричат всякакви претенции и единствено изказват благодарност.
-
5. Няколко македонски евреи се присещат, че могат да изкарат пари от българските данъкоплатци. Предявяват претенции за 18 милиона евро плюс лихвите.
-
6. Останали гладни поради световната икономическа криза, евреи-български граждани демократизатори от началото на прехода се присещат, че са и евреи и се подвизават и като журналисти и "интелектуалци". Присещат се, че могат да изкарат някой лев по еврейска линия. Започват медийна кампания срещу България.
-
7. От "Шалом" се сещат, че в тази работа има пари и те да не са будали. Българите трябва да им плащат. Щото са ги спасили и сега трябва и да ги хранят.
Що се отнася до еврейските имущества в Македония (и за които някой искат обезщетение от България), то те са предадени и платени на Югославия. Така, че претенции към днешните наследници на Югославия и в частност БЮРМ.
Meat 15 Февруари 2013 05:44
 
Всичко опира до парите.Индустрията Холокост.

В настоящия случай има много по-дълбок втори и трети план. Шаломците мучат точно сега, защото искат да отклонят вниманието от несполучливия (засега) заговор с фалшивия атентат на Сарафово и илюзорното участие на Хизбула. Димната завеса успява, защото е прекалено абсурдна и проведена от специалисти.

А ако падне някоя кинта - берекет версин, както казват на майчин език. image
бонго-бонго 15 Февруари 2013 06:03
 
Шаломците мучат точно сега, защото
... е годишнина от спасяването на българските евреи.
бонго-бонго 15 Февруари 2013 06:12
 
Айде да подредим фактите.
-
.

Ми хайде да ги подредим:

1. Българското правителство тайно подготвя за депортация около 9 000 български граждани от еврейски произход. Те са събрани, за депортацията им са определени конкретни влакове.
2. Със съгласието си да окупира Македония и Тракия и да даде българско гражданство на всички с изключение на евреите, българското правителство показва пълна солидарност с анти-еврейската политика на нацистка Германия. Показва тази солидарност и с въвеждането на анти-еврейското законодателство, както и с участието на българските окупационни власти в депортацията на евреите от окупираните земи.
3. Редица български политици, в това число премиерът Богдан Филов са знаели за бъдещата съдба на депортираните евреи. Дневникът на Богдан Филов недвусмислено доказва това.
Bobby_gBG 15 Февруари 2013 07:51
 
***
Бург Гаски 15 Февруари 2013 08:09
 
"Това е въпрос, който не можем да решим, правителството трябва да реши. Ако поискат да се консултират с нас, ще дадем някакво предложение", обясниха от организацията.
Една разумно решение е 100-200 милиона USD! Какво му плащаш?! image
SvSophia 15 Февруари 2013 08:12
 
В правото си са да търсят отговорност от... онова българско провителство и оня монарх, с чието разрешение и съдействие е извършена депортацията. Ако си направят труда да се позаинтересуват, ще научат с изненада image, че ония вече са си понесли "отговорността". В летални дози. image
П.П. Туй "Шалом" партия ли е, институция ли, стопанско обединение ли, държава ли, що ли? От чие име говори и кой го е назначил за говорител и изразител на интересите му? Щото очевидно членовете му и предците им са оцелели все пак, живи, здрави и доста шумни image
Стайнбек 15 Февруари 2013 08:32
 
Малко се знае у нас, че и Разорението на тракийските българи през 1913 е извършено не от османска или турска власт, а от еврейската ложа "Младотурци" на солунските дьонмета, която превзема властта с преврат, организиран от английските служби.
За разлика от нас, сред арменците е добре известно кой организира и провежда Арменския геноцид - същата организация на дьонметата начело с Ататюрк.
Още по време на Младотурския преврат сред турския народ започва да се говори, че "всеки евреин може да е таен шпионин на тайния Комитет и че движението не е турско, а прави еврейска революция".


Стайнбек 15 Февруари 2013 08:40
 
Явно се прави нарочно!
Who 15 Февруари 2013 08:44
 
Все някой стои зад искането на "Шалом". По-важно в случая е да не проявяваме първосигналност в реакциите си, нещо което за съжаление се забелязва с просто око. Ако допуснем да бъдем извадени от равновесие от такова искане, авторите, независимо кои са, са постигнали целта си - отново са ни разделили. Светът отдавна е разбрал, че се делим лесно, по елементарни въпроси дори. Споко. Да чуем директно еврейската държава по въпроса. Пък тогава ще му мислим. Макар че, ако досега не се е работило във Министерство на външните работи по тези въпроси, жална ни майка ако отново ще трябва да ги решава БАН!!
Brightman 15 Февруари 2013 08:44
 
Редица български политици, в това число премиерът Богдан Филов са знаели за бъдещата съдба на депортираните евреи. Дневникът на Богдан Филов недвусмислено доказва това.
Лъжеш ! Дай линк към пасажа или цитат. Дори секретарката на Хитлер не е знаела за "Окончателното решение".
-
И в "горещите" те попитах, ама ти се направи на разсеян - има ли поне един евреин български гражданин, който да не е бил спасен ?
Brightman 15 Февруари 2013 08:52
 
Със съгласието си да окупира Македония и Тракия
Бонго,
България не е окупирала Маседония и Беломорска Тракия. Маседония и Беломорска Тракия са окупирани от Германия. България само ги администрира и то под условие. България нито е могла да поставя условия, нито днес поставя, когато й бъде поискано да екстрадира чужд гражданин към страна под чиято юрисдикция е той. Дори днес екстрадира не само чужди граждани, но и български граждани, когато друга страна заяви, че иска да ги съди за престъпления извършени на нейна територия.
Стайнбек 15 Февруари 2013 08:52
 
Какъв ли кяр стои зад това искане? Нещо много ни притискат– и от Америка, и от Израел, и сега оттук!
/eko 15 Февруари 2013 08:55
 
Леко полеко се пробутва формулата,за която щрапат вече 2 десетилития.На земите,които са пропити с кръвта на дедите ни,да се настанят хора,които да си подвикват покрай дуварите-селям и шалом.
Стайнбек 15 Февруари 2013 08:57
 
/eko, да, и аз четох някъде за подобни мераци. Май беше покрай филма "Трето полувреме", финансиран от еврейското лоби в Щатите.
върлаков 15 Февруари 2013 08:58
 
виновен си е Царот, виновен! Да си беше ги изпратил своите еврейски поданици в Германия - немаше сега да има шаломци да му серат на гробот и да му ги копат коските!
Стайнбек 15 Февруари 2013 08:59
 
Явно сме големи баламурници, щом като всички ни цакат! Това искане сигурно цели да предизвика антисемитски настроения и да имат повод за щенията си!
len 15 Февруари 2013 09:00
 
А за кланетата в Стара Загора ще се извинят ли шаломци?



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: samvoin
Категория: Политика
Прочетен: 10052335
Постинги: 7921
Коментари: 3556
Гласове: 6351
Блогрол
1. Георги Раковски
2. Тефтерчето на Васил Левски
3. Български исторически календар
4. "Граждани на Райха"-"Reichs­bur­ger"
5. Дегенерацията и дегенератите от първоизточника - Григорий Климов
6. Сайт, посветен на големия Български политик - професор Богдан Филов
7. "Лихвата е кражба!" от покойния Владимир Свинтила
8. Сайт за националистическите движения преди 1944 - а година и техни документи
9. Забравеният д-р Янко Янев
10. Планът "Еврия"
11. Сайт с български бойни знамена
12. Исторически видеоблог
13. "Изгубената България" - исторически сайт
14. Владо Черноземски
15. Европейския съюз - новият Съветски съюз? /БГ субтитри/
16. "Шест милиона – изгубени и намерени" oт Ернст Цундел
17. Реалността днес и която идва...
18. Военное обозрение
19. КРИЗАТА В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ от архимандрит Борис
20. Отворено писмо-МАНФРЕД РЬОДЕ
21. РПЦ Царская Империя
22. Григор Симов: Нека не си затваряме очите
23. Исторически ревизионизъм
24. Вечния Църковен Календар на Светите Отци